Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Torres10 said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Torres10 said:
  Reveal hidden contents

κι εγώ (ότι οι αλυσίδες

Reveal hidden contents

Βέβαια κάτι δε μου πάει πολύ καλά με αυτή την εξήγηση, γιατί όντως από τη σύνταξη της πρότασης το φυσιολογικό είναι να αναφέρεται στο

Reveal hidden contents

:wacko:

(ασχετο, αλλά με αυτή την αμφισημία του "σε ποιόν πάνε οι αλυσίδες" θυμήθηκα το ανέκδοτο που λέει:

-αν δεν ήταν το μουστάκι, θα ήσουν ίδιος η Σουμέλα

-μα δεν έχω μουστάκι

-έχει όμως η Σουμέλα :p]

just_a_comment said:
WOO HOOOOO!!!!!:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: (συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να κρατήσω τον ενθουσιασμό μου, είχα ξεχάσει τι πόρωση είναι το Λοστ..και ειδικά τώρα που είναι η τελευταία σεζόν...)

μακάρι να χα λίγο χρόνο να κάνω review το πρώτο (+δευτερο) επεισόδιο γιατί όπως πάντα είναι άπειρα τα προς σχολιασμό...

επειδή δεν προλαβαίνω όμως θα θέσω μόνο την ερώτηση που προκύπτει από την τελευταία σκηνή και από κει προχωράμε τη συζήτηση:

Reveal hidden contents

Edit: καλά σιγά μην κρατιόμουνα να κάνω μόνο μια ερώτηση...απαντάω λοιπόν και στους doganos και Torres10 από πάνω:

Reveal hidden contents

Φυσικά, τώρα που είπα Desmond, είναι απαραίτητο να σχολιάσω και το

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

Samsung S21 Ultra

ρε παιδια, τωρα γυρισα σπίτι.

εχει κανενας να μου πει απο που να το κατεβασω? στο torrentz που κοιταξα εχει ενα που λεει 2days ago, 349 mbyte..ειναι το κανονικο?

επίσης, υπότιτλους? αν δεν γινεται να αναφερετε εδω σελιδα, περιμενω pm..

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

doganos said:
  Reveal hidden contents

εννοώ ότι όταν η Τζουλιέτ έκανε τη βόμβα να εκραγεί στο τέλος της προηγ. σεζόν,

Reveal hidden contents

Απλώς, για κάποιο λόγο, υπάρχει και μια άλλη

Reveal hidden contents

.

Έτσι τα εξέλαβα εγώ τουλάχιστον....τώρα αν υπάρχουν και εναλλακτικές αναγνώσεις δεν ξερω...

α! και μια drive me nuts (a.k.a ποσα θες να μας τρελάνεις) υπόθεση: οι δύο διαφορετικές

Reveal hidden contents

crazy huh??

Edited by just_a_comment

just_a_comment said:

α! και μια drive me nuts (a.k.a ποσα θες να μας τρελάνεις) υπόθεση: οι δύο διαφορετικές

Reveal hidden contents

crazy huh??

που πας και τα σκέφτεσαι δηλαδη.... :P

Reveal hidden contents

minovg said:
  Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

ρε παιδια ελεος οχι αλλες θεωριες και εικασιες... αφου βλεπετε οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν προκειται να πεσει μεσα...απλα απολαυστε την σειρα και αφηστε την παπαρολογια :lol:....

πς εδω καποιοι δεν βλεπανε οτι ο λοκ ειναι ο καπνος που εκανε ΚΚΚΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ-Πως μου αρεσει να επιβεβαιωνομαι- θελουνε να προβλεψουνε και τι θα γινει στο τελος τρομαρα τους

πς ελπιζω να σας εφυγε η σκεψη οτι οι jacob-smoke ειναι τα αδερφια της ΠΔιαθηκης ...το διαβασαμε και αυτο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ έχω άλλη μια απορία από κάτι που φαίνεται να σας ξέφυγε:

Reveal hidden contents

CarpeNoctum said:
Εγώ έχω άλλη μια απορία από κάτι που φαίνεται να σας ξέφυγε:

Reveal hidden contents

Reveal hidden contents

ΠAIΔIA ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΚΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΟΤΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ

Η αεροσυνοδός.

Και επίσης, το ότι προσγειώνονται δεν είναι το πως τελειώνει η σειρά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

DesertSMisSRaiN said:
Η αεροσυνοδός.

Και επίσης, το ότι προσγειώνονται δεν είναι το πως τελειώνει η σειρά. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

πάνω σε αυτό που λες διάβασε μια θεωρία αν σε ενδιαφέρει που αντικρούει περίπου αυτό που λες και κατά τη γνώμη μου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον

http://theoriesonlost.blogspot.com/2010/02/why-island-is-underwater-by-lostnnc.html

Dead Angel said:
πάνω σε αυτό που λες διάβασε μια θεωρία αν σε ενδιαφέρει που αντικρούει περίπου αυτό που λες και κατά τη γνώμη μου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον

http://theoriesonlost.blogspot.com/2010/02/why-island-is-underwater-by-lostnnc.html

Πράγματι, έχει αρκετό ενδιαφέρον, αλλά από την άλλη τη βρίσκω σχετικά "έυκολη" λύση για Lost. Πιο πιθανό μου κάνει το σενάριο

Reveal hidden contents

παρά αυτό.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Διάβασα πιο πάνω την υπόθεση πως ο Locke που βλέπαμε απο την 1η σαιζόν κιόλας ίσως ήταν ο Flocke, έχω να πω πως αποκλείεται.

Reveal hidden contents

O Flocke είπε στον Richard

Reveal hidden contents

Επίσης θυμηθείτε που η καλύβα του Jacob στις προηγούμενες σαιζόν είχε εναν κύκλο απο αυτήν την σκόνη που βάλανε γύρω απο τον ναό... κρατούσε/κρατάει τον Flocke/κακό απέξω.

Τέλος, τον Shayid μάλλον θα πρέπει

Reveal hidden contents

Edited by hostolis
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα καλα αυτα, αλλα πολυ μπερδεμα με τις "παραλληλες" ζωες... και αρχιζει κ μου την δινει :P

Ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι πιο κατανοητα και οι "παραλληλες" ζωες να τελειωσουν συντομα...

Samsung S21 Ultra

[πέρασε ήδη μια μέρα, ελπίζω να επιτρέπεται πια να βγάλουμε τις μαυρίλες - αλλά καλού κακού προειδοποιώ ****SPOILER ALERT:!: (για τα επεισ. 1x01-02 που ήδη προβληθηκαν, οχι για τα επομενα)***]

doganos said:

Ελπιζω τα επομενα επεισοδια να ειναι πιο κατανοητα και οι "παραλληλες" ζωες να τελειωσουν συντομα...

δε νομίζω να τελειώσουν...το χουν πει κ οι δημιουργοι, οτι αυτό το καινουριο αφηγηματικό εύρημα θα λειτουργησει γι αυτή τη σεζόν όπως τα flash back/flash forward για τις προηγούμενες... (όπως πρόσεξαν κι άλλοι, μάλλον θα μας λείψει το γνωριμο "σσσσγουουυουπ" των fb/ff , αφού τα "flash sideways" κάνουν άλλο ήχο :p)

και φυσικά δε θα ναι όλα αδιάφορα και φυσιολογικά στην (ας την πούμε) παράλληλη πραγματικότητα...πιστεύω πως οι 2 πραγματικότητες θα συγκλινουν τελικά στο φινάλε και οτι αυτή η "εναλλακτική" πραγματικότητα θα καταλήξει να επηρεάσει αυτή που συνεχίζει το μεχρι τώρα γνωστό timeline (αυτή του 2008 δηλαδη).

όταν

Reveal hidden contents

η Τζουλιετ είπε στο Σωγερ κατι του στυλ "να πάμε για κανα καφέ"...νομιζω οτι αναφερόταν στην παράλληλη πραγματικότητα (μιας και, όπως είπε κι ο Μαιλς, αυτό ήταν που ήθελε να πει στο Σωγερ: οτι "δουλεψε")

PITSKAS said:
ΠAIΔIA ΠΑΛΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΚΕ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΟΥΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΟΤΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ

Καλωσόρισες στο myphone.gr.

Θα σε παρακαλούσα από την επόμενη φορά να μην χρησιμοποείς κεφαλαία, απαγορεύονται από τους Ο.Π.Χ. Είναι σαν να φωνάζεις, και το μήνυμα γίνεται δυσανάγνωστο.

Καλή διαμονή στο forum...

Εκ της διαχείρισης,

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Καλή αρχή για την 6η season και για LOST. Εν συντομία, δεν μου άρεσε η επιλογή

Reveal hidden contents

Εγώ για την ώρα θα πω μια θεωρία/παρατήρηση, που έχω στο μυαλό μου, και (βασίζεται σε ιδέα άλλου)

Reveal hidden contents

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango

just_a_comment said:

όταν

Reveal hidden contents

η Τζουλιετ είπε στο Σωγερ κατι του στυλ "να πάμε για κανα καφέ"...νομιζω οτι αναφερόταν στην παράλληλη πραγματικότητα (μιας και, όπως είπε κι ο Μαιλς, αυτό ήταν που ήθελε να πει στο Σωγερ: οτι "δουλεψε")

Αυτό είναι από τα πιο κουφά του επεισοδίου κατά τη γνώμη μου. Κι όχι τόσο το οτι "δούλεψε" αλλά ΠΩΣ το ήξερε η Τζούλιετ.

Επίσης το οτι πλέον το LA είναι στο παρελθόν και το νησί στο μέλλον.

Panic παιδιά, άντε καλή αρχή!!!

Καλά η πρεμιέρα ήταν άκρως ικανοποιητική μετά από αναμονή 9 μηνών.

έμενα μου άρεσε ιδιαίτερα ο συμβολισμός με τον

Reveal hidden contents

εγώ έχω την εξής θεωρία:

Reveal hidden contents

Πολύ το χάρηκα πάντως που είδα τον

Reveal hidden contents

σε αυτό το επεισόδιο.

Επίσης τρελές αλλαγές μεταξύ του

Reveal hidden contents

ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε βγάζουμε τα spoiler tags που αφορούν το χθεσινό επεισόδιο;