panoszavra Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 "TΩPA ΓIA ΣENA ΠOY EIΣAI ΦOITHTHΣ, TA MB ΣE KAΘE ANANEΩΣH TPIΠΛAΣIAZONTAI. ANANEΩΣE TΩPA KAI ΠAPE 1.5GB ΓIA 1 MHNA! IΣXYEI MEXPI 15/12." Μου ήρθε σε μήνυμα πριν 10 λεπτά Παράθεση Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 "TΩPA ΓIA ΣENA ΠOY EIΣAI ΦOITHTHΣ, TA MB ΣE KAΘE ANANEΩΣH TPIΠΛAΣIAZONTAI. ANANEΩΣE TΩPA KAI ΠAPE 1.5GB ΓIA 1 MHNA! IΣXYEI MEXPI 15/12." Μου ήρθε σε μήνυμα πριν 10 λεπτά Ομοίως και σε εμένα <<TΩPA ΓIA ΣENA ΠOY EIΣAI ΦOITHTHΣ, TA MB ΣE KAΘE ANANEΩΣH TPIΠΛAΣIAZONTAI. ANANEΩΣE TΩPA KAI ΠAPE 1.5GB ΓIA 1 MHNA! IΣXYEI MEXPI 15/12.>> Ομολογουμένως καλή προσφορά! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Για επερχόμενο ταξίδι στο Λονδίνο γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τα δεδομένα του φοιτητικού w up κ τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Για επερχόμενο ταξίδι στο Λονδίνο γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τα δεδομένα του φοιτητικού w up κ τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω;Τα δεδομένα των φοιτητικών πακέτων και τα πάρε μοίρασε παίζουν κανονικά σε περιαγωγή. Αντίθετα τα λεπτά προς όλους του φοιτητικού Όχι. Αν θες παραπάνω mb μπορείς να βάλεις το giga week με 4 ευρώ (κοίτα στα ψηλά γράμματα πόσα mb είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή) και για λεπτά ομιλίας ένα από τα combo πακέτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbalos Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Τα δεδομένα των φοιτητικών πακέτων και τα πάρε μοίρασε παίζουν κανονικά σε περιαγωγή. Αντίθετα τα λεπτά προς όλους του φοιτητικού Όχι. Αν θες παραπάνω mb μπορείς να βάλεις το giga week με 4 ευρώ (κοίτα στα ψηλά γράμματα πόσα mb είναι διαθέσιμα σε περιαγωγή) και για λεπτά ομιλίας ένα από τα combo πακέτα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2019 Καλησπέρα σε όλους! Για επερχόμενο ταξίδι στο Λονδίνο γνωρίζει κάποιος τι ισχύει με τα δεδομένα του φοιτητικού w up κ τι πακέτο πρέπει να ενεργοποιήσω;Μια και είναι για 15 μέρες Λονδίνο. Αγόρασα με 10 ευρώ το combo call them all για να έχω 300 προς όλους για ένα μήνα. Είναι αρκετός χρόνος για να μιλάς τα βασικά. Επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιείς το viber αν δεν υπάρχει ανάγκη για κανονική κλήση. Επίσης μη ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την περιαγωγή δεδομένων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το what's up φοιτητικό από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις σου δίνει για κάποιο διάστημα δωρεάν χρόνο-mb? Όπως το cu που δίνει για 3 μήνες? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το what's up φοιτητικό από τη στιγμή που θα το ενεργοποιήσεις σου δίνει για κάποιο διάστημα δωρεάν χρόνο-mb? Όπως το cu που δίνει για 3 μήνες? Ευχαριστώ πολύ!Σου δίνει κάθε μήνα δωρεάν το πακέτο με τα 7 ευρώ. 1200 λεπτά προς όλους και 600mb. Επίσης σε καινούργια νούμερα μέχρι πρόσφατα έδινε και το after dark για τρεις μήνες δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. December 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2019 Σου δίνει κάθε μήνα δωρεάν το πακέτο με τα 7 ευρώ. 1200 λεπτά προς όλους και 600mb. Επίσης σε καινούργια νούμερα μέχρι πρόσφατα έδινε και το after dark για τρεις μήνες δωρεάν Εννοείς μαλλον 1000 λεπτα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4kriti Δημ. January 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2020 Καλησπέρα,σε πόσες ημέρες ενεργοποιείται η αίτηση που κάνουμε για το φοιτητικό;Εχω κάνει την αίτηση την Τετάρτη και ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε.Μήπως πρέπει να ξαναστείλω την αίτηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Καλησπέρα,σε πόσες ημέρες ενεργοποιείται η αίτηση που κάνουμε για το φοιτητικό;Εχω κάνει την αίτηση την Τετάρτη και ακόμα δεν ενεργοποιήθηκε.Μήπως πρέπει να ξαναστείλω την αίτηση? Υπομονη. Θελει 1-2 βδομαδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. January 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2020 Έκανα τη διαδικασία προσφατα για τη σύζυγό. Δεν θέλει τόσο πολύ. Μίλα μαζί τους στο Facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 To φοιτητικό της cosmote ενεργοποιείται για πρώτη φορά σου δίνει για τους τρείς πρωτους μήνες δωρεάν λεπτα και mb? Επίσης αν δεν βάλεις κάρτα το πρώτο τρίμηνο χάνεις το υπόλοιπο και μπαίνει σε φραγή εισερχομένων και εξερχομένων? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 To φοιτητικό της cosmote ενεργοποιείται για πρώτη φορά σου δίνει για τους τρείς πρωτους μήνες δωρεάν λεπτα και mb? Επίσης αν δεν βάλεις κάρτα το πρώτο τρίμηνο χάνεις το υπόλοιπο και μπαίνει σε φραγή εισερχομένων και εξερχομένων? Απ'όσο ξέρω τους τρεις πρώτους μήνες σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους και 600 mb. Στα φοιτητικά ισχύει ότι και στα υπόλοιπα. Στο δίμηνο χάνεις το υπόλοιπο και στο τρίμηνο μπαίνει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Απ'όσο ξέρω τους τρεις πρώτους μήνες σου δίνει 1000 λεπτά προς όλους και 600 mb. Στα φοιτητικά ισχύει ότι και στα υπόλοιπα. Στο δίμηνο χάνεις το υπόλοιπο και στο τρίμηνο μπαίνει φραγή.Στο δίμηνο θα σου έρθει μήνυμα ότι θα χαθεί το υπόλοιπο των χρημάτων σου αν δεν βάλεις κάρτα, βάζεις κάρτα & απλά δεν την χρησιμοποιείς για πακέτο. Τον επόμενο μήνα που λήγει το τρίμηνο δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα γιατί θα έχεις υπόλοιπο για να ενεργοποιηθεί το πακέτο. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Ευχαριστώ όλους σας Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. January 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2020 Το είχα πει και παλαιότερα και το ξαναλέω. Οι παλαιότεροι χρήστες φοιτητικού αν καλέσουν φίλους τους και γίνουν φοιτητικά (εννοείται να το δικαιούνται), κερδίζουν από 6 gb. Αν υπάρχει κάποιος που θα κάνει έτσι και αλλιώς αίτηση για φοιτητικό, και αν θέλει, ας δώσει το νούμερο του σε pm ώστε και καλά να του κάνω προτάσει και μετά να στειλει τα "χαρτιά". Έτσι θα κερδίσουμε και οι δύο από 6 gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2020 Μου έχει μπει φραγή εδώ και κάποιους μήνες. Παίζει να χάσω τα φοιτητικά πακέτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. January 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2020 Μου έχει μπει φραγή εδώ και κάποιους μήνες. Παίζει να χάσω τα φοιτητικά πακέτα?Όχι άλλα μην αφήσεις να περάσει το 13μηνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έχω δύο φοιτητικά στα οποία η λήξη υπολοίπου πήγε 30/4. Στο ένα από τα δύο η λήξη υπολοίπου ήταν 26/2 μέχρι πριν από λίγες μέρες. Ανανέωση δεν έγινε σε κανένα από τα δύο , απλώς παρατάθηκε η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου . Μπορεί να ελέγξει κάποιος το δικό του ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έχω δύο φοιτητικά στα οποία η λήξη υπολοίπου πήγε 30/4. Στο ένα από τα δύο η λήξη υπολοίπου ήταν 26/2 μέχρι πριν από λίγες μέρες. Ανανέωση δεν έγινε σε κανένα από τα δύο , απλώς παρατάθηκε η ημερομηνία λήξης του υπόλοιπου . Μπορεί να ελέγξει κάποιος το δικό του ; Επιβεβαιωνω, συμβαινει αυτο στα φοιτητικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ναι όντως η λήξη του υπόλοιπου μεταφέρθηκε στις 30/04 και στο δικό μου. Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 ομοίως κ στο δικό μου. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις , να τους εμπιστευτώ και να μην ανανεώσω στις 26 ; Ρητορική η ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts