dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Πολύς κόσμος είχε προβλήματα Η 11.1 λύνει αρκετάΠοιο X ωρε, στο 7 να γυρίσεις σαν βασική συσκευή εννοούσα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Ποιο X ωρε, στο 7 να γυρίσεις σαν βασική συσκευή εννοούσα Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Αύριο μάλλον πάει στα χέρια ενός φίλου και κάποια χρήματα στα δικά μου χέρια Καλό χρυσό αλλά από μπαταρία δυστυχώς άρχισε να μην πάει καλά Αρχίζω να είμαι 1000% σίγουρος ότι τα iPhone είναι πολύ καλά μόνο με την έκδοση που παρουσιάζονται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoskliv Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Καλησπέρα, μετά από πολύ καιρό είμαι πάλι πίσω. Ήθελα να ρωτήσω: 1. Πως μπορώ να αφαιρέσω ολες αυτεσ Τις ομάδες από τις επαφές; 2. Πως μπορώ να αφαιρέσω τις σημειώσεις και να μην εμφανίζονται κάθε φορά που κάνω restore; Παράθεση Αν η κοινωνία ήταν όπως αυτό το FORUM, τότε χαρά σε όλους μας (6150, 6210, 6230i, P800, A701, Ε65, Ε71, Α702, E90, iphone4s, iphone 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Αύριο μάλλον πάει στα χέρια ενός φίλου και κάποια χρήματα στα δικά μου χέρια Καλό χρυσό αλλά από μπαταρία δυστυχώς άρχισε να μην πάει καλά Αρχίζω να είμαι 1000% σίγουρος ότι τα iPhone είναι πολύ καλά μόνο με την έκδοση που παρουσιάζονταιΕγώ πάλι είμαι ακόμα πιο πεπεισμένος ότι αν το χρησιμοποιείς αρκετα, μετά το χρόνο τα φτύνει η μπαταρία τους Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Εγώ πάλι είμαι ακόμα πιο πεπεισμένος ότι αν το χρησιμοποιείς αρκετα, μετά το χρόνο τα φτύνει η μπαταρία τους Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Εννοείται αυτό Στο θα τώρα τα iPhone στους 300-400 κύκλους φόρτισης χάνουν αρκετό ποσοστό και χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τελικά έχει βγει η beta 11.2? Ρωτάω γιατί έχω την beta 11.1 public 5 και δε μου βγάζει καθόλου την 11.2. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Τελικά έχει βγει η beta 11.2? Ρωτάω γιατί έχω την beta 11.1 public 5 και δε μου βγάζει καθόλου την 11.2. Τι συμβαίνει; Έχει βγει Ούτε εμένα την εμφανίζει δεν ξέρω γιατί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Εγώ την πέρασα με dev profile σε δυο ipads και σε iPhone 7 Plus και πάνε λάδι όλα ομαλά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Παιδιά χθες πέρασα την 11.1 μέσω OTA και βλέπω ότι ρολάρει πολύ καλύτερα το τηλέφωνο και πιο γρήγορα και πιο smooth!! Η μπαταρία μέχρι στιγμής μου φαίνεται έμεινε στα ίδια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Παιδιά χθες πέρασα την 11.1 μέσω OTA και βλέπω ότι ρολάρει πολύ καλύτερα το τηλέφωνο και πιο γρήγορα και πιο smooth!! Η μπαταρία μέχρι στιγμής μου φαίνεται έμεινε στα ίδια Sent from my iPhone using Tapatalk Η μπαταρία τα πηγαίνει καλύτερα Είσαι ακόμα μόλις μετά την αναβάθμιση και ίσως τρέχουν κάποια πράγματα στο παρασκήνιο Από την επόμενη μέρα αρχίζει να φαίνεται η διαφορά. Φορτισε μια στο 100% να μηδενισουν οι μετρητές και θα δεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Χθες τελικά μου έβγαλε ειδοποίηση για την beta 11.2. Αυτό που διαπίστωσα μέχρι τώρα είναι η φοβερή βελτίωση της μπαταρίας τόσο που νομίζω ότι βλέπω λάθος ένδειξη στο ποσοστό. Μακάρι να μην είναι απλώς ιδέα μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Χθες τελικά μου έβγαλε ειδοποίηση για την beta 11.2. Αυτό που διαπίστωσα μέχρι τώρα είναι η φοβερή βελτίωση της μπαταρίας τόσο που νομίζω ότι βλέπω λάθος ένδειξη στο ποσοστό. Μακάρι να μην είναι απλώς ιδέα μου... Την περασες Μου εμφανίστηκε κι εμένα εχθές το απόγευμα αλλά το πούλησα και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω Έμεινα με την απορία γιατί διάβασα εξ αρχής ότι βελτιώνει την μπαταρία από κάποια ξένα forum Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos1975 Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία αλλά μην φανταστείτε και τρομερά πράγματα απλά είναι αρκετά καλύτερα από τις πρώτες εκδόσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Υπάρχει βελτίωση στην μπαταρία αλλά μην φανταστείτε και τρομερά πράγματα απλά είναι αρκετά καλύτερα από τις πρώτες εκδόσεις. Λίγο από την 11.1 λίγο από την 11.2 μπας και επανέλθει στα φυσιολογικά του το τηλέφωνο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 10.3.3 και ξερο ψωμι..μονο αν δωσετε εσεις το πρασινο φως παω κατευθειαν για αναβαθμιση αλλιως...ετσι θα μεινει για παντα!αχαχαχαχ Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2017 Πως περνάμε video από το pc στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πως περνάμε video από το pc στο κινητό; Κάνε στο κινητό εγκατάσταση το vlc Μετά συνδεσε το με iTunes Μετά στην καρτέλα εφαρμογές επιλέγεις το vlc και από κάτω λέει να περάσεις αρχεία. Επιλέγεις ότι βίντεο θέλεις και μετά κάνεις συγχρονισμό Αυτό ήταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Την περασες Μου εμφανίστηκε κι εμένα εχθές το απόγευμα αλλά το πούλησα και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω Έμεινα με την απορία γιατί διάβασα εξ αρχής ότι βελτιώνει την μπαταρία από κάποια ξένα forum Τάσο σκέφτεσαι για αγορά το 8αρι; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Τάσο σκέφτεσαι για αγορά το 8αρι; Καθόλου. Το αλουμίνιο μ αρέσει περισσότερο Ίσως αργότερα αν βρω κανένα μεταχειρισμένο καλό όμως iphone 7 plus Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 10.3.3 και ξερο ψωμι..μονο αν δωσετε εσεις το πρασινο φως παω κατευθειαν για αναβαθμιση αλλιως...ετσι θα μεινει για παντα!αχαχαχαχ Κράτησε το έτσι θα πάρει μεταπωλητικη αξία σε λίγο καιρό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 ρε που καταντησαμε..χααχαχαχαχ τοσα λεφτα...τελος παντων Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 ρε που καταντησαμε..χααχαχαχαχ τοσα λεφτα...τελος παντων Πέρα από την πλάκα γιατί να αναβαθμίσεις δεν θα κερδίσεις κατι Ίσα ίσα έχει κάνα δυο χαζά όπως αυτό με το wifi αλλά έχει και κάνα δυο βολικά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Τελευταια αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το wifi.δεν κανει συνδεση και αμα κανει αππλα σερνετε.εχω κανει κανει και ρυθμισεις δικτυου απο το τηλ επαναφορα.το προβλημα παραμενει..με κουβεντα με φιλους με το ιδιο κινητο το προβλημα αυτο λυθηκε αταν αναβαθμισαν το IOS σε 11. τρεμω στην ιδεα να το κανω κι εγω..δηλαδη να φτιαξω την ομαλη λειτουργια και να χασω στα ημιση την αποδοση της μπαταριας.τι κανω ρε παιδια??? ρισκαρω?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Τελευταια αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το wifi.δεν κανει συνδεση και αμα κανει αππλα σερνετε.εχω κανει κανει και ρυθμισεις δικτυου απο το τηλ επαναφορα.το προβλημα παραμενει..με κουβεντα με φιλους με το ιδιο κινητο το προβλημα αυτο λυθηκε αταν αναβαθμισαν το IOS σε 11. τρεμω στην ιδεα να το κανω κι εγω..δηλαδη να φτιαξω την ομαλη λειτουργια και να χασω στα ημιση την αποδοση της μπαταριας.τι κανω ρε παιδια??? ρισκαρω?? Σε άλλο δίκτυο wifi πάλι έχεις το ίδιο πρόβλημα; Σε ποια έκδοση είσαι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 Τελευταια αντιμετωπιζω μεγαλο προβλημα με το wifi.δεν κανει συνδεση και αμα κανει αππλα σερνετε.εχω κανει κανει και ρυθμισεις δικτυου απο το τηλ επαναφορα.το προβλημα παραμενει..με κουβεντα με φιλους με το ιδιο κινητο το προβλημα αυτο λυθηκε αταν αναβαθμισαν το IOS σε 11. τρεμω στην ιδεα να το κανω κι εγω..δηλαδη να φτιαξω την ομαλη λειτουργια και να χασω στα ημιση την αποδοση της μπαταριας.τι κανω ρε παιδια??? ρισκαρω?? Εγω με iOS 10 ειχα θεμα με το wifi με την εννοια οτι οταν το κινητο ηταν σε αδρανεια το wifi εσβηνε και οτν ξεκλειδωνα το κινητο εδειχνε προσωρινα πως δεν ειχε wifi και στη συνεχεια συνδεοταν. Απο τοτε που πηγα σε 11 αυτο το προβλημα παυει να υπαρχει. Τωρα σχετικα με την μπαταρια. Μεχρι 11.0.3 ηταν τραγικη. Με 11.1 καπως εφτιαξε αλλα οχι σαν 10.3.3 . Το βραδυ σε αναμονη με κλειστα Bluetooth, wifi και δεδομενα με 10.3.3 δεν επεφτε καθολου η μπαταρια ή επεφτε 1% και τωρα με 11.1 με τα ιδια κλειστα και Low power mode και χανει σχεδον 5% το βραδυ. Ελπιζω με 11.2 να βελτιωθει περισσοτερο. Αν του οτι χανει το σημα του wifi ειναι σημαντικο για εσενα και μπορεις να αντεξεις την μειωμενη διαρκεια της μπαταριας κανε την αναβαθμιση. Αλλα για να εισαι σιγουρος οτι δεν θα εχεις κατα πολυ χειροτερη μπαταρια θα πρεπει να κανεις setup as new και αυτο ειναι ενα επιπλεον βαρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts