johnx2 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Ποιο Mate έχεις To MATE 9 εχω. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 To MATE 9 εχω. Έχει καμία 6 εκδόσεις... Πχ L09 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 L09C432 αγορασμενο απο Πλαισιο. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα, ρε παιδιά, στο παρακάτω link http://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html έχει το Mate 9, dual στα 535 με ΦΠΑ, ήτοι 430 χ. ΦΠΑ. το δίκαρτο με 64 Gb ROM. Βλέπω λοιπόν το καρότο... η φάκα που είναι και δνε τη βλέπω ? Τόσο καλή τιμή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 Καλησπέρα, ρε παιδιά, στο παρακάτω link http://www.skroutz.gr/s/10271610/Huawei-Mate-9-Dual-64GB.html έχει το Mate 9, dual στα 535 με ΦΠΑ, ήτοι 430 χ. ΦΠΑ. το δίκαρτο με 64 Gb ROM. Βλέπω λοιπόν το καρότο... η φάκα που είναι και δνε τη βλέπω ? Τόσο καλή τιμή ? δεν υπαρχει φακα...το μονο που δεν ξερω ειναι αν το dual sim εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2017 L09C432 αγορασμενο απο Πλαισιο. Το ίδιο έχουμε ακόμη και μετά το factory reset τα ίδια ειναι δεν υπαρχει φακα...το μονο που δεν ξερω ειναι αν το dual sim εχει εγγυηση ελληνικης αντιπροσωπειας Δεν έχει από ότι ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 μερικα συμπεράσματα μετά απο 1 μήνα συμβίωση.. 1. ΣΦΕ-ΝΤΟ-ΝΑ, δεν μασάει πουθενά και τίποτα.. 2 φορές πιο γρήγορο τουλάχιστον απο το LG G5 ( 820 chipset) 2. Δακτυλικό reader Α-ΠΙΑ-ΣΤΟ, ξεκλειδώνει οσο στραβά και να βάλεις το δάχτυλο. 3. Μπαταρία ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ... δεν είχα συσκεύη που να μην αγχώνομαι να μείνω απο μπαταρία. Ασε που εχω 2 τηλέφωνα σε 1 (DualSim) 4. το μελανό του σημείο... η κάμερα. Στο AUTO πολύ μέτρια, στο PRO σώζεται λίγο η κατάσταση αλλα ποιός έχει χρόνο για πειράματα. Στο βίντεο τα πράματα ειναι χειρότερα, πολύ χάλι στο 1080p στο 4κ ούτε θέλω να το δοκιμάσω χωρίς OIS. 5. στιβαρή κατασκευή σαν τάνκς, πολύ κομψό παρά την θηριώδη μπαταρία 4000mAh, με πολυ ωραία αίσθηση στο χέρι, όλο μεταλλικό. 6. οθόνη πολύ καλή, πολυ ευχάριστη έκπληξη παρότι 1080p, είναι εκείνες οι φορές που τα νούμερα δεν ειναι η αλήθεια! Είμαι το Dual Sim ευρωπαικό με την 182 (την πήρα OTA πρίν λίγες μέρες). Για όποιον θέλει dual sim με ευρωπαική εγγύηση, όλες τις μπάντες δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Για όποιον θέλει dual sim με ευρωπαική εγγύηση, όλες τις μπάντες δεν υπάρχει καλύτερο τηλέφωνο. Υπαρχει πλεον και λεγεται Honor 8 Pro... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 θα διαφωνήσουμε αλλά δεν πειράζει. Καταρχήν ειναι πιο ακριβό το 8pro και δεν έχει τα Leica τα φακουδάκια, οπότε κάμερα (12 vs 20mp) η λογική λέει κάτι τις χειρότερη απο τo m9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση για όποιον τον ενδιαφέρει έχει προστεθεί στα widget κουμπί για κλείδωμα οθόνης πολύ χρήσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Με την τελευταία αναβάθμιση για όποιον τον ενδιαφέρει έχει προστεθεί στα widget κουμπί για κλείδωμα οθόνης πολύ χρήσιμο Ε οκ double tap to lock απο Το Nova θα κάνει δουλειά πλέον με βοήθεια του widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 Ε οκ double tap to lock απο Το Nova θα κάνει δουλειά πλέον με βοήθεια του widget Να φανταστείς τον έχω αγοράσει και τον έβαζα σε όλες τις συσκευές μου αλλά και στο ΜΑΤΕ8 και στο mate9 με βολεύει απίστευτα ο μαμά λαουνσερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2017 καλησπέρα, ρε παιδιά, μη με βαρέσετε, τι εναλλακτικές έχω σε [επίπεδη-μεγάλη-16:9 οθόνη], καλή μπαταρία, SD card αν γίνεται, μεταλλική κατασκευή αν γίνεται, καλή οθόνη κάτω από τον ήλιο, καλούτσικη κάμερα? Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα, συσκευή υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπέρα, ρε παιδιά, μη με βαρέσετε, τι εναλλακτικές έχω σε [επίπεδη-μεγάλη-16:9 οθόνη], καλή μπαταρία, SD card αν γίνεται, μεταλλική κατασκευή αν γίνεται, καλή οθόνη κάτω από τον ήλιο, καλούτσικη κάμερα? Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα, συσκευή υπάρχει? Ρωτάς σε λάθος μέρος μιας και εδώ η συζήτηση περιορίζεται στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Άνοιξε ένα θέμα στο σωστό μέρος για να πάρεις τις απαντήσεις που ζητάς... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 καλησπέρα, ρε παιδιά, μη με βαρέσετε, τι εναλλακτικές έχω σε [επίπεδη-μεγάλη-16:9 οθόνη], καλή μπαταρία, SD card αν γίνεται, μεταλλική κατασκευή αν γίνεται, καλή οθόνη κάτω από τον ήλιο, καλούτσικη κάμερα? Το κόστος δεν είναι το πρόβλημα, συσκευή υπάρχει? Αν και λάθος ρωτάς η απάντησή είναι καμιά... Εκτός και αν αφαιρεθεί από τα κριτήρια η Camera τότε mi max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Aς πω κι εγω τη γνωμη μου για το Mate 9 μετα απο 1 εβδομαδα χρησης. Στα θετικα: 1) αυτονομια: ο,τι και να του κανω θα μου βγαλει ΑΝΕΤΑ τη μερα, αν κανω κανονικη χρηση (που κανω με ολες μου τις συσκευες) μου βγαζει και δευτερη 2) ηχειο: στα χναρια του P9 Plus και το ηχειο του Mate 9 απλα τα σπαει σε ποιοτητα και ενταση, εκθετοντας εταιριες οπως οι htc & sony των οποιων τα ηχεια ακουγονται αστεια μπροστα στου Mate 9 3) οθονη: εξαιρετικη σε ολα οθονη 4) εμπειρια χρησης: αψογο ρολλαρισμα, εξαιρετικο Multitasking, ολα κυλουν ομαλα και ταχυτατα χωρις παρατραγουδα. Το θεωρω ανωτερο απο το S8 σε αυτον τον τομεα. 5) σημα / wifi: δυνατο σημα κινητης και πολυ καλη εμβελεια στο wifi 6) μικρα bezels που κρατουν τη συσκευη σε σχετικα καλο μεγεθος 7) καμερα: ανελπιστα καλη φωτογραφικη που δε θα δυσαρεστησει τον μετριο προς ψαγμενο χρηστη. Αυτο που παρατηρησα μονο ειναι οτι το hdr του Mate 9 δεν ειναι τοσο καλο οσο του S8 και του iPhone. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα. Στα αρνητικα: 1) μου λειπει απιστευτα η Always On Display του S8 που πραγματικα σε ειδοποιει για τα παντα χωρις να χρειαστει να αγγιξεις τη συσκευη. Ισως καλο θα ηταν να σκεφτει η Huawei την προσθηκη AOD στην επομενη ναυαρχιδα της. 2) δε δινω ιδιαιτερη σημασια στην αδιαβροχοποιηση, αλλα δε θα με χαλουσε αν την ειχε. Οχι για να βαζω τη συσκευη στο νερο, αλλα πιο πολυ για τις βροχερες μερες οπως η σημερινη Μπραβο στην... χαβάη που συνεχιζει να δινει αριστες συσκευες με τρομερη εμπειρια χρησης. Ευχομαι να συνεχισει τη σειρα Mate και στο μελλον, αφου η σειρα P πλεον iPhone-ιστηκε τελειως. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Aς πω κι εγω τη γνωμη μου για το Mate 9 μετα απο 1 εβδομαδα χρησης. Στα θετικα: 1) αυτονομια: ο,τι και να του κανω θα μου βγαλει ΑΝΕΤΑ τη μερα, αν κανω κανονικη χρηση (που κανω με ολες μου τις συσκευες) μου βγαζει και δευτερη 2) ηχειο: στα χναρια του P9 Plus και το ηχειο του Mate 9 απλα τα σπαει σε ποιοτητα και ενταση, εκθετοντας εταιριες οπως οι htc & sony των οποιων τα ηχεια ακουγονται αστεια μπροστα στου Mate 9 3) οθονη: εξαιρετικη σε ολα οθονη 4) εμπειρια χρησης: αψογο ρολλαρισμα, εξαιρετικο Multitasking, ολα κυλουν ομαλα και ταχυτατα χωρις παρατραγουδα. Το θεωρω ανωτερο απο το S8 σε αυτον τον τομεα. 5) σημα / wifi: δυνατο σημα κινητης και πολυ καλη εμβελεια στο wifi 6) μικρα bezels που κρατουν τη συσκευη σε σχετικα καλο μεγεθος 7) καμερα: ανελπιστα καλη φωτογραφικη που δε θα δυσαρεστησει τον μετριο προς ψαγμενο χρηστη. Αυτο που παρατηρησα μονο ειναι οτι το hdr του Mate 9 δεν ειναι τοσο καλο οσο του S8 και του iPhone. Βιντεο δεν εχω δοκιμασει ακομα. Στα αρνητικα: 1) μου λειπει απιστευτα η Always On Display του S8 που πραγματικα σε ειδοποιει για τα παντα χωρις να χρειαστει να αγγιξεις τη συσκευη. Ισως καλο θα ηταν να σκεφτει η Huawei την προσθηκη AOD στην επομενη ναυαρχιδα της. 2) δε δινω ιδιαιτερη σημασια στην αδιαβροχοποιηση, αλλα δε θα με χαλουσε αν την ειχε. Οχι για να βαζω τη συσκευη στο νερο, αλλα πιο πολυ για τις βροχερες μερες οπως η σημερινη Μπραβο στην... χαβάη που συνεχιζει να δινει αριστες συσκευες με τρομερη εμπειρια χρησης. Ευχομαι να συνεχισει τη σειρα Mate και στο μελλον, αφου η σειρα P πλεον iPhone-ιστηκε τελειως. Συμφωνώ σε όλα Σώτο εκτός από το AOD. Δενντο χρησιμοποίησα ποτέ στο edge οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Ξεχάσες να αναφέρεις την τρομερά συμπαγή κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλο χωρίς glossy φινίρισμα ή γυαλιά που γεμίζουν ιδρώτες και γλιτσες. (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Συμφωνώ σε όλα Σώτο εκτός από το AOD. Δενντο χρησιμοποίησα ποτέ στο edge οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει. Ξεχάσες να αναφέρεις την τρομερά συμπαγή κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλο χωρίς glossy φινίρισμα ή γυαλιά που γεμίζουν ιδρώτες και γλιτσες. (Mate 9 & Tapatalk) Ντινο, στα περι των υλικων κατασκευης ειναι ολα υποκειμενικα! Και το γυαλι εχει τα καλα του και το αλουμινιο. Τωρα, η κατασκευη του Mate 9 ειναι εξαιρετικα συμπαγης χωρις στρεβλωσεις, αυτο ισχυει 100%. Αλουμινιο δεν εχει παντου, αφου στην πλατη πανω και κατω εχει πλαστικο για να πιανει καλυτερα η κεραια, νομιζω! Εγω θα προτιμουσα κατι σε τιτανιο ή πλαστικο με κεραμικη επιστρωση ή ανθρακονημα! Δε θεωρω το αλουμινιο ως κατι το ξεχωριστο (εξαλλου δεν ειναι). Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Σαν συμπαγές υλικό το είπα. Και χωρίς να αφήνει ιδρώτα όπως το γυαλί. Φυσικά κανένα από τα δύο δεν είναι κάτι το εξαιρετικό αλλά στο χέρι και με τη χρήση καταλαβαίνεις αυτό που λέω. Ναι στιε κεραίες πάνω είναι πλαστικό. περιμετρικά όμως όπως και τα κουμπιά, είναι μεταλλικό (Mate 9 & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 (edited) θα διαφωνήσουμε αλλά δεν πειράζει. Καταρχήν ειναι πιο ακριβό το 8pro και δεν έχει τα Leica τα φακουδάκια, οπότε κάμερα (12 vs 20mp) η λογική λέει κάτι τις χειρότερη απο τo m9. 500 ευρώ με εγγυηση από αμαζον, κάμερα ακριβώς στα ίδια επίπεδα με το ματε 9 στην πράξη, πολυ ανώτερη οθόνη, 6γιγα ραμ, θεωρώ ξεκάθαρα ανώτερο το 8 pro...Ας μη βγαίνουμε όμως εκτός θέματος, συνεχίζουμε στα του Mate 9... Edited May 18, 2017 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Γιατί όμως ρε παιδιά δεν έχει FM ? γιατί το βγάλανε? Το χρησιμοποιεί πολύς κόσμος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 500 ευρώ με εγγυηση από αμαζον, κάμερα ακριβώς στα ίδια επίπεδα με το ματε 9 στην πράξη, πολυ ανώτερη οθόνη, 6γιγα ραμ, θεωρώ ξεκάθαρα ανώτερο το 8 pro...Ας μη βγαίνουμε όμως εκτός θέματος, συνεχίζουμε στα του Mate 9... Αν θυμάμαι καλά όταν το είχα κοιτάξει, χάνει όμως σε μπαταρία, ηχείο και οθόνη (μέγεθος, αντίθεση, φωτεινότητα κτλ χαρακτηριστικά) Έχουν και τα δύο τα δυνατά τους σημεία Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 500 ευρώ με εγγυηση από αμαζον, κάμερα ακριβώς στα ίδια επίπεδα με το ματε 9 στην πράξη, πολυ ανώτερη οθόνη, 6γιγα ραμ, θεωρώ ξεκάθαρα ανώτερο το 8 pro...Ας μη βγαίνουμε όμως εκτός θέματος, συνεχίζουμε στα του Mate 9... ρο εχω δει απο άκοντα (ελάχιστα) δυο πράγματα πρόσεξα όσο το σκάλιζα ηχείο(ποιο αδύναμο και κατώτερης ποιότητας) οθονη κατώτερη (βασικά μπαμ κάνει όταν είναι δυο μαζί) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Καλησπέρα είμαι κάτοχος του Huawei gx8 και ήρθε πλέον ο καιρός να πάρω καινούργια συσκευή. Σκέφτομαι για το Mate 9 dual και το S7 edge dual sim. Κανένας που είχε και τις δύο συσκευές αν μπορεί να μας βοηθήσει στο δίλημμα ? Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. May 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2017 Εχω στην κατοχη μου το MATE 9 σαν κυρια συσκευη και το S7 Edge σαν δευτερη συσκευση. Το ΜΑΤΕ 9 κερδιζει κατα κρατος το S7 Edge παντου εκτος απο τις βραδυνες φωτογραφιες. Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts