kooface Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που έχει πάρει; Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Η........ Β372 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooface Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ευχαριστώ. Υπάρχει κάποιο νέο για το oreo; Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Από μήνα σε μήνα πάει, εδώ και πολλούς μήνες! :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eyezdark Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Oreo beta ξεκίνησε στη Κίνα.. Καλά νέα.. Πιστεύω τέλος του μήνα να βγει κ η official.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 https://www.gsmarena.com/huawei_release_android_oreo_beta_seven_phones-news-30895.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Ευχάριστα νέα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κάπου εδώ σας χαιρετω.μεταφερομαι στο νήμα του mate 10 lite το οποίο απέκτησα προ 2 ημερών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Κάπου εδώ σας χαιρετω.μεταφερομαι στο νήμα του mate 10 lite το οποίο απέκτησα προ 2 ημερών. Καλοριζικο! Μολις το δουλεψεις λιγο, γραψε αν θες ενα συγκριτικο των δυο συσκευων. (δεν ξερω βεβαια αν επιτρεπεται κατι τετοιο στο παρων νημα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 καλησπέρα σε όλους, εδώ κ 2 μέρες μου κολλάει κ παγώνουν τα πάντα, του κάνω επανεκκίνηση κ κάνει πάνω από 20 λεπτό να ξανανοίξει κ όταν ανοίγει έχει πάει η μπαταρία από το 90 στο 40. το έχει κάνει 2 φορές. όταν είναι σε φάση κολλήματος με παίρνουν τηλ φαίνεται ότι καλεί αλλά είναι σε μένα τίποτα. έχει τύχει σε κανέναν; δεν έχω αλλάξει κάτι, ούτε έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή τον τελευταίο μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. May 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2018 Καλοριζικο! Μολις το δουλεψεις λιγο, γραψε αν θες ενα συγκριτικο των δυο συσκευων. (δεν ξερω βεβαια αν επιτρεπεται κατι τετοιο στο παρων νημα) Σε ευχαριστώ φίλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 (edited) Παιδιά εμένα εμφάνισε πρόβλημα με το ίντερνετ! Πρόσφατα, ενώ έχω αφήσει ανοιχτό κ συνδεδεμένο το wifi, πάω να το απενεργοποιήσω γιατί χάνω την σύνδεση και δεν μπορώ! Δηλαδή το "κουμπί" από τις συντομεύσεις κάνει σαν να μην το πάτησα. Πάω στις ρυθμίσεις κ δίπλα στο WiFi λέει αποσυν/νο. Μπαίνω μέσα, είναι ανοιχτό, διαθέσιμο δίκτυο κανένα, σάρωση δεν κάνει ή δεν βρίσκει κάτι, κ δεν με αφήνει να το απενεργοποιήσω ούτε από εκεί! Η επανεκκίνηση της συσκευής δεν το διορθώνει πάντα κ ακόμα κ αν το διορθώσει, είναι μόνο προσωρινά, κ το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται! Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω και κάτι που το ξεχνάω. Όταν κάνετε επανεκκίνηση, σας κλείνει τα πρόσφατα χρησιμοποιημένα? Εμένα όχι. Από την αρχή το έκανε αυτό. Δηλαδή πατάω το τετραγωνάκι μετά την επανεκκίνηση κ μου εμφανίζει "ανοιχτές εφαρμογές" ! Εσάς? Εμένα ειναι το 1ο κινητό που το κάνει κ μου φαίνεται περίεργο.. Edited May 16, 2018 by alex17563 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Παιδιά εμένα εμφάνισε πρόβλημα με το ίντερνετ! Πρόσφατα, ενώ έχω αφήσει ανοιχτό κ συνδεδεμένο το wifi, πάω να το απενεργοποιήσω γιατί χάνω την σύνδεση και δεν μπορώ! Δηλαδή το "κουμπί" από τις συντομεύσεις κάνει σαν να μην το πάτησα. Πάω στις ρυθμίσεις κ δίπλα στο WiFi λέει αποσυν/νο. Μπαίνω μέσα, είναι ανοιχτό, διαθέσιμο δίκτυο κανένα, σάρωση δεν κάνει ή δεν βρίσκει κάτι, κ δεν με αφήνει να το απενεργοποιήσω ούτε από εκεί! Η επανεκκίνηση της συσκευής δεν το διορθώνει πάντα κ ακόμα κ αν το διορθώσει, είναι μόνο προσωρινά, κ το πρόβλημα ξαναεμφανίζεται! Κατι παρομοιο κανει και σε εναν φιλο με το 6x...μηπως πηρε καμια αναβαθμιση προσφατα και δημιουργησε το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Κατι παρομοιο κανει και σε εναν φιλο με το 6x...μηπως πηρε καμια αναβαθμιση προσφατα και δημιουργησε το προβλημα; Δε θυμάμαι να πήρε πρόσφατα. Χθες σκέφτηκα να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα σχετικά πρόσφατα, μήπως έχει κάποια πρόβλημα κ επηρεάζει το κινητό.. Το κινητό όμως σήμερα παίρνει 2 μικρές ενημερώσεις.. Για να δούμε αν θα φύγει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Δε θυμάμαι να πήρε πρόσφατα. Χθες σκέφτηκα να διαγράψω κάποιες εφαρμογές που εγκατέστησα σχετικά πρόσφατα, μήπως έχει κάποια πρόβλημα κ επηρεάζει το κινητό.. Το κινητό όμως σήμερα παίρνει 2 μικρές ενημερώσεις.. Για να δούμε αν θα φύγει το πρόβλημα. Εμενα μου ειπε οτι μετα απο ενημερωση παρουσιαστηκε το προβλημα...του κανει και επανεκινησεις...αν βρεις καποια ακρη ενημερωσε μας σε παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 το ίδιο κάνει κ σε μένα. όταν κολλάει στο γράφημα χρήσης της μπαταρίας υπάρχει κενο. θεωρώ ότι είναι από μπαταρία. όποιος έχει το ίδιο θέμα μπορεί να πάει στις ρυθμίσεις, μπαταρία, λεπτόμ. χρήσης μπαταρίας κ θα δει ότι υπάρχει κενο στην καμπύλη. ενημέρωση πάντως έχει καιρό να μου βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 το ίδιο κάνει κ σε μένα. όταν κολλάει στο γράφημα χρήσης της μπαταρίας υπάρχει κενο. θεωρώ ότι είναι από μπαταρία. όποιος έχει το ίδιο θέμα μπορεί να πάει στις ρυθμίσεις, μπαταρία, λεπτόμ. χρήσης μπαταρίας κ θα δει ότι υπάρχει κενο στην καμπύλη. ενημέρωση πάντως έχει καιρό να μου βγαλει καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex17563 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 το ίδιο κάνει κ σε μένα. όταν κολλάει στο γράφημα χρήσης της μπαταρίας υπάρχει κενο. θεωρώ ότι είναι από μπαταρία. όποιος έχει το ίδιο θέμα μπορεί να πάει στις ρυθμίσεις, μπαταρία, λεπτόμ. χρήσης μπαταρίας κ θα δει ότι υπάρχει κενο στην καμπύλη. ενημέρωση πάντως έχει καιρό να μου βγαλει Πωπω έχεις δίκιο! Δεν το είχα προσέξει! Αυτό που πρόσεξα είναι ότι όταν συμβεί, ούτε τερματισμό/επανεκκίνηση δεν με αφήνει να κάνω! Μόνο αν πατήσω το κουμπί παρατεταμένα κ κάνει εξαναγκασμένη επανεκκίνηση! Πήρε ενημέρωση πριν μια δυο μέρες και τώρα η τρέχουσα έκδοση τελειώνει σε 375. Δεν διορθώθηκε το πρόβλημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Θέμα μπαταρίας πιστεύω πως είναι. Είναι εντός εγγύησης; Γιατί δεν τα πάτε στο service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis46_ Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη, τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση; όντως στην επανεκκίνηση μόνο με πατημένο πολύ ώρα το κουμπί κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. May 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2018 Μου ήρθε και μένα σήμερα η 375 κατευθείαν από την 372, άρα παρέκαμψαν την 373 και την 374 , παράλληλα στην κινεζική έκδοση δοκιμάζεται η Oreo beta, οπότε τον Ιούνιο ενδεχομένως θα βγει η global... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petroskou1926 Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 Μου ήρθε και μένα σήμερα η 375 κατευθείαν από την 372, άρα παρέκαμψαν την 373 και την 374 , παράλληλα στην κινεζική έκδοση δοκιμάζεται η Oreo beta, οπότε τον Ιούνιο ενδεχομένως θα βγει η global... Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapostolidis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Μετά από σχεδόν 1 χρόνο χρήσης με θήκη flip (για προστασία της οθόνης) θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω με την θήκη σιλικόνης αφού όμως αντικαταστήσω την μεμβράνη του με κάποιο tempered glass. Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Τι προτέίνεται για αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Μετά από σχεδόν 1 χρόνο χρήσης με θήκη flip (για προστασία της οθόνης) θα ήθελα να το χρησιμοποιήσω με την θήκη σιλικόνης αφού όμως αντικαταστήσω την μεμβράνη του με κάποιο tempered glass. Έχετε δοκιμάσει κάποιο; Τι προτέίνεται για αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό; Θα σου προτεινα αυτο ...Το εχω βαλει στο δικο μου mate 10 lite και ειναι απο τα καλυτερα που εχω δοκιμασει...Θα το παραγγειλω και για το 6Χ της γυναικας μου....Απλα καθυστερει μεχρι να ερθει απο Κινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gapostolidis Δημ. June 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2018 Σε ευχαριστώ, θα τα παραγγείλω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts