Dimitris_w Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 εγω εχω ηρεμησει με αυτο το προβλημα με τα mb πηρα ιταλικο νουμερο international και με 6 ευρω καθε μηνα εχω 20 gb και τελος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 εγω εχω ηρεμησει με αυτο το προβλημα με τα mb πηρα ιταλικο νουμερο international και με 6 ευρω καθε μηνα εχω 20 gb και τελος.... Μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 εγω εχω ηρεμησει με αυτο το προβλημα με τα mb πηρα ιταλικο νουμερο international και με 6 ευρω καθε μηνα εχω 20 gb και τελος.... Μπορείς να δώσεις πληροφορίες; Αν είναι εύκολο θα με ενδιέφερε και μένα ... Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 εγω εχω ηρεμησει με αυτο το προβλημα με τα mb πηρα ιταλικο νουμερο international και με 6 ευρω καθε μηνα εχω 20 gb και τελος.... Πως γίνεται αυτό;;;;:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 Απλά παίρνεις ένα νούμερο από Ιταλία κυρίως wind που είναι η πιο φθηνή... Αλλά σήμερα που είδα την sim και την εφαρμογή απ' ότι μου είπε αυτός με 10 ευρώ έχει τα 20gb νορμάλ... Δεν είναι international... Κρίμα που εκεί είναι πανάκριβα τα mifi και συμφέρει από εδώ να πάρεις... Κάνει πολλά δρομολόγια καθημερινά σε όλη την Ευρώπη κι είχα καιρό να τον δω αλλά με το ιταλικό νούμερο σώθηκε στο internet... Δεν είδα αν κάνει roaming με cosmote αληθεύει;;; Στο αυτόματο είναι με wind και ήρθε και το 4g σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. September 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2018 (edited) εγω εχω ηρεμησει με αυτο το προβλημα με τα mb πηρα ιταλικο νουμερο international και με 6 ευρω καθε μηνα εχω 20 gb και τελος....Παλικάρι δώσε τα φώτα σου στον λαό :) https://www.wind.it/privati/mobile/ricaricabile/internet/giga-international/ Αυτό είναι το πακέτο απλά Δείτε τι λέει για το roaming και τις χρεώσεις εκτός Ιταλίας. Βάλτε Google translate αν δεν ξέρετε ιταλικά. Edited September 27, 2018 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Ενεργοποίησα το φοιτητικό των 8,5 ευρώ και με επιτυχία μπόρεσε και πρόσθεσε τα υπολειπόμενα gb από την καλοκαιρινή προσφορά Απλά ενημερώνω γιατί ειπώθηκε ότι δεν γίνονταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 Παλικάρι δώσε τα φώτα σου στον λαό :) https://www.wind.it/privati/mobile/ricaricabile/internet/giga-international/ Αυτό είναι το πακέτο απλά Δείτε τι λέει για το roaming και τις χρεώσεις εκτός Ιταλίας. Βάλτε Google translate αν δεν ξέρετε ιταλικά.Αντε & το παίρνεις μετά βάζεις κάρτα από Wind κανονικά? Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. September 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2018 https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/internet-telecoms/mobile-roaming-costs/index_el.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_bill Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Επειδή ειδα οτι ειπωθηκε, ειχα υπολοιπο απο τα 7gb της καλοκαιρινής προσφοράς τα οποία και ληγαν κανονικά μεθαυριο 3/10.Σημερα με το νεο μηνα μπηκαν 600+ mb αυτοματα και ειδα οτι προστεθηκαν σε αυτα της καλοκαιρινής προσφοράς και τωρα ληγουν ολα μαζι 1 μηνα μετα δλδ 3/11. Περιεργο μου φανηκε επειδη δεν ενεργοποιησα καποιο προγραμμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Επειδή ειδα οτι ειπωθηκε, ειχα υπολοιπο απο τα 7gb της καλοκαιρινής προσφοράς τα οποία και ληγαν κανονικά μεθαυριο 3/10.Σημερα με το νεο μηνα μπηκαν 600+ mb αυτοματα και ειδα οτι προστεθηκαν σε αυτα της καλοκαιρινής προσφοράς και τωρα ληγουν ολα μαζι 1 μηνα μετα δλδ 3/11. Περιεργο μου φανηκε επειδη δεν ενεργοποιησα καποιο προγραμμα.. Και σε εμένα το ίδιο ακριβώς έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ρε παιδιά να κάνω μια χαζή ερώτηση....αυτά τα φοιτητικά που δίνουν σε αγγελίες παίζει με κάποιο τρόπο η κοσμοτε να δει ότι δεν είσαι φοιτητής κ να σου μπλοκάρει το νούμερο;;; Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Το πακέτο με τα 1000 λεπτά και τα 600 mb το ξανά κάνανε 6 ευρώ σήμερα λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Το πακέτο με τα 1000 λεπτά και τα 600 mb το ξανά κάνανε 6 ευρώ σήμερα λολ Μαλλον εφαγαν κραξιμο στο facebook... Γιατι 7€ ειναι πολλα,σορρυ κι ολας. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Μαλλον εφαγαν κραξιμο στο facebook... Γιατι 7€ ειναι πολλα,σορρυ κι ολας. Δε νομίζω κράξιμο, κράξιμο πάντα πέφτει! Απλά είδαν ότι η κόκκινη το διατήρησε στα 6€ και το μείωσαν και αυτοί! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yyyy Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 (edited) Δε νομίζω κράξιμο, κράξιμο πάντα πέφτει! Απλά είδαν ότι η κόκκινη το διατήρησε στα 6€ και το μείωσαν και αυτοί! ;) Το άλλαξε και η Vodafone: https://www.vodafone.gr/vodafone-ellados/digital-press-office/anakoinoseis/20181004-metavoles-se-paketa-gia-tous-syndromites-kartokinitis/ Edited October 8, 2018 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2018 Έχει ενεργοποιήσει κάποιος στα φοιτητικά πακέτα,αυτό που λέει ''ΔΩΡΟ 6 GB''?Αυτό που λέει κάλεσε φίλους σου στην φοιτητική προσφορά και κέρδισε εσύ 2GB και αντιστοίχως και ο φίλος σου που καλείς άλλα 2 GB. Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Τωρινό. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolas Δημ. October 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2018 Ωραίος!Και τα χρειαζόμουν!Κουτί μου ήρθε! Παράθεση Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Το whatsup promo μεταφέρθηκε ως πακέτο στα φοιτητικά!!! Κίνηση ματ!! Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Το whatsup promo μεταφέρθηκε ως πακέτο στα φοιτητικά!!! Κίνηση ματ!! Μεταφερθηκε δηλαδη στα πακετα τα φοιτητικα η προσφορα 1500' και 1500MB? Ή κανω λαθος; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αυτό που δείχνει η εικόνα με τα 1200' 1200sms και 1200mb πάντως το αγοράζω εδώ και μήνες στο φοιτητικό μου. Δεν είναι κάτι νέο δηλαδή. Κάτι άλλο με 1500 δεν βλέπω στην εφαρμογή. False alarm μήπως; Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Αυτό που δείχνει η εικόνα με τα 1200' 1200sms και 1200mb πάντως το αγοράζω εδώ και μήνες στο φοιτητικό μου. Δεν είναι κάτι νέο δηλαδή. Κάτι άλλο με 1500 δεν βλέπω στην εφαρμογή. False alarm μήπως; Sent from my XT1580 Ώπ συγγνώμη καλά λες το προμο ήταν 1500 και όχι 1200, συγγνώμη παίδες. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι έχουμε. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Δεν έχει κι άδικο που μπερδεύτηκες. Με τις νέες αυξήσεις 8.5€ το ένα 8.5€ και το άλλο. Τι Γιάννης τι Γιαννάκης Ώπ συγγνώμη καλά λες το προμο ήταν 1500 και όχι 1200, συγγνώμη παίδες. Ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι έχουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sdouze Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Καλησπέρα, γνωρίζετε το κόστος φορητότητας από άλλη εταιρεία σε φοιτητικό whats up; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts