rostropol Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Προφανώς ήταν σε κατάσταση για λήψη βίντεο οπότε εκεί μόνο αυτές τις επιλογές έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Προφανώς ήταν σε κατάσταση για λήψη βίντεο οπότε εκεί μόνο αυτές τις επιλογές έχει. Ειτε στο βιντεο είτε στην φωτο οι επιλογες δεν άλλαζαν. Εκανα τελικά επανεκκίνηση και έφτιαξε ευτυχώς. Ανακούφιση;) Ευχαριστώ παίδες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παίδες το κινητό μετά από ένα μήνα χρήσης του μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.μπαταρια βραχος,σήμα κινητής και wifi πολύ καλό.με φωτογραφίες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αλλά απ' ότι βλέπω είναι μια χαρά.οθόνη αξιοπρεπέστατη.οσο αφορά τα προβλήματα που είχα διαβάσει σχετικά με την κατασκευή του κανένα απολύτως θέμα μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Παίδες το κινητό μετά από ένα μήνα χρήσης του μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις.μπαταρια βραχος,σήμα κινητής και wifi πολύ καλό.με φωτογραφίες δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα αλλά απ' ότι βλέπω είναι μια χαρά.οθόνη αξιοπρεπέστατη.οσο αφορά τα προβλήματα που είχα διαβάσει σχετικά με την κατασκευή του κανένα απολύτως θέμα μέχρι στιγμής. και εγώ 2,5 μήνες τώρα απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα,ειδικά η μπαταρία πάντα 2 μέρες με αρκετή χρήση. τώρα να δούμε πότε θα βγεί η oreo η οποία υποθέτω θα είναι η 370,τώρα είναι στην 368 και μεσολαβεί και η 369 που είδα στο Firmware Finder. Δεκέμβριο ή αρχές Ιανουαρίου...είδωμεν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα. Το βρίσκω στο ιταλικό αμαζον στα 165€ κ σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου. Καμία καλή προστασία οθόνης υπάρχει γιατί μέσα στις γυναικείες τσάντες γίνεται ο χαμός κ τα γρατσουναει παντα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Καλημέρα. Το βρίσκω στο ιταλικό αμαζον στα 165€ κ σκέφτομαι να το πάρω για την γυναίκα μου. Καμία καλή προστασία οθόνης υπάρχει γιατί μέσα στις γυναικείες τσάντες γίνεται ο χαμός κ τα γρατσουναει παντα. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ..στην ιδια ακριβως κατασταση κι εγω:) που την ειδες την τιμη αυτη?189 το εχει https://www.amazon.it/Honor-6X-Smartphone-Megapixel-Fingerprint/dp/B01MQEC7EX/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1511347632&sr=8-2&keywords=Huawei%2BHonor%2B6x&th=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Έχω αφμ επαγγελματία άρα δεν πληρώνω vat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εγώ έχω παραγγείλει tempered από ebay και είμαι στην αναμονή.προς το παρόν έχω αφήσει την ζελατίνα και είμαι προσεκτικός δεν το βάζω σε τσέπη με κέρματα και κλειδιά.βεβαια φοβάμαι μήπως δεν εφαρμόζει σωστά και την πατήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και εγώ 2,5 μήνες τώρα απόλυτα ικανοποιημένος σε όλα,ειδικά η μπαταρία πάντα 2 μέρες με αρκετή χρήση. τώρα να δούμε πότε θα βγεί η oreo η οποία υποθέτω θα είναι η 370,τώρα είναι στην 368 και μεσολαβεί και η 369 που είδα στο Firmware Finder. Δεκέμβριο ή αρχές Ιανουαρίου...είδωμεν...:) Καλοδεχούμενο θα είναι το oreo.το κρατάμε λιγο ακόμα και μετά φύγαμε για mate 10 lite.να δοκιμάσουμε και την περιβόητη καινούρια αναλογία οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Εγώ έχω παραγγείλει tempered από ebay και είμαι στην αναμονή.προς το παρόν έχω αφήσει την ζελατίνα και είμαι προσεκτικός δεν το βάζω σε τσέπη με κέρματα και κλειδιά.βεβαια φοβάμαι μήπως δεν εφαρμόζει σωστά και την πατήσω. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλοδεχούμενο θα είναι το oreo.το κρατάμε λιγο ακόμα και μετά φύγαμε για mate 10 lite.να δοκιμάσουμε και την περιβόητη καινούρια αναλογία οθόνης. το mate 10 lite το έχω δει,μου άρεσε αλλά το επόμενο για μένα με την αναλογία οθόνης επίσης στα 18:9 είναι το Honor 7X που ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά και πιο φθηνό θα είναι (ήδη εκτιμάται στα 250) και μου αρέσει πλέον και σαν brandname πιο πολύ (δηλαδή όντως στο μάτι πιο πολύ μου αρέσει το honor παρά το λογότυπο της HUAWEI,λεπτομέρεια βέβαια αλλά βλέπω πως ουσιαστικά είναι το ίδιο ποιοτικά και έχουν τα ίδια specs και ξεκινάνε πιο φθηνά πχ. mate 10 lite 359 και το Honor 7X πιστεύω θα ξεκινήσει στα 259 ας πούμε,δηλαδή από την αρχή 100 ευρώ διαφορά). https://www.gsmarena.com/huawei_honor_7x-8880.php Βέβαια αν πάρει σύντομα την oreo το 6Χ δεν βλέπω άμεσα λόγο αλλαγής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 το mate 10 lite το έχω δει,μου άρεσε αλλά το επόμενο για μένα με την αναλογία οθόνης επίσης στα 18:9 είναι το Honor 7X που ουσιαστικά είναι το ίδιο αλλά και πιο φθηνό θα είναι (ήδη εκτιμάται στα 250) και μου αρέσει πλέον και σαν brandname πιο πολύ (δηλαδή όντως στο μάτι πιο πολύ μου αρέσει το honor παρά το λογότυπο της HUAWEI,λεπτομέρεια βέβαια αλλά βλέπω πως ουσιαστικά είναι το ίδιο ποιοτικά και έχουν τα ίδια specs και ξεκινάνε πιο φθηνά πχ. mate 10 lite 359 και το Honor 7X πιστεύω θα ξεκινήσει στα 259 ας πούμε,δηλαδή από την αρχή 100 ευρώ διαφορά). https://www.gsmarena.com/huawei_honor_7x-8880.php Βέβαια αν πάρει σύντομα την oreo το 6Χ δεν βλέπω άμεσα λόγο αλλαγής. Πιστεύεις δηλαδή ότι θα έρθει 100€ πιο κάτω από το mate 10 lite;εάν ναι θα είναι μια πολύ καλή αγορά αλλά κομματάκι χλωμό το βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2017 Σίγουρα θα έχει διαφορά, ας πούμε 80 ευρώ, τώρα ξεκινάει αυτό, τον Δεκέμβριο θα έρθει Ευρώπη, Ιανουάριο εγώ το κόβω στα 270 στην Ελλάδα να ξεκινήσει, το Μate 10 lite θα είναι στα 330, σίγουρα η διαφορά τιμής κλιμακωτά θα φτάνει μέχρι τα 90 ευρώ ειδικά στα Σκρουτζομαγαζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δεν βλέπω κινητικότητα.τι έγινε είμαστε όλοι τόσο πολύ ευχαριστημένοι;:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Προσωπικά είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος από την συσκευή διότι δεν μου παρουσιάζει απολύτως τίποτα σε προβλήματα κλπ. Εύχομαι να πάρει και την Oreo σύντομα, αλλά και να καθυστερήσει θα είναι κατανοητό από άποψης marketing καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxaris Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Ομοίως και εγώ πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Κανένα πρόβλημα, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα! Καμιά φορά δεν έχει άμεση απόκριση το δαχτυλικο αποτύπωμα κυρίως όταν ιδρώνει το χέρι-δαχτυλο αλλά οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Στα 299 το 7x με 4 ραμ και 64 gb Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Στα 299 το 7x με 4 ραμ και 64 gbαφού δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Στα 299 το 7x με 4 ραμ και 64 gb Που το βρήκες φίλε με αυτά τα χρήματα από Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xzibit Δημ. December 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2017 Σήμερα στο Λονδίνο έγινε η παρουσίαση του 7X. Με τιμη 299 για Ευρώπη. Τωρα πόσο θα κοστίζει εδω δεν ξέρω Παράθεση Huawei Honor 3C (H30-U10) - B120 - unroot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Καλημερα! Μου συμβαινει το εξης και δεν μπορω να βρω λυση... Στην δουλεια συνδεομουν με το wifi κανονικα μεχρι που καποια στιγμη χωρις να κανω κατι, πλεον δεν το βρισκει καθολου το δικτυο και δεν μπορω να συνδεθω. Δεν εχει αλλαξει το password και δεν εχει γινει καποια αλλη αλλαγη. Οι συναδελφοι συνεχιζουν και συνδεονται κανονικα. Κανω αναζητηση αλλα δεν βρισκει με τιποτα το δικτυο για να το επιλεξω και να βαλω τον κωδικο απο την αρχη. Τι μπορει να φταιει, εχει κανενας καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anosamos Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Τις τελευταίες 2-3 μέρες, κάποιες φορές όταν μου στέλνει κάποιος μήνυμα (είτε στο messenger, what's app, Viber, email, είτε κ απλο sms) δεν χτυπάει το κινητό! Ενώ έχω ρυθμισμένο ήχο ειδοποίησης για όλα αυτά (και μάλιστα το καθένα διαφορετικο ήχο ειδοποίησης) δεν ακούγεται τίποτα! Είναι δηλαδή σαν να είναι το κινητό στο αθόρυβο, μόνο που προφανώς δεν είναι! Τσεκαρα να ανεβάσω ένταση, να αλλάξω ήχο ειδοποίησης και τα σχετικά, έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα! Μπορεί να λάβω δηλαδή για παράδειγμα 2 sms σε διάστημα 2 λεπτών και το πρώτο να χτυπήσει κανονικά το κινητό ενω στο δεύτερο όχι! Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν το έχει κάνει και σε άλλον? Στάλθηκε από το BLN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Γνωρίζει κανεις κάτι για περαιτέρω αναβάθμιση σε android oreo;όσον αφορά τους 2 φίλους δεν μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο στο δικό μου κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 (edited) Άλλη μια μικρή αναβάθμιση τώρα μόλις... Edited December 15, 2017 by rostropol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Λες η επόμενη αναβάθμιση να είναι το oreo;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 Έτσι νόμιζα αλλά την κατέβασα χθες (370) μέσω firmware finder αλλά φυσικά όταν πήγα να κάνω εγκατάσταση μου την απέρριψε ως μη εγκεκριμένη, πάντως είδα πως και αυτή ήταν κυρίως Google security patch, ποιος ξέρει πότε θα έρθει η oreo και τι νούμερο θα είναι πχ. 375 ή 380..οπως και να ναι εγώ είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την συσκευή και από την υποστήριξη της εταιρείας στις αναβαθμίσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sousou Δημ. December 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2017 να ρωτησω κατι, γιατι ενδιαφερομαι για αυτο το κινητο...εχει led ειδοποιησεων???? Παράθεση FAIRY:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts