Jump to content

chris30

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris30

  1. Την ίδια έχω και εγώ. Πολύ καλή σε ομορφιά και εφαρμογή. Υπόψιν όμως ότι πάνω και κάτω είναι ανοικτό, δεν το καλύπτει.
  2. Ελλάδα δεν υπάρχουν (τα Νomu) ; Δεν τα βρίσκω πουθενά.
  3. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο smartphone από κίνα κατάλληλο για σκληρές συνθήκες, όπως για παράδειγμα τα caterpillar. Σημαντικό να είναι δοκιμασμένο και να αντέχει. Το budget περίπου 150 ευρό (εάν υπάρχει κάτι δοκιμασμένο που να αξίζει το λεφτά του και ξεπερνά τα 150 ευρώ άς προταθεί και αυτό).
  4. Ρωτάς εάν το κινητό του νήματος είναι αυτό , και παραθέτης ένα κατεβατό μαγαζιά. Και σου απαντώ ότι τα περισσότερα είναι. Όχι όλα όμως . Σε κάθε περίπτωση διάβασε την πρώτη σελίδα , και κάνε και ένα τηλέφωνο.
  5. Τα περισσότερα ,όχι όλα όμως. Διάβασε την πρώτη σελίδα , και κάνε και ένα τηλέφωνο στο κατάστημα για να είσαι σίγουρος.
  6. Υπομονή. Μπες και στα Ελτά να δεις. Κάποιες φορές δεν ενημερώνετε έγκαιρα το σύστημα. Πάντως από την στιγμή που το δεις Ελτά σε ~ 2 με 3 μέρες θα το έχεις. Περίπου 25 ημέρες κάνει οπότε καλά είσαι ακόμη. Υπομονή.:)
  7. Σ' ευχαριστώ φίλε, θέλει γρήγορα με το που φύγει ο κύκλος πάτημα τα δυο κουμπιά. Το έκανα και όλα οκ.
  8. Καλημέρα, έχω το ίδιο πρόβλημα και έχω δύο ερωτήσεις. 1) Τον updater τον καθάρισες ; 2) Η οθόνη γίνετε μαύρη και βγάζει έναν κύκλο που γυρίζει. Volume up & power πατάς αφού φύγει και ο κύκλος ή με το που βγει η μαύρη οθόνη με τον κύκλο. Πάντως ο χρόνος από την στιγμή που θα φύγει και ο κύκλος μέχρι την δόνηση είναι ελάχιστος.
  9. Καλημέρα, υπάρχει περίπτωση κάποια εφαρμογή να συνδέετε στο internet χωρίς να έχω ανοίξει τα δεδομένα κινητής ? Το λέω διότι είναι καρτοκινητό , και ανά τρεις μέρες με χρεώνουν με 1 ευρώ διότι όπως λέει το μήνυμα που μου στέλνουν , συνδέθηκα στο internet. Μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση ώστε να μην γίνετε αυτό ?
  10. Δεν είναι ακριβός έτσι. Έχω ξαναπάρει στα ίδια χρήματα και ήταν οκ , για προηγούμενά μου κινητά. Το συγκεκριμένο τζαμάκι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρει. Η θήκη για τα λευτά της είναι ικανοποιητική ,είναι λίγο χαλαρή. Το τζαμάκι όμως είναι χάλια και καμιά σχέση με αυτά που περιγράφει.
  11. Χθές παρέλαβα αυτή την θήκη και αυτό το τζαμάκι. Χάλια και τα δυο μακριά.
  12. Το κατάλαβα φίλε μου. Απλά είναι μεγάλη η διαφορά γ' αυτό το έγραψα.
  13. Εγώ θα το αγόραζα από εδώ . Περίπου 100ευρώ φθηνότερα.:rolleyes:
  14. Από τον ίδιο πωλητή αγόρασα και εγώ το 3/32. Όλα άψογα , κανένα πρόβλημα , και ήρθε και σχετικά γρήγορα (19 ημέρες). Πολύ καλή επιλογή.
  15. Καλημέρα, παρέλαβα και εγώ εχτές 3/32 global έκδοση . Παρήγγειλα από aliexpress στις 11/4 (δεν το περίμενα τόσο γρήγορα :lol:). Εμπρός ofilm_s5k5e8 και πίσω ofilm_s5k3l8 . Το κουτί πίσω κάτω δεξιά έχει ημερομηνία 2017.03.
  16. Αν είναι το Note 4 global edition και το έχει βαπτίση 4Χ , τότε οκ υποκλίνομαι.:lol: Κατά τα άλλα ίδια smartphones είναι.
  17. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color] Όχι δεν την έχει.Το note 4 international edition την έχει . Το 4Χ απ' όσο ξέρω όχι.
  18. chris30

    Redmi 3S

    Ναι υπαρχεί δες λινκ.
  19. chris30

    Redmi 3S

    International έκδοση αν κατάλαβα καλά π.χ. αυτό το οποίο έρχετε με Official Global MIUI 7.5.7.0(MALMIDE) rom , και έπειτα μπορώ να το κάνω update όπως και εσύ με την dev. Κατάλαβα καλά ? :wacko:
  20. chris30

    Redmi 3S

    International rom εννοείς ? Ποιος το πουλάει με international?
  21. chris30

    Redmi 3S

    Εάν το πάρω από vickmall με Official Stable Global ROM , μπορώ μετά να περάσω την dev με τον ίδιο τρόπο που την πέρασες και εσύ? (θα έχει την 800αρα?) Η Official Dev Global ROM του vickmall λένε ότι δεν έχει την 800αρα , και είνα η ίδια dev με αυτή που πέρασες και εσύ. Πώς γίνεται να μην έχει την 800αρα ??? του vickmall.
×
×
  • Create New...