megatr0n Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Eπανερχομαι στο νημα θελοντας να πω την εμπειρια μου για την αυτονομια. Με βγαζει 1 μερα ανετα, δεν το συζηταω. Τα επιπεδα της αυτονομιας του ειναι σε αυτα του απλου Galaxy S7, δηλαδη μετρια. Δηλαδη το βραδυ κατα τις 9 εχω ακομα 40-45% μπαταρια, οταν την ιδια ωρα με S7e και 3Τ ειχα πανω απο 60%. Βεβαια επειδη ο καθενας κανει διαφορετικη χρηση δεν μπορω να εγγυηθω οτι θα βγαλει τη μερα σε ολους. Θα επαναλαβω οτι η οθονη ειναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ και η καμερα αρκετα βελτιωμενη. Τα ηχεια καλα απο ποιοτητα αλλα μετρια σε ενταση. Χτες μου εκανε ενα κουλο. Ανοιγω το fb και ενω εχει ανοιξει η εφαρμογη και παει να βγαλει τα νεα, κλεινει ξαφνικα χωρις να βγαλει καποιο μηνυμα οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει. Mπορει να φταιει η εφαρμογη ομως... δεν μπορω να κατηγορησω με σιγουρια τη συσκευη. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 πριν μια εβδομαδα ειχε στα 530 ευρω και κοιταξα τωρα και επεσε στα 466 ευρω και μολις βγει το xzs Θα πεσει παραπανω αναμονη να το παρω οπως περισυ με το xperia z5 που εχω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 πριν μια εβδομαδα ειχε στα 530 ευρω και κοιταξα τωρα και επεσε στα 466 ευρω και μολις βγει το xzs Θα πεσει παραπανω αναμονη να το παρω οπως περισυ με το xperia z5 που εχω Η άποψή μου είναι να μην αλλάξεις το Ζ5 για το XZ. Δεν αξίζει τον κόπο και τη διαφορά χρημάτων. Καλύτερα να περιμένεις για κάποιο επόμενο μοντέλο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 πριν μια εβδομαδα ειχε στα 530 ευρω και κοιταξα τωρα και επεσε στα 466 ευρω και μολις βγει το xzs Θα πεσει παραπανω αναμονη να το παρω οπως περισυ με το xperia z5 που εχω Δεν αξιζει να αλλαξεις το Ζ5 για το ΧΖ. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. March 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2017 Για δεύτερη συσκευή έλεγα ίσως έχετε δίκιο να περιμένω του χρόνου που θα τελειώσει η υποστήριξη του z5 και να το κρατήσω σαν δεύτερο και τότε να πάρω το νέο κινητό που θα έχει βγάλει η Sony Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 Για δεύτερη συσκευή έλεγα ίσως έχετε δίκιο να περιμένω του χρόνου που θα τελειώσει η υποστήριξη του z5 και να το κρατήσω σαν δεύτερο και τότε να πάρω το νέο κινητό που θα έχει βγάλει η Sony Αυτό είναι το πιο σωστό. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Έχοντας το 2 εβδομάδες, νομίζω ήρθε η ώρα να γράψω και εγώ τις δικές μου εμπειρίες. Ξεκινώντας από την οθόνη, είναι με διαφορά η πιο φωτεινή και ζωντανή οθόνη που έχω δει σε Xperia. Εξαιρετικό contrast κάτω από τον ήλιο! Τα ηχεία πολύ ποιοτικά αν και χάνουν λίγο σε ένταση λόγω του ότι είναι αδιάβροχα. Αν έχεις όμως ακουστικά Hi-Res και αρχεία που το υποστηρίζουν καταλαβαίνεις τον πλούτο σε ποιότητα ήχου που βγάζει το κινητό. Για την κάμερα, δεν είμαι κανένας αρμόδιος (όπως άλλωστε και το 90% των χρηστών, ασχέτως αν προβάλουν τα διάφορα reviews για να πούνε αν και πόσο καλή είναι η κάμερα), πάντως σε συνθήκες ημέρας βγάζει εξαιρετικές και με λεπτομέρεια φωτογραφίες, όπως και στην λήψη βίντεο. Η μπαταρία λίγο πολύ βρίσκεται στα επίπεδα του Z5, για την χρήση που του κάνω (ανοιχτά συνεχώς δεδομένα, συγχρονισμός, GPS, WiFi, 1 ώρα περίπου ομιλία, καμιά ώρα σε multimedia περιεχόμενο μουσική, βίντεο, sudoku) και γύρω στο μισάωρο browser) από 100% το πρωί, το βράδυ πέφτει στο 45% περίπου). Το software της Sony σε συνάρτηση με τον SD 820 δουλεύουν υποδειγματικά, ενώ μεγάλη πατάτα εκαναν το σημείο που έβαλαν το nfc. Οσο για την ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιάζει!!! Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Παιδιά κάτοχος εδώ και μερικές μέρες, έχοντας περάσει και από Z1, Z3 και Z5 Premium, ναι είναι εξαιρετικό σε όλα του (αν και ο σκοπός είναι να το κρατήσω μέχρι να κυκλοφορήσει το XZ Premium), άλλο είναι το θέμα μου όμως. Με 2 ημέρες (το ΣΚ δηλαδή) χρήση συχνά στην μπροστινή τσέπη του τζιν, έχει λυγίσει η μία γωνία κατά 0.5-1.0 χιλιοστό. Αναφέρω τη χρήση στην τσέπη επειδή θεωρώ ότι από αυτό είναι (είχαν ακουστεί περιπτώσεις που λύγισαν κάποια τηλέφωνα από τη σειρά Z με χρήση σε τσέπη, εμένα πάλι δε μου είχε ξανατύχει). Επίσης ΟΚ δεν έχω και κανένα σοβαρό πρόβλημα που συνέβη αυτό, δεν είναι κάτι φοβερό αλλά αν κάποιος έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία ας πει καμιά γνώμη. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Παιδιά κάτοχος εδώ και μερικές μέρες, έχοντας περάσει και από Z1, Z3 και Z5 Premium, ναι είναι εξαιρετικό σε όλα του (αν και ο σκοπός είναι να το κρατήσω μέχρι να κυκλοφορήσει το XZ Premium), άλλο είναι το θέμα μου όμως. Με 2 ημέρες (το ΣΚ δηλαδή) χρήση συχνά στην μπροστινή τσέπη του τζιν, έχει λυγίσει η μία γωνία κατά 0.5-1.0 χιλιοστό. Αναφέρω τη χρήση στην τσέπη επειδή θεωρώ ότι από αυτό είναι (είχαν ακουστεί περιπτώσεις που λύγισαν κάποια τηλέφωνα από τη σειρά Z με χρήση σε τσέπη, εμένα πάλι δε μου είχε ξανατύχει). Επίσης ΟΚ δεν έχω και κανένα σοβαρό πρόβλημα που συνέβη αυτό, δεν είναι κάτι φοβερό αλλά αν κάποιος έχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία ας πει καμιά γνώμη. Ευχαριστώ. Μπορείς να ανεβάσεις καμία φώτο να δούμε τι ακριβώς εννοείς? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papanick Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 (edited) Μπορείς να ανεβάσεις καμία φώτο να δούμε τι ακριβώς εννοείς? Nevermind. Ήταν σαν να είχε πάρει μια απειροελάχιστη κλίση κάποιο σημείο του σκελετού, τόση ώστε, όταν άφηνα το κινητό σε 100% επίπεδη επιφάνεια, δεν ακουμπούσε η πάνω αριστερή γωνία του, υπήρχε μικρό κενό με το επίπεδο και το μέγεθος του κενού ήταν κοντά στα 0.3-0.5mm τελικά. Παράλληλα, όταν πίεζα την πάνω αριστερή γωνία προς το επίπεδο, το κινητό "έπαιζε" επειδή δεν ακουμπούσαν όλες οι γωνίες ταυτόχρονα. Έτσι το συνειδητοποίησα και φυσικά το δοκίμασα σε πάρα πολλά επίπεδα πρώτα. Τελοσπάντων, για να μην το κουράζω και είναι και δύσκολο να εξηγηθεί, το ρίσκαρα και με σχετικά λίγη πίεση στο σκελετό του κινητού, αντίθετη με τη φορά που είχε λυγίσει, επανήλθε. Αν ξαναγίνει θα επανέλθω με φωτος. Edited April 3, 2017 by Papanick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Nevermind. Ήταν σαν να είχε πάρει μια απειροελάχιστη κλίση κάποιο σημείο του σκελετού, τόση ώστε, όταν άφηνα το κινητό σε 100% επίπεδη επιφάνεια, δεν ακουμπούσε η πάνω αριστερή γωνία του, υπήρχε μικρό κενό με το επίπεδο και το μέγεθος του κενού ήταν κοντά στα 0.3-0.5mm τελικά. Παράλληλα, όταν πίεζα την πάνω αριστερή γωνία προς το επίπεδο, το κινητό "έπαιζε" επειδή δεν ακουμπούσαν όλες οι πλευρές ταυτόχρονα. Έτσι το συνειδητοποίησα και φυσικά το δοκίμασα σε πάρα πολλά επίπεδα πρώτα. Τελοσπάντων, για να μην το κουράζω και είναι και δύσκολο να εξηγηθεί, το ρίσκαρα και με σχετικά λίγη πίεση στο σκελετό του κινητού, αντίθετη με τη φορά που είχε λυγίσει, επανήλθε. Αν ξαναγίνει θα επανέλθω με φωτος. Πάλι καλά!!!! :ninja::ninja: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Μόλις μου ήρθε η ενημέρωση σε 7.1.... Πάμε για εγκατάσταση.... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 7.1 όταν άλλες δημοφιλείς ναυαρχίδες ακόμα παίρνουν αναβαθμίσεις σε 7.0. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στη Sony αυτό! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 Το τελευταίο update (μεγέθους 580 MB) περιλαμβάνει το patch ασφαλείας του Android (Απρίλιος 2017) καθώς και κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο U.I Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 7.1 όταν άλλες δημοφιλείς ναυαρχίδες ακόμα παίρνουν αναβαθμίσεις σε 7.0. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στη Sony αυτό! ;) Πήρε και την 7.0.1 ή πάει απευθείας στην 7.1.1 από ΜΜ; (S7 edge & Tapatalk) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) Πήρε την 7.0.1 και τώρα σε 7.1.1 Well done Japan!!! Edited April 27, 2017 by TiZiaNo Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 7.1 όταν άλλες δημοφιλείς ναυαρχίδες ακόμα παίρνουν αναβαθμίσεις σε 7.0. Οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στη Sony αυτό! ;) Και εμείς στο Ζ5 ακόμα 7.0 είμαστε περιμένουμε την 7.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Μόλις μου ήρθε η 41.2.Α.2.223! Περιλαμβάνει το patch ασφαλείας του Μαΐου και βελτιώσεις αποδώσεις... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Ρε παιδιά δεν έχει πουλήσει το xz; Δε βλέπω κίνηση! & είναι αξιόλογη συσκευή. Είναι μία από τις επιλογές μου. Το βρήκα στο media markt 400,00€. Την Παρασκευή που έχουν red friday πιστεύω να πέσει & άλλο. Θέλω να μου πείτε εσείς που το έχετε πως είναι η κάμερα σε νυχτερινές λήψεις με λίγο ή & καθόλου φως. Πιξελιάζουν; Η κάμερά του είναι καλύτερη από του z5; & ότι άλλο υπέρ ή μείον της συσκευής. Το είδα από κοντά & μου άρεσε. Οι άλλες επιλογές μου είναι το g6 & το p10. Πάντα λόγω φωτογραφίας. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Η συσκευή είναι πολύ ποιοτική στο σύνολό της. Οι φωτογραφίες που τραβάει στο αυτόματο είναι χάρμα οφθαλμών. Και μιλάω για την αυτόματη λειτουργία που χρησιμοποιεί το 90% των χρηστών. Αν έχεις το χρόνο και την διάθεση να πας χειροκίνητο, παίρνεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Οι βραδυνές λήψεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Σε κανένα κινητό δεν παίρνεις το τέλειο αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό. Τώρα κάτι bezel, κάτι χαμηλοί φωτισμοί που έχουν distortion στο 0.001% σε σχέση με άλλες συσκευές είναι να είχαμε να λέγαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Η συσκευή είναι πολύ ποιοτική στο σύνολό της. Οι φωτογραφίες που τραβάει στο αυτόματο είναι χάρμα οφθαλμών. Και μιλάω για την αυτόματη λειτουργία που χρησιμοποιεί το 90% των χρηστών. Αν έχεις το χρόνο και την διάθεση να πας χειροκίνητο, παίρνεις ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα. Οι βραδυνές λήψεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο. Σε κανένα κινητό δεν παίρνεις το τέλειο αποτέλεσμα σε χαμηλό φωτισμό. Τώρα κάτι bezel, κάτι χαμηλοί φωτισμοί που έχουν distortion στο 0.001% σε σχέση με άλλες συσκευές είναι να είχαμε να λέγαμε. Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. June 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2017 Πολύ ποιοτική συσκευή (από όλες τις απόψεις), όπως έγραψε και το παλικάρι πιο πριν, στην φωτογραφία θα πάρεις πολύ καλό αποτέλεσμα. Δεν είναι το καλύτερο κινητό του κόσμου, αλλά από τις καλύτερες επιλογές... Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. June 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2017 Και με νέο update 41.2.A.7.8 που περιλαμβάνει τον κώδικα ασφαλείας του Ιουνίου!!! Αυτά περί support!!! Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Εχουν περασει ολες οι ναυαρχιδες απο τα χερια μου στην κυριολεξια. Ηθελα αλλαγη και σκεφτομαι να βρω ενα-δυο λογους για να δοκιμασω το xz. Σε ολα τα συγκριτικα βιντεο που εχω δει με τις υπολοιπες ναυαρχιδες, υστερει σχεδον σε ολα. Παρολα αυτα θα ηθελα να μου πει καποιος που εχουν περασει τα καλυτερα τελευταια κινητα απο τα χερια του αν αξιζει να το αγορασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2017 Λάτρης της σονυ να φανταστείς έχω κρατήσει για τα παιδιά μου το xperia L για την μικρούλα μου με την ίδια μπαταρία από το 2013 ....λειτουργεί όπως την 1η μέρα άψογα ακουραστο δίχως το παραμικρό ψεγαδι,το ίδιο και το xperia Z για τον γιο μου. Κινητά αθάνατα με εξαιρετική κατασκευή ιδιαίτερα το Ζ.Απο κει και πέρα εγώ απλά θα σου πρότεινα να δεις καλύτερα το huawei p10 για παράδειγμα το οποίο το θεωρώ πολύ καλό τηλέφωνο και όμορφο και γρήγορο στυλάτο με καλές κάμερες...το xperia XZ σε μεταχειρισμενα και προσιτή τιμή ίσως και να αξίζει κατά τα άλλα με τα σημερινά δεδομένα το θεωρώ αδιάφορο ...απλά η γνώμη μου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts