Jump to content

kte

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kte

  1. gatos814 σε ευχαριστώ για την απάντηση, δοκίμασα παλιότερες εκδόσεις τυ webex αλλά δυστυχώς όταν ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει οπωσδήποτε αναβάθμιση. Τελικά με την νεότερη έκδοση έπαιξε η κάμερα, με βλέπουν αλλά δεν με ακούνε. Παρόμοιο θέμα μου παρουσιάζει και στο Ζοομ. Θα δοκιμάσω ξεχωριστώ usb μικρόφωνο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:lol: Όποιος θέλει android box για τηλεκπαίδευση να ΜΗΝ πάρει το mecool km1 αυτό το διάστημα.
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, έχω ένα mecool km1 4/32 με αντρόιντ 10 με ATV os , προσπαθώ να δουλέψω το webex με κάμερα και δεν έχω βγάλει άκρη, στην αρχ'η ενώ έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής, πατούσα άνοιγμα και δεν άνοιγε, προχθές ξανά ασχολήθηκα. Έκανε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, άνοιξε , βρήκε την κάμερα , είχα εικόνα στο σημείο που λέει join meeting και ενω΄ετοιμαζόμουν να κάνω δοκιμή το πώς δουλεύει (αγοράστηκε με σκοπό την χρήση σε τηλεκπαίδευση ) πάλι τα ίδια . Για καποιο λόγο δεν τρέχει η εφαρμογή, παίζει ρόλο που η έκδοση αντρόιντ είναι ATV os ; Κάποια ιδέα ;
  3. Απ΄ότι διαβάζω το πρόβλημα με τon ήχο τελικά δεν έιναι μόνο στο Zoom αλλά και στο webex και sto skype. Είναι κάποιο θέμα υποστήριξης των εν λόγω προγραμματων σε κάποιες ( μη πιστοποιημενες συσκευες με τα συγκεκριμενα προγράμματα) γιατί διάβασα ότι παρουσιάζεται σε συσκευες no name και όχι σε επ'ωνυμες. Τώρα όσον αφορά την στο θέμα της εικόνας, η έξοδος av 3.5mm (audio-visual) το να βάλεις ένα οποιοδήποτε καρφ'ι 3.5mm δεν είμαι σιγουρος ότι θα παίζει. Φαντάζομαι ότι θέλει 1 αντάπτορα αρσενικό 3.5mm σε θηλυκά rca κοκκινο άσπρο και κίτρινο και έναν αντ'απτορα με δύο ή τρία αρσενικά rca όπου θα συνδεθουν μόνο το κοκκινο και άσπρο (του ήχου) και να τελειώνει σε θηλυκό 3.5mm όπου θα κουμπ'ωσει το 3.5mm των ηχείων του υπολογιστή. Ρώτησα μ'ηπως γλιτώσω την ταλαιπωρία με τους αντάπτορες.
  4. Καλησπέρα, αντιμετωπιζω το εξής θέμα με τον ήχο στην εφαρμογή zoom που την εγκατέστησα στο mecool KM1, ενώ το ηχείο bluetooth που έχω συνδέσει παίζει στο youtube και σε παιχνίδια κανονικά όταν κάνω κλήση στο Zoom δεν βγάζει ήχο ενώ παραμένει συνδεδεμένο. Γνωρίζει κανείς εαν μπορώ να κάνω κάτι; Η άλλη σκέψη είναι να του βάλω ηχεία υπολογιστή αλλά έχω την εντύπωση ό,τι δεν θα παίζουν στην θύρα για καρφί 3.5mm που έχει γιατί είναι για ήχο και εικόνα ή κάνω λάθος;
  5. Μετά από αρκετή ώρα ενασχόλησης με το mecool km1 το μηχάνημα είναι αρκετά γρήγορο, θέλει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να περάσεις τις εφαρμογές που θέλεις, το play store που έχει δεν έχει όλες τις εφαρμογές του γνωστού στους περισσότερους , φαντάζομαι γιατί το κουτί έχει android tv os και όχι το κλασικό που έχουμε στα τηλέφωνα, εαν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πιο σχετικοί. Στο κομμάτι της τηλεκπαίδευσης τωρα , δοκίμασα ένα ασύρματο πληκτρολόγιο logitech k400 όπως και ένα ενσύρματο της microsoft χωρίς κανένα πρόβλημα. Δοκίμασα μια κάμερα HP που έχω και στο webex δεν την βλέπει. Θα δοκιμάσω αργότερα και μια τουρμπο Χ που έχω . Για ν εγκαταστήσει κάποιος θα πρέπει να το κάνει με τον εξής τρόπο , είτε να κατεβάσει το Aptoide tv apk και μεσα από αυτό να κατεβάσει τις εφαρμογές που θέλει (μην ξεχάσετε να ενεργοποιήσετε την εγκατάσταση από άγνωστες πήγες) όπως webex , zoom και WPS office είτε από windows κατεβάζεις τα αρχεία apk που θέλεις σε ένα usb stick και τα περνάς στο κουτί χειροκίνητα. .Επίσης σύνδεσα ένα ηχείο blue tooth και παίζει μια χαρα. Μονο μια αποσύνδεση μονο έκανε μετά απο 5 ώρες που το έχω συνδεδεμένο με wifi και μακριά απο το κεντρικό ρουτερ. Επανέρχομαι , η κάμερα τουρμπο χ συνεργάζεται με το webex και το Zoom, λίγο περίεργο αλλά να που συμβαίνει. Επίσης δοκίμασα και ένα ποντίκι usb και δουλεύει. Όλα. συνδέθηκαν απευθείας στο km1 αλλά και σε ένα 4απλο usb 3.0 swich που πάλι δεν είχα κανένα προβλημα.
  6. Μόλις παρέλαβα το mecool KM1 4gb ram 32gb rom , ο λόγος που κατέληξα σε αυτό είναι για να αποφύγω αλλαγές στην ρομ του μιας και θα χρησιμοποιηθεί για τηλεκπαίδευση . Περισσότερες πληροφορ'ιες σύντομα , για το πώς λειτουργεί με κάμερα, ηχείο bluetooth και ασύρματο πληκτρολόγιο.
  7. pow την Παρασκευή παρήγγειλα το mecool KM1 επίσης από το Banggood αλλά από ευρωπαϊκή αποθήκη και σε μερικές ώρες ήταν προς αποστολή με dhl priority direct mail για να έρθει πιο γρήγορα. Λογικά σε 5-6 μέρες θα έρθει.
  8. Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις !
  9. https://www.banggood.com/Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB-ROM-5G-WIFI-bluetooth-4_0-Android-9_0-4K-8K-TV-Box-p-1593644.html?rmmds=search&ID=533601&cur_warehouse=CN
  10. Καλημέρα σε όλους , θα χρειαστεί να αγοράσω android box , τώρα με την τηλεκπαίδευση έχει γίνει κατάληψη και στους δύο φορητούς υπολογιστές ταυτόχρονα και σκέφτηκα την οικονομική λύση του android box για αντικατάσταση του ενός εκ των δύο φορητών υπολογιστών σε συνδυασμό με ασύρματο πληκτρολόγιο με ποντίκι που ήδη έχω,ένα logitech που δουλεύει άριστα σε ένα mecool k6 για netflix με ανάλυση SD, Κodi και youtube. Είμαι ανάμεσα στο TOX1-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB 40.58 ευρω και στο Magicsee-N5-Max-Amlogic-S905X3-4GB-RAM-32GB 44.81 ευρώ και τα δύο από το Banggood Οι διαφορές απ΄ότι βλέπω είναι μικρές. το tox1 έχει 1000 δίκτυο και το magicsee μια θύρα usb περισσότερο. Τώρα στην υποστήριξη για ρομ δεν γνωρίζω , πιθανόν το Tox1 να υπερτερεί, εννοείτε ότι όταν και εφόσον τελείώσει η τηλεκπαίδευση θα ασχοληθώ περισσότερο . Ευχαριστώ
  11. Και εμένα τα ίδια στοιχεία βγάζει, θα τα φέρει ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο την Πρωτοχρονιά.
  12. Nomu s10, το έχω εδώ και μερικούς μήνες, πτώσεις , νερά, σκόνες σε ολα μέσα ειναι. Το πλένεις και φεύγεις. Γύρω στα 115€ κάνει, ισως και λιγότερο.
  13. Δες το Nomu s10 129.90€ από κίνα , 2gb ram 16rom εαν το βιάζεσαι το παίρνεις από Ελλαδα άμεσα. Το περιμένω σε μερικές μέρες για μένα. Θα σε καλύψει σχεδόν σε όλα,.
  14. πρόσφατα πέρασαν δύο huadoo v3 από τα χέρια μου για δύο φίλους. Τίμια πρόταση για τα χρήματά τους 118€ από το banggood.com. Εγώ έχω το mann zug 3 περισσότερο από έναν χρόνο απλά είναι πιο δύσκολο πλέον να το βρείς σε γνωστά μαγαζιά.
  15. Εξωτερικά είναι ίδιο με το δικό μου mann zug 3 falcon, το εχω εναν χρόνο και κάνει την δουλειά του ως ανθεκτικό στα πεσίματα και στην υγρασία. Τωρα εσωτερικά υπάρχουν μεγάλες διαφορές στον επεξεργαστή, στο μεγεθος της μνήμης ρομ, στην πρόσθια κάμερα, στην μπαταρία και στον λειτουργικό που φοράει, τπ δικό μου εχει ανδρόιντ 4.3 και αυτό που ειδες φοράει 5.0. Πολλες διαφορές για ενα τηλεφωνο που εξωτερικά ειναι ίδιο. Μακάρι να εχει την ιδια συναρμολόγηση με το mann zug 3. Επίσης το ιδιο τηλέφωνο θα το βρεις και ως jeep Z6 εαν θυμάμαι καλά. προσφατα για φίλο μου πήρα το huadoo v3 το οποίο είναι λιγο πιο ακριβό στα 120€ αλλά από πιο αξιόπιστο μαγαζι σε σχέση με πολλους πωλητές στο aliexpress , το πήρα από banggood.com. Τίμια πρόταση για τα λεφτά του.
  16. Σου προτείνω ανεπιφύλακτά το mann zug 3 εαν μπορείς να το βρεις από γνωστά μαγαζιά μιας και ειναι λίγο παλιό. Το έχω εναν χρονο και κάνει αυτό που λέει, άπειρα πεσίματα και δεν εχει πάθει τίποτα. Μια άλλη πολύ καλή πρόταση ειναι το huadoo v3, παρήγγειλα δύο τηλέφωνα για φίλους μου μιας και το mann zug 3 δεν το βρήκα. Πολύ καλή κατασκευή με καλά χαρακτηριστικά για ανθεκτικό τηλέφωνο. Τα πήρα από banggood.com , στα 118€ , φοράει kit kat 4.4.2 επεξεργαστή 1,3 ghz με 1 gb ram και gorilla glass. Οτι άλλο σε ενδιαφέρει ρώτα ελεύθερα
  17. Η κάμερα ειναι απλή , μην περιμένεις τις τέλειες φωτογραφίες ειδικά σε σκοτεινό περιβαλλον, άσχετα που υπάρχειθ φλας. Πιστεύω ότι θα του κάνει δουλειά εςν δεν έχει απαιτήσεις, για απλή φωτογραφία ώστε να δείξει την δουλειά του δεν θα έχει πρόβλημα
  18. Το μενου είναι αρκετά γρήγορο, εκτός και εαν το φορτώσεις με πολλές εφαρμογές ίσως δεις μια μικρή καθυστέρηση σε σχ'εση με την αρχή. Στις κλήσεις δυνατός και καθαρός ήχος, στο ιντερνετ εγώ είμαι ικανοποιημένος διότι για απλή περιήγηση και σκάιπ που κάνω μια χαρά είναι, τα βιντεακια από το youtube μια χαρά τα παίζει, το 1γ ραμ που έχει είναι αρκετό για τον μεσο χρήστη, δεν το δοκίμασε σε παιχν'ιδια διότι δεν ασχολούμαι. Το μοναδικό που καμμιά φορά μπορεί να συμβει έιναι όταν θελήσεις να τερματίσεις μια κλήση τραβώντας το τηλέγωνο από το αφτί η οθόνη τυχαίνει να μην ενεργοποιηθεί ή να ενεργοποιηθεί και να σβήσει και να πρέπει να πατήσεις το κουμπί power και είσαι εντάξει. Σπάνια συμβαίνει αλλά το παρατήρησα. Αν θελεις κάτι ποιο συγκεκριμένο ρώτα με.
  19. εγώ έχω το mann zug 3 , απλά κανει αυτό που λέει. Είναι και πιο μαζεμενο 4.0 οθόνη, το βάρος του βέβαια είναι ένα θεμα αλλά σε αυτην την κατηγορία όλα τα τηλέφωνα περίπου έτσι έιναι. Η μπαταρία του με αρκετά τηλεφωνα και περιήγηση στο ιντερνετ ,με ασύρματο, όχι δεδομένα περίπου 3 μερες. Μπορείς να το δεις στο vickmall.com αλλά και στο ελληνικό dikarto.gr
  20. Το παρήγγειλα από κίνα και σε 8 μέρες ήρθε, παράδοξο μεν αληθινό δε. Στο antutu που το δοκίμασα έχει σκορ 17511. βγήκε και android 5 απ' ότι είδα αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα αν και στα σχόλια εγραφαν ότι η ρομ είναι σταθερή.
  21. πολύ καλό ανθεκτικό τηλέφωνο είναι το mann zug 3 το οποίο το έχω εδω και δέκα μέρες, αυτό με το 1gb ram,οχι το παλιό. Σε σχέση με hummer h5 η μέρα με την νυχτα. Ηδη δοκιμαστηκε σε πτώσεις και κάνει αυτό που λέει. Μπαταρία έχει πολύ ,με χαλαρή χρήση σχεδόν τρεις μέρες. Δύο αρνητικά , εαμ μπορείς να τα πεις σε τέτοιου ειδους τηλέφωνα είναι η μέτρια κάμερα και η οθόνη στον πολύ ήλιο. Το παρήγγειλα από το vickmall και σε 8 μέρες το είχα. Ως τώρα δεν έχει κολλήσει η οτιδήποτε άλλο. Επίσης το βάρος είναι αρκετό σε σχέση με άλλα κλασικά τηλέφωνα αφής. Εαν θέλεις κάτι άλλο ρώτα να σου πω
  22. Το no.1 x1 το ειχαν κάνει παρουσιάσε αναλυτικά εδώ στο φόρουν. Μιας τα χρήματα που διαθέτεις ειναι αρκετά εγώ θα σου πρότεινα το http://vifocal.com/mann-zug-5s-smartphone-4g-lte-ip67-android-4-4-quad-core-5-0-inch-hd-screen.html πιστεύω ότι θα σε καλυψει πλήρως.
  23. Εδιαφέρομαι να παραγγείλω ενα από τα κινητά του τίτλου,αν και οπτικά έχουν διαφορέ στην εμφάνιση και τα δύο ειναι ανθεκτικά στην υγρασία και πεσίματα. Η τιμή τους έχει μια διαφορά 30-40€ με ακριβότερο το A9, αξίζει αυτήν την διαφορά ή οχι;Πέρα από την σκληρή χρήση που θα γίνει, με ενδιαφέρει η σταθερότητα στο λειτουργικό τους. Στο νήμα του titans 700 που διάβασα γράφουν ότι έχει παρουσιάσει καποια προβλήματα αλλά και πολλοι ειναι ευχαριστημένοι.τι λέτε;
  24. στο youtube που είδα κάποια βίντεα, δεν έδειχναν κακομεταχείριση ή διάφορες δοκιμασίες για το M9 μόνο για το παλαιότερο μοντέλο Μ8. Είμαι μεταξύ του M9 και του no. 1x2.Bέβαια δύο κινητά με αρκετές διαφορές.Αυτό που με απασχολεί ειναι η ανθεκτικότητα τους σε πεσίμματα και υγρασία
×
×
  • Create New...