geovass Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Νόμιζα ότι είχες γράψει ενημερωση για μπαταρία κινητού. Τέτοιο ψάχνω αλλά δεν έχω βρει. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Νόμιζα ότι είχες γράψει ενημερωση για μπαταρία κινητού. Τέτοιο ψάχνω αλλά δεν έχω βρει. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Όχι δεν έχω βρει τέτοιο ακόμα. Μόνο μπαταρία ρολογιού βρίσκω. Απλά στην παράθεση που μου έκανες έλεγες για τη θερμοκρασία για αυτό σου απάντησα για αυτό. Έχει μεγάλη ποικιλία σε watch faces στο store αλλά όχι και τα συγκεκριμένα που ζητάω σε δείκτες ενημέρωσης να τα έχει. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 7, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Errikos88 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Παιδιά έχει κάποιος και το Gear S3 και το Gear S2 classic ? Γιατί θέλω να μου πει αν τα λουράκια τους έχουν μεταξύ τους διάφορα 2 mm στο πλάτος. Θέλω να βάλω ένα λουράκι του S2 στο S3 classic όταν το πάρω, αλλά νομίζω ότι είναι μικρότερο στο πλάτος και θα φαίνεται άσχημα στο S3. Ισχύει αυτή η διαφορά των 2 mm ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Μετά από μια ημέρα εντατικής χρήση τα συναισθήματα και εντυπώσεις είναι ανάμεικτα. Στα θετικά η εξαιρετική οθόνη,ο μηχανισμός με τον κυκλικό τροχό,τα ενσωματωμένα gestures,τα Notification δουλεύουν εξαιρετικά με όλα τα διαθέσιμο app. Η μπαταρία και αυτή πολλά υποσχόμενη όπου μου ήρθε με 87% και μετά πολύ σκάλισμα,δοκιμές στα feature που ενσωματώνει,ακρόαση μουσικής,κατέβασμα app και φυσικά το σεταρισμα και συγχρονισμό που ήταν εξαιρετικά απλός και φιλικός στη χρήση και τώρα μετά κοντά 8 ώρες είναι στο 39% Το Tizen πολλά υποσχόμενο και πολύ φίλικο στην χρήση. Πάμε τώρα στα αρνητικα. Το βάρος και το πάχος κυρίως μου κάνουν αρνητική εντύπωση. Το πρόβλημα επίσης εστιάζεται όταν είναι να βάλεις/βγάλεις ρούχα που αναγκαστικά πρέπει να το βγάζεις/βάζεις από το χερι(τώρα χειμώνα διότι καλοκαίρι δεν θα υπάρχει θέμα) Επίσης μετά πολύωρη χρήση κουράζουν στο χέρι. Οι διαστάσεις του απλά ουδέτερο,ούτε με χάλασαν ούτε όμως μου έκαναν θετική εντύπωση. Ένα αρνητικό που παρατήρησα και deal breaker για εμένα ότι τακτικά απόσυνδεόταν το ρολόι από το Bluetooth hands free. Επίσης κατά την ακρόαση μουσικής η διαχείρισης μουσικής από το ρολόι και το ενσωματωμένο music player είναι προβληματικό. Αναγκάζομαι να κάνω τακτικά pair για να μπορώ να διαχειριστώ την μουσική από ρολόι. Επίσης το ίδιο music player αρκετές φορές κολλάει από άποψη ότι το art album του εκάστοτε μουσικού κομματιού δεν ανανεώνεται είτε ο τίτλος του κομματιού παραμένει στάσιμος ενώ πας πας back or forward. Ξεκολλάει όταν κάνω pause και ξανα ξεκινήσω αλλά δεν είναι δουλειά αυτή να το κάνω 2-3 φορές σε διάστημα 1 ώρας ακρόασης μουσικής. Το μόνο που δεν δοκίμασα έως τώρα είναι η πραγματοποίηση κλήσεων σε ποικιλία καταστάσεων με Bluetooth hands free η σκέτο από το ρολόι που θα κάνω αύριο. Για τα face watches τα είπα πάνω. Με αυτά τα δεδομένα οι πιθανότητες να το κρατήσω είναι μειωμένες εφόσον δεν στρώσει επόμενες ημέρες κυρίως στην συνεργασία με Bluetooth hands free και τα bug του music player που με το Asus δεν έχω θέμα ένα δεκαήμερο που το έχω. Και βέβαια η άλλη παράμετρο αν συνηθίσω το βάρος και τον όγκο του που σε αντιδιαστολή με το Zenwatch 3 μου κακοφαίνεται αρκετά. Πάντως το Tizen σαν λειτουργικό το βρήκα πιο φιλικό από το android wear και αυτό με το μηχανισμό σαν τροχό εξαιρετικά βολικός στην αλληλεπίδραση με το ρολόι. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 7, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αυτό που επισημαίνεις για τη συνεργασία με bluetooth ακουστικό είναι σημαντικό. Αν τα ακουστικά τα έχεις συνδεδεμένα στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι σου κάνουν πάλι αποσυνδέσεις λόγω του ρολογιού που πριν δεν τις είχες; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Ένα αρνητικό που παρατήρησα και deal breaker για εμένα ότι τακτικά απόσυνδεόταν το ρολόι από το Bluetooth hands free. Με τι bt headset το έχεις συνδεδεμένο ; Με το level u της samsung πάντως που έχω δεν αποσυνδέεται ποτέ. Θα κοκιμάσω και με plantronics να σας πω... Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Αυτό που επισημαίνεις για τη συνεργασία με bluetooth ακουστικό είναι σημαντικό. Αν τα ακουστικά τα έχεις συνδεδεμένα στο τηλέφωνο και όχι στο ρολόι σου κάνουν πάλι αποσυνδέσεις λόγω του ρολογιού που πριν δεν τις είχες; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Με τι bt headset το έχεις συνδεδεμένο ; Με το level u της samsung πάντως που έχω δεν αποσυνδέεται ποτέ. Θα κοκιμάσω και με plantronics να σας πω... Το bluetooth το εχω 16-18 ωρες το 24ωρο παντα pair με κινητο. Οι αποσυνδεσεις παρατηρουνται μονο οταν ταυτοχρονα το εχω και στο ρολοι οπου αποσυνδεεται απο αυτο μονο οχι απο το κινητο που παραμενει σταθερη η συνδεση. Το LG Tone Platinium 1100 εχω,εχω και αλλα bluetooth αλλα το βασικο το LG. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Μάλλον έχει πρόβλημα το BT της συσκευής σου Κώστα ή υπάρχει ασυμβατότητα. Εγώ με το Pixel δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες που το έχω. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Μάλλον έχει πρόβλημα το BT της συσκευής σου Κώστα ή υπάρχει ασυμβατότητα. Εγώ με το Pixel δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα εδώ και 2 εβδομάδες που το έχω. Sent from my Pixel XL using Tapatalk Με καμια αλλη συσκευη δεν ειχα θεμα με το handsfree ομως. Ουτε surface ουτε ipad ουτε s7 edge ουτε Axon 7 που το εχω δουλεψει ενα 6μηνο. Μαλλον καποια ασυμβατοτητα με το ρολοι. Θα το τεσταρω και επομενες ημερες να δω διοτι εχω 2 ιδια της LG να δω πως συμπεριφερετε το δευτερο. ΥΓ:Αλεξ,οχι Κωστας :p EDIT: Από το πρωί στις 8 είμαι συνδεδεμένος με το Sony SBH80 και επαναλαμβάνεται το ίδιο φαινόμενο ανα 15-20 λεπτά να χάνει το ρολόι τη σύνδεση με το handsfree. Και το ακόμα πιο περίεργο ότι μένει για κανα 5λεπτο εκτος σύνδεσης και μετά μόνο του επανεσυνδεεται!!!!!!!!!:blink: Αυτό γίνεται είτε κατά την ακρόαση μουσικής η μη. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιο είδους bug. Αρχίζω να υποψιάζομαι μήπως σε μάπα παρτίδα έπεσα. Με τα ίδια Bluetooth hands free δεν έχω τέτοια θέματα στο Zenwatch 3. EDIT 2: Στο ισπανικό amazon το Frontier 50 ευρώ έκπτωση έως 15 του μηνός. https://www.amazon.es/gp/product/B01MDK6MND/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Edited December 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ήρθε και σε εμένα επιτέλους το Frontier! Alex το plantroniks edge και το Samsung level u κανένα πρόβλημα έως τώρα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161208/be47b523c45f9ed613dab058e8a7f1e1.jpg digilef over S7 edge Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Ωραίος. Καλορίζικο!! Δεν ξέρω τι να πω παρά να υποθέσω σε μάπα παρτίδα έπεσα. Αρχές εβδομάδας το γυρίζω πίσω το classic μιας και οι αποσυνδέσεις δεν σταμάτησαν όλη την ημέρα ανα τακτικά χρονικά διαστήματα. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και την τελευταία μιας και παρηγγειλα από το ισπανικό amazon(τα 50 ευρώ έκπτωση αποτέλεσαν ένα επιπλέον κίνητρο)το frontier αυτή τη φορά( μιας και το Tizen OS το βρήκα πολύ φιλικό και εύχρηστο στη χρήση όπως και το μηχανισμό με το τροχό πολύ έξυπνη και πρακτική υλοποίηση. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ωραίος. Καλορίζικο. Δεν ξέρω τι να πω παρά να υποθέσω σε μάπα παρτίδα έπεσα. Αρχές εβδομάδας το γυρίζω πίσω. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και την τελευταία μιας και παρηγγειλα από το ισπανικό amazon(τα 50 ευρώ έκπτωση αποτέλεσαν ένα επιπλέον κίνητρο)το frontier αυτή τη φορά( μιας και το Tizen OS το βρήκα πολύ φιλικό και εύχρηστο στη χρήση όπως και το μηχανισμό με το τροχό πολύ έξυπνη και πρακτική υλοποίηση. Sent from my iPad using Tapatalk Γιατι δεν το δοκιμάζεις με ενα άλλο τηλέφωνο για μερικές ώρες για να δεις εαν φταίει αυτό η η συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Γιατι δεν το δοκιμάζεις με ενα άλλο τηλέφωνο για μερικές ώρες για να δεις εαν φταίει αυτό η η συσκευή σου. Δεν έχω άλλο κινητό. Η μόνη σύγκριση ότι με τα ίδια Bluetooth hands free δεν έχω θέματα αποσυνδεσεων με το Zenwatch 3. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digilef Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Ωραίος. Καλορίζικο. Δεν ξέρω τι να πω παρά να υποθέσω σε μάπα παρτίδα έπεσα. Αρχές εβδομάδας το γυρίζω πίσω το classic μιας και οι αποσυνδέσεις δεν σταμάτησαν όλη την ημέρα ανα τακτικά χρονικά διαστήματα. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και την τελευταία μιας και παρηγγειλα από το ισπανικό amazon(τα 50 ευρώ έκπτωση αποτέλεσαν ένα επιπλέον κίνητρο)το frontier αυτή τη φορά( μιας και το Tizen OS το βρήκα πολύ φιλικό και εύχρηστο στη χρήση όπως και το μηχανισμό με το τροχό πολύ έξυπνη και πρακτική υλοποίηση. Sent from my iPad using Tapatalk Την εχεις ξεπατώσει στις επιστροφές την Amazon :p :p :p :p digilef over S7 edge Παράθεση Google for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Την εχεις ξεπατώσει στις επιστροφές την Amazon :p :p :p :p digilef over S7 edge Ε άμα μου κάθονται ελλατωματικα :lol::lol: Τη μια καμένα pixel,την άλλη γρατζουνιές οι αμιχες,η μπαταρία που τα έχει παιξει η κουμπιά χαλασμένα,η χαλασμένο proximity sensors και οθόνη να τρεμοπαίζει η να αλλάζει φωτεινότητα από μόνο του ενώ έχω απενεργοποιήσει την αυτόματη ρύθμιση. Ακόμα και Bluetooth hands free μου έχει τύχει στην μια ώρα η μπαταρία να τα φτύνει. Τηλεόραση LG μέσα στο 20ημερο να κανει επανεκκινήσεις στα καλά καθούμενα από μόνη της. Άσε τα έχω δει όλα λέμε :p Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Αν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά μόνο με το τηλέφωνο ή μόνο με το ρολόι σου κάνει τις ίδιες αποσυνδέσεις; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 (edited) Αν έχεις συνδεδεμένα τα ακουστικά μόνο με το τηλέφωνο ή μόνο με το ρολόι σου κάνει τις ίδιες αποσυνδέσεις; Sent from my SM-G935F using Tapatalk Τα ακουστικά συνδεδεμένα μόνο με κινητό ουδέποτε. Αρχίζουν οι αποσυνδέσεις όταν συνδέσω το ρολόι. Τα ακουστικά συνδεδεμένα μόνο με ρολόι και όχι το κινητό δεν το δοκίμασα αλλά και δεν βρίσκω νόημα σε αυτό. Και πριν λίγη ώρα που το είχα σε φόρτιση το ρολόι σε όλη τη δειρκεια της φόρτισης μου έβγαζε το χαρακτηριστικό ήχο της αποσύνδεσης με Bluetooth από τα ακουστικά. Πλέον κουραστικα να ψάχνω τι και πως. Δοκίμασα 3 διαφορετικά Bluetooth ακουστικά. Με όλα το το ίδιο SBH80/20 και LG 1100. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 8, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s5607 Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Τα ακουστικά συνδεδεμένα μόνο με κινητό ουδέποτε. Αρχίζουν οι αποσυνδέσεις όταν συνδέσω το ρολόι. Τα ακουστικά συνδεδεμένα μόνο με ρολόι και όχι το κινητό δεν το δοκίμασα αλλά και δεν βρίσκω νόημα σε αυτό. Και πριν λίγη ώρα που το είχα σε φόρτιση το ρολόι σε όλη τη δειρκεια της φόρτισης μου έβγαζε το χαρακτηριστικό ήχο της αποσύνδεσης με Bluetooth από τα ακουστικά. Πλέον κουραστικα να ψάχνω τι και πως. Δοκίμασα 3 διαφορετικά Bluetooth ακουστικά. Με όλα το το ίδιο SBH80/20 και LG 1100. Sent from my iPad using Tapatalk Και μενα κανει το ιδιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Και μενα κανει το ιδιο.. Πέσαμε και οι 2 σε ελλατωματικες παρτίδες μάλλον. Το δικό μου πλέον το έκανα hard reset και το έβαλα στην συσκευασια του έως το επιστρέψω. Ούτε να το βλέπω θέλω. 2 ημέρες ξενέρωσα μαζί του αντί να το χαρώ. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 9, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Δεν περιμένετε μήπως με κάποια αναβάθμιση λυθεί το πρόβλημα; Γιατί μάλλον σε software θέμα φαίνεται να οφείλεται. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 (edited) Δεν περιμένετε μήπως με κάποια αναβάθμιση λυθεί το πρόβλημα; Γιατί μάλλον σε software θέμα φαίνεται να οφείλεται. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη η βεβαιότητα ότι θέμα software είναι. Ποσο μάλλον σε περίοδο DOA που έχουμε τη δυνατότητα επιστροφής Δεν ρισκάρω και μετά την παρέλευση του DOA να τρέχω σε service για αντιμετώπιση του θέματος εφόσον δεν είναι software θέμα. Ποσο μάλλον που το ρολόι είναι μη λειτουργικό με αυτό το ελλατωμα με Bluetooth ακουστικά. Sent from my iPad using Tapatalk Edited December 9, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Σωστός. Αφού έχεις ακόμα το DOA σε ισχύ καλό είναι να το επωφεληθείς. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Και μενα κανει το ιδιο.. Καλημέρα, ίσως εδώ να είχε νόημα από ποιο κατάστημα το πήρατε για να αποφύγουμε οι υπόλοιποι τη λάθος παρτίδα που πιθανόν να βρίσκεται σε αυτό/ά το/τα κατάστημα/τα Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doc_lin Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Εσείς που εχετε δοκιμάσει και το frontier και το classic μπορείτε να μας πείτε αν κάποιο υπερέχει συγκριτικά και σε ποιον τομέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Οι μόνες διαφορές μεταξύ τους είναι στο σχεδιασμό/ντιζάιν και το χρωμα. Δεν έχουν ουδεμία άλλη διαφορά σε hardware η δυνατότητες/features. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts