komos Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κοίτα το deep gray τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ και με έχει βολεψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
limna99 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Όποιος θέλει ανοιχτό καφέ λουράκι δερματίνης για να μην περιμένει από Κίνα ας μου πει. https://imgur.com/a/GpnaEvk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Κοίτα το deep gray τον τελευταίο καιρό το χρησιμοποιώ και με έχει βολεψει Ευχαριστώ αλλά κάτι σε δωρεάν δεν υπάρχει; Προς το παρόν χρησιμοποιώ το krypton το οποίο είναι και free και όμορφο. Αληθεια τις θερμίδες που μετράει πως τις μετράει; Γιατί παραειναι αισιόδοξο το νούμερο... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 (edited) Δωρεάν είναι το DeepGrey. Εκτός αν λέει για άλλο ο φίλος. Και το MD-120 με έχει βολέψει Αλλά δεν είναι αναλογικό. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 10, 2018 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 A sorry όντως πολύ καλό. Το έγραψα ως deep gray όπως το έγραψε ο φίλος επάνω και μου έβγαζε ένα κίτρινο με 0.84 ευρώ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Καλημέρα. Είδατε καθόλου την παρουσίαση του νέου ρολογιού. Παίζει καμμιά τρελή διαφορά από το δικό μας; Το LTE υποστηρίζεται στην Ελλάδα; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2018 Παιδιά, η επιλογή auto heart rate, on-off, δεν ήταν μέσα στο s health? Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλημέρα. Είδατε καθόλου την παρουσίαση του νέου ρολογιού. Παίζει καμμιά τρελή διαφορά από το δικό μας; Το LTE υποστηρίζεται στην Ελλάδα; Sent from my SM-N950F using Tapatalk Ακόμα είναι πολύ νωρίς για σύγκριση. Το LTE δεν παίζει Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του amazfit pace σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση του S3 classic. Μια ερώτηση: Το μπεζελ είναι ευπαθές σε γρατσουνιές; Το pace έχει φάει απίστευτα χτυπήματα αλλά ειναι κεραμικό και δεν έχει πάθει το παραμικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του amazfit pace σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση του S3 classic. Μια ερώτηση: Το μπεζελ είναι ευπαθές σε γρατσουνιές; Το pace έχει φάει απίστευτα χτυπήματα αλλά ειναι κεραμικό και δεν έχει πάθει το παραμικρό Για εμένα πάρε stratos ή περίμενε το νέο samsung. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ίσος ξενερώσει με την οθόνη του stratos. Επίσης το θεωρώ μόνο activity tracker. Αν δεν σε ενδιαφέρει απάντηση μηνυμάτων, κλήσεις. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η οθόνη του stratos είναι αλήθεια δεν με ενθουσίασε. Από αντοχή πως είναι το gear; Παρόμοια με pace ή χειρότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Αν μιλάμε μόνο για bezel, θεωρώ το pace ποιό ανθεκτικό λόγω ceramic. Στα υπόλοιπα, κρύσταλλο και ip rating ,χειρότερο. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Καλημέρα παιδιά. Κάτοχος του amazfit pace σκέφτομαι σοβαρά την απόκτηση του S3 classic. Μια ερώτηση: Το μπεζελ είναι ευπαθές σε γρατσουνιές; Το pace έχει φάει απίστευτα χτυπήματα αλλά ειναι κεραμικό και δεν έχει πάθει το παραμικρό Ήρθα από pace ... Το samsung πολύ πιο ποιοτική κατασκευή. Έχει 2-3 χτυπήματα κατά λάθος και δεν κατάλαβε τίποτα. Αντιθέτως το pace μου γρατζουνιστηκε η οθόνη σε 3 σημεία από χτυπήματα. Επίσης οι οθόνες είναι η μέρα με τη νύχτα κυριολεκτικά. Αν δεν ξενερώνεις με την 2ημερη αυτονομία του SG3 τότε με τα χίλια. Το πήρα μόλις 210 ευρώ καινούργιο και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. August 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2018 Ένα πρώτο συγκριτικό https://www.iotgadgets.com/2018/08/samsung-galaxy-watch-vs-gear-s3-whats-new/ Sent from my SM-N950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Ένα πρώτο συγκριτικό https://www.iotgadgets.com/2018/08/samsung-galaxy-watch-vs-gear-s3-whats-new/ Sent from my SM-N950F using Tapatalk Στο νέο watch τρέχει το Tizen 4.0. Πιστεύετε πως και το s3 θα πάρει το tizen 4.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chnasos Δημ. August 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και 4 μέρες το πάνω κουμπί δεν πατιέται καθόλου... Αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο προ τριμήνου. Το πάω samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και 4 μέρες το πάνω κουμπί δεν πατιέται καθόλου... Αγορασμενο από σκρουτζομαγαζο προ τριμήνου. Το πάω samsung? Ναι φυσικά πρέπει να το πας. Ισχύει η εγγύηση κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Αν πατιετε αλλά δε κανει τίποτα κάνε κι ένα reset πρώτα... Το έπαθα κι εγώ μια φορά.... Το ρολόι είναι άψογο πάντως και πολύ όμορφο 1 έτος που το έχω... Φόρτιση κάθε δεύτερο βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasleon21 Δημ. August 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2018 Οποιος θελει tempered glass μου στελνει μυνημα...μολις τα παρελαβα μου περισσεψε το ενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 AOD on or off? Είναι πολύ βολικό στο on αλλά φοβάμαι το burning της οθόνης. Είναι και επιρρεπείς οι oled. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 AOD on or off? Είναι πολύ βολικό στο on αλλά φοβάμαι το burning της οθόνης. Είναι και επιρρεπείς οι oled. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ο καθένας έχει φυσικά την προσωπική του άποψη που και αυτή μπορεί να αλλάζει... Η δικιά μου είναι off σε αυτό το ρολόι. Είχα το LG urbane και είχα πάντα on αλλά στο tizen δεν νιώθω την ανάγκη μιας και ο αισθητήρας του που ανάβει η οθόνη είναι πολύ εύστοχος. Τώρα έτσι με βολεύει καλύτερα και έχω σίγουρα και περισσότερο απόθεμα μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 AOD on or off? Είναι πολύ βολικό στο on αλλά φοβάμαι το burning της οθόνης. Είναι και επιρρεπείς οι oled. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάντα στο on Ένας από τους λόγους που το αγόρασα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Πόσο καιρό το έχεις έτσι; (Η μπαταρία δεν με νοιάζει) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2018 Πόσο καιρό το έχεις έτσι; (Η μπαταρία δεν με νοιάζει) χαχαχα, ούτε εβδομάδα δε έκλεισε. Έρχομαι απο AW Το έχει όμως φίλος από την αρχή της κυκλοφορίας του πάντα on και φυσικά δεν έχει πάθει τίποτα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts