gnikolai Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Δυστυχώς το τεστ μόνο αρνητικά συμπεράσματα έβγαλε: 1) Άλλα αντί άλλων όσον αφορά τη μέτρηση της απόστασης και της ταχύτητας. Η σύγκριση γίνεται με το Garmin Fenix 3. 2) Το μέγιστο της ταχύτητας που μπορεί να μετρήσει έχοντας επιλέξει την άσκηση "Ποδηλασία" το οποίο είναι ότι πιο παρεμφερές υπάρχει στην οδήγηση είτε με μηχανή είτε με αυτοκίνητο είναι 90χμ/ώρα. Ακατανόητος περιορισμός!!! 3) Το μέγιστο των χιλιομέτρων που μπορεί να καταγράψει, και αυτό γιατί περιορίζεται από τον στόχο, είναι τα 200χμ. Επίσης ακατανόητος περιορισμός!!! 4) Δεν υπάρχει κανείς προφανής τρόπος να κάνω εξαγωγή της καταγραφής της διαδρομής στον υπολογιστή!!! Πολλά "στραβά" για πρώτη μέρα :( Μόλις το έβαλα και στις αγγελίες για όποιον ενδιαφέρεται. Επαναλαμβάνω είναι η LTE VERSION FRONTIER. Edited December 23, 2016 by gnikolai Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 (edited) Και εγώ πάλι που ακόμα δεν του έχω το unboxing διότι ψιλό φοβάμαι ότι θα αρχίσει τα δικά του και θα με ταράξει στις αποσυνδέσεις όπως το classic που σούταρα :lol::lol: Είναι και χρονιάρες μέρες δεν επιθυμώ να διατάραξω το εορταστικό κλίμα και να σπάω το κεφάλι να δω τις πταίει σε περίπτωση ιδίως θεμάτων :p Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 23, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Και εγώ πάλι που ακόμα δεν του έχω το unboxing διότι ψιλό φοβάμαι ότι θα αρχίσει τα δικά του και θα με ταράξει στις αποσυνδέσεις όπως το classic που σούταρα :lol::lol: Είναι και χρονιάρες μέρες δεν επιθυμώ να διατάραξω το εορταστικό κλίμα και να σπάω το κεφάλι να δω τις πταίει σε περίπτωση ιδίως θεμάτων :p Sent from my iPad using Tapatalk Καλημέρα και χρόνια πολλά! Έκανα διάφορες δοκιμές με Bluetooth. Δεν παρουσίασε καμία δυσλειτουργία.ούτε στη διαχείριση της μουσικής, ούτε των κλήσεων ανεξάρτητα από το που δρομολογούνται. Προς το παρόν θα το κρατήσω και θα το δοκιμάσω διεξοδικά για καμιά βδομάδα. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σε διαφημιστικό mail που έστειλε η Samsung Ελλάς για τα Χριστούγεννα εξακολουθεί και προωθεί μεταξύ άλλων το S2. Δεν βλέπω να έρχεται επίσημα το S3 στο άμεσο μέλλον... Τους ρώτησα στη σελίδα τους στο fb και μου απάντησαν (στις 10 το βράδυ) ότι θα κυκλοφορήσει και ότι θα ανακοινώσουν την έναρξη κυκλοφορίας στη σελίδα τους. Για να δούμε... Χρόνια πολλά σε όλους! To public δίνει τη δυνατότητα προπαραγγελίας (στα 399) με διαθεσιμοτητα από 13/1/17. Άρα πιθανόν αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης από την Samsung Hellas. Και μια ερώτηση προς τους κατόχους: Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του και για μένα είναι σημαντικό το always on feature, έχω μερικές απορίες γι' αυτό. Λειτουργεί με μειωμένη φωτεινότητα και απλοποιημένες ενδείξεις; Είναι πραγματικό always on ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σβήνει για εξοικονόμηση ενέργειας; Σε συνθήκες φωτισμού εξωτερικού χώρου, έχει επαρκή φωτεινότητα για να διακρίνει κανείς τις ενδείξεις; Υπάρχει κάποιος αισθητήτας για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας; Αν αφήσει κανείς ακίνητο το ρολόι (πχ σε κάποιο τραπέζι), συνεχίζει να λειτουργεί το always on επ αόριστον; ¨ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Χρόνια πολλά και καλά ! Μετά απο πολλές σκέψεις, δοκιμές και αγορές κατέληξα οτι η φιλοσοφία των smartwatch που ταιριάζει στις ανάγκες μου είναι ακριβώς αυτή του garmin fenix μου. Μετά το gear s3 αγόρασα και ένα android wear (nixon mission) ώστε να δω αν μου ταιριάζει κάτι απο αυτό το λειτουργικό αλλά...δεν ! Είναι φανταστικά gadget που μπορείς να κάνεις πάρα πολλά πράγματα σχεδόν σαν το τηλέφωνο αλλά ειδικά τα android wear κατεμέ υστερούν πολύ σε λειτουργικότητα ειδικά όσον αφορα την αυτονομία (Δεν ξέρω πόσο αυτό θα αλλάξει με το wear 2) Μεταξύ Tizen και wear είναι ξεκάθαρο οτι προτιμώ tizen για τις δικές μου ανάγκες ! Ακόμα περισσότερο όμως προτιμώ το garmin fenix μου ώστε να έχω ένα πραγματικό αθλητικό εργαλείο, απλές ειδοποιήσεις για ότι συμβαίνει στο τηλέφωνο μου αλλά και να μπορώ να το φοράω για εβδομάδα + και να μην με νοιάζει η φόρτιση του. Αγγελία και το gear s3 λοιπόν :-) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7023084#post7023084 https://goo.gl/photos/7JJebRAgmLAhWLDb9 Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους! To public δίνει τη δυνατότητα προπαραγγελίας (στα 399) με διαθεσιμοτητα από 13/1/17. Άρα πιθανόν αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης από την Samsung Hellas. ¨ Ευχάριστα νέα. Φαντάζομαι ότι σιγά σιγά θα εμφανιστεί και στα υπόλοιπα καταστήματα. Η τιμή είναι καλή πάντως αν τη συγκρίνεις με αυτή που παίζει τώρα στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2016 Χρόνια πολλά σε όλους! To public δίνει τη δυνατότητα προπαραγγελίας (στα 399) με διαθεσιμοτητα από 13/1/17. Άρα πιθανόν αυτή είναι η επίσημη ημερομηνία διάθεσης από την Samsung Hellas. Και μια ερώτηση προς τους κατόχους: Επειδή με ενδιαφέρει η αγορά του και για μένα είναι σημαντικό το always on feature, έχω μερικές απορίες γι' αυτό. Λειτουργεί με μειωμένη φωτεινότητα και απλοποιημένες ενδείξεις; Είναι πραγματικό always on ή μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σβήνει για εξοικονόμηση ενέργειας; Σε συνθήκες φωτισμού εξωτερικού χώρου, έχει επαρκή φωτεινότητα για να διακρίνει κανείς τις ενδείξεις; Υπάρχει κάποιος αισθητήτας για αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας; Αν αφήσει κανείς ακίνητο το ρολόι (πχ σε κάποιο τραπέζι), συνεχίζει να λειτουργεί το always on επ αόριστον; ¨ Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις έχω διαπιστώσεις, και αυτό γιατί ακόμα δεν το φοράω σε 24ωρη βάση αναμένοντας ζελατίνες. Να πω επίσης, πως ενώ στην αρχή απογοητεύτηκα πλήρως πλέον σκέφτομαι να το κρατήσω ή τουλάχιστον να του δώσω μια καλή ευκαιρία. Πάμε σε αυτά που ρωτάς: 1) Ναι, έχει την επιλογή για μειωμένη φωτεινότητα και απλοποιημένες ενδείξεις για εξοικονόμηση ενέργειας. 2) Ναι, ακόμα και με έντονη ηλιοφάνεια μπορεί κανείς να διακρίνει τις ενδείξεις. Θέλω μερικά ακόμα τεστ ώστε να σου πω με απόλυτη ακρίβεια και περιπτώσεις πόσο καλά γίνεται αυτό. 3) Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Προσεχώς θα επανέλθω για ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας με βάση κάποιον αισθητήρα. 4) Αν το βγάλεις από το χέρι, το always-on, γίνεται off. Κλείνει δηλαδή η οθόνη όσο δεν το φοράς. Μου φαίνεται όμως ότι ακόμα και αυτό είναι μέσα από ρύθμιση. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις να είναι ΠΑΝΤΑ always-οn. Αναμένεται σε μερικές μέρες να απαντηθεί πλήρως και αυτό. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Θα απαντήσω σε όσες ερωτήσεις έχω διαπιστώσεις, και αυτό γιατί ακόμα δεν το φοράω σε 24ωρη βάση αναμένοντας ζελατίνες. Να πω επίσης, πως ενώ στην αρχή απογοητεύτηκα πλήρως πλέον σκέφτομαι να το κρατήσω ή τουλάχιστον να του δώσω μια καλή ευκαιρία. Πάμε σε αυτά που ρωτάς: 1) Ναι, έχει την επιλογή για μειωμένη φωτεινότητα και απλοποιημένες ενδείξεις για εξοικονόμηση ενέργειας. 2) Ναι, ακόμα και με έντονη ηλιοφάνεια μπορεί κανείς να διακρίνει τις ενδείξεις. Θέλω μερικά ακόμα τεστ ώστε να σου πω με απόλυτη ακρίβεια και περιπτώσεις πόσο καλά γίνεται αυτό. 3) Δεν το έχω ψάξει ακόμα. Προσεχώς θα επανέλθω για ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας με βάση κάποιον αισθητήρα. 4) Αν το βγάλεις από το χέρι, το always-on, γίνεται off. Κλείνει δηλαδή η οθόνη όσο δεν το φοράς. Μου φαίνεται όμως ότι ακόμα και αυτό είναι μέσα από ρύθμιση. Μπορείς δηλαδή να επιλέξεις να είναι ΠΑΝΤΑ always-οn. Αναμένεται σε μερικές μέρες να απαντηθεί πλήρως και αυτό. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Αν έχεις κάποια στιγμή μπορείς να διαλευκάνεις πλήρως το (4), με ενδιαφέρει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Σ' ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Αν έχεις κάποια στιγμή μπορείς να διαλευκάνεις πλήρως το (4), με ενδιαφέρει πολύ. Σημερινή δοκιμή δεν βρίσκω πως μπορεί να είναι always-on όταν ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ το ρολόι. Η οθόνη δηλαδή σβήνει μετά από χρονικό όριο που θέτεις. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. December 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2016 Έχει κάποιος άποψη σχετικά με Tempered glass για το frontier? Ενδιαφέρομαι να αγοράσω γιατί πολλα χτυπήματα έφαγε το ρολόι τελευταία αλλά ευτυχώς επιβίωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Πρωτοχρονιά και ποδαρικό με δεξί με unboxing σήμερα :p https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/098abdcd6aa8b882948d11b5cbfaebe5.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/accc73a5af0ff4f456da019564e3dbc7.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170101/62139ff18f22baf8bcce63771f793b79.jpg Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλοριζικο Αλεξ! Πολυ ομορφο. Ακουμε εντυπωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 θα το έχω την Τετάρτη. θα δω και συγκριτικά με το LG urban 2 που έχω όσο και με τα 3 pebble (με λες και ψυχακια ) . και σε λίγες ημέρες μου έρχεται και το Nixon mission με Android wear. θα πω εντυπώσεις και συγκριτικό με όλα μαζί Στάλθηκε από το SM-T800 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ναι ναι ναι Alex, το προπαρήγγειλε κανείς από public? Το βρήκατε αλλού φθηνότερο, λουράκια από που αγοράζουμε? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το έβγαλε και το Media Markt για προπαραγγελία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Ναι ναι ναι Alex, το προπαρήγγειλε κανείς από public? Το βρήκατε αλλού φθηνότερο, λουράκια από που αγοράζουμε? Ευχαριστώ Μόλις παρέλαβα άσπρο, κόκκινο, μπλε σιλικόνη από Ebay. Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Καλημερα παιδια και Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια να εχουμε!! Χαρουμενος κατοχος του frontier εδω και περιπου 10 ημερες...και εχω μεινει παρα πολυ ικανοποημενος!!! Το μοναδικο προβλημα που με απασχολει ειναι οταν ενεργοποιω το remote control μεσω wi-fi (για να λαμβανω και ειδοποιησεις μεσω wi-fi οταν δεν ειναι συνδεδεμενο μεσω bluetooth) βλεπω ενα σφαλμα gear s pluggin has stopped...και κρασαρει το gear S...ξαναρχιζει βεβαια αμεσως, αλλα και παλι δεν μπορω να ενεργοποιησω το remote control...εχει τυχει σε καποιον σας αυτο??? Sent from my SM-G928F using Tapatalk Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα, ξέρετε πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα, ξέρετε πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Θα το έχουν ίσως τα Public Media markt από Δευτέρα. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα, ξέρετε πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Θα το έχουν ίσως τα Public, Media markt από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Θα το έχουν ίσως τα Public Media markt από Δευτέρα. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα το έχουν ίσως τα Public, Media markt από Δευτέρα. Ειχα πάρει τηλ στη Samsung και μου είπαν ακόμα δεν έχουν καμιά ενημέρωση, να δούμε γιατι νομίζω γίναμε σαν τη δεκαετία του 70 πάλι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ged Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Καλημέρα, ξέρετε πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω! Το site του MediaMarkt το αναφέρει ως διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματά του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Είναι διαθέσιμο και στον Κωτσόβολο. Πήγα και το είδα τώρα. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Γνήσια λουράκια Samsung , για το frontier , είδατε να πουλάει κάποιο από τα μεγάλα καταστήματα; ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ , MEDIAMARKT, ΠΛΑΙΣΙΟ, PUBLIC, κλπ κλπ ; Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις το αγόρασα κι εγώ από Κωτσόβολο. Για να δούμε... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Μόλις το αγόρασα κι εγώ από Κωτσόβολο. Για να δούμε... Sent from my SM-G935F using Tapatalk Καλορίζικο, περιμένουμε εντυπώσεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts