kostas69 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλησπέρα, σε μερικές ημέρες θα μπορώ να αποκτήσω κάποιο φοιτητικό καρτοκινητό. Να προτιμήσω το what's up ή κάποιο άλλο; Η σύζυγος έχει φοιτητικό της wind και κάθε μήνα βάζει το ποσό των 10€ και με 8,5€ έχει 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB. Το what's up δίνει τα παρακάτω ή δίνει κάτι παραπάνω όταν κάνεις ανανέωση; Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Το φοιτητικό της cosmote , μπαίνει και σε ήδη υπάρχοντα αριθμό. Ενώ στην WIND δεν έχεις αυτήν την επιλογή.Όλες οι εταιρείες δίνουν και κάπιο bonus ανανέωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλησπέρα, σε μερικές ημέρες θα μπορώ να αποκτήσω κάποιο φοιτητικό καρτοκινητό. Να προτιμήσω το what's up ή κάποιο άλλο; Η σύζυγος έχει φοιτητικό της wind και κάθε μήνα βάζει το ποσό των 10€ και με 8,5€ έχει 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB. Το what's up δίνει τα παρακάτω ή δίνει κάτι παραπάνω όταν κάνεις ανανέωση; Ευχαριστώ Σίγουρα κάθε 1η του μήνα χωρίς προϋπόθεση ανανέωσης δίνει 600' προς Whats up και 600mb(το ίδιο ισχύει αντίστοιχα και στο Cu).Νομίζω επίσης ότι παίρνεις και 500mb με κάθε ανανέωση (βοηθήστε με λίγο οι υπόλοιποι για σιγουριά τι ακριβώς δίνει σε mb) ενώ αν γίνει online η ανανέωση το reload σου δίνει διπλάσια δώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 αν είναι έτσι θα το προτιμήσω, άλλος ένας λόγος είναι ότι έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες 2 Ευχαριστώ Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 αν είναι έτσι θα το προτιμήσω, άλλος ένας λόγος είναι ότι έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες 2 ΕυχαριστώΑυτό πλέον είναι σχετικό. Αν μένεις Βόρεια ιδιαίτερα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Αθήνα είμαι Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 καλησπέρα, σε μερικές ημέρες θα μπορώ να αποκτήσω κάποιο φοιτητικό καρτοκινητό. Να προτιμήσω το what's up ή κάποιο άλλο; Η σύζυγος έχει φοιτητικό της wind και κάθε μήνα βάζει το ποσό των 10€ και με 8,5€ έχει 1500 λεπτά προς όλους και 1,5GB. Το what's up δίνει τα παρακάτω ή δίνει κάτι παραπάνω όταν κάνεις ανανέωση; ΕυχαριστώTo wind είναι 8.5€ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου από Δεκέμβριο και μετά πάει το πακέτο στα 10€ οπότε θα θέλει να βάλεις κάρτα 12€ .υπόψιν ότι το πακέτο είναι για 25 ημέρες & όχι για ένα μήνα που έχουν τα αντίστοιχα φοιτητικά προγράμματα. Νομίζω ότι cu & what's up είναι μονόδρομος. Εγώ είχα wind & την έκανα με ελαφρά για cosmote. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Ευχαριστώ για την πληροφορία, μετά απ αυτό μάλλον και η σύζυγος θα πάει στην Vodafone σε λίγο, αν και έχω την εντύπωση ότι αφού το κάνει μια εταιρεία σύντομα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες...... Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 To wind είναι 8.5€ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου από Δεκέμβριο και μετά πάει το πακέτο στα 10€ οπότε θα θέλει να βάλεις κάρτα 12€ .υπόψιν ότι το πακέτο είναι για 25 ημέρες & όχι για ένα μήνα που έχουν τα αντίστοιχα φοιτητικά προγράμματα. Νομίζω ότι cu & what's up είναι μονόδρομος. Εγώ είχα wind & την έκανα με ελαφρά για cosmote. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδεν ισχυει αυτο. το παλιο πακετο παρεμεινε. παλι δεκαρα καρτα βαζεις. για μενα το γκειμ τσειντζερ ειναι της βονταφον, που αθροιζονται τα μεγκαμπαιτ. με βλεπω να παιρνω φοιτητικο εκει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Και στο what's up αθροίζονται τα mb. Sent from my Nokia 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 vodafone & cosmote είναι πάνω κάτω τα ίδια στο θέμα των παροχών σε φοιτητικό, ο μόνος λόγος που θα προτιμήσω cosmote είναι το καλύτερο σήμα. Έχω σύνδεση στην vodafone και σε περιοχές που συχνάζω το σήμα είναι χάλια Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 δεν ισχυει αυτο. το παλιο πακετο παρεμεινε. παλι δεκαρα καρτα βαζεις. για μενα το γκειμ τσειντζερ ειναι της βονταφον, που αθροιζονται τα μεγκαμπαιτ. με βλεπω να παιρνω φοιτητικο εκει& η cosmote τα προσθέτει στον άλλο μήνα. Στα + τής cosmote το wifi calling που αν δεν έχεις σήμα στο κινητό & είσαι συνδεμένος σε wifi μιλάς κανονικά. Όσο για το πακέτο τής wind εγώ είχα διαβάσει ότι από 01/12/18 θα ισχύει η νεα τιμή. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 ξέρει κάποιος να μου πει πόσο καιρό κάνει να ενεργοποιηθεί το φοιτητικό whatsup? Έκανα αίτημα στον Γερμανό χτες κατά τις 1 το μεσημέρι και ακόμα δεν έχω πάρει απάντηση :hunter: Έκανα και εγγραφή μέσο της εφαρμογής whatsup Χτες μου είπαν στον Γερμανό ότι το πολύ σε 24 ώρες θα είμαι ok Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Να συμπληρώσω ότι χτες το απόγευμα ήμουν σε άλλη περιοχή και μπήκα σε ένα κατάστημα cosmote για να ρωτήσω την πορεία του αιτήματος και μου είπαν ότι ότι το πρωί το αίτημα ήταν ενεργό και το μεσημέρι είχε ακυρωθεί, μου είπαν να ρωτήσω σε ένα κατάστημα Γερμανός. Πήγα δίπλα στον Γερμανό και μου είπαν τα ίδια και ότι θα βρω άκρη με το 13888 ή στο κατάστημα που έκανα το αίτημα. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα που έκανα το αίτημα και άκουσα τα ίδια, ότι μόνο με το 13888 θα βρω άκρη, στο 13888 μετά από μισή ώρα, ακούγοντας συνεχώς ηχογραφημένα μηνύματα βαρέθηκα και το έκλεισα και πήγα για μπύρες. Το βράδυ μέσο της εφαρμογής mycosmote μίλησα στο chat που έχουν εκεί και μου είπαν ότι θα ενημερωθώ. Μεγάλη ταλαιπωρία ρε παιδία για να πάρω το φοιτητικό...... Σε καμία ώρα θα πεταχτώ και από το κατάστημα που έκανα το αίτημα μήπως βρω άκρη..... Update: πριν λίγο με διαβεβαίωσαν από το κατάστημα ότι το θέμα λύθηκε... αναμονή .... Update 2 : τα προβλήματα λύθηκαν, έχω φοιτητικό και μάλλον θα το κάνω σκουλαρίκι με τόσες παροχές !!!!:lol::lol: Edited November 23, 2018 by kostas69 Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 (edited) Δεν γνωρίζω πολλά για το φοιτητικό, τι ακριβώς δίνει γιατί έχω μπερδευτεί. Υπάρχει τρόπος να βρώ χωρίς να είμαι φοιτητής; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια. Edited November 24, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Δεν γνωρίζω πολλά για το φοιτητικό, τι ακριβώς δίνει γιατί έχω μπερδευτεί. Υπάρχει τρόπος να βρώ χωρίς να είμαι φοιτητής; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τυχόν βοήθεια. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν υπάρχει τρόπος να βρεις φοιτητικό what's up χωρίς να είσαι φοιτητής. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Όχι δεν υπάρχει τρόπος να βρεις φοιτητικό what's up χωρίς να είσαι φοιτητής.Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Υπάρχει λόγος να πάει κάποιος σε φοιτητικό καρτοσυμβόλαιο με κόστος 17€ . Νομίζω το το φοιτητικό καρτοκινητό συμφέρει πολύ περισσότερο σε συνδυασμό και με τα δώρα που παίρνεις από ανανεώσεις, από την εφαρμογή με το reload it και αυτά που παίρνεις κάθε πρώτη του μήνα, έτσι δεν ειναι; Edited November 24, 2018 by vfragos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν πάω να καλέσω κάποιον στο φοιτητικό για να πάρω 2 GB internet για τρείς μήνες δεν με αφήνει & με πετάει στην προηγούμενη σελίδα. Δηλαδή όταν πατάω προσθήκη φίλου στην πρώτη εικόνα δεν μου κάνει προσθήκη & με πετάει στην δεύτερη εικόνα. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής & εγκατάσταση αλλά χωρίς καμία αλλαγή μίλησα & με cosmote & το επεξεργάζονται. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Όταν πάω να καλέσω κάποιον στο φοιτητικό για να πάρω 2 GB internet για τρείς μήνες δεν με αφήνει & με πετάει στην προηγούμενη σελίδα. Δηλαδή όταν πατάω προσθήκη φίλου στην πρώτη εικόνα δεν μου κάνει προσθήκη & με πετάει στην δεύτερη εικόνα. Έκανα απεγκατάσταση της εφαρμογής & εγκατάσταση αλλά χωρίς καμία αλλαγή μίλησα & με cosmote & το επεξεργάζονται. Έχει κανείς να προτείνει κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤελικά άλλαξα συσκευή & έκανα τις προσθήκες μου στους φίλους μου. Ίσως με κάποιο update να στρώσει. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 εχει κανεις καμμια προσφατη πληροφορηση αν ισχυει το φοιτιτικο πακετο στο εξωτρερικο;;; Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Στη Voda διάβασα κάνουν κατά καιρούς εκκαθάριση στα φοιτητικά... Έχουμε κάποιο κρούσμα εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 εχει κανεις καμμια προσφατη πληροφορηση αν ισχυει το φοιτιτικο πακετο στο εξωτρερικο;;; Σήμερα ήρθα εξωτερικό. Μόνο τα mb ισχύουν , τίποτα άλλο Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σήμερα ήρθα εξωτερικό. Μόνο τα mb ισχύουν , τίποτα άλλοευχαριστώ πολύ Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. November 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2018 Σήμερα ήρθα εξωτερικό. Μόνο τα mb ισχύουν , τίποτα άλλο Και τα SMS ισχύουν στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Και τα SMS ισχύουν στο εξωτερικό. καλο και αυτο :) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts