freco Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν εχω ξαναδει πιο ηλιθιο λογισμικο απο το miflash unlock tool.Παιδευομαι μια βδομαδα να ξεκλειδωσω ενα mimix και ενα minote 2 και ή θα λεει network error ή λανθασμενο password--παρολο που εχω βαλει tunelBear για αλλαγη network.Και σιγουρα οι servers xiaomi ειναι για μαυρα κλαματα... Εχει κανεις καμμια καλη ιδεα? Εγώ δεν είχα πρόβλημα. Έχεις συνδεθεί από το κινητό στο mi account σου για να σε αναγνωρίσει? Sent from my MIX using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Ναι ,ρε που να παρει,κανονικα ολα ,τι γκαντεμια ειναι αυτη... Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Δοκίμασες μήπως είναι ήδη ξεκλείδωτα? Όλοι που διάβασα με το ίδιο πρόβλημα το έλυσαν με VPN. Εγώ με Cosmote δεν είχα θέμα. Edited January 6, 2017 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) :rolleyes::rolleyes:ειναι κλειδωμενα & τα 2. Edited January 6, 2017 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Δοκίμασε κανείς να περάσει το σημερινό update? Εμένα μπαίνει σε bootloop. Ίσως επειδή έκανα wipe cache & dalvic. Επαναφέρω το τελευταίο backup. Το έκανε κανείς με επιτυχία? EDIT. Μέσω του updater της MIUI δούλεψε. Από recovery που δοκίμασα manually δεν ξεκίναγε. Edited January 7, 2017 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 White Xiaomi Mi MIX Unboxing https://www.youtube.com/watch?v=vG1dMAgXaZI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 Γράφω εδώ ένα αναλυτικό οδηγό, για το πως περνάμε την Ελληνική rom στο MI Mix πάνω από την αρχική κινέζικη. Το έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. ... Ευχαριστούμε για τον πολύ αναλυτικό οδηγό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 (edited) Να είμαστε όλοι καλά να χαιρόμαστε τα γκατζετάκια μας. Με την τελευταία Ελληνική χάνονται οι ρυθμίσεις Cosmote Internet (data). Η λύση είναι να πάμε στις ρυθμίσεις και να βάλουμε APN Protocol και APN Roaming Protocol "IPv4/IPv6". Βέβαια δε μου βγάζει 4G. Μόνο H+ που αλλάζει συχνά σε 3G και μου φαίνεται πιο αργό. Θα του δώσω μία ευκαιρία. Αλλιώς θα γυρίσω στην προηγούμενη ROM. EDIT. Ότι κι αν δοκίμασα δεν δούλεψε σωστά το 4G. Η καλύτερη ταχύτητα που πήρα με την 7_1_5 ήταν 15Mbps, ενώ με την 6_12_29 αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Εννοείται πως γύρισα στην παλιά. http://i68.tinypic.com/2q3t6pz.png Edited January 7, 2017 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ecep Δημ. January 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2017 @Freco - Κωνσταντίνε σε ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το πρόβλημα της 7.1.5 με το 4G επιβεβαιώνεται και στην Ευρωπαϊκή ROM. Όποιος δεν θέλει να περιμένει την επόμενη ας γυρίσει στην 6.12.29. Sent from my MIX using Tapatalk Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. January 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2017 Το είδα χθες στα χέρια φίλου μου και ακόμα το έχω μέσα στα μάτια δεν μου ξεφεύγει η εικόνα αυτού του όμορφου κινητού όλο οθόνη και πραγματικα υπέροχη είναι το κάτι άλλο, βέβαια η καμερα του έχει ένα θεματακι αλλά μπροστά στο υπόλοιπο σύνολο δεν πειράζει το βλέπω για αγορά σύντομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Χτες σε ανταλλαγή μηνυμάτων πρόσεξα ότι κάποια πήγαιναν μέσω SMS και κάποια μέσω Mi Messenger. Πρώτη φορά έχω Xiaomi/MIUI. Τί είναι ο Mi Messenger και πως επιλέγω με τι θα στείλω? Αυτόματα γίνεται? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 Χτες σε ανταλλαγή μηνυμάτων πρόσεξα ότι κάποια πήγαιναν μέσω SMS και κάποια μέσω Mi Messenger. Πρώτη φορά έχω Xiaomi/MIUI. Τί είναι ο Mi Messenger και πως επιλέγω με τι θα στείλω? Αυτόματα γίνεται? θα πας να ορισεις σαν default τον SMS Messenger στις εφαρμογες για αποστολη μηνυματων :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ΟΚ αλλά η απορία παραμένει. Τι είναι ο mi messenger? Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο κινητό μου. Ο κανονικός messenger το έβγαζε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2017 ΟΚ αλλά η απορία παραμένει. Τι είναι ο mi messenger? Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή στο κινητό μου. Ο κανονικός messenger το έβγαζε. To mi messenger ειναι αυτο που λεει. Ειναι ενας προεγκατεστημενος messenger ο οποιος στελενει free μηνυματα σε αλλους χρηστες xiaomi συσκευων. Προυποθετει ομως να ειναι και οι δυο συνδεδεμενοι στο internet (wifi η data). Αν καποιος απο τους δυο αποσυνδεθει, τοτε το μηνυμα χρεωνεται. Εγω το εχω δοκιμασει καποιες φορες με φιλο που ζει εξωτερικο και δουλευει πολυ καλα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 (edited) Προσπαθώ να κάνω την αίτησή για να ξεκλειδώσει το mix, και σταματά η διαδικασία στο : sorry, your application has been rejected. The more active your mi account is, the more likely , your application will get approred. Κάποια γνώμη;;;;; Αυτή η παράγραφος, τι σημαίνει, ποια είναι η μετάφραση; Edited January 11, 2017 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Αυτή η παράγραφος, τι σημαίνει, ποια είναι η μετάφραση; Πρέπει να συμμετάσχεις με κάποια posts στο επίσημο forum της Xiaomi μέσω του MIUI account σου (που υποθέτω έχεις ήδη δημιουργήσει). Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Έκανα 10 post, sto site tis Xiaomi, σήμερα. Ξανά την διαδικασία για την αίτησή , και κόλλησε πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Έκανα 10 post, sto site tis Xiaomi, σήμερα. Ξανά την διαδικασία για την αίτησή , και κόλλησε πάλι. Τι εισάγεις ως λόγο που ζητάς το unlocking ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 To κινητο, εχει πειραγμενη κινεζικη ρομ 8.0.8.0, και από ότι ξερω, για να ξεκλειδωσει πρεπει να εχει official developer rom, που δεν μπορω να περασω. Πριν 8 μηνες ειχα ξεκλειδωσει το mi max, και εμαθα ότι δεν χρειαζεται να ανοιχθεί καινούργιος λογαριασμος, απλα προσθεσα το mi mix. Kai με τις τρις τελειες απετυχα, να περασω official rom, http://en.miui.com/download-317.html , kai με φλασαρισμα παλι απετυχα, (mi flash ). το κινητο γραφει: Αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης, αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης. Δεν μπορω να περασω official rom!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 To κινητο, εχει πειραγμενη κινεζικη ρομ 8.0.8.0, και από ότι ξερω, για να ξεκλειδωσει πρεπει να εχει official developer rom, που δεν μπορω να περασω. Πριν 8 μηνες ειχα ξεκλειδωσει το mi max, και εμαθα ότι δεν χρειαζεται να ανοιχθεί καινούργιος λογαριασμος, απλα προσθεσα το mi mix. Kai με τις τρις τελειες απετυχα, να περασω official rom, http://en.miui.com/download-317.html , kai με φλασαρισμα παλι απετυχα, (mi flash ). το κινητο γραφει: Αδυναμια επαληθευσης ενημερωσης, αδυναμια επαληθευσης πακετου ενημερωσης. Δεν μπορω να περασω official rom!! Αφού είναι πειραγμένη η ρομ, λογικά είναι ήδη unlocked Δοκίμασε να περάσεις το TWRP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ευτυχως, που ελεγξα το bootloader>>>.….. false,, ( με εντολες cmd..., fastboot oem device-info..). Υπηρχε μεγαλη πιθανοτητα να κολουσε brick το κινητο. Πραγματι ειναι παραξενο, με unofficial rom, να ειναι κλειδωμενο το bootloader. Μου περασαν απο το site, xiaomi- miui.gr, με το προγραμμα teamviewer, official rom, μονος μου, δεν μπορουσα. Εκανα αιτηση στο xiaomi.com, για να ξεκλειδωσω το bootloader κλπ... και περιμενω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπερα, καλη χρονια & χρονια πολλα!!! Αφου πουλησα το 4/128, δεν κρατηθηκα πανω απο βδομαδα:lol: Στα χερια μου λοιπον, το 6/256, απο "ελληνικο" e-shop, το οποιο ηλθε με MIUI Global 8.0.8.0 Stable, out of the box!! Μερικως εξελληνισμενο menu, Play Store κι αρκετα ελληνικα , στο περιβαλλον χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Ειχα διαβασει την αγγελια σου. Προσεξε,, την ρομ 8.0.8.0 ειχα και εγω με Ελληνικα, play store. Ειναι unofficial rom, πειραγμενη απο τα Κινεζομαγαζα. Ελεγξε αν το bootloader ειναι κλειδωμενο,, θα γραφει false. H. Thrue = ξεκλειδωτο. Μην περασεις twrp, αν ειναι κλειδωμενο το bootloader. >>. brick!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalhs Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Καλησπερα, καλη χρονια & χρονια πολλα!!! Αφου πουλησα το 4/128, δεν κρατηθηκα πανω απο βδομαδα:lol: Στα χερια μου λοιπον, το 6/256, απο "ελληνικο" e-shop, το οποιο ηλθε με MIUI Global 8.0.8.0 Stable, out of the box!! Μερικως εξελληνισμενο menu, Play Store κι αρκετα ελληνικα , στο περιβαλλον χρησης. Ικανοποιημένος; link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts