Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θελω να αγοράσω μια συσκευή απο Gearbest η οποια να χρησιμοποιεί stock android.

Επειδη τις κινεζοεταιρείες και τα μοντέλα τους δεν τα γνωρίζω καθόλου θα ηθελα τη βοηθεια σας.

Απο 5" ως και 6" κατα προτίμηση με Nougat, αλλιως ΜΜ.

Αν υποστηρίζεται και απο XDA ακόμα καλύτερα.

Μέχρι 150-170$ ΜΑΧ

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Asus zenfone 3 με επεξεργαστη snapdragon 625? Δεν νομιζω οτι ειναι καλυτερη επιλογη απο το mi5s. Εκτος εαν προτιμας μεγαλυτερη οθονη. ;)

Reef την εκδοση με τον snapdragon εχεις; Αν ναι, πρωτου αλλαξεις κινητο δοκιμασε το port της google camera οπου δουλευει το hdr+. Εχει δοκιμαστει και δουλευει κανονικα στη συσκευη. Προυποθετει βεβαια root ωστε να ενεργοποιησεις το api2.

Αυτό ακριβώς λέω. Ότι είναι πολύ ανώτερο το xiaomi. Δε τίθεται θέμα σύγκρισης

Sent from my C106 using Tapatalk

Γιατι δε παιρνεις το vfm xiaomi redmi note 4 και να του περασεις aosp?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Εγω του χω βαλει lineage και ειναι αψογο. Οποτε πιστευω και οι AOSP θα δουλευουν εξισου καλα.

Ε ναι, κατι εκτος μιυι

Και γω θελω να ασχοληθω λιγο με κατι εκτος μιυι καποια στιγμη

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nomu s10, το έχω εδώ και μερικούς μήνες, πτώσεις , νερά, σκόνες σε ολα μέσα ειναι. Το πλένεις και φεύγεις. Γύρω στα 115€ κάνει, ισως και λιγότερο.

Θελω να εχει βασικοτερο καλη αυτονομια. Σε δευτερη φαση οσο το δυνατον καλη καμερα στα λεφτα αυτα. Και τριτον να εχει τουλαχιστον 5.5 ιντσες οθονη.

Συγκριτικο για καμερα θα πω το mate 8 που ειχα. Θελω καλυτερη απο το mate. Τελος να ειναι δικαρτο. Απο ταχυτητα ειμαι οκ με 4GB RAM και κατηγοριας Snapdragon 625. Ιδεες;

Edited by _ilidan_
_ILiDAN_

Το p10 πως σου φαίνεται;

Πολυ καλο... Απλα ξεχασα να πω κατι ακομα. Να εχει τουλαχιστον 5.5 ιντζες. Μου διεφυγε :)

Θα το προσθεσω και στο νημα.

_ILiDAN_

Είχε σε προσφορά η cosmote (αν δεν κάνω λάθος) το mate 9 στα 400€ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πάντως, αν δεν βιάζεσαι, σε 1-2 μήνες το mate 9 θα έχει πέσει στα 400.

Είχε σε προσφορά η cosmote (αν δεν κάνω λάθος) το mate 9 στα 400€ αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Πάντως, αν δεν βιάζεσαι, σε 1-2 μήνες το mate 9 θα έχει πέσει στα 400.

Δεν είναι δίκαρτο της cosmote.

Αρα δηλαδη...Ή S7 edge διχως εγγυηση, ή MATE 9 δινοντας καποια παραπανω λεφτα ή oneplus 3t. Το oneplus 3t επειδη δεν το πουλαει η ιδια η oneplus απο που μπορω να το βρω; Και τελος τι λετε για το ZTE Axon 7; Τι λεει απο καμερα αυτο;
_ILiDAN_

Αρα δηλαδη...Ή S7 edge διχως εγγυηση, ή MATE 9 δινοντας καποια παραπανω λεφτα ή oneplus 3t. Το oneplus 3t επειδη δεν το πουλαει η ιδια η oneplus απο που μπορω να το βρω; Και τελος τι λετε για το ZTE Axon 7; Τι λεει απο καμερα αυτο;

ναι με κυρια προτίμηση το mate 9 (ευγαλε 0 προβλήματα και σχεδον 0 rma) το one plus απο το επισιμο online κατάστημα του με την χρεωστική κάρτα κλπ

Έστω ότι το ίδιο ακριβώς κινητό μπορείς να το πάρεις και σε single αλλά και σε dual version με φθηνότερη τη dual.

Εάν έχω μόνο μία sim, υπάρχει κάποιος τεχνικός λόγος να μην προτιμήσω το φθηνότερο dual (απενεργοποιώντας το 2ο sim slot; )

Πχ κατανάλωση μπαταρίας με απενεργοποιημένη τη 2η sim θα είναι ίδια με το single version μοντέλο;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Δε νομίζω ότι επηρεάζει σε κάτι την κατανάλωση το δεύτερο sim tray. Αν είναι άδειο είναι απενεργοποιημενο.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δεύτερο sim slot ήθελα να πω :D

Θα σου προτεινα να περιμενεις λιγο για το παρακατω ,δεν εχει βγει ακομα στην αγορα αλλα φαινεται πολλα υποσχομενο...

https://www.youtube.com/watch?v=ZUw8XkKNXv4

μια πρωτη τιμη(presale) στο aliexpress ειναι στα 200 ευρω αλλα αν αρχισει μαζικα η πωληση, θα πεσει η τιμη του σιγουρα.....

Edited by digitheos

Φίλος θέλει να πάρει νέο κινητό και τον ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι κάμερες. Το μπάτζετ του είναι μέχρι 200€. Τι θα προτείνατε; Αυτός έχει κατά νου το p9 lite. Αγορά από Ελλάδα.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

OnePlus 3T, iPad mini 2

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...