Nikolas14 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 (edited) 1) 500΄προς όλους δώρο με κάρτα 10€ απ'το WU; πρώτη φορά το ακούω..... 2) Κάτοχος της sim WU είναι λοιπόν ο πατέρας σου (ως ανήλικος εσύ ακόμα) και χρήστης της εσύ: ΟΚ...Εκεί είναι το πρόβλημα , λες να μην το "βλέπουν" αυτοί; Και που το ξερουν δηλαδη; Στη Wind πως μπορω και το χρησιμοποιω; Και προσωπικα δεν το κινω το συγκεκριμενο.Εχω φτασει 6μηνο τωρα,πιο πολυ συμφερει να το παρω και να βαζω καρτα καθε μηνα γι αυτους.Υπ οψην εχω γνωστο που τους πιεσε να φυγει και του εκανα καλη προσφορα(αλλα δινει πανω απο 10/μηνα).Εγω δεν εχω να δινω 15€ το μηνα,γιατι με τα Mb που καταναλωνω τοσα χρειαζομαι.Λογος που κραταμε το νουμερο ειναι η καλυψη,οπου οι αλλες δεν υπαρχουν. Edited March 7, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Και που το ξερουν δηλαδη; Στη Wind πως μπορω και το χρησιμοποιω; Και προσωπικα δεν το κινω το συγκεκριμενο.Εχω φτασει 6μηνο τωρα,πιο πολυ συμφερει να το παρω και να βαζω καρτα καθε μηνα γι αυτους.Υπ οψην εχω γνωστο που τους πιεσε να φυγει και του εκανα καλη προσφορα(αλλα δινει πανω απο 10/μηνα).Εγω δεν εχω να δινω 15€ το μηνα,γιατι με τα Mb που καταναλωνω τοσα χρειαζομαι.Λογος που κραταμε το νουμερο ειναι η καλυψη,οπου οι αλλες δεν υπαρχουν. Μη συγκρίνεις ανόμοια: Δεν επεκτείνομαι περισσότερο.....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Καλησπερα σας. Εχω ενα νουμερο whats up το οποιο ειναι πολυ ευκολο και θα ηθελα να το κανω φοιτητικο.Το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειμαι φοιτητης.Μπορω να βρω καποιον γνωστο που να ειναι και να παμε να το κανουμε η θελει νεο νουμερο?Επισης να φανταστω οτι εαν ειναι γυναικα δεν μπορουμε να το κανουμε φοιτητικο μιας και το νουμερο ειναι στο ονομα μου..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μπορείς να κάνεις μεταβίβαση στον φοιτητή τον αριθμό. Έτσι κι αλλιώς ζητάνε και αστυνομική ταυτότητα εκτός από το αποδεικτικό του ότι είσαι φοιτητής. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μπορείς να κάνεις μεταβίβαση στον φοιτητή τον αριθμό. Έτσι κι αλλιώς ζητάνε και αστυνομική ταυτότητα εκτός από το αποδεικτικό του ότι είσαι φοιτητής. Sent from my XT1562οκ! Σευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Εμενα παντως μεχρι σημερα δεν το γυρισαν σε φοιτητικο.Το καλοκαιρι τελευταιες καρτες θα δωσω και ισως να το παω αλλου. Edited March 9, 2017 by Mark_K off topic Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 2) Κάτοχος της sim WU είναι λοιπόν ο πατέρας σου (ως ανήλικος εσύ ακόμα) και χρήστης της εσύ: ΟΚ...Εκεί είναι το πρόβλημα , λες να μην το "βλέπουν" αυτοί; εφοσον ο πατερας εχει μεταπτυχιακο και ειναι στο ονομα του η sim,προφανως και δικαιουται (εκτος αν η σχολή δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτες που δικαιουνται φοιτητικο απο την κοσμοτε.). Πως μπορουν να δουν οτι το χρησιμοποιει ο Νικολας? Η μονη περιπτωση ειναι να εχει δηλωθει ως χρηστης (οχι κάτοχος) της sim (συνηθως την επιλογη αυτη δεν την ξερουν ή δεν την χρησιμοποιούν οι συνδρομητες οταν δινουν σε αλλον να χρησιμοποιησει καρτα που εχουν στο όνομά τους). Αλλά και αυτό να συμβαίνει δεν ειναι σίγουρο οτι είναι λόγος απόρριψης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) εφοσον ο πατερας εχει μεταπτυχιακο και ειναι στο ονομα του η sim,προφανως και δικαιουται (εκτος αν η σχολή δεν συμπεριλαμβανεται σε αυτες που δικαιουνται φοιτητικο απο την κοσμοτε.). Πως μπορουν να δουν οτι το χρησιμοποιει ο Νικολας? Η μονη περιπτωση ειναι να εχει δηλωθει ως χρηστης (οχι κάτοχος) της sim (συνηθως την επιλογη αυτη δεν την ξερουν ή δεν την χρησιμοποιούν οι συνδρομητες οταν δινουν σε αλλον να χρησιμοποιησει καρτα που εχουν στο όνομά τους). Αλλά και αυτό να συμβαίνει δεν ειναι σίγουρο οτι είναι λόγος απόρριψης. Εγω θεωρω οτι το κανουν επιτηδες.Αλλα προσωπικα θα την αφησω να ληξει.Δεν δινω 15αρικα το μηνα.Με βλεπω να πηγαινω αλλου,και θα αφησω το φοιτητικο που εχω ηδη. Edited March 10, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εγω θεωρω οτι το κανουν επιτηδες.Αλλα προσωπικα θα την αφησω να ληξει.Δεν δινω 15αρικα το μηνα.Με βλεπω να πηγαινω αλλου,και θα αφησω το φοιτητικο που εχω ηδη. Την αίτηση για φοιτητικό WU https://www.whatsup.gr/student την έκανες με το όνομά σου ή του πατέρα σου (που είναι ο φοιτητής); Αφού απαιτεί επισύναψη των κατάλληλων δικαιολογητικών, ξανακάντην σωστά (του πατέρα σου): http://i63.tinypic.com/33ax5i8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) Την αίτηση για φοιτητικό WU https://www.whatsup.gr/student την έκανες με το όνομά σου ή του πατέρα σου (που είναι ο φοιτητής); Αφού απαιτεί επισύναψη των κατάλληλων δικαιολογητικών, ξανακάντην σωστά (του πατέρα σου): http://i63.tinypic.com/33ax5i8.jpg Οχι εξ αρχης βαλαμε τα στοιχεια του πατερα μου και ολα τα δικαιολογητικα.Αλλα εδω και μια βδομαδα τιποτα δεν βλεπω.Οταν πηγα σε καταστημα εκαναν ενα μηνα να απαντησουν.Ας συνεχισουν ετσι,εγω την καρτα θα την αφησω.Ας φτιαξουν και το σημα στη πιερια γιατι οι χαρτες αλλα λενε και αλλα βλεπεις.Περιμενω μια βδομαδα ακομα.Αμα ακομα ψαχνονται τι να πω... Edited March 11, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ο αριθμός ανήκει στον πατέρα σου; Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Ο αριθμός ανήκει στον πατέρα σου; Sent from my MotoE2 Διαβασε τι εγραψα.Και το ειπε ο jimmiss οτι ειμαι κατω απο 18. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Νικόλα μας έχεις μπερδέψει. Αν ο αριθμός είναι στο όνομα του πατέρα σου κι ο πατέρας σου έχει ενεργό πάσο/ταυτότητα φοιτητή δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην στο κάνουν φοιτητικό. Τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Διαβάζω, αλλά βλέπω να σε ρωτάνε χωρίς να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση. Αν λοιπόν έχει δηλώσει εσένα ως χρήστη του αριθμού και είναι στο όνομά του, και αυτό είναι ο λόγος που κολλάει, ας πάρει ένα νέο αριθμό, επίσης στο όνομά του, και ας κάνετε αίτηση για εκείνο να γίνει φοιτητικό. Sent from my MotoE2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Διαβάζω, αλλά βλέπω να σε ρωτάνε χωρίς να υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση. Αν λοιπόν έχει δηλώσει εσένα ως χρήστη του αριθμού και είναι στο όνομά του, και αυτό είναι ο λόγος που κολλάει, ας πάρει ένα νέο αριθμό, επίσης στο όνομά του, και ας κάνετε αίτηση για εκείνο να γίνει φοιτητικό. Sent from my MotoE2 Δεν ξανασχολουμαι,σε ενα χρονο μπορω και εγω να παρω.Θα το αφησω να ληξει,μαζι με ενα αλλο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. March 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 600' προς όλους δωρεάν για όλα τα ΣΚ του μάρτη.Ενεργοποίηση με ΣΜΣ στο 1330 τη λέξη ΣΟΥΚΟΥ. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 (edited) Τελικά έχουν πάρει κανέναν άλλο να του πουν ότι θα του κόψουν το φοιτητικό;;;; Edited March 13, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Γιατί ποιον πήραν και τι του είπαν; Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Τελικά έχουν πάρει κανέναν άλλο να του πουν ότι θα του κόψουν το φοιτητικό;;;; Δεν νομίζω πως έχει μεγάλο νόημα να το ρωτάμε αυτό κάθε λίγο καιρό. Αν κάποιος συμμετέχει εδώ και του πουν κάτι τέτοιο μάλλον θα το γράψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 What’s Up After Dark ΤΩΡΑ όλοι έχουν λόγο να είναι πλάσματα της νύχτας! Γιατί ΤΩΡΑ η νύχτα ζωντανεύει με το νέο What’s Up After Dark: 10GB ή 5000 λεπτά προς What’s Up, για 30 μέρες μόνο με 5 ευρώ, για να τα κάψεις κάθε βράδυ από τις 22:00 μέχρι τις 8:00. Και για τα δύο: Τα ΜΒ/ λεπτά ομιλίας του πακέτου AFTER DARK είναι διαθέσιμα κάθε μέρα από 10 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί της επομένης, για 1 μήνα Μπορείς να ενεργοποιήσεις τα AFTER DARK πακέτα μέσα από το What’s Up Application, What’s Up mobile site, καλώντας 1330 ή στέλνοντας dark1 στο 1330 για το πακέτο με τα 10GB, dark2 στο 1330 για το πακέτο με τα 5.000’ προς WHAT’S UP To 10GB είναι προσφορά λανσαρίσματος Τα λεπτά ομιλίας του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας προς WHAT’S UP που προέρχονται από άλλα χρεώσιμα μηνιαία πακέτα φωνής. Τα ΜΒ του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τα ΜΒ που προέρχονται από άλλα χρεώσιμα μηνιαία πακέτα δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 What’s Up After Dark ΤΩΡΑ όλοι έχουν λόγο να είναι πλάσματα της νύχτας! Γιατί ΤΩΡΑ η νύχτα ζωντανεύει με το νέο What’s Up After Dark: 10GB ή 5000 λεπτά προς What’s Up, για 30 μέρες μόνο με 5 ευρώ, για να τα κάψεις κάθε βράδυ από τις 22:00 μέχρι τις 8:00. Και για τα δύο: Τα ΜΒ/ λεπτά ομιλίας του πακέτου AFTER DARK είναι διαθέσιμα κάθε μέρα από 10 το βράδυ μέχρι 8 το πρωί της επομένης, για 1 μήνα Μπορείς να ενεργοποιήσεις τα AFTER DARK πακέτα μέσα από το What’s Up Application, What’s Up mobile site, καλώντας 1330 ή στέλνοντας dark1 στο 1330 για το πακέτο με τα 10GB, dark2 στο 1330 για το πακέτο με τα 5.000’ προς WHAT’S UP To 10GB είναι προσφορά λανσαρίσματος Τα λεπτά ομιλίας του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τα λεπτά ομιλίας προς WHAT’S UP που προέρχονται από άλλα χρεώσιμα μηνιαία πακέτα φωνής. Τα ΜΒ του πακέτου καταναλώνονται με προτεραιότητα σε σχέση με τα ΜΒ που προέρχονται από άλλα χρεώσιμα μηνιαία πακέτα δεδομένων Αραγες θα προσθετονται τα 10γκιγκα στα υπολοιπομενα Mbs;; Εχω μαζεμενα καπου 42giga μαζεμενα:p Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αραγες θα προσθετονται τα 10γκιγκα στα υπολοιπομενα Mbs;; Εχω μαζεμενα καπου 42giga μαζεμενα:p 42giga? Καλα εσυ δεν καταναλωνης καθολου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Αραγες θα προσθετονται τα 10γκιγκα στα υπολοιπομενα Mbs;; Εχω μαζεμενα καπου 42giga μαζεμενα:p 42;;;;; Έλα ρε τρελέ τι κάνεις και έχεις μαζέψει τόσα; Ποσό καιρό τα μαζεύεις; Συλλογή κάνεις;:p:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 (edited) http://i.imgur.com/mW09mLh.jpg Απο αρχες του 2014 που ειναι φοιτητικο, βρεξει χιονισει βαζω μια δεκαρα το μηνα και ενεργοποιω παντα το πακετω τν 7ευρω. Ετσι μαζευτηκαν τοσα πολλα mb. Εχω σπιτι WiFi. Edited March 18, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 http://i.imgur.com/mW09mLh.jpg Απο αρχες του 2014 που ειναι φοιτητικο, βρεξει χιονισει βαζω μια δεκαρα το μηνα και ενεργοποιω παντα το πακετω τν 7ευρω. Ετσι μαζευτηκαν τοσα πολλα mb. Εχω σπιτι WiFi. Αν έδιναν οι εταιρίες (πχ εδώ η καρτοκινητή Cosmote) τη δυνατότητα να μοιράζεις κάτι απ'τα υπόλοιπα πακέτων σου (πχ ΜΒ) θα είχες πλουτίσει: Μπορεί και να γίνει αυτό στο μέλλον, Δικα σου δεν είναι άλλωστε; Τα κάνεις ό,τι θες, Γιατί και να μην τα "μοιράζεις" ? (Με το αζημίωτο ή όχι δεν έχει σημασία)....Δίνω ιδέες για επόμενες κινήσεις εταιριών. Ας μείνουμε στη δυνατότητα να μαζεύεις κάτι (πχ ΜΒ) που έχουν οι εταιρίες {Με διαφορετικές προϋποθέσεις η κάθε μια} ΑΝ ανανεώσεις πριν τη λήξη: Κάτι που ευνοεί και τις εταιρίες (αφού μαζ€υουν €) και ως κίνητρο για σένα να βάλεις και "άλλα" (από το να "έχει ΜΒ", εδώ, ως "το ίδιο πακέτο" αλλού): Δεν το'χουν όλες αυτό: Συγχαρητήρια σε όσες το'χουν: Η άλλη ΑΣ πρόσεχε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts