protsimer Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 1 έτος έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή (Apple) και το 2ο ετος καλύπτεται από τον πωλητή. Οποτε δεν είναι εκτός εγγύησης. Ζήτησε απόδειξη. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 1 έτος έχει εγγύηση από τον κατασκευαστή (Apple) και το 2ο ετος καλύπτεται από τον πωλητή. Οποτε δεν είναι εκτός εγγύησης. Ζήτησε απόδειξη. Sent from my iPad using Tapatalk Καλώς,σ ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Ζήτησε απόδειξη. Αν είχε δε θα του έλεγε ότι είναι ένα έτος η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Είσαι σίγουρος όμως ότι το 7αρι θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς; Σίγουρα παίζει ρόλο και το τι συσκευή είχες πριν, αλλά αν έχεις την εντύπωση ότι με ένα iPhone είσαι καλυμμένος όπως μια 5ετια πριν, θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ισχύει πια. Όπως και να χει, εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα, οπότε θα σου προτείνω απλά να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν πάρεις οπουδήποτε συσκευή εφόσον θέλεις να την κρατήσεις χρόνια! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Είσαι σίγουρος όμως ότι το 7αρι θα σε καλύψει σε αυτά που ζητάς; Σίγουρα παίζει ρόλο και το τι συσκευή είχες πριν, αλλά αν έχεις την εντύπωση ότι με ένα iPhone είσαι καλυμμένος όπως μια 5ετια πριν, θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν ισχύει πια. Όπως και να χει, εσύ ξέρεις τις ανάγκες σου καλύτερα, οπότε θα σου προτείνω απλά να το ψάξεις λίγο παραπάνω πριν πάρεις οπουδήποτε συσκευή εφόσον θέλεις να την κρατήσεις χρόνια! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Μα πριν μια 5ετια τα iPhone είχαν λιγότερες δυνατότητες Απλή χρήση αναφέρει ο άνθρωπος ότι θα κάνει Ούτε torrent θέλει να κατεβάζει Ούτε σπασμένα να περνάει Ούτε root και kernel ROM και λοιπά Ούτε το σύστημα να βάζει add-ons και λοιπά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Μα πριν μια 5ετια τα iPhone είχαν λιγότερες δυνατότητες Απλή χρήση αναφέρει ο άνθρωπος ότι θα κάνει Ούτε torrent θέλει να κατεβάζει Ούτε σπασμένα να περνάει Ούτε root και kernel ROM και λοιπά Ούτε το σύστημα να βάζει add-ons και λοιπά Εφόσον για σένα όσοι δεν βολεύονται με iPhone είναι 16 χρονών πιτσιρικάδες (γιατί αυτό περιγράφεις), τότε δεν έχω να προσθέσω κάτι. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καλησπέρα σας και καλή χρονιά.Θέλω να πάρω ένα κινητό της Apple για επαγγελματικό σκοπό (τηλέφωνο,πλοήγηση κλπ) χωρίς να αρχίσει να κολλάει μετά από 1-2 χρόνια που θα το έχω.Τιμή κάπου στα 450-500.Η μπαταρία θα ήθελα να μου βγάζει μέρα αν είναι δυνατόν (χωρίς παιχνίδια κλπ,μόνο κλήσεις και λίγο ίντερνετ με WiFi)και μια καλή κάμερα.επειδη δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με iPhone μέχρι αυτή την τιμή είδα το 6s και το 7.Να προτιμήσω κάποιο από τα 2 ή να ψάξω για πιο καινούριο μοντέλο μεταχειρισμένο αν υπάρχει; Σε αυτό εδώ το μήνυμά δεν βλέπω πουθενά να λέει κάτι στο οποίο δεν θα τον βολεψει το iPhone Βέβαια θα τον βολεψουν και άλλα δεκάδες τηλέφωνα αφού θέλει ο άνθρωπος να κάνει μια μέτρια λογική και απλή χρήση που έτσι κι αλλιώς το προσφέρουν όλες οι συσκευές Απάντησα ότι ναι θα του κάνει την δουλειά Βλέπει κανένας κάτι περίεργο σε αυτό; Μπήκε ο άνθρωπος εδώ μέσα γιατί προφανώς σκέφτεται να πάρει iPhone Αν ήθελε να πάρει HTC θα το έγραφε αντίστοιχα σ εκείνο το νήμα και θα ρωτούσε αν το HTC u12 του κάνει την δουλειά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Σε αυτό εδώ το μήνυμά δεν βλέπω πουθενά να λέει κάτι στο οποίο δεν θα τον βολεψει το iPhone Βέβαια θα τον βολεψουν και άλλα δεκάδες τηλέφωνα αφού θέλει ο άνθρωπος να κάνει μια μέτρια λογική και απλή χρήση που έτσι κι αλλιώς το προσφέρουν όλες οι συσκευές Απάντησα ότι ναι θα του κάνει την δουλειά Βλέπει κανένας κάτι περίεργο σε αυτό; Μπήκε ο άνθρωπος εδώ μέσα γιατί προφανώς σκέφτεται να πάρει iPhone Αν ήθελε να πάρει HTC θα το έγραφε αντίστοιχα σ εκείνο το νήμα και θα ρωτούσε αν το HTC u12 του κάνει την δουλειά "Επαγγελματική χρήση", "μπαταρία", "<500€" αυτές τις λέξεις κλειδιά κράτησα. Εννοείται ότι ρώτησε εδώ γιατί σκέφτηκε το 7αρι, όπως επίσης αυτονόητο είναι ότι δεν γνωρίζει την συσκευή, γι αυτό και ρώτησε αντί να την αγοράσει άμεσα. Εγώ ανέφερα απλά ότι δεν είναι τα πράγματα όπως μια 5ετια πριν που όλα τα υπόλοιπα είχαν θέματα και να σκεφτεί καλύτερα τι συσκευή θα προτιμήσει για 2-3 χρόνια. ΟΥΤΕ android του πρότεινα να πάρει, ΟΥΤΕ κάτι άλλο. Διευκρίνισα επίσης ότι παίζει ρόλο και η συσκευή που είχε πριν, γιατί προφανώς από WP (για παράδειγμα) το 7αρι μοιάζει πύραυλος. Όπως και να χει, το 7αρι για ΕΜΕΝΑ δεν είναι συσκευή που αγοράζεις σήμερα για να σου βγάλει μέχρι το 22.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited January 15, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 . Όπως και να χει, το 7αρι για ΕΜΕΝΑ δεν είναι συσκευή που αγοράζεις σήμερα για να σου βγάλει μέχρι το 22.. Θα συμφωνήσω, από 8αρι και πάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 (edited) Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές.Να ενημερώσω ότι πράγματι όπως ειπώθηκε και πιο πίσω ο γνωστός μου δεν έχει απόδειξη οπότε ούτε εγγύηση ούτε απόδειξη,απορρίπτεται.Η αλήθεια είναι αυτή ότι το θέλω για απολύτως τυπική χρήση γιαυτό πάω στο μικρό και όχι σε κάποιο plus (εξάλλου έχω ταμπλετ και μια συσκευή Android για προσωπική χρήση).Ο λόγος που θέλω iPhone είναι γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το "βάθος χρόνου"που λέμε και να είναι όπως την πρώτη μέρα που θα το πάρω,επίσης ένα συν είναι ότι έχει ιδανικό μέγεθος οθόνης κάτι που δεν μπορώ να βρω σε Android και να είναι αξιόπιστο(κάτι 5αρια που βρήκα είναι xiaomi με 2gb ram) και τέλος δεν θα το κρατήσω ως το 2022 (να είμαστε καλά) σε καμία περίπτωση.Αξιζει να περιμένω να μαζέψω κάποια χρήματα να πάω στο 8 λέτε και να τελειώνει η υπόθεση; Edited January 15, 2019 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές.Να ενημερώσω ότι πράγματι όπως ειπώθηκε και πιο πίσω ο γνωστός μου δεν έχει απόδειξη οπότε ούτε εγγύηση ούτε απόδειξη,απορρίπτεται.Η αλήθεια είναι αυτή ότι το θέλω για απολύτως τυπική χρήση γιαυτό πάω στο μικρό και όχι σε κάποιο plus (εξάλλου έχω ταμπλετ και μια συσκευή Android για προσωπική χρήση).Ο λόγος που θέλω iPhone είναι γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το "βάθος χρόνου"που λέμε και να είναι όπως την πρώτη μέρα που θα το πάρω,επίσης ένα συν είναι ότι έχει ιδανικό μέγεθος οθόνης κάτι που δεν μπορώ να βρω σε Android και να είναι αξιόπιστο(κάτι 5αρια που βρήκα είναι xiaomi με 2gb ram) και τέλος δεν θα το κρατήσω ως το 2022 (να είμαστε καλά) σε καμία περίπτωση.Αξιζει να περιμένω να μαζέψω κάποια χρήματα να πάω στο 8 λέτε και να τελειώνει η υπόθεση; 100 άτομα να ρωτήσεις πιθανόν να πάρεις 100 διαφορετικές απαντήσεις Σε καλύπτει το iPhone και το 7 και το 8 Σε καλύπτουν και πολλές άλλες συσκευές Αν βάζεις κάποια στάνταρ όπως λες μικρή οθόνη, τίμια συσκευή σε βάθος χρόνου χωρίς προβλήματα και όλα τα υπόλοιπα πάρε ένα 7αρι και κάνεις τη δουλειά σου Υπάρχουν άτομα που ακόμα έχουν iPhone 5s και ειναι ευχαριστημένοι για την άλλη χρήση που κάνουν. Αυτό και μόνο λέει πολλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. January 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2019 Υπάρχουν άτομα που ακόμα έχουν iPhone 5s και ειναι ευχαριστημένοι για την άλλη χρήση που κάνουν. Αυτό και μόνο λέει πολλά Γιαυτό και μόνο θα πάρω την συγκεκριμένη εταιρία.Θα προσπαθήσω να κάνω την υπέρβαση (και για μεταπωλητική αξία)και να πάω στο 8 λιγο αργότερα.Αν τα καταφέρω έχει καλώς,αν όχι πάω στο 7 εφόσον με καλύπτει.Σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Μέσα στον τελευταίο μηνα η υγεία της μπαταρίας έπεσε από 90 σε 83 χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στη χρήση. Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η μέτρηση; Σημαίνει ότι όπου να ´ναι πάω για αλλαγή μπαταρίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Μέσα στον τελευταίο μηνα η υγεία της μπαταρίας έπεσε από 90 σε 83 χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στη χρήση. Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η μέτρηση; Σημαίνει ότι όπου να ´ναι πάω για αλλαγή μπαταρίας; Όταν φτάσεις στο 80% περίπου θα πας βόλτα στους επισήμους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Μέσα στον τελευταίο μηνα η υγεία της μπαταρίας έπεσε από 90 σε 83 χωρίς να κάνω κάποια αλλαγή στη χρήση. Πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η μέτρηση; Σημαίνει ότι όπου να ´ναι πάω για αλλαγή μπαταρίας; Όταν πέσεις στο 80 και μετά, η συσκευή μπορεί να ρίχνει την επίδοση του επεξεργαστή για να μην έχεις τυχαία shut down ενώ πχ ήσουν με 30% Θα δεις ότι το τηλέφωνο δεν θα πηγαίνει και πολύ σφαίρα αφού θα έχει κατέβει το χρονισμα του επεξεργαστή Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Είναι λογικό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός μήνα να έπεσε 7% η υγεία της μπαταρίας; Ειδικά τη στιγμη που σε ενάμιση χρόνο έπεσε 10%; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Είναι λογικό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός μήνα να έπεσε 7% η υγεία της μπαταρίας; Ειδικά τη στιγμη που σε ενάμιση χρόνο έπεσε 10%; Είναι κατά προσέγγιση. Εσύ να έχεις κατά νου ότι στο 80% χρειάζεσαι αλλαγή μπαταρίας. Γνώμη μου; Και τα 59 ευρώ καλά είναι. Σε λίγο καιρό μετά το τέλος του έτους η μηλοεταιρια θα ανεβάσει την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Είναι λογικό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα του ενός μήνα να έπεσε 7% η υγεία της μπαταρίας; Ειδικά τη στιγμη που σε ενάμιση χρόνο έπεσε 10%; Ίσως όντως να άρχισε να παραδίδει πνεύμα η μπαταρία σου Βέβαια δεν ξέρει κανείς Και η ένδειξη αυτή είναι beta Εγώ δεν θα το έδινα σημασία θα συνέχιζα να χαίρομαι το κινητό μου Έτσι κι αλλιώς μια μπαταρία πάνω από χρόνο θέλει αλλαγή Δεν έχει και πολλά mah οπότε αν χάσει και το 20% από αυτά τα λίγα τότε θα είσαι συνέχεια με το φορτιστή στο τηλέφωνο Άρα λίγο πολύ πετάς μια καινούργια καταναλώνει πάνω και άλλον 1-1.5 χρόνο είσαι μια χαρά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Να υποθέσω ότι η υγεία της καινούριας μπαταρίας ξεκινάει απο το 100%; Καθαρά για ψυχολογικούς λόγους ρωτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2019 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Να υποθέσω ότι η υγεία της καινούριας μπαταρίας ξεκινάει απο το 100%; Εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 βαλατε τη νεα εκδοση ιοσ? εχω την εντυπωση ότι μου κανει νερα στο wifi…..αποσυνδεσεις και βλεπω το σημα πανω κατω! εσεις το εχετε δει; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Είχε διορθώσεις μόνο για το πρόβλημα, απ' ότι διάβασα, με το facetime Μήπως κάτι μεταξύ της συσκευής σου και του router; Μήπως κάποιο ασύρματο τηλέφωνο εκεί δίπλα; Μήπως στο ίδιο channel είστε πολλά router εκεί γύρω; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 ότι υπηρχε πριν υπαρχει και τωρα...η νεα εκδοση κανει τα θεματα...το ιδιο συζητάνε και στο νημα για 6σ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2019 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με αποσυνδέσεις. Συγκεκριμένα παίζω μουσική μέσω AirPlay σε ηχεία και δεν παρατήρησα καποια διακοπή ούτε σήμερα ούτε την τελευταία εβδομαδα που φοράω την 12.1.4 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 To i7 της γυναικας μου ξαφνικά εκεί που λέει μπαταρία 66% πέφτει στο 1% το κλείνω το ανοίγω και πσ´ρι πάλι στο 50 και γενικά την τρώει πολύ γρήγορα Δεν τρέχει κάποια εφαρμογή και η υγεία πήγε απο 88 στο 85 Μήπως ήρθε ώρα για μπαταρία!; Είναι 2 ετών το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts