maximos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά αναχωρώ από το θέμα. Από σήμερα κάτοχος το mate 10 το πήρα καινούριο στα 499€ προσφορά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) saturn? θέλεις να μας στείλεις και εμάς κανένα.:p μεγειές :up: Edited March 8, 2018 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 saturn? θέλεις να μας στείλεις και εμάς κανένα.:p μεγειές :up:Mediamarkt. Πρώτα το media το έβγαλε και μετά το saturn, απλά στο saturn τελειώσε χθες το βράδυ και στο mediamarkt σήμερα το μεσημέρι. Το ότι το κάνανε ποιο στενό είναι αρκετά βολικό τελικά. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλησπερα. Εβαλα ενα τζαμακι στην οθονη, αλλα γυρω γυρω δεν παταει. Ξερετε τι μπορω να βαλω ωστε να μη δειχνει ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τι εννοείς πετάει; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία νομίζω ότι αν είναι το λεγόμενο hallo effect μπορώ να σε βοηθήσω Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το καλύτερο Τζαμακι για το τηλέφωνο είναι αυτό http://www.protectionfilms24.com/screen-protector/brotect-8.html airglass έχει ελαστικότητα και δεν έχει halo effect. Το έβαλα και στο mate 10 και κάθετε άψογα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Τι εννοείς πετάει; μπορείς να ανεβάσεις φωτογραφία νομίζω ότι αν είναι το λεγόμενο hallo effect μπορώ να σε βοηθήσω Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν παταει στις ακρες, εχει κενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Θα πάρεις μπατονετα με ελαιόλαδο και θα βάλεις όπου έχεις αυτό το πρόβλημα, μετά θα το σκουπίσεις, λίγο λίγο και λογικά θα πατήσει μια χαρά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το καλύτερο Τζαμακι για το τηλέφωνο είναι αυτό http://www.protectionfilms24.com/screen-protector/brotect-8.html airglass έχει ελαστικότητα και δεν έχει halo effect. Το έβαλα και στο mate 10 και κάθετε άψογα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα πάρεις μπατονετα με ελαιόλαδο και θα βάλεις όπου έχεις αυτό το πρόβλημα, μετά θα το σκουπίσεις, λίγο λίγο και λογικά θα πατήσει μια χαρά Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχα. Μπραβο ρε φιλε. Το εκανα και πατησε μια χαρα. Εισαι απιστευτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα. Μπραβο ρε φιλε. Το εκανα και πατησε μια χαρα. Εισαι απιστευτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!Πως γίνεται το κόλπο με το ελαιόλαδο; το μαλακονει; Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Το καλύτερο Τζαμακι για το τηλέφωνο είναι αυτό http://www.protectionfilms24.com/screen-protector/brotect-8.html airglass έχει ελαστικότητα και δεν έχει halo effect. Το έβαλα και στο mate 10 και κάθετε άψογα. Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μία ερώτηση για να αγοράσω από το site αυτό πρέπει να κάνω εγγραφή; η τιμή που γράφει είναι τελική για Ελλάδα ή έχει επιπλέον χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ευχαριστω πολυ. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χαχαχα. Μπραβο ρε φιλε. Το εκανα και πατησε μια χαρα. Εισαι απιστευτος. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.!!!!Τίποτα φίλε μου να χαρείς την συσκευή σου με το τζαμακι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Τίποτα φίλε μου να χαρείς την συσκευή σου με το τζαμακι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω από το ήδη εγκατεστημένο τζαμακι γίνεται;;; Στα σημεία που φαίνεται να έχει ξεκολλήσει ελαφρά;;; Η πριν την τοποθετήσεις;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα φίλε μου να χαρείς την συσκευή σου με το τζαμακι Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάνω από το ήδη εγκατεστημένο τζαμακι γίνεται;;; Στα σημεία που φαίνεται να έχει ξεκολλήσει ελαφρά;;; Η πριν το τοποθετήσεις;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Πάνω από το ήδη εγκατεστημένο τζαμακι γίνεται;;; Στα σημεία που φαίνεται να έχει ξεκολλήσει ελαφρά;;; Η πριν την τοποθετήσεις;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάνω από το ήδη εγκατεστημένο τζαμακι γίνεται;;; Στα σημεία που φαίνεται να έχει ξεκολλήσει ελαφρά;;; Η πριν το τοποθετήσεις;;;;Μετά την τοποθέτηση με μπατονετα από την άκρη, ουσιαστικά μπαίνει λάδι εκεί που δεν πατάει και δημιουργεί σωστή πρόσφυση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Μετά την τοποθέτηση με μπατονετα από την άκρη, ουσιαστικά μπαίνει λάδι εκεί που δεν πατάει και δημιουργεί σωστή πρόσφυση Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλά πολλά ευχαριστώ!!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Ήρθε μια μικρή ενημέρωση.. Ενημερώσεις ασφαλείας λέει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 363 ήσουν? σε ποια πήγες τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 363 ήσουν? σε ποια πήγες τώρα?Πήγε 364 Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Πήγε 364 Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk dual sim?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 dual sim?:pΌχι μονοκαρτο είναι. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Όχι μονοκαρτο είναι. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ε τοτε σε ολους θα ερθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Γεια σας παιδιά. Πως μπορώ να επιλέξω πια άλμπουμ από την συλλογή,θα συγχρονίζονται και πως μπορώ να τα αντιγράψω ή να τα μεταφέρω στην sd card; ευχαριστώ.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Επιβεβαιώνω την ενημέρωση και στο δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Και σε μενα ηρθε με ota b364 Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 Hwota. Καμία διαφορά, εκτός από ενημέρωση ασφαλείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts