Jump to content

iPhone 7

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Πως κάνω επαναφορά εργοστασιακων;

Ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά και κανείς ρυθμίσεων και περιεχομένου

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν μου σβήνει εφαρμογές. Θέλω από την αρχή να το φτιάξω

Αυτό που σου είπα τα σβήνει όλα

Θα γίνει όπως όταν το πήρες πρώτη μέρα

Nokia 8800 Scirocco

Έβαλα δοκιμαστικά την iOS 12 beta 3.

Πολύ smooth και γρήγορο. Αξίζει οποίος ασχολείται με beta εκδόσεις να την περάσει

Έβαλα δοκιμαστικά την iOS 12 beta 3.

Πολύ smooth και γρήγορο. Αξίζει οποίος ασχολείται με beta εκδόσεις να την περάσει

Λέγε , ψήνομαι άγρια!

I am a man who walks alone..

Αληθεια; ΗΜπαταρια φιλε μου;

Απο εφαρμογες; Κολλαει τιποτα;

Μπαταρία νομίζω ότι καταναλώνει ποιο γρήγορα αλλά ειναι beta έκδοση όσον αφορά τις εφαρμογές δεν κολλάει τίποτα. Πολύ γρήγορο το κινητό. Απλά στον Safari δεν βλέπω την ιδιωτική περιήγηση

• 1 month later...
Είναι φυσιολογικό μετά από 2+ μήνες αγοράς του κινητού να έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 99%;

ναι είναι φυσιολογικό και μάλιστα είναι μια χαρά! Τα περισσότερα στον 1χρονο είναι στο 90-92%. Όποτε μια χαρά είσαι με 1% στους 2μηνες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι φυσιολογικό μετά από 2+ μήνες αγοράς του κινητού να έπεσε η υγεία της μπαταρίας στο 99%;

Είναι και beta ακόμα αυτό το χαρακτηριστικό. Αλλα γενικά μην ανησυχείς. Είναι;ι φυσιολογικό.

εμενα μεσα σε 8 μηνες εχει πεσει στο 92% και δεν κραταει ουτε 4ωρο (με σκληρη χρηση φουλ φωτεινοτητα, youtube, fb, safari) και σκεφτομαι να αλλαξω μπαταρια. ξερει κανεις αν με την αλλαγη σου αλλαζουν και το λαστιχακι γυρω απο την οθονη για την αδιαβροχοποιηση; Ερωτηση 2: εμενα οταν το τηλεφωνο δουλευει αρκετη ωρα ζεσταινεται πολύ γυρω απο το κουμπι αφετηριας, το εχει παρατηρησει κανεις αυτο στο δικο του κινητο;

εμενα μεσα σε 8 μηνες εχει πεσει στο 92% και δεν κραταει ουτε 4ωρο (με σκληρη χρηση φουλ φωτεινοτητα, youtube, fb, safari) και σκεφτομαι να αλλαξω μπαταρια. ξερει κανεις αν με την αλλαγη σου αλλαζουν και το λαστιχακι γυρω απο την οθονη για την αδιαβροχοποιηση; Ερωτηση 2: εμενα οταν το τηλεφωνο δουλευει αρκετη ωρα ζεσταινεται πολύ γυρω απο το κουμπι αφετηριας, το εχει παρατηρησει κανεις αυτο στο δικο του κινητο;

Αν πας στο επίσημο σέρβις, φυσικά και αλλάζουν τσιμούχες και συνεχίζεις να έχεις εγγύηση αδιαβροχοποιησης. Σε ανεπίσημο δεν ξέρω.

Το δεύτερο θέμα δεν το έχω παρατηρήσει προσωπικά.

αν στην περιοχη μας δεν εχει επισημο σερβις αλλα ουτε στους γυρω νομους το στελνουμε ταχυδρομικως σε αθηνα ή θεσσαλονικη?

αν στην περιοχη μας δεν εχει επισημο σερβις αλλα ουτε στους γυρω νομους το στελνουμε ταχυδρομικως σε αθηνα ή θεσσαλονικη?
ναι.το έστειλα εγώ από επαρχία στην Αθήνα σε επίσημο service.δευτερα το έστειλα Τετάρτη το είχα πίσω.χωρις να πληρώσω και μεταφορικά.

Η εγγύηση είναι από τους κατασκευαστές.

Το μόνο που κάνει το κάθε κατάστημα είναι να στέλνει αυτό στο επίσημο σέρβις αντί για τον πελάτη, με καθυστέρηση συνήθως από 1 εβδομάδα μέχρι 1 μήνα.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Καλησπέρα σας!!

Δεν είχα ποτέ μου συσκευή iPhone. Όσες φορές το έπιασα στα χέρια μου ήταν από συσκευή που είχε κάποιος φίλος ή σε κάποιο κατάστημα. Άρα δεν είχα ποτέ μου καθημερινή επαφή με iPhone. Σκέφτομαι λοιπόν για πρώτη φορά να κάνω την αλλαγή και να πάω σε iPhone.

Το θέμα είναι ότι είχα συσκευές που ήταν και μεσαίας κατηγορίας, αλλά και τις λεγόμενες ναυαρχίδες. Συσκευές από σχεδόν όλες τις εταιρίες έχουν περάσει από τα χέρια μου. Motorola, Samsung, LG, Huawei κτλ Αν εξαιρέσω το LG G2 και το S7 Edge που είχα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, με τις άλλες εταιρίες πάντα είχα μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Σαν χρήστης θέλω μια συσκευή που να μην κολλάει. Να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις απαιτήσεις μου. Πχ να πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και όταν κάνω επιστροφή στην αρχική οθόνη να μην κολλάει. Κάμερα δεν έχω τρελές απαιτήσεις και ούτε ασχολούμαι με iso ή άλλες ρυθμίσεις. Με ενδιαφέρει να είναι ικανοποιητικες γιατί συνήθως βγάζω τα παιδιά μου και όχι πχ τοπία ή κάτι πιο ψαγμένες. Στο θέμα μπαταρίας όλοι θέλουμε πιστεύω να μας κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο αν και βεβαίως εξαρτάται από την χρήση. Αυτά που χρησιμοποιώ συχνότερα λόγω δουλειάς είναι τηλέφωνα, ίντερνετ πιο πολύ μέσω δεδομένων, GPS και λιγότερο φωτογραφίες. Καθόλου παιχνίδια. Απλώς ψάχνω για μια συσκευή που να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη γίνεται και σταθερή. Να την κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Αν και ξέρω ότι η ερώτηση μου μπορεί να σας φανεί περίεργη και χαζή θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :

Τι κερδίζω σας χρήστης άμα κάνω την μετάβαση από Android σε iPhone (iOS) ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις οποίες απαντήσεις.

Υ. Γ.

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο.

Υ. Γ. (2)

Το έγραψα εδώ γιατί σκέφτομαι σαν αγορά το iPhone 7.

Edited by nobody4

Καλησπέρα σας!!

Δεν είχα ποτέ μου συσκευή iPhone. Όσες φορές το έπιασα στα χέρια μου ήταν από συσκευή που είχε κάποιος φίλος ή σε κάποιο κατάστημα. Άρα δεν είχα ποτέ μου καθημερινή επαφή με iPhone. Σκέφτομαι λοιπόν για πρώτη φορά να κάνω την αλλαγή και να πάω σε iPhone.

Το θέμα είναι ότι είχα συσκευές που ήταν και μεσαίας κατηγορίας, αλλά και τις λεγόμενες ναυαρχίδες. Συσκευές από σχεδόν όλες τις εταιρίες έχουν περάσει από τα χέρια μου. Motorola, Samsung, LG, Huawei κτλ Αν εξαιρέσω το LG G2 και το S7 Edge που είχα και ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος, με τις άλλες εταιρίες πάντα είχα μικρά ή μεγάλα προβλήματα.

Σαν χρήστης θέλω μια συσκευή που να μην κολλάει. Να ανταποκρίνεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις απαιτήσεις μου. Πχ να πάω να πάρω ένα τηλέφωνο και όταν κάνω επιστροφή στην αρχική οθόνη να μην κολλάει. Κάμερα δεν έχω τρελές απαιτήσεις και ούτε ασχολούμαι με iso ή άλλες ρυθμίσεις. Με ενδιαφέρει να είναι ικανοποιητικες γιατί συνήθως βγάζω τα παιδιά μου και όχι πχ τοπία ή κάτι πιο ψαγμένες. Στο θέμα μπαταρίας όλοι θέλουμε πιστεύω να μας κρατάει όσο το δυνατόν περισσότερο αν και βεβαίως εξαρτάται από την χρήση. Αυτά που χρησιμοποιώ συχνότερα λόγω δουλειάς είναι τηλέφωνα, ίντερνετ πιο πολύ μέσω δεδομένων, GPS και λιγότερο φωτογραφίες. Καθόλου παιχνίδια. Απλώς ψάχνω για μια συσκευή που να είναι όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη γίνεται και σταθερή. Να την κρατήσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι. Αν και ξέρω ότι η ερώτηση μου μπορεί να σας φανεί περίεργη και χαζή θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :

Υ. Γ.

Υ. Γ. (2)

Μπορείς να θέσεις το θέμα σου στην ενότητα συσκευές/επιλογή συσκευής

Nokia 8800 Scirocco

Καλησπέρα σας!!

Υ. Γ.

Υ. Γ. (2)

εισαι στο μυαλό μου.ακριβως τα ίδια σκεφτόμουν μετά από 4 χρόνια android.εχει πολλά πλεονεκτήματα αλλά η εμπειρία καθημερινής χρήσης στο iphone είναι άλλου.

παρτο χθες,απλά δώσε βάση στο μέγεθος της οθόνης να δεις πιο είναι πρακτικό.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Ξέρω άλλο 30 ευρώ και άλλο 130 αλλά δες και τα airpods τα αυθεντικά. Άλλη φάση. Πεντακάθαρος ήχος, με το που το βάζεις στο αυτί ενεργοποιείται αυτόματα, μεγάλη αυτονομία και design. Τα έχω μια εβδομάδα και ησύχασα από καλώδια.

Ξέρω άλλο 30 ευρώ και άλλο 130 αλλά δες και τα airpods τα αυθεντικά. Άλλη φάση. Πεντακάθαρος ήχος, με το που το βάζεις στο αυτί ενεργοποιείται αυτόματα, μεγάλη αυτονομία και design. Τα έχω μια εβδομάδα και ησύχασα από καλώδια.

Θέλω σαν τρελός να πάρω AirPods αλλά είναι αρκετά τα χρήματα! Αυτό λες να κάνει δουλειά;

Sent from my iPhone using Tapatalk

• The title was changed to iPhone 7
  • The topic was unpinned