redcon Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ξερετε αν υποστηριζει Cosmote wifi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ξερει κανεις αν υπάρχει κάποιο Keyboard για το mate 9 που να αλλάζει γλώσσες με τον τροπο που το κάνουν να Samsung δλδ με το space; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπέρα στη παρέα. Ξερει κανεις αν υπάρχει κάποιο Keyboard για το mate 9 που να αλλάζει γλώσσες με τον τροπο που το κάνουν να Samsung δλδ με το space;Το έχει ήδη μέσα προεγκατεστημενο το κινητό.. Είναι το SwiftKeyboard. Από το space αλλάζει Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Το έχει ήδη μέσα προεγκατεστημενο το κινητό.. Είναι το SwiftKeyboard. Από το space αλλάζει Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι με κύλιση αλλά με παρατεταμένο πάτημα κανει την αλλαγή το swift. Εγώ εννοώ με κύλιση όπως ακριβώς τα Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Με κύλιση κάνει το Swiftkey Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 (edited) Όχι με κύλιση αλλά με παρατεταμένο πάτημα κανει την αλλαγή το swift. Εγώ εννοώ με κύλιση όπως ακριβώς τα SamsungΜε κύλιση κάνει το swift δεν πατάς τύποτα https://m.youtube.com/watch?v=WxkZGya_DEI https://i.imgur.com/VjofJf9.png Edited November 18, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Παιδιά έχετε δίκιο απλά έχω την έκδοση με τα 6gb ram την κινεζική και είχε άλλο μέσα όχι το SwiftKey γι αυτό μπερδεύτηκα. Το πέρασα και επιτέλους αλλάζει με κύλιση. Να στε καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Παιδιά έχετε δίκιο απλά έχω την έκδοση με τα 6gb ram την κινεζική και είχε άλλο μέσα όχι το SwiftKey γι αυτό μπερδεύτηκα. Το πέρασα και επιτέλους αλλάζει με κύλιση. Να στε καλάΑα άλλο κινιτο αυτό τέλειος σε αρκετούς τομείς μόνο οθόνη, μπαταρία, εμφάνιση είναι ίδια ολ; το τα άλλα διαφέρουν (ακόμη και cameres άλλοι σενσορες είναι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αα άλλο κινιτο αυτό τέλειος σε αρκετούς τομείς μόνο οθόνη, μπαταρία, εμφάνιση είναι ίδια ολ; το τα άλλα διαφέρουν (ακόμη και cameres άλλοι σενσορες είναι) Ακόμα κι έτσι το κινητό σπέρνει πανικό.... Πραγματικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Όχι με κύλιση αλλά με παρατεταμένο πάτημα κανει την αλλαγή το swift. Εγώ εννοώ με κύλιση όπως ακριβώς τα SamsungΤι ακριβός δεν κατάλαβα; βοήθησε με λίγο.. Γιατί δεν έχουμε Samsung στην οικογένεια.. Με κύλιση δεξιά ή αριστερά αλλάζει την γλώσσα η μπορείς εάν θέλεις να το κρατήσεις πατημένο, και έτσι αλλάζει. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ τώρα είδα ότι λύθηκε το θέμα.. Ωραία. Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Ακόμα κι έτσι το κινητό σπέρνει πανικό.... ΠραγματικάΔεν είπα κάτι απλα είναι τέλειος διαφορετική συσκευή εσωτερικά με ίδια εμφάνιση εξοτερκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papia777 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Δεν είπα κάτι απλα είναι τέλειος διαφορετική συσκευή εσωτερικά με ίδια εμφάνιση εξοτερκα Βρε δεν είπα ότι είπες κάτι απλά το είπα σαν γενική εικόνα των δύο αυτών εκδόσεων. Και οι δύο πετάνε. Εγώ έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία. Μίνιμουμ 5 ώρες σοτ με δύο κάρτες και 4g όλη την ώρα πολύ λίγο WiFi και Bluetooth Κάνα 2.5 ώρες συνδεμένο με το αμάξι για να ακούω sport24 καθώς μένω γερμανια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Δεν είπα κάτι απλα είναι τέλειος διαφορετική συσκευή εσωτερικά με ίδια εμφάνιση εξοτερκα Προς το καλυτερο διαφορετικη η προς το χειροτερο ? Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Προς το καλυτερο διαφορετικη η προς το χειροτερο ?Φυσικά προς το καλύτερο τα 6gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπέρα μου εσπασε η οθονη μόνο το γυαλί τα υπόλοιπα δουλεύουν, μήπως ξερετε ποσο κοστιζει η αντικατάσταση και κανένα κατάστημα να το πάω γιά επισκευή, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Καλησπέρα μου εσπασε η οθονη μόνο το γυαλί τα υπόλοιπα δουλεύουν, μήπως ξερετε ποσο κοστιζει η αντικατάσταση και κανένα κατάστημα να το πάω γιά επισκευή, ευχαριστώ. Αθήνα άνοιξε πρόσφατα το επίσημο σέρβις της huawei αποκλειστικά. Πάρε τηλέφωνο. Γενικά όμως δεν πιστεύω ότι είναι ακριβή η οθόνη του Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisman2 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αθήνα άνοιξε πρόσφατα το επίσημο σέρβις της huawei αποκλειστικά. Πάρε τηλέφωνο. Γενικά όμως δεν πιστεύω ότι είναι ακριβή η οθόνη του Αυτό πιστεύω και εγώ, θα μιλήσω μαζί τους την Δευτέρα και θα ενημερώσω την ομάδα, καλό απόγευμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αυτό πιστεύω και εγώ, θα μιλήσω μαζί τους την Δευτέρα και θα ενημερώσω την ομάδα, καλό απόγευμα!Εγώ με το nexus 6p δύο φορές που χρειάστηκε επισκέφθηκα το service της TS solutions και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Προς το καλυτερο διαφορετικη η προς το χειροτερο ? δεν εκατσα να αναλισω η αλιθια ειναι αλλα ολα σχεδον μεσα ειναι αλλαου κατασκευαστη (με εφαιρεση το cpu και κανα δυο πραγματα ολα ειναι διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitcap Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αυτό πιστεύω και εγώ, θα μιλήσω μαζί τους την Δευτέρα και θα ενημερώσω την ομάδα, καλό απόγευμα! Φίλε μου μόλις μάθεις τιμή πες μας γιατί έπαθα κι εγώ το ίδιο. Παράθεση pitcap! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλημερα, θα ήθελα να ρωτήσω ,αν ξέρεις καποιος, γιατί B197 δεν έχει έρθει ακόμα στο δικό μου, L29c432 δικαρτο. Μου εμφανίζει ακόμα την B194 . Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Καλημερα, θα ήθελα να ρωτήσω ,αν ξέρεις καποιος, γιατί B197 δεν έχει έρθει ακόμα στο δικό μου, L29c432 δικαρτο. Μου εμφανίζει ακόμα την B194 . Eγω που την πηρα ,ειναι ελληνικο και μονοκαρτο Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μετά κια την τελευταία αναβάθμιση και ύστερα από μια εργοστασιακή επαναφορά το κινητό γράφει χρόνους οθόνης πάνω από 6 ώρες... Για πρώτη φορά στα χέρια μου... Πάντα είχα 5 με 530 ώρες... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Μετά κια την τελευταία αναβάθμιση και ύστερα από μια εργοστασιακή επαναφορά το κινητό γράφει χρόνους οθόνης πάνω από 6 ώρες... Για πρώτη φορά στα χέρια μου... Πάντα είχα 5 με 530 ώρες... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk απλα ετυχε 3 τελευταια uptades ειναι απλα sexuit fixes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Ναι σίγουρα το ξέρω.. Ίσως βοήθησε η δεύτερη επαναφορά που έφαγε... Στάλθηκε από το MHA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts