jaguar13 Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Πρέπει να σου έχει έρθει το αντίστοιχο μήνυμα. Εγώ το έβαλα, αλλά μου είχε έρθει το μήνυμα πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Τι συμφέρει να βάλουμε σε φοιτητικό what's up για 15 μέρες που θέλουμε μόνο ίντερνετ; υπάρχει τίποτα με ίντερνετ μόνο; αλλά δε μιλάω για 700mb προφανώς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Τι συμφέρει να βάλουμε σε φοιτητικό what's up για 15 μέρες που θέλουμε μόνο ίντερνετ; υπάρχει τίποτα με ίντερνετ μόνο; αλλά δε μιλάω για 700mb προφανώς.. 3Gb για 7 μερες με 4€ βαλε,απο 2 φορες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Αν το ενεργοποίησω επιτόπου 2 φορές πάει για 2 εβδομάδες; η μόλις τελειώσει να το βάλω; τι στέλνουμε για ενεργοποίηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Αν το ενεργοποίησω επιτόπου 2 φορές πάει για 2 εβδομάδες; η μόλις τελειώσει να το βάλω; τι στέλνουμε για ενεργοποίηση; Δεν γίνεται. Το λέει στη σελίδα του What's Up: Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο. Το πακέτο είναι αυτό εδώ: https://www.whatsup.gr/el/services/gigaweek Διάλεξε έναν από τους παρακάτω τρόπους: Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μπες στο WHAT'S UP Application, με δωρεάν πλοήγηση από το iPhone ή Android κινητό σου Στείλε δωρεάν SMS στο 1330, γράφοντας 3GB Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Διάλεξε έναν από τους παρακάτω τρόπους: Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μπες στο WHAT'S UP Application, με δωρεάν πλοήγηση από το iPhone ή Android κινητό σου Στείλε δωρεάν SMS στο 1330, γράφοντας 3GB Τα 3GB ισχύουν για 7 ημέρες από την ενεργοποίησή τους. Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο. Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο δεδομένων, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται. Για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από την λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB ενεργοποιείται η υπηρεσία Mobile Internet DayPass με χρέωση 1,30€/ ημέρα. Τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Στο πακέτο #giga_week εφαρμόζεται 1100ΜΒ όριο στη χρήση δεδομένων εντός ΕΕ/ΕΟΧ. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00744€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν γίνεται. Το λέει στη σελίδα του What's Up: Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει καταναλωθεί το πρώτο. Το πακέτο είναι αυτό εδώ: https://www.whatsup.gr/el/services/gigaweek Διάλεξε έναν από τους παρακάτω τρόπους: Κάλεσε δωρεάν στο 1330 Μπες στο WHAT'S UP Application, με δωρεάν πλοήγηση από το iPhone ή Android κινητό σου Στείλε δωρεάν SMS στο 1330, γράφοντας 3GB Ευχαριστώ για το κόπο σας παιδιά να βοηθήσετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonny_krav Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλησπέρα προσπαθώ εδώ και ώρες να κάνω εγγραφή στο φοιτητικό whats'up μέσω της ιστοσελίδας αλλά όταν ανεβάζω τα σκαναρισμένα αρχεία που χρειάζονται εμφανίζεται υπήρξε κάποιο σφάλμα (undefined) γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό; Πηγαινε σε ενα καταστημα να κανεις online εγγραφη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά και θα εισαι κομπλε. Μερικες φορες κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) Έχω πάσο από φίλο μου ο οποίος φοιτεί σε δεύτερη σχολή και το συγκεκριμένο δεν αναγράφει ημερομηνία λήξης.Γραφει "ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ".Όλα τα άλλα κανονικά. Στην vodafone έχει χρησιμοποιηθεί κανονικότητα για φοιτητικό cu αλλά σήμερα που πήγα στην cosmote να το δηλώσω και για το δικό μου τηλέφωνο,παρόλο που η κοπέλα το καταχώρησε,μου είπε ότι μάλλον το αίτημα θα απορριφθεί!! Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω;Το πάσο είναι κανονικό.Πιστευετε η cosmote θα απορρίψει το αίτημα μου;;; Edited April 4, 2018 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Αν αποριφθεί το αίτημα σου μπορείς να επανέλθεις με βεβαίωση σπουδών και όχι πάσο. Το ζητάνε για όσους δεν ισχύει ως δελτίο εισιτηρίου για να δουν ότι είναι ακόμα φοιτητής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 (edited) Τελικά προέκυψε άλλο πρόβλημα. Η κοπέλα που προσπάθησε να καταχωρήσει το πάσο του φίλου μου στο όνομα μου,μου είπε ότι δεν γίνεται γιατί η ταυτότητα του είναι ακόμη συνδεδεμένη με φοιτητικό νούμερο στην cosmote! Εννοείται πως ο συγκεκριμένος έχει εδώ και κάτι μήνες vodafone cu και δεν έχει καμία σχέση με την cosmote.Με συμβουλεψε, μάλιστα,να καλέσει ο ίδιος την εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και να ζητήσει να αποδεσμεύσουν την ταυτότητα του από οποιοδήποτε νούμερο τους!! Έχετε ξανα ακούσει τέτοια περίπτωση;; Σημειώνω επίσης ότι η κοπέλα που επιχείρησε την καταχώρηση είναι γνωστή και δεν μου λέει ψέματα κτλ Και κάτι τελευταίο.Ο φίλος "μετακόμισε" στη vodafone γιατί στην cosmote δεν δεχόταν καν να μπουν στην διαδικασία να του καταχωρήσουν το συγκεκριμένο πάσο!!!Δεν ξέρω βέβαια αν τους είχε αφήσει κανένα αντίγραφο αυτού.....!!! Edited April 4, 2018 by kabel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Παιδα σε Ε.Ε. παίζουν κανονικά τα φοιτητικά πακέτα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Μόνο τα SMS παίζουν στην Ε.Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
libertyfree Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Μπορει να γινεται αυτοματη ανανεωση πακετου στο φοιτητο με τα 1000λεπτα σε ολους;χρηματα θα υπαρχουν μεσα Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Μόνο τα SMS παίζουν στην Ε.Ε. Άρα ενεργοποιώ ένα από τα διαθεσιμα πακετάκια; ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορει να γινεται αυτοματη ανανεωση πακετου στο φοιτητο με τα 1000λεπτα σε ολους;χρηματα θα υπαρχουν μεσα Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν παίζει αυτό φίλε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Προσπαθώ να κάνω ανανέωση σε άλλο αριθμό μέσω της εφαρμογής με χρήση κάρτας και στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει μήνυμα fail. Δοκίμασα και από το site ...το ίδιο. Τι να συμβαίνει: ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθώ να κάνω ανανέωση σε άλλο αριθμό μέσω της εφαρμογής με χρήση κάρτας και στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει μήνυμα fail. Δοκίμασα και από το site ...το ίδιο. Τι να συμβαίνει: Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Προσπαθώ να κάνω ανανέωση σε άλλο αριθμό μέσω της εφαρμογής με χρήση κάρτας και στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει μήνυμα fail. Δοκίμασα και από το site ...το ίδιο. Τι να συμβαίνει: ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσπαθώ να κάνω ανανέωση σε άλλο αριθμό μέσω της εφαρμογής με χρήση κάρτας και στο τέλος της διαδικασίας μου βγάζει μήνυμα fail. Δοκίμασα και από το site ...το ίδιο. Τι να συμβαίνει: Έχει θέμα και εγώ προχθές δεν μπορούσα. Με την εφαρμογή της cosmote έκανα κανονικά πάντως αμέσως μετά. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Το ίδιο έβγαλε και σε μένα προχθές οταν προσπάθησα να ανανεώσω απλό what's up μέσω του site και της εφαρμογής. Συγκεκριμένα έγραφε υπήρξε πρόβλημα με το σύστημα πληρωμών. Τελικά άλλαξα μέθοδο πληρωμής και με PayPal έγινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoszavra Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Το ίδιο έβγαλε και σε μένα προχθές οταν προσπάθησα να ανανεώσω απλό what's up μέσω του site και της εφαρμογής. Συγκεκριμένα έγραφε υπήρξε πρόβλημα με το σύστημα πληρωμών. Τελικά άλλαξα μέθοδο πληρωμής και με PayPal έγινε κανονικά. Με Paypal έκανα και εγώ κανονικά την ανανέωση στο δικό μου αριθμό,αλλά δεν μου επιτρέπει να κάνω δεύτερη ίδια συναλλαγή . Οπότε πήγα μέσω κάρτας χωρίς αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι χάθηκαν ότι mb και χρόνος ομιλίας υπήρχε. Έστειλα mail να δω τι θα απαντήσουν. Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Εγώ έτυχε και έβαλα την 1η 5ευρη στις 23.40 και την 2η 00.05 όποτε άλλαξε η μέρα και έγιναν και οι δύο μέσω PayPal και ήρθε και το reload it. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kabel Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλημέρα, σε λίγες ώρες θα είμαι και εγώ κάτοχος φοιτητικού καρτοκινητού στην cosmote. Τι πρέπει να γνωρίζω; Πχ μεταφέρονται τα λεπτά κ στον επόμενο μήνα;; Υπάρχει τρόπος να κερδίζουμε mb? Γενικά μπορεί να γράψει κάποιος 2-3 βασικές οδηγίες;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Καλημέρα, σε λίγες ώρες θα είμαι και εγώ κάτοχος φοιτητικού καρτοκινητού στην cosmote. Τι πρέπει να γνωρίζω; Πχ μεταφέρονται τα λεπτά κ στον επόμενο μήνα;; Υπάρχει τρόπος να κερδίζουμε mb? Γενικά μπορεί να γράψει κάποιος 2-3 βασικές οδηγίες;; Ευχαριστώ Καλησπέρα, Παρακάτω θα βρεις όλες τις πληροφορίες σχετικά με το What's Up Student: https://www.whatsup.gr/student/kartokinito Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Βρε παιδιά τι πακέτο συμφέρει να έχω, το προνομιακό ή το φοιτητικό wu? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2018 Βρε παιδιά τι πακέτο συμφέρει να έχω, το προνομιακό ή το φοιτητικό wu? Γνωρίζει κανείς? Το φοιτητικό. Ναι μεν αν βάλεις το πακέτο με τα οχτώ ευρώ, θα έχεις 1200' προς όλους και όχι 1500' όπως το προνομιακό, αλλά το φοιτητικό σου παρέχει κάθε μήνα και 600' προς What's Up. Άρα εάν έχεις μεγάλο αριθμό ατόμων με What's Up, τότε θα γλυτώνεις κάποια λεπτά προς όλους. Επίσης θα έχεις και sms προς όλους. Για τα δεδομένα δεν το συζητώ. 600mb κάθε μήνα, 500mb από κάθε ανανέωση 10€, mb από το reload it + 1GB με το πακέτο των 8€. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knight666 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Το προνομιακό όμως είναι για πάντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts