NaGR Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 άλλο sim tray θέλει γιατί του μονόκαρτου είναι μόνο για μια κάρτα sim + μία κάρτα μνήμης. επίσης θα χρειαστεί ακόμα έναν IMEI αριθμό για τη δεύτερη κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 [/color]Καλό κουράγιο πως σου ήρθε να πάρεις την κινεζική εκδωση Δεν είμαι Ελλάδα και έψαχνα άμεσα κινητο. Και έκατσε το mate 9 το Κινέζικο σε καλή τιμη ( λίγο πάνω από 150€ με την ισοτιμία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 άλλο sim tray θέλει γιατί του μονόκαρτου είναι μόνο για μια κάρτα sim + μία κάρτα μνήμης. επίσης θα χρειαστεί ακόμα έναν IMEI αριθμό για τη δεύτερη κάρτα. Δεν ισχύει αυτό που λες, στο sim tray που έχουν όλοι μπαίνει η μια σιμ και μια sd η 2 σιμ, επίσης όταν γίνει debrand παίρνει μόνο του το δεύτερο imei που φυσικά το έχει εξ αρχής αλλά το κλειδώνει η ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Δεν ισχύει αυτό που λες, στο sim tray που έχουν όλοι μπαίνει η μια σιμ και μια sd η 2 σιμ, επίσης όταν γίνει debrand παίρνει μόνο του το δεύτερο imei που φυσικά το έχει εξ αρχής αλλά το κλειδώνει η ρομ.Wtf μάλλον μόνο το δικό μου είναι έτσι δεν έχει δεύτερη θύρα να μπει αντί για sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2018 Wtf μάλλον μόνο το δικό μου είναι έτσι δεν έχει δεύτερη θύρα να μπει αντί για sd Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτο να καταλάβω πως είναι; Απο το 10 που ασχολούμαι με Huawei δεν έχω δει μονό sim tray... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις μια φωτο να καταλάβω πως είναι; Απο το 10 που ασχολούμαι με Huawei δεν έχω δει μονό sim tray... ορίστε... και να καταλάβεις το έχω δει και από μέσα παλιά το sim slot δεν έχει δευτερουοντα πόδια όπως ολα τα hybrid δλδ και tray να βρω δεν εχει εσωτερικά στην πλακέτα \ https://preview.ibb.co/iq9iYK/IMG_20180819_142557.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 ορίστε... και να καταλάβεις το έχω δει και από μέσα παλιά το sim slot δεν έχει δευτερουοντα πόδια όπως ολα τα hybrid δλδ και tray να βρω δεν εχει εσωτερικά στην πλακέτα \ https://preview.ibb.co/iq9iYK/IMG_20180819_142557.jpgΓύρνα το κι αλλιώς και στείλε άλλη μια Sent from my MHA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γύρνα το κι αλλιώς και στείλε άλλη μια Sent from my MHA-L29 using TapatalkΛάθος ποστ, σορρυ Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Γύρνα το κι αλλιώς και στείλε άλλη μια Sent from my MHA-L29 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λάθος ποστ, σορρυ Sent from my MHA-L29 using Tapatalk https://preview.ibb.co/btRiHe/IMG_20180819_153019.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 (edited) ορίστε... και να καταλάβεις το έχω δει και από μέσα παλιά το sim slot δεν έχει δευτερουοντα πόδια όπως ολα τα hybrid δλδ και tray να βρω δεν εχει εσωτερικά στην πλακέτα \ https://preview.ibb.co/iq9iYK/IMG_20180819_142557.jpg Πραγματικά έμεινα χαζός. Πως γίνεται αυτό; Εντωμεταξύ έχω αλλάξει οθόνη σε l09 και έχει κανονικά ποδαράκια για δεύτερη σιμ και οσο και να έψαξα σήμερα δεν μπόρεσα να βρω οτι υπάρχει μονοκαρτο κανένα l09 όλοι στο xda στα μόνα έχουν περάσει την l29. Μάλιστα, να και κάτι που συνάντησα πρώτη φορά. Σίγουρα δεν έχει ποδαράκια ε; Υπάρχουν αναφορές για single sim tray και το έχουν αντικαταστήσει με dual. Edited August 19, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2018 Πραγματικά έμεινα χαζός. Πως γίνεται αυτό; Εντωμεταξύ έχω αλλάξει οθόνη σε l09 και έχει κανονικά ποδαράκια για δεύτερη σιμ και οσο και να έψαξα σήμερα δεν μπόρεσα να βρω οτι υπάρχει μονοκαρτο κανένα l09 όλοι στο xda στα μόνα έχουν περάσει την l29. Μάλιστα, να και κάτι που συνάντησα πρώτη φορά. Σίγουρα δεν έχει ποδαράκια ε; Υπάρχουν αναφορές για single sim tray και το έχουν αντικαταστήσει με dual. nop δεν εχει οσο χαζο και αν ακουγετε btw εχω περασει μια φορα rom απο l29 κανονικα δουλευει απλα επιλογη για δευτερη sim ειναι γκρι οχι σαν στον φιλο μου που κανονικα εβγαλε και το Imei ηταν 0000000 ασχετος που καλουσε κανονικα εμενα δεν κανει ετσι ουτε imei ουτε επιλογη βγαζει (ειχα παρει δυο κινιτα μαλιστα ενα για την φιλη μου και τα δυο ιδια τα πηραμε απο την infoquest προτες μερες που βγηκαν ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Παίδες φοβερή συσκευή το mate 9 , αλλά είπα να δοκιμάσω κάτι . Έτσι σήμερα πέρασα στο XZ1. Έxω χρόνια να πάρω sony και είπα να την δοκιμάσω. Χαιρετώ σας!!! Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2018 Μόλις ανακοίνωσαν ποιες συσκευές θα πάρουν το νέω Android και το mui 9 το Mate 9 θα μηνει στο oreo και απλά κάποια στιγμή θα πάρει turbo gpu update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeM16 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Μόλις ανακοίνωσαν ποιες συσκευές θα πάρουν το νέω Android και το mui 9 το Mate 9 θα μηνει στο oreo και απλά κάποια στιγμή θα πάρει turbo gpu update Via .......? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Via .......? Για το turbo το χει ανακοινώσει και το myphone και θα πάρει την αναβάθμιση το Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Για το turbo το χει ανακοινώσει και το myphone και θα πάρει την αναβάθμιση το Σεπτέμβριο.Από περιέργεια τι κάνει το turbo ακριβώς ? Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Τεχνολογία επεξεργασίας γραφικών που έχει γραφτεί απο την αρχή και κάνει τα "σάπια" κινητά να παίζουν παιχνιδαρες σε υψηλή ανάλυση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2018 Θα πάρουμε κι άλλες αναβαθμίσεις ή μπα... τίποτα;;; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Θα πάρουμε κι άλλες αναβαθμίσεις ή μπα... τίποτα;;; Sent from my MHA-L29 using TapatalkΣτην καλύτερη την turbo(και αυτό ίσος) άλλη δεν ήδη έχει ανακοινωθεί από Mate 20 και μετά μόνο θα πάρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Το γνωστό :) HWOTA Update. Στάλθηκε από το MHA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Να ρωτήσω κάτι, όταν μηλατε σε κλήση, σας κάνει διακοπές είτε με Bluetooth είτε χωρίς;;;; Είτε με volte/vowifi είτε χωρίς;;; Μου το κάνει συνέχεια εμένα και δεν έχω καταλάβει από που προέρχεται... Καμία ιδέα; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2018 Να ρωτήσω κάτι, όταν μηλατε σε κλήση, σας κάνει διακοπές είτε με Bluetooth είτε χωρίς;;;; Είτε με volte/vowifi είτε χωρίς;;; Μου το κάνει συνέχεια εμένα και δεν έχω καταλάβει από που προέρχεται... Καμία ιδέα; Sent from my MHA-L29 using Tapatalk με wind είχα τρελό θέμα μέχρι που αναγκαστικά να γυρίσω σε 2g κάποια στιγμή με cosmote καμία διακοπή ποτέ δεν είχα με vowifi είχα θέματα όταν κατέβαζα torrents κλπ και γωνατζε η γραμμή και έκανε εναλλαγές απο vowifi σε volte btw το ίδιο θέμα είχα με το Note 9 όσο είχα μέσα την wind έτσι πιστεύω θέμα παροχου ειναι (ασχετος που το σημα ηταν παντα τερμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 με wind είχα τρελό θέμα μέχρι που αναγκαστικά να γυρίσω σε 2g κάποια στιγμή με cosmote καμία διακοπή ποτέ δεν είχα με vowifi είχα θέματα όταν κατέβαζα torrents κλπ και γωνατζε η γραμμή και έκανε εναλλαγές απο vowifi σε volte btw το ίδιο θέμα είχα με το Note 9 όσο είχα μέσα την wind έτσι πιστεύω θέμα παροχου ειναι (ασχετος που το σημα ηταν παντα τερμα)Cosmote έχω Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2018 Cosmote έχω Sent from my MHA-L29 using TapatalkΚαι το volte και wificalls δες αν αλλάζει κάτι αν όχι Δωκιμασε σε άλλη περιοχή αν πάλι όχι αλλάζουν δεδομένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Και το volte και wificalls δες αν αλλάζει κάτι αν όχι Δωκιμασε σε άλλη περιοχή αν πάλι όχι αλλάζουν δεδομέναΔοκιμασμένα και τα δύο, και σε διάφορες περιοχές... μάλλον πρέπει να το δει γιατρός... Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2018 Δοκιμασμένα και τα δύο, και σε διάφορες περιοχές... μάλλον πρέπει να το δει γιατρός... Sent from my MHA-L29 using TapatalkService time όντος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts