athanasios1112 Δημ. December 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2016 Απο πιο καταστημα, ενα link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 https://flosmall.com/collections/new-products/products/xiaomi-mi-mix?variant=30384539340 Το κατάστημα το έστειλε σε 3 μέρες. Η DHL τον παίζει. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Θα το στειλουν απο Ευρωπη, , Η ,, απο Κινα;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Freco, από ότι ξέρω, DHL από Κινα, όλα τα courier περνάει τελωνείο!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Καλησπερα!!! 3η μερα λειτουργιας, μετα απο 3 φορτισεις, με μπολικες κλησεις, ανοιχτα δεδομενα, WiFi, Bluetooth, κι η μπαταρια ακομη στη μεση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Freco, από ότι ξέρω, DHL από Κινα, όλα τα courier περνάει τελωνείο!!!! Υπαρχει η πιθανοτητα να εκτελωνιζουν στην Κινα και με τα συνοδευτικα εγγραφα να περασει κατευθείαν από τον τελωνη της DHL (μου εχει τυχει με oneplus). Επισης, το flosmall δινει επιλογή με μια είδους ασφαλεια, που αν πληρωσεις τελωνειο σου επιστρεφουν τα χρηματα με την αποδειξη (ενδιαφερον)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πέρασε από τελωνείο στην Κίνα απ ότι είδα στο tracking. Έχω πληρώσει αυτό το έξτρα για την περίπτωση που περάσει να μου επιστρέψουν το ποσό. Ειδωμεν. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Πέρασε από τελωνείο στην Κίνα απ ότι είδα στο tracking. Έχω πληρώσει αυτό το έξτρα για την περίπτωση που περάσει να μου επιστρέψουν το ποσό. Ειδωμεν. Αν στο tracking δειχνει να μπηκε τελωνειο Κινα τοτε το θεμα εχει τελειωσει. Καλως να παραλαβεις λοιπον ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 (edited) Οσοι ειναι miui φαν-οχι απαραιτητα xiaomi φαν και τους αρεσουν τα phablets ειναι το απολυτο κινητο. Οι υπολοιποι μαλλον θα προσπερασουν... Ενα μικρο review κ απο μενα [3 ημερες στην κατοχη μου].Ξεκλειδωμενος bootloader, με cn developer rom,root,twrp & xposed. Κατασκευη 10/10--Ποιοτητα ΑΑΑ-γλυστραει πισω -θελει θηκη οπωσδηποτε. Οθονη 9/10--Δεν υπαρχει ορατη διαφορα με qhd αναλυση[εγιναν σχετικα συγκριτικα με NOTE 5, S7 edge].Απλα χορταστικη.Υψηλη φωτεινοτητα. Φορητοτητα 7/10--Μεγαλο,αλλα ειναι phablet. Ενταση ηχου κλησης 9/10--Κανενα παραπονο.Δυνατο και καθαρο.Ηθελα λιγα μπασα παραπανω. Ακουστικο 8/10--Λιγο περιεργο να ακους τη συνομιλια απ'ολο το κινητο.Συνηθιζεται ομως.Σε θορυβωδες περιβαλλον θελει προσπαθει ν'ακουσεις. Software 10/10-H miui v8 ολα τα λεφτα. Μπαταρια 10/10--Ατελειωτη. Καμερα 9/10--Πολυ καλη ,σαφως καλυτερη απο του minote2 που επισης ειχα για λιγες μερες. Προσωπικη μου παντα αποψη ειναι οτι τα λεφτα που κοστιζει τα αξιζει.Ισως ειναι λιγο υπερτιμημενο -λογω της περιορισμενης διαθεσης και της μεγαλης ζητησης του. Εκει γυρω στα 700 ευρω η 4/128 ειναι νορμαλ τιμη. Edited December 18, 2016 by xenkato1 Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 700 έχει η 4/128 και 800 η 6/256. Σίγουρα αξίζει τα χρήματα του περισσότερο από αντίστοιχα κινητά που έχουν τέτοιες τιμές. Αλλά πχ από banggood έχει 800 και αν έχεις κουπόνι 15% πάει 120 μείον οπότε είναι αρκετά καλά. Send From Note 3 With Note 7 Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 Με τον διάδοχο οποτε βγει θα το εχω στα υπόψη. Πρώτες υλοποιήσεις τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Προϋπόθεση 1.OLED QHD οθόνη. 2. Επίσημη παρουσία Ευρώπη με 2 ετη εγγύηση. 3.800ρα μπαντα. 4.Θα προτιμούσα διαφορετικό υλικο κατασκευής πχ μαγνησιο. 5.Πιο ποιοτικό ηχο απο ακουστικο πχ Dolby Atmos ενσωματωμενο και πιο ποιοτικά ηχεία. Σε τόσες χορταστικές multimedia ίντσες επιβάλλεται top επίπεδο σε ηχο και οθόνη,χωρίς συμβιβασμούς. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexyari Δημ. December 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2016 [/color]Αν καποιος ενδιαφερεται, και λογω χρηματικης αναγκης καθαρα, δινω το δικο μου, ας στειλει p.m.. Ειναι αγορασμενο απο ελληνικο e-shop, μιας βδομαδας.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ από geekbuying (το pro με τα 256 gb και 6 gb ram) μαζί με θήκη και τζάμι προστασίας. Για να δούμε....το αναμένω μέσα στις γιορτές για Χριστουγεννιάτικο δώρο..:lol: Έχοντας το max εδώ και περίπου 2 εβδομάδες όπου πραγματικά έπαθα πλάκα με το VFM της συσκευής και την αξιοπιστία του firmware, είπα να κάνω το βήμα παραπάνω και να πάω στο Mix που από την πρώτη φορά που το είδα με τρέλανε... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Το παρήγγειλα και εγώ από geekbuying (το pro με τα 256 gb και 6 gb ram) μαζί με θήκη και τζάμι προστασίας. Για να δούμε....το αναμένω μέσα στις γιορτές για Χριστουγεννιάτικο δώρο..:lol: Έχοντας το max εδώ και περίπου 2 εβδομάδες όπου πραγματικά έπαθα πλάκα με το VFM της συσκευής και την αξιοπιστία του firmware, είπα να κάνω το βήμα παραπάνω και να πάω στο Mix που από την πρώτη φορά που το είδα με τρέλανε... το παραγγειλες σημερα και περιμενεις να το εχεις μεσα στις γιορτες? πολυ αισιοδοξος εισαι, εκτος αν την εχεις κανει απο μερες την παραγγελια Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CharlessS Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 White Xiaomi Mi MIX https://www.youtube.com/watch?v=NqkuPCqMwKA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 (edited) Ένα update για την αγορά από Flosmall. Η παραγγελία έφυγε όπως είπα σε τρεις μέρες από Κίνα. Σε πέντε μέρες ήταν Ελλάδα. Και κάπου εκεί ξεκινάει ο κυκεώνας. Βλέπω online ότι "Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην ATHENS - GREECE" και παίρνω τηλέφωνο να μάθω τις ώρες παράδοσης. Η κοπελία με συνδέει με το ζόρι στο Αεροδρόμιο στο τμήμα εκτελωνισμών. Εκεί αρχίζει η ανάκριση. Τι έχει το πακέτο; Πιά η αξία; Ποιός το έστειλε; Και κάπου εκεί κάνω το λάθος και δίνω αξία 34 ευρώ νομίζοντας πως μέχρι πενήντα είναι χωρίς τελωνείο, ενώ αυτή μου λέει πως μέχρι 22 δεν περνάει. Περιμένω τηλέφωνο από τον εκτελωνιστή. Η ίδια ανάκριση την επόμενη μέρα. Να μου ζητάει ανάλυση των περιεχομένων, τιμές αναλυτικά και την πληρωμή. Του δίνω από άλλη αγορά που τα είχα πρόχειρά. Την επόμενη μου είπε πως γράφει κάτι για θήκη και δεν τη βλέπει στην ανάλυση και με "απειλούσαν" πως θα το ανοίξουν. Εκεί βλέπω πως θα πάει μακριά η βαλίτσα και του δίνω το σωστό που ζήτησα εκείνη τη μέρα και μου έστειλαν από Flosmall. Δύο μέρες και αρκετά τηλεφωνήματα αργότερα (από πλευράς μου), ενημερώνομαι πως είναι προς παράδοση 11 με 17:30. Περιμένω... περιμένω... τίποτα. Παίρνω τηλέφωνο και μου λένε, "περίμενε, λόγω φόρτου θα έρθει μέχρι τις 18:30". Περνάει η ώρα και βλέπω online πως το δέμα δεν θα παραδοθεί. Ακυρώθηκε η παράδοση. Τηλεφωνώ και δεν ξέρουν το γιατί. Αλλά θα προγραμματιστεί για την επομένη μου λέει που είναι η 27 Δεκεμβρίου. :angry::angry::angry::angry: Τελικά ήρθε στις 27 στις 17:45 με κόστος 52 ευρώ για την DHL και περίπου 100 ευρώ φόρο. Το ίδιο απόγευμα στέλνω το ποσό φόρου στο Flosmall και μου επέστρεψε τα 100 ευρώ μέσα σε δύο ώρες!!! Συμπέρασμα. Flosmall άψογοι. Είχαν και δώρο δεύτερη TPU θήκη μαζί. DHL τραγικοί. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΓ. Ξέχασα να πω πως πέρασε τελωνείο ΚΑΙ στην Κίνα και η DHL Express (???) έκανε 14 μέρες τελικά. :angry: Ενδεικτικά αντίστοιχα στην Αγγλία με DHL πλήρωσε "γνωστός" ΜΟΝΟ 19 λίρες (περίπου 25 ευρώ). Edited December 29, 2016 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Τελικά ήρθε στις 27 στις 17:45 με κόστος 52 ευρώ για την DHL και περίπου 100 ευρώ φόρο. Το ίδιο απόγευμα στέλνω το ποσό φόρου στο Flosmall και μου επέστρεψε τα 100 ευρώ μέσα σε δύο ώρες!!! Συμπέρασμα. Flosmall άψογοι. Είχαν και δώρο δεύτερη TPU θήκη μαζί. DHL τραγικοί. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΥΓ. Ξέχασα να πω πως πέρασε τελωνείο ΚΑΙ στην Κίνα και η DHL Express (???) έκανε 14 μέρες τελικά. :angry: Ενδεικτικά αντίστοιχα στην Αγγλία με DHL πλήρωσε "γνωστός" ΜΟΝΟ 19 λίρες (περίπου 25 ευρώ). αφου σου εγγυούνταν το τελωνείο δεν επρεπε να σου πληρώσουν και το έξτρα κόστος της DHL? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Απο οτι διαβασα το flosmall,,,, πληρωνεις μια επιπλεον ασφαλεια, και σου επιστρεφουν τον φορο- τελωνειο. Με το DHL πανε Ολα τελωνειο. Αφου πηρες τα 100 ευρω, εισαι ενταξει! Δεν εχω αγορασει κατι απο flosmall ,και δεν ξερω ποσο θα συμβαινει αυτο- η πληρωμη του φορου- που μαλλον δεν πρεπει να τους συμφερει,,, DHL πανε ολα τελωνειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 αν μας ελεγες ομως κ τιποτα για την συσκευη.... καλα ολα αυτα που μας εγραψες αλλα ειναι σε λαθος νημα, στους εκτελωνισμους επρεπε να τα γραψεις... λεμε τωρα...:X Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Φίλε μου καλημέρα. Τα έγραψα εδώ για όσους ενδιαφέρονται για τη συσκευή, αφού ο ευκολότερος τρόπος είναι να την πάρεις από Κίνα και μιλάμε για ένα ακριβό κινητό που στην τιμή έρχονται να προστεθούν φόροι και κερατιάτικα της DHL. Όσον αφορά το κινητό. Πανέμορφο. Σίγουρα με θήκη γιατατί γλυστράει απίστευτα. Όλα γίνονται αστραπιαία. Είναι το μοναδικό κινητό που δεν έχω μειώσει τα animations στο 0,5Χ. Είχα κάνει αίτηση για ξεκλέιδωμα νωρίτερα οπότε όταν ήρθε το κινητό, στις δύο πρώτες ώρες είχε ξεκλειδωθεί, περαστεί TWRP, η EU rom και είχα κάνει root. Έχω βάλει Nova launcher και μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που έχω είναι που δεν κάνει restore κάποιες εφαρμογές το Titanium Backup. Η μπαταρία τη μία φορά που τη φόρτισα (τρεις μέρες το έχω άλλωστε) γεμίζει ταχύτατα. Δείχνε να ξεπρνάει χαλαρά τις δύο μέρες με τη δική μου χρήση. Να ενημερώσω πως δεν έχω facebook (πλέον) που γενικά πίνει μπαταρία. Ο εξωτρειρκός ήχος είναι πολύ καθαρός και δυνατός, στα ακουστικά πάρα πολύ καλός ενώ οι κλήσεις έχουν μια διαφορετική ακουστική από αυτό που έχουμε συνιθήσει. Λίγο χαμηλότερη ένταση, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο να ακούσεις το συνομιλητή σου. Το σήμα είναι "καμπάνα" και το internet ταχύτατο παρόλο που λείπει η B20 (800) μπάντα. Βέβαια είμαι στην Αθήνα οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει όταν βγω παραέξω. Η κάμερα για τα δικά μου δεδομένα που περισσότερο τη χρισιμοποιώ για scanner είναι μέτρια προς καλή. Για φωτογραφίες χρησιμοποιώ το Camera Zoom FX που έχω αγοράσει παλιότερα και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα δεν διαπρέπει στην φωτογραφική. Για μένα το μόνο αρνητικό που του βρίσκω. Μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει. Χαλάλι η ταλαιπωρία. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 Φίλε μου καλημέρα. Τα έγραψα εδώ για όσους ενδιαφέρονται για τη συσκευή, αφού ο ευκολότερος τρόπος είναι να την πάρεις από Κίνα και μιλάμε για ένα ακριβό κινητό που στην τιμή έρχονται να προστεθούν φόροι και κερατιάτικα της DHL. Όσον αφορά το κινητό. Πανέμορφο. Σίγουρα με θήκη γιατατί γλυστράει απίστευτα. Όλα γίνονται αστραπιαία. Είναι το μοναδικό κινητό που δεν έχω μειώσει τα animations στο 0,5Χ. Είχα κάνει αίτηση για ξεκλέιδωμα νωρίτερα οπότε όταν ήρθε το κινητό, στις δύο πρώτες ώρες είχε ξεκλειδωθεί, περαστεί TWRP, η EU rom και είχα κάνει root. Έχω βάλει Nova launcher και μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που έχω είναι που δεν κάνει restore κάποιες εφαρμογές το Titanium Backup. Η μπαταρία τη μία φορά που τη φόρτισα (τρεις μέρες το έχω άλλωστε) γεμίζει ταχύτατα. Δείχνε να ξεπρνάει χαλαρά τις δύο μέρες με τη δική μου χρήση. Να ενημερώσω πως δεν έχω facebook (πλέον) που γενικά πίνει μπαταρία. Ο εξωτρειρκός ήχος είναι πολύ καθαρός και δυνατός, στα ακουστικά πάρα πολύ καλός ενώ οι κλήσεις έχουν μια διαφορετική ακουστική από αυτό που έχουμε συνιθήσει. Λίγο χαμηλότερη ένταση, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα στο να ακούσεις το συνομιλητή σου. Το σήμα είναι "καμπάνα" και το internet ταχύτατο παρόλο που λείπει η B20 (800) μπάντα. Βέβαια είμαι στην Αθήνα οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει όταν βγω παραέξω. Η κάμερα για τα δικά μου δεδομένα που περισσότερο τη χρισιμοποιώ για scanner είναι μέτρια προς καλή. Για φωτογραφίες χρησιμοποιώ το Camera Zoom FX που έχω αγοράσει παλιότερα και είμαι ικανοποιημένος. Σίγουρα δεν διαπρέπει στην φωτογραφική. Για μένα το μόνο αρνητικό που του βρίσκω. Μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει. Χαλάλι η ταλαιπωρία. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. αν μη τι αλλο, ειναι μια πολυ ξεχωριστη και ιδιαιτερη συσκευη (φοριεται και στο δεξι, σαν κοσμημα, που ελεγε μια παλια της εποχης μου διαφημιση...:lol:) με μονο ισως αρνητικο την σχετικα μετρια καμερα απ οτι διαβαζω τελικα. προσωπικα η τελειοτητα στην καμερα στο κινητο με αφηνει παγερα αδιαφορο αλλα γουστα εινα αυτα.... καλοριζικο και να το χαρεις οσο περισσοτερο μπορεις, καλη χρονια!! Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2016 (edited) Φίλε μου καλημέρα. Όσον αφορά το κινητό. Πανέμορφο. Σίγουρα με θήκη γιατατί γλυστράει απίστευτα. Όλα γίνονται αστραπιαία. Είναι το μοναδικό κινητό που δεν έχω μειώσει τα animations στο 0,5Χ. Είχα κάνει αίτηση για ξεκλέιδωμα νωρίτερα οπότε όταν ήρθε το κινητό, στις δύο πρώτες ώρες είχε ξεκλειδωθεί, περαστεί TWRP, η EU rom και είχα κάνει root. Έχω βάλει Nova launcher και μέχρι στιγμής το μόνο θέμα που έχω είναι που δεν κάνει restore κάποιες εφαρμογές το Titanium Backup Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Aν θελεις δωσε link, από το twrp, eu rom. Ελληνικη γλωσσα εχει η eu rom??? Edited December 30, 2016 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εδώ θα βρεις οδηγίες και TWRP. Προσοχή θέλει δύο. Ένα για την κινεζική rom και αφού βάλεις την Ευρωπαϊκή περνάς την rc2. http://en.miui.com/thread-430566-1-1.html Εδώ είναι η τελευταία Ευρωπαϊκή. Θα την βρεις και σαν global EU. https://xiaomi.eu/community/threads/6-12-29.37056/ Κι εδώ η Ελληνική από την ελληνική ομάδα. https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6173-6-12-29-Xiaomi-Mi-MIX/#files Ελληνικά έχει και η Ευρωπαϊκή εννοείται. Καλό φλασάρισμα. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 (edited) Γράφω εδώ ένα αναλυτικό οδηγό, για το πως περνάμε την Ελληνική rom στο MI Mix πάνω από την αρχική κινέζικη. Το έγραψα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα. Κατεβάζετε τα παρακάτω: latest minimal fastboot and adb Την Eλληνική rom To TWRP που δουλεύει με την official rom Το TWRP που δουλεύει αφού βάλεις την ελληνική rom (προαιρετικά). Το zip που απενεργοποιεί το verity check για να μην έχεις πρόβλημα και δεν ξεκινάει η ελληνική rom. Τα βήματα. 1. Αφού κατεβάσετε το "latest minimal fastboot and adb" το αποσυμπιέζετε κατά προτίμιση στο root του δίσκου σας. Πχ στο C:\adb 2. Ενεργοποιείτε στο κινητό τα developer options πατώντας πολλές φορές πάνω στο MIUI Version που θα βρείτε στο Settings, About phone. 3. Ενεργοποιείτε στο κινητό το USB Debugging που θα βρείτε στο Settings, Additional settings, Developer options. 4. Συνδέετε το κινητό στο PC και αντιγράφετε τη rom και το no-verity-opt-encrypt-5.0.zip στην internal memory του κινητού σας. 5. Στο PC πάτε στο start, κάνετε δεξί κλικ και πατάτε Command promt (admin). 6. Στο παράθυρο του Dos που ανοίγει γράφετε CD C:\adb (ή τη διαδρομή που αποσυμπίεσατε το minimal fastboot). 7. Πληκτρολογούμε adb devices. Θα πρέπει ο υπολογιστής να "δει" το κινητό. Αν στο list of devices δεν βγάζει κάτι ή γράφει device offline, ρίξτε μια ματιά στην οθόνη του κινητού και απανήστε καταφατικά στην ερώτηση που έχει βγάλει. 8. Ξανατρέξτε την adb devices και θα πρέπει να βγάλει μια γραμμή όπως την εικόνα 577fb9b7 device http://i64.tinypic.com/2qapo8y.jpg //αν έχετε προβλημα και δεν αναγνωρίζει τη συσκευή σας, για περισσότερες λεπτομέρειες κοιτάξτε εδώ: https://theunlockr.com/2009/10/06/how-to-set-up-adb-usb-drivers-for-android-devices/ 9. Αντιγράφουμε τα twrp-3.0.2-0-rc1-lithium.img, και twrp-3.0.2-0-rc2-lithium.img στον φάκελο c:\adb 10. Γυρνάμε στο παράθυρο του DOS, πληκτρολογούμε fastboot flash recovery C:\adb\twrp-3.0.2-0-rc1-lithium.img και πατάμε enter. 11. Μετά γράφουμε fastboot boot C:\adb\twrp-3.0.2-0-rc1-lithium.img Η συσκευή θα κλείσει και θα μπει σε TWRP (recovery mode). 12. Εκεί πατάμε install και επιλέγουμε το αρχείο της ελληνικής rom από την internal memory. 13. Μετά κάνουμε install το no-verity-opt-encrypt-5.0.zip για να μην κολήσει η συσκευή μας στο ξεκίνημα. 14. Αφού τελειώσει η διαδικασία πατάμε Reboot to System και περιμένουμε 3 με 5 λεπτά. Ίσως και λίγο παραπάνω. Η Ελληνική rom είναι ήδη rooted οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε install εσείς το SR5-SuperSU-v2.78-SR5-20161130091551.zip Οτιδήποτε zip χρειαστεί να περάσετε αργότερα, θα πρέπει πρώτα να βάλετε με fastboot από το PC το twrp-3.0.2-0-rc2-lithium.img όπως κάναμε παραπάνω στο βήμα 10 για το TWRP rc1, γιατί όταν θα μπείτε στο TWRP δεν θα δουλέυει η touch screen. Καλά φλασαρίσματα. ΥΓ. Όλα τα εύσημα ανήκουν στον underlines που έφτιαξε τον αρχικό οδηγό στο en.miui.com και στους XDA. Στo Ελληνικό forum της Xiaomi για τη rom. Στην ομάδα πίσω από το TWRP project. Στον πασίγνωστο Chainfire για το SU Και φυσικά στην Xiaomi γι΄αυτή την υπέροχη συσκευή. Edited January 6, 2017 by freco Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2017 Δεν εχω ξαναδει πιο ηλιθιο λογισμικο απο το miflash unlock tool.Παιδευομαι μια βδομαδα να ξεκλειδωσω ενα mimix και ενα minote 2 και ή θα λεει network error ή λανθασμενο password--παρολο που εχω βαλει tunelBear για αλλαγη network.Και σιγουρα οι servers xiaomi ειναι για μαυρα κλαματα... Εχει κανεις καμμια καλη ιδεα? Παράθεση OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts