gpapas640 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , να τους εμπιστευτώ και να μην ανανεώσω στις 26 ; Ρητορική η ερώτηση. Τι λήγει στις 26? Το υπολοιπο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Τι λήγει στις 26? Το υπολοιπο σου? Έληγε ..... Τώρα λέει 30/04 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Άρα το κάνει όπως και η Voda στα φοιτητικά CU????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Η αλλαγή στην ημερομηνία λήξης του υπολοίπου δεν βλέπω να γίνετε σε ολα τα φοιτητικά, της cosmo,σε ενα παλιο ενος φίλου δεν εχει αλλάξει η ημερομηνία λήξης, όπως στη voda. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Και στο δικό μου δεν αλλάζει ημερομηνία παρά μόνο μετά από ανανέωση. Το έχω 3 χρόνια περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Και στο δικό μου δεν αλλάζει ημερομηνία παρά μόνο μετά από ανανέωση. Το έχω 3 χρόνια περίπου. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , είπα ότι σε δύο φοιτητικά που έχω άλλαξε η ημερομηνία λήξης και στα δύο χωρίς να ανανεώσω σε 30/04 . Τα έχω αρκετους μήνες και δεν έχει ξανασυμβεί. Ίσως είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αναβάθμισης που έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις , είπα ότι σε δύο φοιτητικά που έχω άλλαξε η ημερομηνία λήξης και στα δύο χωρίς να ανανεώσω σε 30/04 . Τα έχω αρκετους μήνες και δεν έχει ξανασυμβεί. Ίσως είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης αναβάθμισης που έκαναν. Ποιας αναβάθμισης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Επιβεβαιώνω πως και στο δικό μου φοιτητικό, η λήξη του υπόλοιπου πήγε 30/4 ενώ έληγε κάπου στα τέλη Φεβρουαρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2020 Ανανέωσα κι εγώ που είχα φραγή εδώ και μήνες και θα το παρακολουθήσω. Εάν αρχίσει να δίνει σε όλα τα φοιτητικά παράταση για την λήξη του υπολοίπου θα αξίζει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Καλημέρα σε όλους. Έχετε εικόνα μετά από πόσες μέρες προχωράει η αίτηση για μετατροπή σε φοιτητικό; Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μόλις μου ήρθαν 10GB δωράκι με το εξής μήνυμα: MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΓIA 1 MHNA! STAY TUNED ΓIATI ME TO WHAT'S UP STUDENT ΔEN ΣTAMATAΣ NA EXEIΣ ΔΩPA KAI ΠPOΣΦOPEΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μόλις μου ήρθαν 10GB δωράκι με το εξής μήνυμα: MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΓIA 1 MHNA! STAY TUNED ΓIATI ME TO WHAT'S UP STUDENT ΔEN ΣTAMATAΣ NA EXEIΣ ΔΩPA KAI ΠPOΣΦOPEΣ! Μήπως το έκανες πρόσφατα φοιτητικό? Πόσο καιρό το έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μήπως το έκανες πρόσφατα φοιτητικό? Πόσο καιρό το έχεις? Κοντά 10 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μόλις μου ήρθαν 10GB δωράκι με το εξής μήνυμα: MOΛIΣ ΠHPEΣ ΔΩPO 10GB ΓIA NA ΣEPΦAPEIΣ ΓIA 1 MHNA! STAY TUNED ΓIATI ME TO WHAT'S UP STUDENT ΔEN ΣTAMATAΣ NA EXEIΣ ΔΩPA KAI ΠPOΣΦOPEΣ! Ηρθε και σε μένα Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Κάνατε κάτι για να έρθει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Κάνατε κάτι για να έρθει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ούτε ανανέωση έχω κάνει από τον Δεκέμβριο, ούτε τίποτα Πακέτο τελευταία φορά ενεργοποίησα αρχες φεβρουαριου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4709 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μόλις ήρθαν τα 10GB δώρο και στα φοιτητικά των κοριτσιών μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Εμένα τίποτα. Ελπίζω να έρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Κάνατε κάτι για να έρθει? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk OXI απολύτως Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2020 Μακάρι να μου έρθει & εμένα το δώρο τα 10 giga, οριακά είμαι. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Καλημέρα σε όλους, ήρθε και σε μένα χθες το απόγευμα η προσφορά των 10GB. Έκπληξη αλλά ευχάριστη, πάντα τέτοια!!! Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Εμένα τίποτα. Ελπίζω να έρθει Ούτε σε μένα έχει έρθει τίποτα. Τελευταία ανανέωση έκανα μέσα στον Ιανουάριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Μακάρι να μου έρθει & εμένα το δώρο τα 10 giga, οριακά είμαι. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχαχα θα γελάω εάν ξαφνικά τα χάσεις όλα! Μαζευε τα για σουβενίρ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 Μακάρι να μου έρθει & εμένα το δώρο τα 10 giga, οριακά είμαι. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πόσα χρόνια τα μαζεύεις φίλε; Πωπωπω ωραίος!!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. February 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2020 χαχαχαχα θα γελάω εάν ξαφνικά τα χάσεις όλα! Μαζευε τα για σουβενίρ....Δεν πρόκειται να τα χάσω ακόμα & αν δεν βάλω κάρτα για ένα τρίμηνο, γελά γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, για την ώρα παρακάλα να βγάλει καμία προσφορά. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πόσα χρόνια τα μαζεύεις φίλε; Πωπωπω ωραίος!!!Ούτε ένα χρόνο. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts