Cadfael Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) Μέχρι τώρα μια χαρά. Αναλυτικότερα σε κανα δυο μέρες να δω μπαταρία κλπ. Καμμιά δοκιμασμένη πρόταση για τζαμάκι ή προστασία έχουμε; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Sorry για το διπλό post. Να διαγραφεί το πρώτο αν γίνεται Edited January 12, 2017 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μέχρι τώρα μια χαρά. Αναλυτικότερα σε κανα δυο μέρες να δω μπαταρία κλπ. Καμμιά δοκιμασμένη πρόταση για τζαμάκι ή προστασία έχουμε; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Επίσης, υπάρχει τρόπος να βλέπω τα μηνύματα του messenger και να απαντώ και όχι να μου έρχεται μόνο η ειδοποίηση ότι έχω μήνυμα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μέχρι τώρα μια χαρά. Αναλυτικότερα σε κανα δυο μέρες να δω μπαταρία κλπ. Καμμιά δοκιμασμένη πρόταση για τζαμάκι ή προστασία έχουμε; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Sorry για το διπλό post. Να διαγραφεί το πρώτο αν γίνεται Αν μένεις Θεσσαλονίκη έχω να σου δώσω. Αγόρασα ένα σετάκι-6αδα. Επειδή είναι της ίδιας μάρκας με αυτά που είχα αγοράσει για το Fenix 3 δεν βλέπω να τα αλλάζω ΠΟΤΕ. Παρεμπιπτόντως, έχω ενεργοποιήσει το ΡΙΝ για όταν βγάζω το ρολόι από το χέρι. Να σβήνει και να κλειδώνει δηλαδή η οθόνη. Για ανεξήγητο λόγο όμως η οθόνη κλειδώνει (χωρίς να σβήνει) ακόμα και όταν το φοράω. Το ξεκλειδώνω, και μετά από Χ-χρονικό διάστημα το βρίσκω πάλι κλειδωμένο ενώ το φοράω. Μπορεί να το δοκιμάσει και κανείς άλλος; Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δες εάν το πίσω μέρος ακουμπάει στο καρπό σου όλη την ώρα (μετράει παλμούς για να καταλαβαίνει). Εάν κάποια στιγμή δεν ακουμπάει νομίζει ότι το έβγαλες από το χέρι και κλειδώνει. Sent from my LON-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις το αγόρασα κι εγώ από Κωτσόβολο. Για να δούμε... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καλορίζικο, πες μας εντυπώσεις, πες μας τι σου άρεσε και τι όχι, είχες άλλο smartwatch πριν από αυτό και πιο, σύγκριση μεταξύ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Αν μένεις Θεσσαλονίκη έχω να σου δώσω. Αγόρασα ένα σετάκι-6αδα. Επειδή είναι της ίδιας μάρκας με αυτά που είχα αγοράσει για το Fenix 3 δεν βλέπω να τα αλλάζω ΠΟΤΕ. Παρεμπιπτόντως, έχω ενεργοποιήσει το ΡΙΝ για όταν βγάζω το ρολόι από το χέρι. Να σβήνει και να κλειδώνει δηλαδή η οθόνη. Για ανεξήγητο λόγο όμως η οθόνη κλειδώνει (χωρίς να σβήνει) ακόμα και όταν το φοράω. Το ξεκλειδώνω, και μετά από Χ-χρονικό διάστημα το βρίσκω πάλι κλειδωμένο ενώ το φοράω. Μπορεί να το δοκιμάσει και κανείς άλλος; Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι Αθήνα. Αν θέλεις στείλε το link να τα παραγγείλω κι εγώ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Καλημέρα και σε ευχαριστώ πολύ. Είμαι Αθήνα. Αν θέλεις στείλε το link να τα παραγγείλω κι εγώ. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Βάζεις στο ΕΒΑΥ αυτό: "6x Savvies SU75 Displayschutzfolie Displayfolie Samsung Gear S3 Frontier" και βλέπεις ποια τιμή σου κάνει. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Βγηκε και η εφαρμογη για το iphone. Ειναι κανονικα διαθεσιμη στο app store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Ναι βγήκε,αλλά δεν είναι όπως το android.εχεις πολλές ελλείψεις προς το παρών. Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 Χρόνια πολλά και καλά ! Μετά απο πολλές σκέψεις, δοκιμές και αγορές κατέληξα οτι η φιλοσοφία των smartwatch που ταιριάζει στις ανάγκες μου είναι ακριβώς αυτή του garmin fenix μου. Μετά το gear s3 αγόρασα και ένα android wear (nixon mission) ώστε να δω αν μου ταιριάζει κάτι απο αυτό το λειτουργικό αλλά...δεν ! Είναι φανταστικά gadget που μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα σχεδόν σαν το τηλέφωνο αλλά ειδικά τα android wear κατεμέ υστερούν πολύ σε λειτουργικότητα ειδικά όσον αφορα την αυτονομία (Δεν ξέρω πόσο αυτό θα αλλάξει με το wear 2) Μεταξύ Tizen και wear είναι ξεκάθαρο οτι προτιμώ tizen για τις δικές μου ανάγκες ! Ακόμα περισσότερο όμως προτιμώ το garmin fenix μου ώστε να έχω ένα πραγματικό αθλητικό εργαλείο, απλές ειδοποιήσεις για ότι συμβαίνει στο τηλέφωνο μου αλλά και να μπορώ να το φοράω για εβδομάδα + και να μην με νοιάζει η φόρτιση του. Αγγελία και το gear s3 λοιπόν :-) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7023084#post7023084 https://goo.gl/photos/7JJebRAgmLAhWLDb9 Διαβάζοντας τη γνώμη και την εμπειρία εδώ του φίλου σαν κάτοχος και εγώ garmin μου φεύγει η περιέργεια να το δοκιμάσω. Μου αρέσει και προχθές που το είδα και έπαιξα μαζί του στο πλαίσιο πραγματικά είναι όμορφο με φανταστική οθόνη. Όμως το θέμα αναβαθμίσεων λογισμικού και η διάρκεια μπαταρίας είναι αποτρεπτικά για μας που χρόνια μας ταλαιπωρεί η σαμι... νομίζω ότι η τιμή του στα 399 είναι πολύ ψηλά όταν σε αυτά τα χρήματα μπορείς να πάρεις Garmin, Suunto κλπ Όσο για το ρολόι της apple δεν έχω γνώμη ούτε με ενδιαφέρει και απορώ τι μπορεί να κάνει κάποιον να το πάρει όταν δεν βγάζει ούτε μια μέρα η μπαταρία του, ας βγαίνει στα καλύτερα σε review. Παιδιά λέω τη γνώμη μου χωρίς να έχω σκοπό αντιπαράθεσης με κανένα ούτε δησφημηση - διαφήμιση κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. January 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2017 αν καταλαβα καλα, το μοντελο που εισαγεται απο τις μεγαλες αλυσιδες ειναι το Bluetooth οχι το Lte, αφου δεν λειτουργει αυτόνομα. Για το lte εχουμε καμια ιδεα αν θαρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Σημερα πήγα στο μεντια να το δω απο κοντα,ειναι πράγματι πολυ ωραιο αυτο που με προβλημάτισε ειναι η ροδέλα που γυρνούσε πολυ χαλαρά ,ετσι ειναι ? Η το παραπαιξανε εκει στο μεντια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 (edited) Σημερα πήγα στο μεντια να το δω απο κοντα,ειναι πράγματι πολυ ωραιο αυτο που με προβλημάτισε ειναι η ροδέλα που γυρνούσε πολυ χαλαρά ,ετσι ειναι ? Η το παραπαιξανε εκει στο μεντια ? Σχετικά χαλαρός είναι ο μηχανισμός θα έλεγα αλλά απολυτα φυσιολογικό και στο classic που είχα και το Frontier που έχω τώρα. Έτσι πρέπει να είναι κατά τη γνώμη μου για μέγιστη ευχρηστία. Τώρα δεν νομίζω στα μίντια να το παράπαίξανε μιας και πολύ φρέσκο προϊόν στην ελληνική αγορά. Τώρα μελλοντικά πως θα είναι,το μέλλον θα δείξει όσοι το κρατήσουν πολλούς μήνες στα χέρια τους να συγκρίνουν με τον πρώτο καιρό όπως γίνεται σε όλα τα προϊόντα. αν καταλαβα καλα, το μοντελο που εισαγεται απο τις μεγαλες αλυσιδες ειναι το Bluetooth οχι το Lte, αφου δεν λειτουργει αυτόνομα. Για το lte εχουμε καμια ιδεα αν θαρθει? Δεν νομίζω θα έρθει καν αφού δεν υποστηρίζεται από κανέναν ελληνικό πάροχο. Θέλει esim που δεν διαθέτει κανένα ελληνικό δίκτυο. Ούτε ως future proof αξίζει διότι σε 9-10 μήνες θα βγει το gear s4 που θα μπορούσες να πάρεις στα ίδια λεφτά τότε αν υποθέσουμε ότι σε κάποιο μελλοντικό χρόνο υποστηρίξουν οι πάροχοι. Sent from my iPad using Tapatalk Edited January 15, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Την έκδοση του Frontier με το κόκκινο λουράκι την έχει κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά; Αλλιώς είναι κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που το πουλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Την έκδοση του Frontier με το κόκκινο λουράκι την έχει κάποιο από τα γνωστά μαγαζιά; Αλλιώς είναι κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που το πουλάει; Δεν πωλείται νομίζω με κόκκινο λουράκι. Το αγοράζεις εσύ εξτρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Όλα τα γνωστά μαγαζιά έστειλαν πριν λίγες μέρες διαφημιστικό email αναφερόμενα στο συγκεκριμένο ρολόι. Και όλα έδειχναν το Frontier με το κόκκινο λουράκι, που είναι βέβαια και πιο εντυπωσιακό. Μάλιστα το email του Public το ανέφερε και ως 4G LTE !!!!!!! Έχουμε εντοπίσει κάποιο μαγαζί να το πουλάει εξτρά το λουράκι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) Κι εμένα μου αρέσει πολύ. Προσπαθώ να το βρω από έναν φίλο που εισάγει λουράκια. Δεν ξέρω αν θα είναι το original ή άλλης εταιρίας. Περιμένω να μου απαντήσει. Ποια είναι η διάσταση από βίδα σε βίδα; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Δείτε κι αυτό: http://www.themobileupdates.com/how-to/how-to-make-your-samsung-gear-s3-box-into-a-charging-stand/ Edited January 16, 2017 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valandis Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 https://www.amazon.co.uk/dp/B01MYMEEOT/ref=twister_B01MT2RG1K?_encoding=UTF8&th=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Αγόρασα τελικά αυτά τα δύο. Το ένα για πιο business oriented και το άλλο μόλις καλοκαιριάσει Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 https://www.amazon.co.uk/dp/B01MYMEEOT/ref=twister_B01MT2RG1K?_encoding=UTF8&th=1 Μου γράφει This item does not ship to Greece.... και εχω εδώ και πολύ καιρό σταμπάρει το suede. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 εισαι απο θεσσαλονικη?απο αυτην την εταιρεια που δεν στελνει ελλαδα θελω και εγω να παραγγειλω απο αμαζον γερμανιας ,θα τα στειλω στην θεια μου που ειναι γερμανια και θα μου τα στειλει αυτη με ταχυδρομειο ,αν εισαι απο θεσσ μπορω να σε εξυπηρετησω,αυτο πρεπει να ειναι αυτο που θελεις στο γερμανικο https://www.amazon.de/dp/B01MYMEEOT/ref=wl_it_dp_o_pC_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=14Z4EEQP32BLF&coliid=IW9E21OHTTBBC&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Μόλις αγόρασα το frontier.... θα το τεστάρω για να σας πω εντυπώσεις καποια εφαρμογη μπορείτε να μου προτείνετε??? http://i63.tinypic.com/206en93.jpg Edited January 19, 2017 by doc_lin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slk200gr Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλοριζικο απο ποιο καταστηαμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Γερμανος... 398 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τα Public στο ραδιόφωνο το διαφημίζουν ότι έχει σύνδεση 4G LTE... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts