sargio01 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 (edited) Ακυρο το προηγούμενο μήνυμα(αν πρόλαβες να το διαβάσεις επειδή το 'σβησα για να γράψω το παρακάτω που θυμήθηκα οτι έκανα!!) Ακολούθησε την εξής διαδρομή: Ρυθμίσεις(στη συσκευή)—>Ασφάλεια και απόρρητο—>Πρόσθετες ρυθμίσεις. Εκεί θα βρείς την επιλογή "Να επιτρέπεται στο HiSuite να χρησιμοποιεί HDB", ενεργοποίησέ την. Στο εξής το HiSuite θα βλέπει αμέσως την συσκευή. Edited December 23, 2017 by sargio01 Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duthman Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 σ' ευχαριστω αυτο πρεπει να ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros_del7 Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Ε βαλ' το! :D (Αυτόματα εγκαθίσταται στον υπολογιστή με το που συνδέσεις το τηλέφωνο, δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις. Εκτός αν δεν έχεις pc, εκεί παω πάσο.) Α καλά. Καινούριος σε Huawei νόμιζα είναι εφαρμογή στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Εμένα κολλάει το widget της Google ειδήσεις & καιρός.. Επίσης, αργεί λίγο να ανοίξει η κάμερα, όταν ανοίγω από κλειδωμένη οθόνη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 εφιγα για restore και set as new (backup μονο wifi passwords και επαφες στο gmail) ολα τα αλλα απο το 0 αν και παλι θα κανει τα ιδια τοτε σαπακι φαγαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 Για πορτραίτο, δοκιμάστε ακόμα πιο μακρυά. Έτσι πετυχαίνει. Κ νομίζω έτσι δουλεύει σωστά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2017 λοιπόν μετα το restore και ολα απο το μηδεν ακριβός το ιδιο αποτέλεσμα συσκευή αργεί σε κάποια πράγματα + το winbank wallet πηγε στο θεω.......... με απλα ελληνικα... κλασσικο android update που κανει ποιο αργη την συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Επαναφορά και εγώ έκανα για να φύγει ο λοξυγγας που είχε και όλα καλά.. Βέβαια δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Έχει κάποια νέα πραγματάκια που μόνο αν τα δουλέψεις και τα συνηθίσεις θα τα χρησιμοποιείς αλλιώς ξεχνάς την ύπαρξη τους. Μπαταρία είναι νωρίς να πω κάτι. Πάντως έστειλα το τηλέφωνο ξανά από την αρχή και από εχθές είναι στο 41 %.. Και αυτό είναι πολύ καλη ένδειξη για το τι να αναμένω από κατανάλωση. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μολις παρατήρησα την νέα δυνατότητα που δίνει στο τηλέφωνο να μετακινεί το καντράν αριστερά ή δεξιά.. Πολύ καλό.. Βολεύει απίστευτα. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μολις παρατήρησα την νέα δυνατότητα που δίνει στο τηλέφωνο να μετακινεί το καντράν αριστερά ή δεξιά.. Πολύ καλό.. Βολεύει απίστευτα. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι πάει να πει 'καντράν'? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Επαναφορά και εγώ έκανα για να φύγει ο λοξυγγας που είχε και όλα καλά.. Βέβαια δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Έχει κάποια νέα πραγματάκια που μόνο αν τα δουλέψεις και τα συνηθίσεις θα τα χρησιμοποιείς αλλιώς ξεχνάς την ύπαρξη τους. Μπαταρία είναι νωρίς να πω κάτι. Πάντως έστειλα το τηλέφωνο ξανά από την αρχή και από εχθές είναι στο 41 %.. Και αυτό είναι πολύ καλη ένδειξη για το τι να αναμένω από κατανάλωση. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk+1 έγινε ένα κλικ καλύτερο αλλά μέχρι εκεί και ναι μπαταρία φαίνεται καλύτερη από πριν Δεν είναι ομος η συσκευή το ίδιο γρήγορη στα βαριά πράγματα σε κάποια ποιο ελαφριά έγινε καλύτερη και γρηγορότερη αλλά σίγουρα σαν σύνολο έχει χάσει από ταχύτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Τι πάει να πει 'καντράν'?Πω πω ρε φίλε... Καλά μεγάλος είμαι αλλά με έκανες να νιώσω παππούς... Καντραν είναι η καρτέλα που βγάζει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο να καλέσεις κάποιον.. Και πρέπει να πάρεις τον αριθμό.. Έχει νούμερα επάνω.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καντράν... Πως λέγετε αλήθεια; Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spazoklabanias Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Ειναι ο dialer αυτο. Καντραν λεγαμε τον πινακα οργανων στ αμαξια :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Χαχαχα σωστά.. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 παιδες οταν πας να διαγραψεις μια φωτο σου λεει οτι παει στον φακελο ...κατι και θα διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες .που στο δ....ο ειναι αυτος ο φακελος ..? υπαρχει καμια ρυθμιση να τις διαγραφει αμεσως ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 παιδες οταν πας να διαγραψεις μια φωτο σου λεει οτι παει στον φακελο ...κατι και θα διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες .που στο δ....ο ειναι αυτος ο φακελος ..? υπαρχει καμια ρυθμιση να τις διαγραφει αμεσως ??Υπάρχει και ο κάδος.. Κανονικά. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 παιδες οταν πας να διαγραψεις μια φωτο σου λεει οτι παει στον φακελο ...κατι και θα διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες .που στο δ....ο ειναι αυτος ο φακελος ..? υπαρχει καμια ρυθμιση να τις διαγραφει αμεσως ?? μπα είναι σαν στα iphone αυτη η λειτουργία σαν κάδος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δες π ς το βγάζει.. Αλλά νομίζω μόνο αν σβήσεις κάτι θα στον εμφανίσει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Δες π ς το βγάζει.. Αλλά νομίζω μόνο αν σβήσεις κάτι θα στον εμφανίσει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αντε και εφαγα μιση ωρα να το βρω ...χαχαχχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Χάνει κανείς πατήματα στο πληκτρολόγιο όταν γράφει γρήγορα; Το έκανε κ πιο πριν αυτό,αλλά τώρα το βλέπω λίγο πιο έντονα Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dabledot Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 για την χρηση που κανω εγω η oreo μια χαρα καθησε δεν εχω θεματα . ισα ισα με την προηγουμενη ειχα προβλημα με την καμερα ,απο οταν το αγορασα οι φωτο για καποιο λογο ηταν απαραδεκτες . ξερω οτι η συσκευη δεν διεκδικει βαθρο στην φωτογραφια αλλα τωρα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. .... δεν το εχω καιρο και δεν μπορω να καταλαβω ,παρατηρησε κανεις βελτιωση στο video η ειναι ιδεα μου.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 για την χρηση που κανω εγω η oreo μια χαρα καθησε δεν εχω θεματα . ισα ισα με την προηγουμενη ειχα προβλημα με την καμερα ,απο οταν το αγορασα οι φωτο για καποιο λογο ηταν απαραδεκτες . ξερω οτι η συσκευη δεν διεκδικει βαθρο στην φωτογραφια αλλα τωρα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. .... δεν το εχω καιρο και δεν μπορω να καταλαβω ,παρατηρησε κανεις βελτιωση στο video η ειναι ιδεα μου.?? foto παντα εβγαζα σε manual ετσι διαφορες δεν βλεπω video στα ιδια επίπεδα ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πάλι αναβάθμιση για τα μάτια..Πιστεύω με κάνα δυο update, θα στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Πάλι αναβάθμιση για τα μάτια..Πιστεύω με κάνα δυο update, θα στρώσει...Μπα πάντα έτσι ήταν Android η επόμενη έκδοση στα παλιά κινιτα πάντα ήταν προς χειρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. December 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2017 Μπα πάντα έτσι ήταν Android η επόμενη έκδοση στα παλιά κινιτα πάντα ήταν προς χειρότερο Ενός χρόνου κινητό, δεν θεωρείται παλιό.. Πταίσματα.. Απλά, μας κάνει λίγα νερά σε σημεία που άγγιζε την τελειότητα.. Ας είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts