Jump to content

Φοιτητικό what's up

MIKU
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 8/10/2024 at 7:35 ΜΜ, sou_d said:

Κι εμένα φίλε, στον ένα αριθμό, έκανε περίπου 40 μέρες να μεταφερθεί

Οπότε έχω ελπίδες 😁

Αν και με όλο αυτό, δε βλέπω να μένω cosmote. 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

• 3 weeks later...
On 30/9/2024 at 7:32 ΜΜ, user_one said:

Φαντάζομαι διαβάσατε όλοι το μήνυμα..
Καταργείται το φοιτητικό των 9€
Από 30/10 πάμε +2.5€ (στα 11.5€), για +7.5GB (9GB σύνολο)

Η σχετική ανακοίνωση:

https://www.whatsup.gr/sites/default/files/anakoinosi_neon_foititikon_paketon_prosforon_kai_paysi_emporikis_diathesis_yfistamenon_paketon.pdf

image.thumb.png.5a64798ebf42d501c21f96a4fa8b06ac.png

Απο αυριο δεν καταργειται αυτο; Γιατι δεν το βρισκω εδω και 2 μερες; Ηθελα να το ανανεωσω τελευταια φορα.
Μηπως ειναι κρυμενο καπου;

EDIT:

Για οποιον ενδιαφερεται το βρηκα το πακετο των 9 ευρω στην εφαρμογη της Cosmote. Στην εφαρμογη wu το εχουν βγαλει. Ενεργοποιήθηκε κανονικα μεχρι και πριν λιγο.

Edited by madmax

13 ώρες πριν, madmax said:

Απο αυριο δεν καταργειται αυτο; Γιατι δεν το βρισκω εδω και 2 μερες; Ηθελα να το ανανεωσω τελευταια φορα.

EDIT:

Για οποιον ενδιαφερεται το βρηκα το πακετο των 9 ευρω στην εφαρμογη της Cosmote. Στην εφαρμογη wu το εχουν βγαλει. Ενεργοποιήθηκε κανονικα μεχρι και πριν λιγο.

Καλημέρα σας. Χρησιμοποιούσα κι εγώ αυτό το πακέτο κάθε μήνα κι έχω διαθέσιμα αυτή τη στιγμή περίπου 20 GB και αρκετό χρόνο ομιλίας που μεταφερόταν κάθε μήνα. Με την κατάργηση του πακέτου και πηγαίνοντας αναγκαστικά σε κάποιο εναλλακτικό, σημαίνει ότι αυτά θα χαθούν;

Συνηθως το πακετο που τα αντικαθιστα διατηρει ολα τα διαθεσιμα λεπτα και GB. Αλλα καλυτερα κανε μια επικοινωνια στο τσατ να σου πουνε με βεβαιοτητα μηπως πρεπει να διαλεξεις καποιο συγκεκριμενο.

Επικοινώνησα μαζί τους μέσω chat. Ενώ στην αρχή μου είπαν ότι συσσωρευμένα data και χρόνος ομιλίας θα χαθούν μετά την κατάργηση του πακέτου, μου έστειλαν αργότερα νέα επικοινωνία λέγοντας ότι θα γίνει rollover ενεργοποιώντας οποιοδήποτε DIY student πακέτο.

On 29/10/2024 at 8:55 ΜΜ, madmax said:

EDIT:

Μέσω sms γίνετε....????

Έχω ενα νουμερο φοιτητικό. Είναι εφικτό να "μεταφέρουν" την ιδιότητα του φοιτητικού απο αυτό το νούμερο σ' ένα άλλο δικό μου ή δεν γίνεται;

Κ τα δυο είναι στα δικά μου στοιχεία.

[ f i l i p p o s ]

17 ώρες πριν, filippos said:

Έχω ενα νουμερο φοιτητικό. Είναι εφικτό να "μεταφέρουν" την ιδιότητα του φοιτητικού απο αυτό το νούμερο σ' ένα άλλο δικό μου ή δεν γίνεται;

Κ τα δυο είναι στα δικά μου στοιχεία.

Γίνεται αλλά νομίζω ότι όλες οι φοιτητικές παροχές στο παλιο νούμερο χάνονται.

• 4 weeks later...

Είχα ρωτήσει παλιότερα αλλά δεν γνώριζε κανείς ,γνωρίζει κανείς και εάν έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει στο εάν έχουμε κάποιον να μας κάνει φοιτητικό; χωρίς να ζητάει τρελά ποσά 

pm me 

Edited by fotisbasm_

Αν κάνεις φοιτητικό νούμερο για ποσά χρόνια κρατάει; Γίνεται απλό what's up όταν τελειώσουν οι σπουδές ;

Έκανα αίτηση για νέο αριθμό καρτοκινητου φοιτητικού What's up,μεσα από το site αλλά δεν έβγαλε επιβεβαίωση ότι παρελήφθη ηλεκτρονικά η αίτηση μου.Χρειαζεται να κάνω κάτι επιπλέον η' έτσι γίνεται?

11 minutes ago, GPOWER said:

Έκανα αίτηση για νέο αριθμό καρτοκινητου φοιτητικού What's up,μεσα από το site αλλά δεν έβγαλε επιβεβαίωση ότι παρελήφθη ηλεκτρονικά η αίτηση μου.Χρειαζεται να κάνω κάτι επιπλέον η' έτσι γίνεται?

Έτσι γίνεται.. περίμενε απλώς τηλέφωνο επιβεβαίωσης..