doganos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Τι ωρα Ελλαδος παιζεται; Τεταρτη πρωϊ θα το εχουμε; ;) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyavl Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Λογικά κατά τις 5-6 το πρωί. Καλά αύριο έχουν να πέσουν trackers... Παράθεση http://img141.imageshack.us/img141/6228/myphonefgjc4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 (edited) Πολλα πραγματα θα αφησει, αναπαντητα!! :) Αν περιμένετε να απαντηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια/ερώτημα που μπορεί να προέρχεται από σκηνοθετική αμέλεια ή που μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη εξυπηρέτησης του σεναρίου, φυσικά και θα απογοητευτείτε. Για εμάς τους υπόλοιπους που απλά παρακολουθούμε την σειρά επίσης φανατικά αλλά όχι αναλύοντας 10 φορές την κάθε σκηνή, πιστεύω πως μια απάντηση στα βασικά ερωτήματα που έχουν προκύψει ως τώρα (τα οποία δεν είναι και λίγα) θα μας ικανοποιήσει 100%. Απολαύστε το έργο! Μην σας πω πως είναι και καλύτερα για την σειρά και αφήσει και κάτι στη φαντασία του τηλεθεατή! Edited February 2, 2010 by l3ft3r1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Αν περιμένετε να απαντηθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια/ερώτημα που μπορεί να προέρχεται από σκηνοθετική αμέλεια ή που μπορεί να πηγάζει από την ανάγκη εξυπηρέτησης του σεναρίου, φυσικά και θα απογοητευτείτε. Για εμάς τους υπόλοιπους που απλά παρακολουθούμε την σειρά επίσης φανατικά αλλά όχι αναλύοντας 10 φορές την κάθε σκηνή, πιστεύω πως μια απάντηση στα βασικά ερωτήματα που έχουν προκύψει ως τώρα (τα οποία δεν είναι και λίγα) θα μας ικανοποιήσει 100%. Απολαύστε το έργο! Μην σας πω πως είσαι να είναι και καλύτερα για την σειρά και αφήσει και κάτι στη φαντασία του τηλεθεατή! Εξου και το χαμογελο μου στο τελος...."σατανικο". :p Επειδη καποιοι απο εμας παρακολουθουμε τη σειρα με πολυ μεγαλη τρελα και αναλυουμε τα παντα, θεωρω καλυτερα να μην τα απαντησει ολα... ας αφησει και λιγο μυστηριο να μεινουμε με το στομα ανοιχτο. Θα δωσει και τροφη για δικα μας σεναρια, αλλωστε αυτο ειναι το ωραιο!! :) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εγω εχω ξενερωσει... γιατι οταν τελειωσει το ΛΟΣΤ μετα ΤΙ;;;;;;;;;;;;;; αχαχαχααχ! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 Εγω εχω ξενερωσει... γιατι οταν τελειωσει το ΛΟΣΤ μετα ΤΙ;;;;;;;;;;;;;; αχαχαχααχ! Μετα ξανα-επαναληψη ολα τα επεισοδια για να δουμε τι στο καλο εγινε στο φιναλε :D Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 so...ποιοί θα ξενυχτήσουμε σήμερα; :D Εννοείται αν γνωρίζει κάποιος κανα live stream ενημερώνει με pm ;p Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2010 so...ποιοί θα ξενυχτήσουμε σήμερα; :D Εννοείται αν γνωρίζει κάποιος κανα live stream ενημερώνει με pm ;p Και σε μένα ένα pm όποιος βρει κάτι ;) thnx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Lost.S06E01.HDTV.XviD-P0W4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 WATCHING LOST SEASON 6 PREMIERE HIGH DEFINITION 720P, DOLBY DIGITAL 5.1 !!! Έχω αρρωστήσει μιλάμε! το έχω στην διαπασον και έχω τρελλάνει τους γείτονες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 2 επεισοδια βγηκαν; ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ; Η 2 ξεχωριστα; Το επεισοδιο 00 ειναι κανονικη συνεχεια ή λεει τι εγινε πριν; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 βγηκε διπλο επεισοδιο , με ανακεφαλαιωση η τελειως καινουργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 2 επεισοδια βγηκαν; ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ; Η 2 ξεχωριστα; Το επεισοδιο 00 ειναι κανονικη συνεχεια ή λεει τι εγινε πριν; Lost.S06E01-E02.HDTV.XviD-2HD To 00 είναι το recap. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Lost.S06E01-E02.HDTV.XviD-2HD To 00 είναι το recap. Σωστός...έχουνε βγει και ξεχωριστά, αλλά καλύτερα να δείτε τα "κολλημένα"... Ποιός περιμένει μέχρι την άλλη εβδομάδα...:mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Lost S06E01-E02 PROPER 720p HDTV x264-2HD There are so many reasons why this is S06E01-E02 and not two seperate episodes. Let's run them down for you. 1 - No End Credits after the first hour and second hour started at 10:05 (what show starts at 10:05) 2 - Episode titles LA X Part 1 and Part 2 (last season which was two 2 seperate episodes had two titles, Because You Left (501) and The Lie (502) 3 - No previously on or opening logo, or even on-screen credits for the actors. Two seperate episodes would have that. 4 - If it were two episodes, it would be split more evenly, runtime wise, not 44min and 39min. Lost has never had an episode under 40min. So while we appreciate people rushing to release half a show, all it does is cause people to waste their bandwidth downloading the same thing 1.5 times and delays the release of the second part thus making people even more angry. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ρε παιδιά...τι επεισοδιάρα ήταν αυτή;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Ελα ηρεμα .. την κατεβαζω τωρα... μην λετε τιποτα! :P Εγω μονο το ep01 βγηκα... το 2ο πουθενα.. :/ edit: το βγηκα αλλα βγηκαν υποτιτλοι για το "κολλημενο" επεισοδιο; Edited February 3, 2010 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Ελα ηρεμα .. την κατεβαζω τωρα... μην λετε τιποτα! :P Εγω μονο το ep01 βγηκα... το 2ο πουθενα.. :/ edit: το βγηκα αλλα βγηκαν υποτιτλοι για το "κολλημενο" επεισοδιο; Βγήκαν για τα διπλά releases της 2HD που προαναφέρθηκαν. Lost.S06E01-E02.HDTV.XviD-2HD Lost S06E01-E02.PROPER.720p.HDTV.x264-2HD Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Έχει πέσει και το υποτιτλάδικο (xsubs.tv) από τα νέα lost επεισόδια... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Μολις το ειδα. Δεν καταλαβα οταν ειναι στο αεροπλανο ολοι σε πια χρονικη στιγμη ειναι; :confused: Επισης ο richard ποτε ηταν με αλυσιδες; :confused: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝΕ spoilers ? Edited February 3, 2010 by mariel19 χρησιμοποιείτε spoiler!!! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Torres10 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μολις το ειδα. Δεν καταλαβα οταν ειναι στο αεροπλανο ολοι σε πια χρονικη στιγμη ειναι; :confused: Επισης ο richard ποτε ηταν με αλυσιδες; :confused: ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝΕ spoilers ? πρέπει να είναι κάτι σαν παράλληλες διαστάσεις απ'ότι κατάλαβα εγώ...και δεν ήταν ο richard με "αλυσίδες"...ο αλλός ο τυπάς ο κακός ήταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 υποτιτλους που βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Γμτ ήθελα κι'άλλο. Είχα δει το πρώτο επεισόδιο από το cam και το δεύτερο μου φάνηκε πολύ λίγο μπροστά στο πρώτο. Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 ΠΩΣ ΒΑΖΟΥΝΕ spoilers ? Στην αρχή βάζεις το spoiler και στο τέλος βάζεις το /spoiler με κουτάκια "[]". Το κείμενο πάει ανάμεσα στα δύο spoiler κουτάκια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts