thief Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Γράφει από πάνω "eg. (=πχ) Google, Yahoo". Όχι ότι δέχεται μόνο Google και Yahoo. Στα πεδία βάζεις κανονικά διεύθυνση hotmail και κωδικό. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 καλημέρα ! είμαι κάτοχος ένως BLACKBERRY 8900 CURVE κ θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και μένω στην αγγλία ποια εταιρία να προτιμήσω για να έxω πλήρη λειτουργία του ΒΒ μου στην ελλάδα PUSH κτλ ...nμε κάρτα πάντα...... οποιοδήποτε σχολείο δεκτόν να με βοηθήσει στην επιλογή :) Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_mallis Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με το App world..... τι γινεται οταν τελειωνει η μπαρα πανω απο τα προγραμματα που εχω κατεβασει στο my world???????? (εννοω την μπαρα που λεει memory) Εχει φτασει κανεις σε τετοιο επιπεδο καψιματος και dowloading ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Γεια σου φίλε. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπάρχει πακέτο καρτοκινητής που να υποστηρίζει υπηρεσίες Blackberry, μόνο με συμβόλαιο μπορείς να έχεις αυτό που ζητάς. Ρίξε μια ματιά και εδώ. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 mobile internet toulaxiston gia FB mail ktl mporw na exw? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ναι, μπορείς. Βασικά, για κάθε εφαρμογή, εκτός από το BBM, υπάρχει μία third-party, που με ρύθμιση apn δουλεύει κανονικά! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Πλέον μόνο με BlackBerry, ΑΝ το αντάλλαζα :D Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 οποτε ποια εταιρια σινιστατε για mobile internet se kartokinito ? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Εγώ προτείνω Vodafone, που με 11 ευρώ μπορείς να έχεις 100ΜΒ. Μετά στην Cosmote με 4 ευρώ μπορείς να έχεις 40ΜΒ, ενώ η Wind πρόσφατα είχε μια προσφορά που έδινε για όλο το 2010 1,5GB κάθε μήνα, αλλά δε την πρόλαβες μάλλον. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Υπ'όψιν, μιλάμε για facebook μέσω του mobile portal - εφαρμογή μόνο με BIS λειτουργεί. To ίδιο ισχύει και για τα email. Επίσης δε θα έχεις maps ούτε browser - θα παίζεις με opera. One tree hill, ποιο πακέτο είναι αυτό με 11 ευρώ; Έχεις εύκαιρο το λινκ; Θα με ενδιέφερε, γιατί εγώ μόνο για το μηνιαίο των 30ΜΒ/3,5 ευρώ ξέρω. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotlid Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ρε παιδια μια ερωτηση σχετικα με το App world..... τι γινεται οταν τελειωνει η μπαρα πανω απο τα προγραμματα που εχω κατεβασει στο my world???????? (εννοω την μπαρα που λεει memory) Εχει φτασει κανεις σε τετοιο επιπεδο καψιματος και dowloading ????????? Αυτο δειχνει το app memory της συσκευης σου το οποιο αλλαζει συνεχεια αναλογα τις εφαρμογες που εχεις εγκατεστημενες αλλα μετα απο baterry pull ερχεται ξανα στα αρχικα επιπεδα Παράθεση bb pin 2564C061 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis69 Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 maps δεν με πολυνοιάζει.... τα emailS χμμμμμμ .... ο OPERA οκ ... αλλά το θέμα είναι στο FB δλδ θα πρέπει να μπενω με τον ΌΠΕΡΑ? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Ναι, στην ουσία θα κάνεις browsing στο mobile site. Υπάρχουν κάνα δυο εναλλακτικές προτάσεις αλλά έχουν λιγότερες δυνατότητες. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Υπ'όψιν, μιλάμε για facebook μέσω του mobile portal - εφαρμογή μόνο με BIS λειτουργεί. To ίδιο ισχύει και για τα email. Επίσης δε θα έχεις maps ούτε browser - θα παίζεις με opera. One tree hill, ποιο πακέτο είναι αυτό με 11 ευρώ; Έχεις εύκαιρο το λινκ; Θα με ενδιέφερε, γιατί εγώ μόνο για το μηνιαίο των 30ΜΒ/3,5 ευρώ ξέρω. Βασικά, και push mail μπορείς να έχεις, με το native client, με την εφαρμογή ShangMail. Όσον αφορά τον όγκο, ενεργοποιείς το Vodafone Unlimited Music&Internet (νομίζω έτσι λέγεται) με κόστος 8 ευρώ και βάζεις και τα 30ΜΒ, σύνολο 130ΜΒ :) Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. May 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2010 Tο shang προσωπικά δεν το εμπιστεύομαι, περνάνε τα πάντα από Κίνα μεριά. Αν είναι μόνο για παιχνίδι, έχει καλώς. Έχεις δίκιο, το Music & Internet το είχα ξεχάσει ότι υπάρχει! Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_mallis Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Δοκιμασα το Samsung M1 σε ενα καταστημα vodafone και μου αρεσε παρα πολυ..... Ημουν ετοιμος να παρω αυτο αντι του storm 2 αλλα λογο χαμηλης τιμης και για να μην τους χαρισω την επιδοτηση πηρα το ΒΒ.... Θελω να ακουσω παντως την γνωμη σας για αυτο το κινητο..... Εμενα μου αρεσε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Δοκιμασα το Samsung M1 σε ενα καταστημα vodafone και μου αρεσε παρα πολυ..... Ημουν ετοιμος να παρω αυτο αντι του storm 2 αλλα λογο χαμηλης τιμης και για να μην τους χαρισω την επιδοτηση πηρα το ΒΒ.... Θελω να ακουσω παντως την γνωμη σας για αυτο το κινητο..... Εμενα μου αρεσε.... Το έχω σχεδόν 1 μήνα, πολύ καλό σε όλα! Το μόνο που υστερεί είναι ο browser (έβαλα opera mini και ειναι οκ), αλλά το θετικό είναι ότι θα πάρει την αναβάθμιση του OS 6.0 κοντά το καλοκαίρι :D Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosM Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 Παιδια βοήθεια...! Το έχω εγκαταστήσει στο κινητο μου αλλα μήπως χρεώνει το λογαριασμό μου απο vodafone live? δεν εχω ζητήσει απο την vodafone mobile internet και εχω μονο ασύρματο απο το σπίτι μου...Βλέπω στον αναλυτικό λογαριασμό μου όμως κάθε μισή ώρα πλοήγηση wap πως είναι δυνατόν? Υπάρχει περίπτωση να είναι το app world?πως το κάνω απεγκατάσταση? Παράθεση my pin 220B8E22 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Nikolaou Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Γεια σας! Εχω μια "BES Συσκευή" Blackberry 8520 στην Cosmote. Κάνω το εξής test. Ανοιγώ τον Blackberry Internet Browser και χτυπαώ μια σελιδά που έχω στημένο εναν Apache. Βλπεώ οτι η source ip του request προέρχεται απο την rim (93.186.28.196) kai oxi απο κάπου αλλού πχ τον BES server της εταιριίας μου και έχω τις εξής ερωτήσεις. (α)Η "BES σύνδεση μου έχει σεταριστεί μονο για τα email μου? (β)Γενικά, έαν κάποιος έχει Blackberry BES connection(ή συσκευή) αυτο σημαίνει οτι όλα τα δεδομένα του Browser περνούν απο τον BES server ή απο την RIM? Ευχαριστώ Πολύ! Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Καλημερα α) H BES συνδεση αφορα ολα τα data τηε συσκευης σου, δηλαδη και το email και το ιντερνετ β) Ολα τα data περνανε και απο τον BES της εταιρειας σου και απο τους αντιστοιχους BES servers της RIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Nikolaou Δημ. May 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2010 Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω εαν ειναι σεταρισμένα σωστα τα service-book μου. Έχω παρατηρήσει οτι στα options->Advanced Settings->Service Book υπάρχει ενα entry IPPP for BIBS[iPPP] UID: GPMDSEU01 CID: IPPP Αυτη είναι ρυθμιση για BES 'η gia BIS? Eyxaristω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rookie1 Δημ. June 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2010 Δεν ξέρω αν είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα με μένα σήμερα. Στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Ακαδημίας κοντά στη Βουλή, δεν υπήρχε κάλυψη BIS με αποτέλεσμα να λαμβάνω τα push mails με καθυστέρηση ακόμα και 2 ωρών!!! Επίσης ήταν ΑΔΥΝΑΤΟ να συνδεθείς με το διαδίκτυο κάνοντας χρήση του 3G. Ο browser δεν φόρτωνε σελίδα με τίποτα και μετά απο λίγο έβγαζε time error. Σε επικοινωνία που είχα με το τμήμα εξυπηρετησης πελατων Blackberry της WIND με ενημέρωσαν οτι απο το πρωί η RIM είχε πρόβλημα σε όλους τους παρόχους της Ελλάδας και γι αυτό δεν μπορούσα να λάβω mail's ούτε να πλοηγηθώ στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό απο άλλα μέλη του forum? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. June 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2010 Ναι ειχε προβλημα το NOC (Network Operation Center) της RIM στην Ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 (edited) http://images.*****berry.com/files/kevin/blackberry-curve-9300-1.jpg http://*****berry.com/first-look-blackberry-curve-9300-images Edited June 3, 2010 by egoeimai Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel Δημ. June 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2010 +1 ένα ακόμη και εμένα έγινε γνωστό το πρόβλημα απο σήμερα ειναι όλες οι υπηρεσίες (push) σε λειτουργία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts