diecast Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 Πως τα βλέπετε αυτά ρε παιδιά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2018 (edited) Μέτρια τα βλέπω, και νομίζω ότι φταίει το iOS. Παραπλήσια και λιγότερο βγάζω με το 6s, με battery health 98%. Άμα ήσουν στο 4:50 θα ήταν καλά με δεδομένο ότι δεν το έχεις πολλές ώρες εκτός πρίζας Edited May 2, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2018 Πως τα βλέπετε αυτά ρε παιδιά ; Sent from my iPhone using Tapatalk Μου φαίνεται λίγο Μπορεί και παραπάνω η συσκευή Βέβαια πρώτα σε κατανάλωση είναι Facebook και messenger όποτε δεν ξέρω αν δεν τα χρησιμοποιούσες πως θα πήγαινε η μπαταρία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σήμερα πήγα riverwest στην istorm και έβαλα το τζαμάκι της Belkin Corning Flat. Πολύ καλή αίσθηση στην αφή. Sent from my iPhone using Tapatalk Δυστυχώς σήμερα στο πάνω δεξιά κομμάτι το τζαμάκι πήρε αέρα. Ίσως να ήταν από τις πρώτες παρτίδες που είχαν θέμα όπως είχε αναφέρει συμφορουμιτης. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Περάστε με 12 ευρώ το klearlook που 2.5D που δεν έχει ασυμβατότητες και δεν παίρνει αέρα. Θα απογοητευτείτε από τις αξιολογήσεις τις belkin στα tempered glass. Παθών και εγώ ο ιδιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Λάθος νήμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Λάθος νήμα Αναφέρθηκα στο πιο πάνω χρήστη για να μην ξοδέψει κάποιος άλλος 25 ευρώ για την Belkin όπως εγβ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αναφέρθηκα στο πιο πάνω χρήστη για να μην ξοδέψει κάποιος άλλος 25 ευρώ για την Belkin όπως εγβ Όχι φίλε μου Ήθελα να γράψω κάτι στο νήμα του Χ και το έβαλα εδώ Δεν μπόρεσα όμως να διαγράψω εντελώς το μήνυμα μου γι αυτό έγραψα αυτό Ας το σβήσει κάποιος από τους mod Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Όχι φίλε μου Ήθελα να γράψω κάτι στο νήμα του Χ και το έβαλα εδώ Δεν μπόρεσα όμως να διαγράψω εντελώς το μήνυμα μου γι αυτό έγραψα αυτό Ας το σβήσει κάποιος από τους mod Σου ζητάω συγγνώμη :) πάντως τα χρήματα είναι πολλά. Και για να μην απογοητεύσω πολλούς το εν λόγω τζάμι δεν προστατεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Σου ζητάω συγγνώμη :) πάντως τα χρήματα είναι πολλά. Και για να μην απογοητεύσω πολλούς το εν λόγω τζάμι δεν προστατεύει. Όταν είχα την συσκευή δεν είχα καμία προστασία Μετά από 1 χρόνο χρήσης δεν είχε κάποιο πρόβλημα ούτε σημάδια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στο 7άκι μου η μπαταρία έχει υγεία 87% μετά από 16 μήνες που το έχω πάρει Να την αλλάξω? θα δω διαφορά και με την στεγανότητα τι γίνεται θα διατηρηθεί όπως ήταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στο 7άκι μου η μπαταρία έχει υγεία 87% μετά από 16 μήνες που το έχω πάρει Να την αλλάξω? θα δω διαφορά και με την στεγανότητα τι γίνεται θα διατηρηθεί όπως ήταν? Ισχύει η προσφορά 39€ όλο το 2018 Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα προς τον Οκτώβριο-Νοέμβριο που θα έχει πέσει η μπαταρία σου ακόμα πιο κοντά στο 80% Γίνεται επίσημα η αλλαγή με όλους τους όρους. Δεν χάνεις εγγύηση, στεγανότητα και λοιπά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Ισχύει η προσφορά 39€ όλο το 2018 Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα προς τον Οκτώβριο-Νοέμβριο που θα έχει πέσει η μπαταρία σου ακόμα πιο κοντά στο 80% Γίνεται επίσημα η αλλαγή με όλους τους όρους. Δεν χάνεις εγγύηση, στεγανότητα και λοιπά. Ετσι θα κάνω , σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στα 29€ είναι η αλλαγή και μόνο για μια φορά. Μετά πάει στα 89€ που ήταν πριν. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 Στα 29€ είναι η αλλαγή και μόνο για μια φορά. Μετά πάει στα 89€ που ήταν πριν. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παίρνω την Apple στο 0080044145417 και μου λένε για μπαταρία επικοινωνήστε με τον φορέα κινητής σας, τους καλώ και αυτοί μου λένε εμείς έχουμε ένα πρόγραμμα αλλαγής ανταλλακτικών με 20% έκπτωση και βγαίνει στα 44€ Που μπορεί να γίνει αυτή η αλλαγή με τα 29€ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 29 δεν υπάρχει, είναι στα 39€ στο επίσημο Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 29€ είναι η επίσημη προσφορά απ όσο θυμάμαι γενικότερα. Πριν 2 μέρες πέρασα από το apple store εδώ στο Βερολίνο για επιβεβαίωση και μου είπαν 29. Τώρα αν στην Ελλάδα θέλουν το κάτι παραπάνω, δεν γνωρίζω. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. May 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2018 29€ είναι η επίσημη προσφορά απ όσο θυμάμαι γενικότερα. Πριν 2 μέρες πέρασα από το apple store εδώ στο Βερολίνο για επιβεβαίωση και μου είπαν 29. Τώρα αν στην Ελλάδα θέλουν το κάτι παραπάνω, δεν γνωρίζω. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Για να το κλείσουμε το θέμα 29 στο εξωτερικό 39 στην Ελλάδα και μόνο στα εξουσιοδωτημένα. isystem, document Και Infoquest Λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekontax Δημ. May 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2018 Εχω 1200 επαφές στο iCloud και 900 στο gmail Υπάρχει τρόπος να συγχωνευτούν δηλ να συμπληρώσει στο Gmail όσες είναι παραπάνω στο iCloud χωρίς να τις αντί παραθέτω μια μια ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtualnt Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Εχω 1200 επαφές στο iCloud και 900 στο gmail Υπάρχει τρόπος να συγχωνευτούν δηλ να συμπληρώσει στο Gmail όσες είναι παραπάνω στο iCloud χωρίς να τις αντί παραθέτω μια μια ! Δύσκολο το βρίσκω. Εκτός και αν βρεις τρόπο να εισάγεις τις επαφές στο Gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Παιδιά καλησπέρα έχω το εξής θέμα η φωτεινότητα ενώ την έχω τέρμα πέφτει μόνη της έψαξα λίγο αλλά αναφέρουν την αυτόματη φωτεινότητα που προφανώς την έχω απενεργοποιημένη ! Αυτό το iOS 11 ότι χειρότερο έχει βγει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 χθες έσβησε μόνο του στα καλά καθούμενα με μπαταρία πανω απο 80% δεν το ειχε ξανακάνει ποτέ. έτυχε σε κανέναν σας; δεν είμαστε τώρα για αλλαγές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2018 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, πήγαινε ρυθμίσεις μπαταρία και μπες στο battery health να δεις τί σου γράφει, αν ενεργοποιήθηκε το power throttle Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Η διαφορα μπαταριας απο 97% σε 96% ειναι τοσο τραγικη...δηλαδη οταν θα παει 90 τι θα κανει; Θα κραταει 4-5 ωρες αναμονη; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2018 Προσέχτε με τί φορτίζετε τα κινητά σας. Μούφα ανταπτορας ή καλώδιο, μειώνουν κατά πολύ τη διάρκεια της μπαταρίας Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts