blintz Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Και όμως, έχει ήδη κυκλοφορήσει σε γνωστό torrent site! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 Bλέπω το μήνυμά μου σβήστηκε, τεσπα, όποιος θέλει τις εκπομπές είναι στο blog. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_l Δημ. July 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2009 αααααααα θέλω να αρχίσει τώρα η 6!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δε θυμάμαι από πού τη βρήκα (ελπίζω όχι από εδώ :O ), αλλά εδώ υπάρχει μια καταπληκτική θεωρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. July 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2009 Δε θυμάμαι από πού τη βρήκα (ελπίζω όχι από εδώ :O ), αλλά εδώ υπάρχει μια καταπληκτική θεωρία... παντως σχετικα με το μαυροφορεμενο η θεωρια αυτη συμπιπτει με την θεωρια μου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. July 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2009 Είδα ολόκληρο τον 5ο κύκλο μέσα σε λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να απολαύσω τόσο πολύ επεισόδια Lost. Ο 5ος κύκλος μου άρεσε πιο πολύ από όλους γιατί, με εξαίρεση ένα μόνο επεισόδιο που δεν μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, όλα ήταν απίστευτα εθιστικά. Καταπληκτικό το τελευταίο επεισόδιο και πάρα πολύ ωραίο τέλος. Αναμένω τον 6ο και ελπίζω να έχω την δύναμη να κρατηθώ πάλι ώστε να τα απολαύσω όλα μαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2009 Είδα ολόκληρο τον 5ο κύκλο μέσα σε λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είχα πάρα μα πάρα πολύ καιρό να απολαύσω τόσο πολύ επεισόδια Lost. Ο 5ος κύκλος μου άρεσε πιο πολύ από όλους γιατί, με εξαίρεση ένα μόνο επεισόδιο που δεν μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον, όλα ήταν απίστευτα εθιστικά. Καταπληκτικό το τελευταίο επεισόδιο και πάρα πολύ ωραίο τέλος. Αναμένω τον 6ο και ελπίζω να έχω την δύναμη να κρατηθώ πάλι ώστε να τα απολαύσω όλα μαζί. Αν τα καταφέρεις και στην 6η είσαι άρχοντας:) Εγώ θα κάθομαι να μετράω τις ώρες για το διπλό επεισόδιο όταν έρθει ο καιρός :p Ελπίζω με το Comic Con να έχουμε νεώτερα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. July 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2009 Ελπίζω με το Comic Con να έχουμε νεώτερα:) Ουυυυυυ ;) εκεί να δεις τι έχει να γίνει ;) Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2009 “Mysteries of the Universe - The Dharma Initiative” http://www.sl-lost.com/2009/07/24/abc-launches-mysteries-of-the-universe-the-dharma-initiative/ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2009 Comic Con Lost Panel @ http://bit.ly/6gJFQ Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2009 Χαμός από spoilers μέχρι στιγμής. Αναμένουμε :D Δείτε σε διάφορα blogs μαζεμένα τα spoiler.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Θα μπορουσαμε σιγα σιγα να τα μεταφερουμε ελληνιστι εδω? :O Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. August 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2009 Με προσοχή όμως παίδες γιατί δεν αρέσει σε όλους να τα διαβάζουν. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2009 Spoilers μπορείτε να δείτε σε αυτό το link http://lostingreece-spoilers.blogspot.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 Ανακοινώθηκε ο τίτλος του πρώτου διπλού επεισοδίου. Το 1ο διπλό επεισόδιο θα λέγεται "LA X" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 το αεροδρόμιο δηλαδή.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 το αεροδρόμιο δηλαδή.. Όχι απαραίτητα... :wink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulito Δημ. August 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2009 εξάλλου όπως το παρέθεσε ο jog αναμεσα στο la και στο x έχει κενό... άρχισαμε πολύ νωρίς την ίντριγκα... Παράθεση ...μου άλλαξαν όλη τη μητρική του DELL δωρεάν, και μάλιστα εκτός εγγύησης! ;) HUAWEI IDEOS X5 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 δύο "διαφημίσεις", και ένα ακόμα video, που παρουσιάστηκαν στην Comic Con. Αν και δεν βρίσκω λόγο να τα χαρακτηρίσω "spoilers", όποιος δεν θέλει να έχει καμία απολύτως σχέση με την 6η σεζόν πριν προβληθεί ας μην τα δει, αν και κατά τη γνώμη μου έχουν πλάκα, ειδικα το πρώτο με τον Hurley. Ουσιαστικά δείχνουν τι θα είχε γίνει αν δεν είχε πέσει το αεροπλάνο το 2004. Το αν είναι απλά ένα αστείο teaser, ή αν όντως δούμε κάτι παρόμοιο στην 6η σεζόν, μένει να το μάθουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sugz Δημ. August 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2009 ειδικα το πρώτο με τον Hurley. Ουσιαστικά δείχνουν τι θα είχε γίνει αν δεν είχε πέσει το αεροπλάνο το 2004. Το αν είναι απλά ένα αστείο teaser, ή αν όντως δούμε κάτι παρόμοιο στην 6η σεζόν, μένει να το μάθουμε. βασικά προφανώς η juliet κατάφερε να ενεργοποιήσει την βόμβα, έγινε η έκρηξη, το αεροπλάνο δεν έπεσε, και λογικά σε αυτόν τον κύκλο θα μας δείξουν τους χαρακτήρες και πως έχει εξελιχθεί η ζωή τους χωρίς να έχουν πέσει στο νησί και χωρίς να έχουν γνωριστεί μεταξύ τους...αλλά μάλλον κάποιο παραθυράκι θα βρεθεί που θα τους φέρει κοντά... Παράθεση P!nk it Up... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Διάβασα πως υπάρχουν 70 βίντεο που μεσολάβησαν μεταξύ 2ης και 3ης σεζόν και ανήκουν στο "The Lost Experience". Τα μόνα "εκτός-tv" επεισόδια που έχω δει, είναι τα missing pieces και τώρα τα επεισόδια για το Dharma initiative. Αξίζει να τα δω; Εξηγείται κάτι που δεν έχουμε δει μέχρι και την 5η σεζόν; Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Εξαρτάται ποιά βίντεο εννοείς... Γιατί κάποια βίντεο οι παραγωγοί είπανε πως ναι μεν τα φτιάξανε αλλά τελικά δεν ισχύουν στη σειρά...τρέχα γύρευε (βλέπε βίντεο της comic con). Kαι κρίμα γιατί μερικά από αυτά τα βιντεάκια ήταν πιο γαμάτα από την 5η σεζόν :| Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
answer13 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 και τωρα ;; τι κανεις ;; βλεπεις ενα ενα επεισοδειο ;; η περιμενεις καποιο καιρο και τα βλεπεις μαζεμενα ;; δεν αντεχω να περιμενω καθε εβδομαδα μεχρι πεμπτη ή παρασκευη !!! Παράθεση LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 Αν εννοείς για την έκτη season, τότε περιμένεις αρκετό καιρό μέχρι να ξεκινήσει (κάπου μέσα Ιανουαρίου 2010 πιθανότατα). Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 και τωρα ;; τι κανεις ;; βλεπεις ενα ενα επεισοδειο ;; η περιμενεις καποιο καιρο και τα βλεπεις μαζεμενα ;; δεν αντεχω να περιμενω καθε εβδομαδα μεχρι πεμπτη ή παρασκευη !!! Αν δεν αντέχεις να περιμένεις μέχρι Πέμπτη ή Παρασκευή, πως θα αντέξεις να τα δεις όλα μαζεμένα; :confused: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts