Jump to content

Huawei Mate 9

Kos_77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακυρο το προηγούμενο μήνυμα(αν πρόλαβες να το διαβάσεις επειδή το 'σβησα για να γράψω το παρακάτω που θυμήθηκα οτι έκανα!!)

Ακολούθησε την εξής διαδρομή: Ρυθμίσεις(στη συσκευή)—>Ασφάλεια και απόρρητο—>Πρόσθετες ρυθμίσεις. Εκεί θα βρείς την επιλογή "Να επιτρέπεται στο HiSuite να χρησιμοποιεί HDB", ενεργοποίησέ την. Στο εξής το HiSuite θα βλέπει αμέσως την συσκευή.

Edited by sargio01
Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε.

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ε βαλ' το! :D

(Αυτόματα εγκαθίσταται στον υπολογιστή με το που συνδέσεις το τηλέφωνο, δεν χρειάζεται καν να το ψάξεις. Εκτός αν δεν έχεις pc, εκεί παω πάσο.)

Α καλά. Καινούριος σε Huawei νόμιζα είναι εφαρμογή στο κινητο

Εμένα κολλάει το widget της Google ειδήσεις & καιρός.. Επίσης, αργεί λίγο να ανοίξει η κάμερα, όταν ανοίγω από κλειδωμένη οθόνη..

εφιγα για restore και set as new (backup μονο wifi passwords και επαφες στο gmail) ολα τα αλλα απο το 0

αν και παλι θα κανει τα ιδια τοτε σαπακι φαγαμε

Για πορτραίτο, δοκιμάστε ακόμα πιο μακρυά. Έτσι πετυχαίνει. Κ νομίζω έτσι δουλεύει σωστά
Δημήτρης

λοιπόν μετα το restore και ολα απο το μηδεν ακριβός το ιδιο αποτέλεσμα συσκευή αργεί σε κάποια πράγματα + το winbank wallet πηγε στο θεω..........

με απλα ελληνικα... κλασσικο android update που κανει ποιο αργη την συσκευη

Επαναφορά και εγώ έκανα για να φύγει ο λοξυγγας που είχε και όλα καλά.. Βέβαια δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Έχει κάποια νέα πραγματάκια που μόνο αν τα δουλέψεις και τα συνηθίσεις θα τα χρησιμοποιείς αλλιώς ξεχνάς την ύπαρξη τους.

Μπαταρία είναι νωρίς να πω κάτι. Πάντως έστειλα το τηλέφωνο ξανά από την αρχή και από εχθές είναι στο 41 %.. Και αυτό είναι πολύ καλη ένδειξη για το τι να αναμένω από κατανάλωση.

Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μολις παρατήρησα την νέα δυνατότητα που δίνει στο τηλέφωνο να μετακινεί το καντράν αριστερά ή δεξιά.. Πολύ καλό.. Βολεύει απίστευτα.

Μολις παρατήρησα την νέα δυνατότητα που δίνει στο τηλέφωνο να μετακινεί το καντράν αριστερά ή δεξιά.. Πολύ καλό.. Βολεύει απίστευτα.

Τι πάει να πει 'καντράν'?

Επαναφορά και εγώ έκανα για να φύγει ο λοξυγγας που είχε και όλα καλά.. Βέβαια δεν είδα και καμιά τρελή διαφορά. Έχει κάποια νέα πραγματάκια που μόνο αν τα δουλέψεις και τα συνηθίσεις θα τα χρησιμοποιείς αλλιώς ξεχνάς την ύπαρξη τους.

Μπαταρία είναι νωρίς να πω κάτι. Πάντως έστειλα το τηλέφωνο ξανά από την αρχή και από εχθές είναι στο 41 %.. Και αυτό είναι πολύ καλη ένδειξη για το τι να αναμένω από κατανάλωση.

+1 έγινε ένα κλικ καλύτερο αλλά μέχρι εκεί και ναι μπαταρία φαίνεται καλύτερη από πριν

Δεν είναι ομος η συσκευή το ίδιο γρήγορη στα βαριά πράγματα σε κάποια ποιο ελαφριά έγινε καλύτερη και γρηγορότερη αλλά σίγουρα σαν σύνολο έχει χάσει από ταχύτητα

Τι πάει να πει 'καντράν'?
Πω πω ρε φίλε... Καλά μεγάλος είμαι αλλά με έκανες να νιώσω παππούς... Καντραν είναι η καρτέλα που βγάζει όταν ανοίγεις το τηλέφωνο να καλέσεις κάποιον.. Και πρέπει να πάρεις τον αριθμό.. Έχει νούμερα επάνω..

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καντράν... Πως λέγετε αλήθεια; b602de20e37a31a236dcee09e1c7e36f.jpg

Ειναι ο dialer αυτο. Καντραν λεγαμε τον πινακα οργανων στ αμαξια :p :p

παιδες οταν πας να διαγραψεις μια φωτο σου λεει οτι παει στον φακελο ...κατι και θα διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες .που στο δ....ο ειναι αυτος ο φακελος ..? υπαρχει καμια ρυθμιση να τις διαγραφει αμεσως ??

παιδες οταν πας να διαγραψεις μια φωτο σου λεει οτι παει στον φακελο ...κατι και θα διαγραφει αυτοματα μετα απο 30 μερες .που στο δ....ο ειναι αυτος ο φακελος ..? υπαρχει καμια ρυθμιση να τις διαγραφει αμεσως ??
Υπάρχει και ο κάδος.. Κανονικά.

μπα είναι σαν στα iphone αυτη η λειτουργία σαν κάδος

Δες π ς το βγάζει.. Αλλά νομίζω μόνο αν σβήσεις κάτι θα στον εμφανίσει. ec0431f99f5b9487b5a601294f3fb7ec.jpg

Δες π ς το βγάζει.. Αλλά νομίζω μόνο αν σβήσεις κάτι θα στον εμφανίσει. ec0431f99f5b9487b5a601294f3fb7ec.jpg

αντε και εφαγα μιση ωρα να το βρω ...χαχαχχ

Χάνει κανείς πατήματα στο πληκτρολόγιο όταν γράφει γρήγορα; Το έκανε κ πιο πριν αυτό,αλλά τώρα το βλέπω λίγο πιο έντονα
Δημήτρης

για την χρηση που κανω εγω η oreo μια χαρα καθησε δεν εχω θεματα . ισα ισα με την προηγουμενη ειχα προβλημα με την καμερα ,απο οταν το αγορασα οι φωτο για καποιο λογο ηταν απαραδεκτες . ξερω οτι η συσκευη δεν διεκδικει βαθρο στην φωτογραφια αλλα τωρα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. .... δεν το εχω καιρο και δεν μπορω να καταλαβω ,παρατηρησε κανεις βελτιωση στο video η ειναι ιδεα μου.??

για την χρηση που κανω εγω η oreo μια χαρα καθησε δεν εχω θεματα . ισα ισα με την προηγουμενη ειχα προβλημα με την καμερα ,απο οταν το αγορασα οι φωτο για καποιο λογο ηταν απαραδεκτες . ξερω οτι η συσκευη δεν διεκδικει βαθρο στην φωτογραφια αλλα τωρα ειναι τουλαχιστον αξιοπρεπες. .... δεν το εχω καιρο και δεν μπορω να καταλαβω ,παρατηρησε κανεις βελτιωση στο video η ειναι ιδεα μου.??

foto παντα εβγαζα σε manual ετσι διαφορες δεν βλεπω video στα ιδια επίπεδα ειναι

Πάλι αναβάθμιση για τα μάτια..Πιστεύω με κάνα δυο update, θα στρώσει...
Μπα πάντα έτσι ήταν Android η επόμενη έκδοση στα παλιά κινιτα πάντα ήταν προς χειρότερο

Μπα πάντα έτσι ήταν Android η επόμενη έκδοση στα παλιά κινιτα πάντα ήταν προς χειρότερο

Ενός χρόνου κινητό, δεν θεωρείται παλιό.. Πταίσματα.. Απλά, μας κάνει λίγα νερά σε σημεία που άγγιζε την τελειότητα.. Ας είναι...