protsimer Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν νομίζω να είναι θέμα του backup/restore διότι είναι από ίδιο os version σε ίδιο os version. Σε γνωστού μου το 7αρι επίσης προ ολίγου παρατήρησα σποραδικά frame drops ανεξήγητα, όποτε δεν είμαι εγώ ιδιότροπος ή παράλογος. Μάλλον θεωρώ ότι ότι είναι κάποιο θέμα driver gpu. Κάποιο optimization δεν έχουν ακόμα τελειοποιήσει. Το 6s είναι εμφανώς πιο αερατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 Δεν νομίζω να είναι θέμα του backup/restore διότι είναι από ίδιο os version σε ίδιο os version. Σε γνωστού μου το 7αρι επίσης προ ολίγου παρατήρησα σποραδικά frame drops ανεξήγητα, όποτε δεν είμαι εγώ ιδιότροπος ή παράλογος. Μάλλον θεωρώ ότι ότι είναι κάποιο θέμα driver gpu. Κάποιο optimization δεν έχουν ακόμα τελειοποιήσει. Το 6s είναι εμφανώς πιο αερατο. Ναι εννοείται έχεις δίκαιο σε όλα. Τα είχα πει κι εγώ που τα παρατήρησα από την αρχή που το πήρα. Δεν έχει τελειώσει η διόρθωση του κώδικα για το iPhone 7 και ήδη έχουν περάσει 5 μήνες από την κυκλοφορία του Συνήθως στο Πάσχα κοντά όλες οι συσκευές του προηγούμενου Σεπτεμβρίου φτάνουν σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δεν ισχύει αυτό που λέτε, και σε 6s plus που έχω εγώ παρατηρώ μικρά λαγκαρισματα και frame drops κατά καιρούς, συγκεκριμένα στο task switcher και όταν σκρολαρω στην οθόνη με τα widgets. Το κινητό είναι ενός μήνα και φυσικά setup as new Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δεν ισχύει αυτό που λέτε, και σε 6s plus που έχω εγώ παρατηρώ μικρά λαγκαρισματα και frame drops κατά καιρούς, συγκεκριμένα στο task switcher και όταν σκρολαρω στην οθόνη με τα widgets. Το κινητό είναι ενός μήνα και φυσικά setup as new Τα plus είχαν από ανέκαθεν drops τα μικρά όμως όχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Σίγουρα η fhd οθόνη παιζει ρόλο αλλά κ το ios νομίζω έχει βαρυνει πλέον με όλα αυτά τα animations. Δεν είναι ενοχλητικο σε επίπεδο Android αλλά χρήζει βελτίωσης ειδικά με βάση τις gpu που έχουν τα iPhone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δεν έχω το plus για να το επιβεβαιώσω, αλλά έχοντας ακριβώς το ίδιο backup σε 6s και στο 7 παρατηρώ εμφανή διαφορά υπέρ του 6s στο ui. Εκεί που παίρνει κεφάλι το 7 είναι σε CPU intensive tasks, όπως επεξεργασία φωτό βίντεο, timelapse κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Σίγουρα η fhd οθόνη παιζει ρόλο αλλά κ το ios νομίζω έχει βαρυνει πλέον με όλα αυτά τα animations. Δεν είναι ενοχλητικο σε επίπεδο Android αλλά χρήζει βελτίωσης ειδικά με βάση τις gpu που έχουν τα iPhone Είναι πιο ενοχλητικό από το android Υπάρχουν συσκευές του 2013 που δουλεύουν σε αυτόν τον τομέα χωρίς τέτοια προβλήματα Το είχα ξανά πει Δεν έχουν γράψει σωστά ακόμα τον κώδικα για τον νέο επεξεργαστή που φοράει το iPhone 7 και την κάρτα γραφικών Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Εβαλα διπλα διπλα, το 7αρι φιλου και το 6s το δικο μου. Μας εκανε εντυπωση οτι στο 7 τα λευκο ειναι λιγο ποιο ζεστο σε σχεση με το 6s που φαινοταν ποιο ανοιχτο. Το εχετε παρατηρησει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εβαλα διπλα διπλα, το 7αρι φιλου και το 6s το δικο μου. Μας εκανε εντυπωση οτι στο 7 τα λευκο ειναι λιγο ποιο ζεστο σε σχεση με το 6s που φαινοταν ποιο ανοιχτο. Το εχετε παρατηρησει;; Έχει διαφορετική οθόνη το 7 Αρκετά καλύτερη από το 6s. Φυσικά όταν τα βάζεις δίπλα δίπλα Αλλιώς έτσι δεν καταλαβαίνεις διάφορες. Άντε το πολύ πολύ ότι είναι πιο φωτεινή του 7 σε σχέση με τα προηγούμενα iPhone Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Μας μάτιασαν την μπαταρία Σαν 5s άρχισε να πέφτει. Τι ήθελα και αναβαθμισα σε 10.2.1;;; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Μας μάτιασαν την μπαταρία Σαν 5s άρχισε να πέφτει. Τι ήθελα και αναβαθμισα σε 10.2.1;;; Restore και backup Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά μια ερώτηση . Τώρα στο iphone7 εάν θέλουμε ταυτόχρονα και να το φορτίζουμε αλλά και να έχουμε συνδεδεμένα τα ακουστικά υπάρχει τρόπος ? Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά μια ερώτηση . Τώρα στο iphone7 εάν θέλουμε ταυτόχρονα και να το φορτίζουμε αλλά και να έχουμε συνδεδεμένα τα ακουστικά υπάρχει τρόπος ? Καλημέρα. Ναι, υπάρχουν αρκετοί αντάπτορες με 2 εισόδους, μία lightning (για φόρτιση) και μια 3.5mm (για ακουστικά). Κοίτα στο eBay. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Σίγουρα η fhd οθόνη παιζει ρόλο αλλά κ το ios νομίζω έχει βαρυνει πλέον με όλα αυτά τα animations. Δεν είναι ενοχλητικο σε επίπεδο Android αλλά χρήζει βελτίωσης ειδικά με βάση τις gpu που έχουν τα iPhone Είναι πιο ενοχλητικό από το android Υπάρχουν συσκευές του 2013 που δουλεύουν σε αυτόν τον τομέα χωρίς τέτοια προβλήματα Το είχα ξανά πει Δεν έχουν γράψει σωστά ακόμα τον κώδικα για τον νέο επεξεργαστή που φοράει το iPhone 7 και την κάρτα γραφικών Επειδή έχω το Sony Z3 και φίλος το iPhone 6 (και τα δυο είναι Οκτώβριος 2014) θα συμφωνήσω με τον Tasos 19. Πλέον το iPhone λαγκαρει ακόμα και μέσα στις ρυθμίσεις όταν κάνει scroll, το Ζ3 καθόλου! Βάζοντας τα δίπλα δίπλα φαίνεται η διαφορά. Πιστεύω με το ios 10 καταστρεψανε το smoothness του iPhone που πλέον χρειάζεται αρκετή μνήμη για ν αντέξει καθώς και οι εφαρμογές έχουν γίνει πολύ βαριές ακόμα και του ios. Αυτό που λέγαμε παλιότερα αλαγκαριστο το iPhone πλέον δεν υφίσταται (είχα iPhone μέχρι το 5s μετά πήρα το Ζ3) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Στο facebook υπάρχει κάποια προσφορα από κατάστημα το iPhone 7 στα 463 euro με τη προϋπόθεση να μπούνε τα χρήματα ένα μηνα πιο νωρίς γιατί έτσι λένε θα πετύχουν καλύτερη τιμή. Απάτη ? Όχι δε σκέφτομαι να το αγοράσω απλά από περιέργεια μιλάω για τη τιμή,υπάρχει τέτοια περίπτωση ?......εσείς θα ξέρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Mιλας για την dealber, ειναι μια εταιρεια σαν το deal365. Eχουν 1 χρονο εγγυηση ( τα παρουσιαζουν ευρωπαικα αλλα δεν ειναι ) , δινεις τα λεφτα τωρα και το παιρνεις μετα απο 1,5 μηνα , εχουν συναλλαγες με βουλγαρια . Τελος αν γινει κατι λαθος δεν αναλαμβανουν ευθυνες και τα βρισκεις εσυ με τα μαγαζια της βουλγαριας (αν δεν κανω λαθος). Επισης οπως κυκλοφορει στο ιντερνετ , την εχει αυτος που ειχε την airfasttikects , πηρε τα λεφτα δεν πληρωσε της εταιρειες και την εκλεισε. Εχει αναφερθει και σε αλλο site και τους κραζουν παντου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Στο facebook υπάρχει κάποια προσφορα από κατάστημα το iPhone 7 στα 463 euro με τη προϋπόθεση να μπούνε τα χρήματα ένα μηνα πιο νωρίς γιατί έτσι λένε θα πετύχουν καλύτερη τιμή. Απάτη ? Όχι δε σκέφτομαι να το αγοράσω απλά από περιέργεια μιλάω για τη τιμή,υπάρχει τέτοια περίπτωση ?......εσείς θα ξέρετε. Όχι. Σιγά μην δώσεις ένα μήνα πριν τα λεφτά για να πετύχουν οι άλλοι καλύτεροι τιμή. Πιο πιθανό είναι να τα δώσεις και να σου στείλουν το iPhone 8s :lol::lol: Ευχαριστούμε για την εξήγηση volcom. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 (edited) Όχι. Σιγά μην δώσεις ένα μήνα πριν τα λεφτά για να πετύχουν οι άλλοι καλύτεροι τιμή. Πιο πιθανό είναι να τα δώσεις και να σου στείλουν το iPhone 8s :lol::lol: Ευχαριστούμε για την εξήγηση volcom. Καλά προσωπικά ούτε μια στο εκατομμύριο,δεν έχω εμπιστοσύνη. Η τιμή όμως 150 κάτω από skroutz αν δε κάνω λάθος. Thanks Volcom Καλημέρα Edited February 23, 2017 by Imperia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2017 Παιδιά μια ερώτηση . Τώρα στο iphone7 εάν θέλουμε ταυτόχρονα και να το φορτίζουμε αλλά και να έχουμε συνδεδεμένα τα ακουστικά υπάρχει τρόπος ? Καλημέρα. Ναι, υπάρχουν αρκετοί αντάπτορες με 2 εισόδους, μία lightning (για φόρτιση) και μια 3.5mm (για ακουστικά). Κοίτα στο eBay. Και εκτός απο απο μια lightning και μια 3.5, με δυο lightning! Ανάλογα τι θέλεις! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Ναι, υπάρχουν αρκετοί αντάπτορες με 2 εισόδους, μία lightning (για φόρτιση) και μια 3.5mm (για ακουστικά). Κοίτα στο eBay. Αααα!!!....μάλιστα ωραία , μόνο στο ebay ? Εδώ σε κανένα σκρουτζόμαγαζο υπάρχει περίπτωση να το βρώ ? Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αααα!!!....μάλιστα ωραία , μόνο στο ebay ? Εδώ σε κανένα σκρουτζόμαγαζο υπάρχει περίπτωση να το βρώ ? Σε ευχαριστώ πολύ Κάνε μια αναζήτηση στο σκρουτζ, σίγουρα κάτι θα υπάρχει. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Αααα!!!....μάλιστα ωραία , μόνο στο ebay ? Εδώ σε κανένα σκρουτζόμαγαζο υπάρχει περίπτωση να το βρώ ? Σε ευχαριστώ πολύ Υπαρχει αλλα .... Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis_rotary Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Στα καλα του καθουμενου το κινητο ενω δειχνει οτι εχει σημα δεν συνδεεται πουθενα στο ιντερνετ με ανοιγμενα τα δεδομενα.γιατι το κανει αυτο.δεν το εχει κανει πολλες φορες 2 φορες στον 1 μηνα που το εχω και στρωνει μονο με επανεκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Στα καλα του καθουμενου το κινητο ενω δειχνει οτι εχει σημα δεν συνδεεται πουθενα στο ιντερνετ με ανοιγμενα τα δεδομενα.γιατι το κανει αυτο.δεν το εχει κανει πολλες φορες 2 φορες στον 1 μηνα που το εχω και στρωνει μονο με επανεκινηση Μήπως παίζει πρόβλημα με το δίκτυο σου Εγώ με Vodafone έχω κάτι τέτοια θέματα που και που στο σπίτι που δεν έχει προφανώς καλό 3g Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Και γω το έχω πάθεο αυτό αλλά δε νομιζώ να φταίει το κινητό . Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts