pn1fon1 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Καλημέρα, κόπηκαν σε άλλο τα 600 λεπτά προς whatsup και τα 600 mb κάθε πρώτη του μήνα; Δεν έχει έρθει τίποτα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ούτε εμένα έχουν έρθει. Καμία φορά αργούν λιγάκι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Ούτε εμένα έχουν έρθει. Καμία φορά αργούν λιγάκι. Sent from my SM-G970FΤα mb καμμία φορά αργούν. Τα λεπτά ποτέ όμως. Σήμερα τίποτα από τα δύο ήρθε. Ενημέρωσε τι έγινε με σένα αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 (edited) Μόλις μου ήρθε το μήνυμα για τα λεπτά ομιλίας, που ως συνήθως αναφέρει "για τα mb θα ενημερωθείς με ξεχωριστό μήνυμα". Edit: 5 λεπτά μετά ήρθαν και τα mb. Sent from my SM-G970F Edited April 1, 2019 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Μόλις μου ήρθε το μήνυμα για τα λεπτά ομιλίας, που ως συνήθως αναφέρει "για τα mb θα ενημερωθείς με ξεχωριστό μήνυμα". Edit: 5 λεπτά μετά ήρθαν και τα mb. Sent from my SM-G970FΌλα καλά. Και μένα το ίδιο. Καλημέρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εμένα που είναι μέσω Πανελληνίων,έρχονται κανονικά.Ηρθαν στις 9 το πρωί ταυτοχρονα Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Εμένα πάντα μου ερχόντουσαν μετά τις 12 το πρωί κάθε 1 του μήνα. Οπότε εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μια ερώτηση ,πάω Γερμανία σε 3 μέρες και έχω φοιτητικό ,θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τα mb και τα λεπτά ομιλίας που έχω ,ή πρέπει να κάνω καποια διαδικασία ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Καλημέρα. Βρίσκομαι εδώ και 10 μέρες εκτός Ελλάδας(Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία) και ενώ έχω Ίντερνετ κανονικά, όταν καλώ μου τρώει τα λεφτά. Δεν χρησιμοποιεί από τα "προς όλους" που έχω αγοράσει. Γνωρίζει κάνεις τι ισχύει με το roaming και τα φοιτητικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Πρεπει να αγοράσεις πακέτο 400 what's up και 200/300 προς όλους. Το προς όλους το φοιτητικό δεν δουλεύει έξω Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Σήμερα ενεργοποίησα ένα φοιτητικό νούμερο που θα είχα και τρεις μήνες δωρεάν κάθε μήνα ανανέωση κάρτας. Πώς θα γίνει αυτό αφού έχει μέσα 0.25 λεπτά του ευρώ ο λογαριασμός. Μήπως πρέπει να πάω να ρωτήσω η θα γίνει αυτόματα ανανέωση στο τέλος του μήνα. Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 αυτοματα καθε 1η του μηνα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannikpp Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 αυτοματα καθε 1η του μηναΣε ευχαριστώ πολύ. Αλλά πχ άμα θέλω μπορώ να βάλω κάρτα μέσω PayPal για περισσότερα έξτρα η θα χαθεί η αυτόματη ανανέωση Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Naturas Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Ξέρουμε πότε λήγει ένα φοιτητικό whatsup? Μήπως λήγει στα 6 χρόνια μαζί με το πάσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2019 Θεωρητικά όταν λήγει το πάσο. Πρακτικά άγνωστο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα. Μπορώ να ζητήσω κάποια προσφορά από cosmote στο φοιτητικό που έχω μόνο για ίντερνετ. Δεν θέλω ούτε λεπτό ομιλίας θέλω μόνο mb . Και να πληρώνω ένα Α ποσό κάθε μήνα. ? Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα. Μπορώ να ζητήσω κάποια προσφορά από cosmote στο φοιτητικό που έχω μόνο για ίντερνετ. Δεν θέλω ούτε λεπτό ομιλίας θέλω μόνο mb . Και να πληρώνω ένα Α ποσό κάθε μήνα. ? Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, Για να θα διαπραγματευθείς παροχές, θα πρέπει να το μετατρέψεις σε Φοιτητικό Καρτοσυμβόλαιο. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2019 Πόσα ΜΒ θέλεις ; Με 4 ευρώ την εβδομάδα ή 16 τον μήνα έχεις 3 GB την εβδομάδα ή 12 GB τον μήνα πέρα από τα άλλα πακέτα απλώς ενεργοποιόντας το εβδομαδιαίο πακέτο, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Πόσα ΜΒ θέλεις ; Με 4 ευρώ την εβδομάδα ή 16 τον μήνα έχεις 3 GB την εβδομάδα ή 12 GB τον μήνα πέρα από τα άλλα πακέτα απλώς ενεργοποιόντας το εβδομαδιαίο πακέτο, Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ . Αλλά ακούω κάτι προσφορές για 20 GB + με 11 ευρώ κτλπ . για αυτό ρωτάω . Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Σε φοιτητικό WhatsUp δεν πιστεύω να δώσουν ειδική προσφορά . Χρησιμοποιείς ότι υπάρχει. Για προσφορα δες στο φοιτητικό mobile internet 15 euro για 20 GB, https://www.whatsup.gr/student/foitites/mobile-internet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999445 Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Καλή προσφορά. Για συμβόλαιο είναι αυτό. ?Σε φοιτητικό WhatsUp δεν πιστεύω να δώσουν ειδική προσφορά . Χρησιμοποιείς ότι υπάρχει. Για προσφορα δες στο φοιτητικό mobile internet 15 euro για 20 GB, https://www.whatsup.gr/student/foitites/mobile-internet Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2019 Νομίζω ότι είναι σαφές από την σελίδα που παραπέμπω . Η λέξη "συμβόλαιο" αναφέρεται 3 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. April 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2019 Να ρωτήσω κάτι θα ήθελα. Μπορώ να ζητήσω κάποια προσφορά από cosmote στο φοιτητικό που έχω μόνο για ίντερνετ. Δεν θέλω ούτε λεπτό ομιλίας θέλω μόνο mb . Και να πληρώνω ένα Α ποσό κάθε μήνα. ? Στάλθηκε από το SM-N9500 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε ενδιαφέρει να επεκτείνεις τα mb στο φοιτητικό σου ή ψάχνεις για ξεχωριστό πακέτο μόνο mb? Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. April 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2019 Μου λέει στο 1330 7GB για 7 ημέρες με 2,90. Είμαι φοιτητικό. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts