RAVER Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 θυμαστε τα T66 και T600 οποιος τα εβλεπε πριν τα πιασει θα νομιζε οτι ειναι ψευτικα!!! οτι πιο μικρο και καλο εχει βγει ποτε σε κινιτο.... το Τ66 το εχω ακομη και δουλευει μια χαρα.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) μεσα στις επομενες μερες σκεφτομαι να αποκτησω ενα t28 και ενα t39. ποτε δεν τα ειχα αυτα τα κινητα αλλα μου αρεζαν τοσο πολυ! με την πρωτη ευκαιρια θα τα προμηθευτω :) Φίλε μου κι εγώ ψάχνω με τρέλλα ένα τ39m. Από που θα το βρούμε; Edited February 26, 2010 by zxr Διόρθωση quote tag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ebay βρηκα σε λογικη τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μακράν το χειρότερο κινητό της se ήταν το v800. Ευτυχώς για την ίδια, η συσκευή δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα εμπορικη (μάλλον λόγω μεγέθους και κάπως περίεργου σχήματος) και για αυτό το λόγο οι..... παρενέργειες ήταν περιορισμένες. Από την άλλη, η se έχει βγάλει και κινητάρες τύπου k700, k750 και βεβαίως βεβαίως w900 , το μοναδικό w της ιστορίας με κάμερα ποιότητας και δυνατοτήτων σειράς k. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Μακράν το χειρότερο κινητό της se ήταν το v800. Ευτυχώς για την ίδια, η συσκευή δεν αποδείχτηκε ιδιαίτερα εμπορικη (μάλλον λόγω μεγέθους και κάπως περίεργου σχήματος) και για αυτό το λόγο οι..... παρενέργειες ήταν περιορισμένες. Από την άλλη, η se έχει βγάλει και κινητάρες τύπου k700, k750 και βεβαίως βεβαίως w900 , το μοναδικό w της ιστορίας με κάμερα ποιότητας και δυνατοτήτων σειράς k. Συμφωνω για το V800 οτι ηταν προβληματικο αλλα ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Μαζι με το gx30 και το V903 ειναι τα πιο ομορφα clamshell:) Οσο για το w900 που λες.... μαζι με το p910 ειναι η ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ συσκευες που εχει βγαλει η SE (δηλαδη απο 2002 ως σημερα). Ετσι απλα... w900 respect (ειναι και made in Japan;)) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πριν λίγες μέρες έριξα μια ματιά στο "μουσείο" μου και βλέπω το αγαπημένο μου Τ20s. Σκέφτομαι..."λες"; :shifty: Πατάω το power και ναι! Αν και είχα να το ανοίξω 1,5 χρόνο άνοιξε κανονικά και είχε λίγη μπαταρία (1/4) ακόμη!:eek: Απίστευτο κινητάκι!:love: Αυτό μαζί με το Κ750i είναι τα αγαπημένα μου Ericsson/Sony Ericsson.:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 (edited) 80 ευρω μου δινουν για ενα t29s......αξιζει να το αποχωριστω?τι λετε?:worry: Edited March 3, 2010 by Remali1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Όχι φίλε μου. Δεν αξίζει. Αυτά τα κομμάτια είναι συλλεκτικά πλέον! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 80 ευρω μου δινουν μου δινουν για ενα t29s......αξιζει να το αποχωριστω?τι λετε?:worry: εγω στην θεση σου δεν θα το εδινα.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 +1 αν και εσύ αποφασίζεις πόσο αξίζει για σένα το κινητό, εγώ προσωπικά δεν θα το πουλούσα. :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 80 ευρω μου δινουν για ενα t29s......αξιζει να το αποχωριστω?τι λετε?:worry: Σε καμία περίπτωση! Το μπλε ή το μωβ έχεις; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 το μωβ εχω και μαλιστα ειναι σε παρα πολυ κατασταση και με φορτιστη παρολο που το μαζεψα απ την ανακυκλωση συσκευων !!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verve77 Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Εγώ πάντως θα το είχα ήδη δώσει :lol: +1 για το Κ750i. Τρομερό κινητό για την εποχή του, εξαιρετικά χαρακτηριστικά και σε καλή τιμή. Παράθεση What u take is what u give... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 μολις προστεθηκε και ενα Τ39 στη συλλογη μου........:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 μολις προστεθηκε και ενα Τ39 στη συλλογη μου........:D Ωραιος! Ποσο πηγε το μαλλι? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW_E36 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Ωραιες εποχες.. το πρωτο ericsson που ειχα πιασει ηταν το GF 768 του θειου μου.. μετα το Τ28, Τ20 (γιουβαρλακι το λεγα :D ) Τ29, Τ65, Τ68 (το πρωτο εγχρωμο με το παιχνιδι ναυμαχια που το ειχα λιωσει.. :D ), p800 (η αρχη των παντων!), Τ610, P900, w800 και τελος P1i.. Τωρα ψαχνομαι στο εβαυ για να τα ξαναπαρω.. btw αν καποιος θελει καποιο (και οχι μονο ερικσον) και δεν εχει προσβαση στο εβαυ, ας μου πει να κανω κουμαντο.. :) Edited April 18, 2010 by BMW_E36 Παράθεση Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99... 🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro Greek Xiaomi Lovers Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Ωραιες εποχες.. το πρωτο ericsson που ειχα πιασει ηταν το GF 768 του θειου μου.. μετα το Τ28, Τ20 (γιουβαρλακι το λεγα :D ) Τ29, Τ65, Τ68 (το πρωτο εγχρωμο με το παιχνιδι ναυμαχια που το ειχα λιωσει.. :D ), p800 (η αρχη των παντων!), Τ610, P900, w800 και τελος P1i.. Τωρα ψαχνομαι στο εβαυ για να τα ξαναπαρω.. btw αν καποιος θελει καποιο (και οχι μονο ερικσον) και δεν εχει προσβαση στο εβαυ, ας μου πει να κανω κουμαντο.. :) Εγω το ελεγα ντολμαδακι και ας το ειχα σε γαλανολευκο χρωμα!! :lol::lol: Παντως το Τ20e ηταν φοβερο μπλιμπλικι, σκυλι... πλεον εχω μονο την δυσχρηστη πρασινη θηκη της ericsson να το θυμαμαι. :rolleyes: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) Μετα απο πολλα χρονια εχω πλεον ενα λειτουργικο SE P800:) To βρηκα στο Θησειο και μετα απο ενα μικρο παζαρι το πηρα στα 15 ευρω. Δεν αποκρινοταν η οθονη αλλα μεσω της λυσης του Φρανκενστάιν (ειχα ενα ηδη με καμμενη πλακετα) καταφερα να το λειτουργησω :) Θα ανεβασω photos σε λιγακι:) Edited April 18, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ... ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ERICSSON ΚΑΙ SONY ERICSSON.... H ΣΥΛΟΓΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Τ39, Τ300, Τ630, Κ750, Κ800, S500, W902, AINO Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 18, 2010 by zxr Κεφαλαία Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2010 Φίλε TiZiaNo[/member], καλώς όρισες στο φόρουμ! :) Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις συνεχόμενα με κεφαλαίους χαρακτήρες διότι πέραν του ότι το κείμενο γίνεται δυσανάγνωστο, παράλληλα η κεφαλαία γραφή εκλαμβάνεται και ως αύξηση του τόνου της φωνής και απαγορεύεται από τους όρους χρήσης. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. April 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2010 ενος θειου μου ηταν και το πηγαινε για πεταμα και το εσωσα!!!και ειναι και σε παρα πολυ κατασταση!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 μηπως ξερει κανεις να μου πει πως γινεται στο T29 μου να γραφω μηνυματα 160 χαρακτηρων? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 Θα ανεβασω photos σε λιγακι:) Απο τα κορυφαία τηλέφωνα της εποχής του!!! :) Υ.Γ. βάλε καμιά παντόφλα, θα κρυώσεις!!! (βλέπε φώτο)!!!:p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 μηπως ξερει κανεις να μου πει πως γινεται στο T29 μου να γραφω μηνυματα 160 χαρακτηρων? :worry: Ελπίζω να ισχύει αυτό για το Τ29. Θα πρέπει να απενεργοποιήσεις τους Εθνικούς χαρακτήρες. Θα το βρεις στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2010 (edited) Απο τα κορυφαία τηλέφωνα της εποχής του!!! :) Υ.Γ. βάλε καμιά παντόφλα, θα κρυώσεις!!! (βλέπε φώτο)!!!:p:lol: :lol::lol: Ειχε ζεστη εκεινη τη μερα:p Απορω με εμενα βεβαια γιατι συνηθως κυκλοφορω ξυπολυτος στο σπιτι υγ: δεν ηταν απλα απο τα κορυφαια... ηταν ΤΟ κορυφαιο. (οσο και αν λατρευω το 7650... το P800 ηταν απλα ονειρο για οποιον το ειχε τοτε... 2002-2003) Edited April 22, 2010 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts