rapsodos1979_ Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μέσα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές έχει κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω Bluetooth. Δεν νομίζω οτι υπήρχαν πριν την αναβάθμιση. Δεν έχω κατάλληλο εξοπλισμό για να δοκιμάσω αν και κατά πόσο αλλάζει κάτι παίζοντας με τις ρυθμίσεις αυτές... Πειράζουμε κάτι ή δεν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Μέσα στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές έχει κάποιες ρυθμίσεις που αφορούν την ποιότητα αναπαραγωγής μέσω Bluetooth. Δεν νομίζω οτι υπήρχαν πριν την αναβάθμιση. Δεν έχω κατάλληλο εξοπλισμό για να δοκιμάσω αν και κατά πόσο αλλάζει κάτι παίζοντας με τις ρυθμίσεις αυτές... Πού είναι οι ρυθμίσεις για προγραμματιστές; Δεν τις βρίσκω. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πού είναι οι ρυθμίσεις για προγραμματιστές; Δεν τις βρίσκω.Ρυθμίσεις - σύστημα - πληροφορίες τηλεφώνου και πατάς 7 φορές πάνω στο αριθμός έκδοσης. Μετά θα εμφανιστούν στις ρυθμίσεις - σύστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
netblaster Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Πειράζουμε κάτι ή δεν? Με μια πρόχειρη δοκιμή που έκανα, ότι αλλαγή και να επιχειρήσω με το που κάνω σύνδεση με το αυτοκίνητο ή το bluetooth έχω, αλλάζει μόνο του τις τιμές. Λογικά παίζει ρόλο ο εξοπλισμός που συνδέεις. Οι συσκευές που έχω χρησιμοποιούν τον SBC Codec, που μάλλον δεν δέχεται παραμετροποιήσεις. Edited January 16, 2018 by netblaster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πειράζουμε κάτι ή δεν?Όχι είναι αυτόματο αρκεί ο εξοπλισμός να το υποστηρίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ρυθμίσεις - σύστημα - πληροφορίες τηλεφώνου και πατάς 7 φορές πάνω στο αριθμός έκδοσης. Μετά θα εμφανιστούν στις ρυθμίσεις - σύστημα. Τι είπες τώρα! Από εποχή nexus 6 είχα να το κάνω αυτό και το είχα ξεχάσει! Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 καλημερα να ρωτησω κατι, τα δικαρτα mate 9 τα υποστηριζει η αντιπροσωπεια κανονικα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 καλημερα να ρωτησω κατι, τα δικαρτα mate 9 τα υποστηριζει η αντιπροσωπεια κανονικα?Τα ευρωπαϊκά μόνο τα κινέζικα όχι καθος είναι τέλειος διαφορετική συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Βγήκε η final global χθες b363 Διαφορά από την 361 που έχουμε είναι μόνο Google security fixes Και ότι error έχετε είναι θέμα oreo ουσιαστικά και δεν παίζει να δούμε σύντομα βελτίωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Παιδιά εγώ είμαι ακόμη με την 7αρα και δεν μου έχει έρθει αναβάθμιση. Αλλά και να έρθει δεν την περνάω γιατί βλέπω ότι πολλοί έχετε θέματα. Όταν πατήσει καλά το βλέπουμε Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Βγήκε η final global χθες b363 Διαφορά από την 361 που έχουμε είναι μόνο Google security fixes Και ότι error έχετε είναι θέμα oreo ουσιαστικά και δεν παίζει να δούμε σύντομα βελτίωση Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. b361 είμαι. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. b361 είμαι.Εγώ είμαι ακόμα στην 198 ...??? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livagoth Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Εγώ είμαι ακόμα στην 198 ...??? Μια από τα ίδια και εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Κι εγω με 198 ακομη... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) Ακόμα δεν ήρθε τίποτα. b361 είμαι.Δεν δωθηκε για την Ελλάδα Χοχοζ μόλις είδα απεσειραν όλες της εκδωσεις του oreo από το Server τους Edited January 18, 2018 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 καλημερα να ρωτησω κατι, τα δικαρτα mate 9 τα υποστηριζει η αντιπροσωπεια κανονικα? εννοείτε!! αν είναι ευρωπαΐκό μοντέλο υποστηρίζεται κανονικότατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Συγνώμη για το εκτός θέματος.. Πουλάω ένα mate 9 άψογο με δύο έτη υπόλοιπο εγγύησης. dloupakis@gmail.com για όποιον ενδιαφέρει. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-N935S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εγώ είμαι ακόμα στην 198 ...??? Έχω περάσει beta oreo μέσα από το hicare εδώ και ένα μήνα περίπου. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Έχω περάσει beta oreo μέσα από το hicare εδώ και ένα μήνα περίπου.Δεν μου βγάζει τίποτα το hicare ... Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Δεν μου βγάζει τίποτα το hicare ...Ούτε πρόκειται για την ora έγινε απόσυρση το oreo από τα servers λόγο ενός σοβαρού security bug στο ίδιο το Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ούτε πρόκειται για την ora έγινε απόσυρση το oreo από τα servers λόγο ενός σοβαρού security bug στο ίδιο το Android Εμείς που την έχουμε περασμένη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Δεν μου βγάζει τίποτα το hicare ... Πήγενε στο hicare, στην καρτέλα "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" κατέβα ποιο κάτω που λέει "ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" και κοίτα στο "ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ" αν σου βγάζει κάτι. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Εμείς που την έχουμε περασμένη?Θα το κρατήσουμε μέχρι να βγει patch για το meltdown και spectre απλά πληροφοριακά θα πέσουν επιδώσεις Από ότι έγραψαν σε καμία μέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Θα το κρατήσουμε μέχρι να βγει patch για το meltdown και spectre απλά πληροφοριακά θα πέσουν επιδώσεις Από ότι έγραψαν σε καμία μέραΔεν βγάζει κάτι , ποτέ δεν είχε βγάλει Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 (edited) Το πηρα το τουμπανακι, απιστευτο!!!! :0 ενα γυαλακι καλο, nillkin Η+ προ ειναι καλο? B198 ειναι η τελευταια επισημη, σωστα? Edited January 20, 2018 by ea6gka Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts