cddaraa Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 προλαβα και πηρα το τελευταιο 128αρι σε silver ..το κακο ειναι οτι δεν φευγει η δονηση απο το home button.. :/ Τι εννοείς δεν φεύγει;; Το κουμπί πλέον δεν έχει διαδρομή είναι σταθερό, οπότε κάπως πρέπει το τηλέφωνο να σου πει ότι το πάτησες Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Τι εννοείς δεν φεύγει;; Το κουμπί πλέον δεν έχει διαδρομή είναι σταθερό, οπότε κάπως πρέπει το τηλέφωνο να σου πει ότι το πάτησες ναι,αλλα αυτη η δονηση δεν επηρεαζει την μπαταρια? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Πως μπουρουμε να απενεργοποιήσουμε το φωνητικό έλεγχο; ενεργοποιείται με το Bluetooth ακουστικό και καλεί όπου βρει... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Πως μπουρουμε να απενεργοποιήσουμε το φωνητικό έλεγχο; ενεργοποιείται με το Bluetooth ακουστικό και καλεί όπου βρει... Sent from my iPhone using Tapatalk Απενεργοποιείται όταν έχεις ενεργοποιήση την siri. Από όσο θυμάμαι δεν έχει άλλη επιλογή για να έχεις off τον φωνητικό έλεγχο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Πως μπουρουμε να απενεργοποιήσουμε το φωνητικό έλεγχο; ενεργοποιείται με το Bluetooth ακουστικό και καλεί όπου βρει... Sent from my iPhone using Tapatalk Ίσως έχει το ακουστικό σου κάποια ρύθμιση. Με ενα plantronics που είχα μ έκανε κάτι νούμερα θυμάμαι και τελικά βρήκα στο manual ρύθμιση και το έκλεισα. Απο το ακουστικό ήταν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Λοιπόν ομάδα είπα να κάνω την διαφορά και μετά από 2 χρόνια plus (6&6s) είπα να πάω σε κάτι μικρότερο έτσι για αλλαγή. Αν μιλήσουμε για το νέο iOS και στο 6s και εδώ σε γενικές γραμμές αρκετά άμεσο και σε κάποια βολικό σε κάποια δεν. ( Αυτά είναι γούστα). Πιστεύω ότι στο 7 είναι λίγο πιο smoothie vs s ( αν και στο 6 είχε πατήσει άψογα και δεν είχα κανένα θέμα). Σαν 7 vs το 6s ( γιατί ενδιάμεσα στα plus έπαιζα και με τα μικρά) το πρώτο που μου άρεσε ήταν η αυτονομία που είναι πολύ περισσότερη από τον προκάτοχο του. Το χρωμα είναι πολύ καλά περασμένο ( μιλάω για το ματ μαύρο ) χωρίς ατέλειες ή άχνες στην βαφή. Το κουμπί είναι κάτι που ok it's different αλλά το συνηθίζεις με μόνη διαφορά το reboot που τώρα γίνετε μόνο με συνδυασμό κουμπιών on-off & volume down ( like android). Κλείνοντας πιστεύω ότι σαν συσκευή είναι προσεγμένη κυρίως στα υγρά ατυχήματα και όχι μόνο..... Τώρα αν θα μείνω εδώ ή θα πάω σε plus ??? Ειδομεν........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Απενεργοποιείται όταν έχεις ενεργοποιήση την siri. Από όσο θυμάμαι δεν έχει άλλη επιλογή για να έχεις off τον φωνητικό έλεγχο. Ναι αλλά αν βάλω τη Siri, πάλι θα ενεργοποιείται αυτή... όποτε πως ξέρω ότι δε θα ξεκινήσει και αυτή τις κλήσεις; Δυστυχώς το ακουστικό δεν έχει ρυθμίσεις (ή δεν τις έχω βρει εγώ). Έχω της lg (δε θυμάμαι μοντέλο Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μπορεί κάποιος με τη συσκευή να τσεκάρει κάτι; Μπαίνω στο myphone από safari/chrome και αρκετές φορές σκαλώνει αν προσπαθήσεις να ρολλάρεις προς τα πάνω σαν να μην ανταποκρίνεται. Πουθενά αλλού δεν το έχω δει αυτό, είτε σε εφαρμογή είτε σε site μέσω browsing. Το κάνει και σε κανέναν άλλον; Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μπορεί κάποιος με τη συσκευή να τσεκάρει κάτι; Μπαίνω στο myphone από safari/chrome και αρκετές φορές σκαλώνει αν προσπαθήσεις να ρολλάρεις προς τα πάνω σαν να μην ανταποκρίνεται. Πουθενά αλλού δεν το έχω δει αυτό, είτε σε εφαρμογή είτε σε site μέσω browsing. Το κάνει και σε κανέναν άλλον; Εγώ όλα μια χαρά δεν έχω κάποιο θέμα. Μπαίνω από safari. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Όχι όλα καλά. Πολύ σφαίρα παει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μου κάνει κι εμένα θέμα κάποιες φορές το Viber. Μάλιστα η ίδια η εφαρμογή μου βγάζει μια οθόνη στην οποία μου λέει "You have chose to close Viber Manualy... bla bla bla" και με προτρέπει να το αφήσω ανοικτό. Φαντάζομαι θα διορθωθεί σε επόμενο update. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Ναι αλλά αν βάλω τη Siri, πάλι θα ενεργοποιείται αυτή... όποτε πως ξέρω ότι δε θα ξεκινήσει και αυτή τις κλήσεις; Δυστυχώς το ακουστικό δεν έχει ρυθμίσεις (ή δεν τις έχω βρει εγώ). Έχω της lg (δε θυμάμαι μοντέλο Δεν είναι το ίδιο. Η siri δεν καταλαβαίνει ελληνικά οπότε χλωμό το να πάρει τηλέφωνο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Μου κάνει κι εμένα θέμα κάποιες φορές το Viber. Μάλιστα η ίδια η εφαρμογή μου βγάζει μια οθόνη στην οποία μου λέει "You have chose to close Viber Manualy... bla bla bla" και με προτρέπει να το αφήσω ανοικτό. Φαντάζομαι θα διορθωθεί σε επόμενο update. Μήπως κλείνεις το viber από το multitask? Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Δεν είναι το ίδιο. Η siri δεν καταλαβαίνει ελληνικά οπότε χλωμό το να πάρει τηλέφωνο. Το δοκιμασα. Ευτυχως εχει επιλογη σε κλειδωμενη οθονη να μην ενεργοποιειται, οποτε καπως το καλυτερευει ετσι. Μεχρι και κινεζικα εβαλα στον φωνητικο ελεγχο και αρχισε να κανει κλησεις... :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Μπορεί κάποιος με τη συσκευή να τσεκάρει κάτι; Μπαίνω στο myphone από safari/chrome και αρκετές φορές σκαλώνει αν προσπαθήσεις να ρολλάρεις προς τα πάνω σαν να μην ανταποκρίνεται. Πουθενά αλλού δεν το έχω δει αυτό, είτε σε εφαρμογή είτε σε site μέσω browsing. Το κάνει και σε κανέναν άλλον; Και σε μενα, σπανιως με τη 10.0.2, αλλα το εκανε περισσοτερο με την 9.3.5 και στο 6/6S και στο iPad! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Μου το εκανε κι εμενα στον safari. Παρατηρησα οτι αν το αφησεις να φορτωσει ολα τα δεδομενα της σελιδας ανταποκρινονταν. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τρελη διαφορα η μπαταρια. Ειδικα στην αναμονη, δεν λεει να πεσει! Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τρελη διαφορα η μπαταρια. Ειδικα στην αναμονη, δεν λεει να πεσει! Νομίζω ότι κι εμένα η μπαταρια δεν πέφτει τόσο εύκολα. Δεν έχω το τηλέφωνο πολύ καιρό και δεν έχω ακριβή εικόνα αλλα αμέσως κάποιος καταλαβαίνει την αισθητή διαφορά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Νομίζω ότι κι εμένα η μπαταρια δεν πέφτει τόσο εύκολα. Δεν έχω το τηλέφωνο πολύ καιρό και δεν έχω ακριβή εικόνα αλλα αμέσως κάποιος καταλαβαίνει την αισθητή διαφορά Σε σχέση με ποια συσκευή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tilaverboy Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Τρελη διαφορα η μπαταρια. Ειδικα στην αναμονη, δεν λεει να πεσει! Επομενο δεν ειναι; Εγω μεγαλη διαφορα ειδα και στο 6 με το 6s να κραταει πολυ περισσοτερο η μπαταρια του. Που το 7; Η διαφορα στην καταναλωςη νομιζω ειναι εξαιτιας του επεξεργαςτη. Καθε χρονο λοιπον και καλυτερα! Εεεε ολους εσας σας ζηλευω καλοριζικο και να το χαρειτε. Εγω λογω οικονομικων θα κανω σκιπ οχι σουπλιν στο επομενο. Σας ευχομαι ολους σας να το χαρειτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Γεια, σκέφτομαι να κάνω ένα εκτενές review σύντομα μιας και είναι η πρωτη iOS συσκευή που χρησιμοποιώ. Σε σχέση με ποια συσκευή ; Sent from my iPhone using Tapatalk Σε σχέση με κάποια low end android που είχα βγάζει κανά 50% πιο πάνω. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Μήπως κλείνεις το viber από το multitask? Όχι δεν μπαίνω καν στο μενού αυτό. Ειδικά τώρα τις πρώτες μέρες το αφήνω να λειτουργεί όπως θέλει για να δω δυνατότητες καθότι προέρχομαι από το 6 κι όχι το 6s. Όσο για την μπαταρία, αν και είναι ακόμη νωρίς, μπορώ να πω ότι σήμερα πρώτη εργάσιμη που το είχα στα χέρια μου τα πήγε πολύ καλά. Το πίεζα όλη μέρα με κλήσεις, email, viber, messenger, web radio, social media κι όλα αυτά σε δίκτυο 4G, όχι Wi-Fi, κι έχει ακόμη 30%. το 6άρι μου θα είχε απαιτήσει φόρτιση προ πολλού. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Όχι δεν μπαίνω καν στο μενού αυτό. Ειδικά τώρα τις πρώτες μέρες το αφήνω να λειτουργεί όπως θέλει για να δω δυνατότητες καθότι προέρχομαι από το 6 κι όχι το 6s. Όσο για την μπαταρία, αν και είναι ακόμη νωρίς, μπορώ να πω ότι σήμερα πρώτη εργάσιμη που το είχα στα χέρια μου τα πήγε πολύ καλά. Το πίεζα όλη μέρα με κλήσεις, email, viber, messenger, web radio, social media κι όλα αυτά σε δίκτυο 4G, όχι Wi-Fi, κι έχει ακόμη 30%. το 6άρι μου θα είχε απαιτήσει φόρτιση προ πολλού. Το uber στις 2 τελευταίες εκδόσεις δεν δουλεύει καλά στο iOS 10. Θα διορθώσουν τα θέματα πιστεύω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δείτε λίγο αυτό το συγκριτικό κ πείτε μου αν η οθόνη δείχνει όντως τόσο χάλια στο 7.... επίσης απίστευτη η διαφορά στο loading!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Δείτε λίγο αυτό το συγκριτικό κ πείτε μου αν η οθόνη δείχνει όντως τόσο χάλια στο 7.... επίσης απίστευτη η διαφορά στο loading!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Έχουμε ξανά πει ότι η Apple ψωνίζει από 3 διαφορετικά εργοστάσια οθόνες. Δύσκολα βάζοντας δίπλα δίπλα δυο τηλέφωνα ακόμα και ίδιου μοντέλου πχ δυο 6s να δεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα στην οθόνη Μπορεί ενα άλλο iPhone 7 να έχει καλύτερη οθόνη η να σ αρέσει εσένα περισσότερο ενώ σε άλλον να μην αρέσει. Είναι μέσα στα ανεκτά περιθώρια οι διάφορες και το διακρίνεις μόνο βάζοντας δίπλα δίπλα δυο συσκευές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts