Brousko Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) Εγώ αυτό έχω χρησιμοποιήσει για μερικά τηλέφωνα και μου άρεσε πολύ η ποιότητα κλήσης. Nokia 216 https://www.skroutz.gr/s/10468270/Nokia-216-Dual.html https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/kinita-tilefona/168431-nokia-216-dual-sim-black Πάντως έχοντας χρησιμοποιήσει τηλέφωνο για "μεγάλους", όχι αυτό που αναφέρεται, είχε όντως υπερβολικά δυνατό εσωτερικό ηχείο. Το είχα στο χαμηλότερο επίπεδο και το κρατούσα και μακρυά από το αυτί μου αν ο άλλος μιλούσε δυνατά. Οπότε ΙΣΩΣ το παραπάνω που αναφέρθηκε είναι πιο δυνατό, αν όντως χρειάζεται κάτι τέτοιο. Σαν ποιότητα κατασκευής όμως ήταν πολύ χειρότερο. Edited May 5, 2018 by Brousko Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 P10 για oλοκληρωμενο κινητο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 China Mobile A3s https://www.banggood.com/China-Mobile-CMCC-A3s-5_2-inch-Fingerprint-2GB-16GB-Snapdragon-425-Quad-core-4G-Smartphone-p-1260470.html?rmmds=category&cur_warehouse=HK Leagoo M9 https://www.banggood.com/Leagoo-M9-5_5-Inch-189-Quad-Camera-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6580A-1_3GHz-Quad-Core-3G-Smartphone-p-1240611.html?rmmds=category&ID=229&cur_warehouse=HK Ποιο από τα 2 προτείνετε και γιατί; ΜΤ επεξεργαστή που έχει το Leagoo δεν έχω δουλέψει ποτέ μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 P10 για oλοκληρωμενο κινητο. εντάξει ολοκληρωμένο δεν το λες, του λείπει ράδιο και αδιαβροχοποίηση που έχει το G6.. ωστόσο ειναι αρκετά καλή πρόταση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Κλάσεις ανώτερος ο snap του πρώτου. Εκτός του desing δεν υπάρχει άλλος λόγος να πας στο leagoo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Κλάσεις ανώτερος ο snap του πρώτου. Εκτός του desing δεν υπάρχει άλλος λόγος να πας στο leagooΑπό ότι είδα έχουν διαφορά και στις μπάντες των δικτύων, με το A3s να υποστηρίζει περισσότερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariaskn Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Χρειάζομαι γρήγορα 1 κινητό και είμαι ανάμεσα σε [1]Iphone se [2] Samsung galaxy a5 2017 Πιο πιστεύετε πρέπει να πάρω? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ποιο απο τα δυο θα περνατε και γιατι?Ποιο ειναι πιο ανθεκτικο σε πτωσεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Thanks, παρήγγειλα τελικά το Α3s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 μέχρι πόσα λεφτά; και τι ζητάς απο ενα κινητό βασικά; aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Κανεις???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 S8 καθαρά και μόνο λόγο αξιόπιστιας g6 bootloop ready Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 S8 καθαρά και μόνο λόγο αξιόπιστιας g6 bootloop ready Έχουν κάνει πολλά g6 bootloop; Χωριά ότι στο θέμα πτώσεων το g6 είναι καλύτερο καθώς και πιστοποίηση έχει και δεν έχει edge οθόνη με την μεγαλύτερη ευαισθησία σε πτώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Έχουν κάνει πολλά g6 bootloop; Χωριά ότι στο θέμα πτώσεων το g6 είναι καλύτερο καθώς και πιστοποίηση έχει και δεν έχει edge οθόνη με την μεγαλύτερη ευαισθησία σε πτώσεις. αν τα πρόσεχες σαν τα μάτια σου όχι αν πέσει έστω και λίγο αρχίζουν τα χαζα τους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Tο g6 μου φαινεται εχει καλυτερο ζουμ στην καμερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Καλημέρα. Επανέρχομαι στο θέμα καθώς αγορά δεν έγινε. Ψάχνουμε dual, από ελληνικό μαγαζί (για δόσεις) το οποίο να έχει και ραδιόφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ανάμεσα στα δύο κάμερα κ επιδόσεις το se δεν έχει αντίπαλο. Αλλά το a5 έχει μεγαλύτερη οθόνη κ super amoled . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Ανάμεσα στα δύο κάμερα κ επιδόσεις το se δεν έχει αντίπαλο. Αλλά το a5 έχει μεγαλύτερη οθόνη κ super amoled . Ναι οντως δεν εχει αντιπαλο το se , με 4αρη οθονη , 1800Mah μπαταρια , 1,2mp σελφι καμερα ακομα και 2 χρονων κινητο που ειναι αυτα τα χαρακτηριστηκα μονο η apple θα εβγαζε.Και το α5 του 2016 να παρεις καλυτερο θα ηταν. Καλυτερα να πας σε α5 2017 πιο ολοκληρωμενο κινητο και αδιαβροχο και καλη μπαταρια και καμερα και επεξεργαστη και ολα. Τωρα για κατι αλλο δεν ξερω τι να προτεινω μιας και δεν λες τις αναγκες σου και τα χρηματα που διαθετεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Λογο εμφανισεις και πιο ολοκληρωμενο κινητο το s8. Τωρα το g6 δεν εχει bootloop που λενε. Οι καμερες πισω σαφως καλυτερες απο s8 αλλα υστερει σε σελφι καμερα. Και αυτονομια απο οσο ξερω δεν ειναι τοσο καλη οσο το s8. Πρεπει να ζυγισεις τα υπερ και τα κατα και τις αναγκες σου και να βρεις αυτο που θελεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Προφανώς δεν εχεις ιδέα φίλος . Ο επεξεργαστής του se είναι ο ίδιος του 6s p A9 .... Κάνει πλάκα στο Α5 A6 A8 ..μην γράφετε ασυναρτησίες Η δε πίσω κάμερα του είναι επίσης από το 6s. Η μπαταρία του λόγω της μικρής οθόνης σκίζει κυριολεκτικά κ βγάζει για πλάκα την μερα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariaskn Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η κάμερα και για λεφτά μέχρι 300 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μέχρι πόσα λεφτά; και τι ζητάς απο ενα κινητό βασικά; με ενδιαφέρει η κάμερα και για χρήματα 250-300 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι η κάμερα και για λεφτά μέχρι 300 HTC u ultra Moto z Meizu pro 7 Άποψή μου, δώσε κάτι παραπάνω και πάρε το mi note 3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Προφανώς δεν εχεις ιδέα φίλος . Ο επεξεργαστής του se είναι ο ίδιος του 6s p A9 .... Κάνει πλάκα στο Α5 A6 A8 ..μην γράφετε ασυναρτησίες Η δε πίσω κάμερα του είναι επίσης από το 6s. Η μπαταρία του λόγω της μικρής οθόνης σκίζει κυριολεκτικά κ βγάζει για πλάκα την μερα χμ ναι οντως σορρυ δεν το ειχα ψαξει αυτο. Οκ ο επεξεργαστης ειναι καλος μιας και εχω 3χρονια τωρα το 6s και ειχα και το α5 του 16 καποτε ναι ηταν εννοειται πιο σβελτο το αηφον. Αλλα η καμερα του δεν με καλυπτε , ηταν πιο καλο το σαμσουνγκ , και επισης ειχε και καλη μπαταρια που εβγαζε 1μιση μερα ανετα με πολυ χρηση. Απλα υπαρχουν και αλλα αξιολογα κινητα οπως ανεφερε ο φιλος απο πανω που μπορουν να τον καλυψουν ανετα. Edit. δεν ξερω πως ειναι και το huawei mate10 lite. Αν εχει καποιος ιδεα να πει και για αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabisuke Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Παιδιά ψήνομαι να πάρω νέο κινητό γιατι το gigaset άρχισε να τα παίζει (απ'τα πεσίματα) Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2. το Xiaomi με τα 32GB Rom/3GB Ram βγαίνει 140-150, το άλλο βγαίνει 120-130 οπότε δεν είναι μεγάλη η διαφορά.. το μόνο αρνητικό που βρίσκω στο elephone είναι η μικρή μπαταρία (2800κάτι για 5άρα οθόνη δεν ξερω ποσο θα κρατάει χωρις φορτιση). Εσεις τι προτείνετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Redmi 4x από εμένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts