xamurabi Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 "Περί πορτακίου ο λόγος" έτσι ? :p Το πορτάκι λοιπόν, καταπληκτικό κατά τα άλλα, αλλά είχε, όπως πιθανώς ξέρετε, και λίγα αρνητικά. Το μέγιστο αρνητικό του ήταν ότι ως μηχανικά ανοιγόμενο "πράγμα" είχε μια τάση να χαλάει ειδικά όταν είχε και "μαγκιά" (άνοιγε με το πάτημα του πλαϊνού κουμπιού). Το Τ28 μου, άλλαξε δύο πορτάκια!(και ήταν και ακριβά πανάθεμά τα) Ακόμη και το Τ18 μου μετά από λίγο καιρό αν το φύσαγες απο συγκεκριμένη γωνία, άνοιγε από μόνο του.!!! Η γενική αρχή του βιομηχανικού σχεδιασμού (πες το και μάρκετινγκ) είναι : όσο λιγότερα κινητά μηχανικά μέρη, τόσο καλύτερα. Τα clam cells από την άλλη είναι μια ιστορία που σηκώνει κουβέντα. Έχουν ποιο "στιβαρή" κατασκευή από τα candy με πορτάκι και σίγουρα "κρατάνε" περισσότερο χωρίς να έχουν πρόβλημα με το άνοιξε κλείσε. Βέβαια δεν ξέρω προσωπικά πολλούς που έχουν κρατήσει για πάνω από 1,5 με δύο χρόνια clam τηλέφωνο για να ξέρω την αντοχή τους στη χρήση (συνήθως τα αλλάζουν κάθε χρόνο που λήγει ο χρόνος αναβάθμισης) :lol: Όπως και να έχει, τα πορτάκια ήταν και πρακτικά και μουράτα. Το μόνο που "με χάλαγε" είναι η ενοχλητική ομοιότητα που έχουν με τις παλιές μοτορόλες (τις επονομαζόμενες και "παντόφλες"), σε μικρότερη έκδοση φυσικά!!!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Και τα clamshell έχουν τα αρνητικά τους. Motorola Τ720 φίλης, άνοιγε επίσης με "φύσημα", τρεις μήνες μετά την αγορά του... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Και τα clamshell έχουν τα αρνητικά τους. Motorola Τ720 φίλης, άνοιγε επίσης με "φύσημα", τρεις μήνες μετά την αγορά του... Το εν λόγω Motorola είχε από τη χειρότερη ποιότητα κατασκευής. Περίεργο πάντως που κράτησε και 3 μήνες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Γενικά δεν είχαν την ίδια πιότητα τα κινητά με πορτάκια. Το 768 ήταν σαφώς πιο ευαίσθητο από το όμοιο αλλά πιο πολυτελές 788 του οποιου το πορτάκι παρά τις πολλές πτώσεις ουδέποτε έσπασε (σε εμένα και σε πολύ κόσμο). Αντίθετα στο 768 αρκούσε πολλές φορές μία "μικρή" πτώση για να σπάσει στο ένα άκρο. Το Τ28 ήταν κακόφιμο επέισης (λόγο ελατηρίου και κουμπιού που φαγόνονταν άνοιγε μόνο του). Τα περισσοτερα από τα υπόλοιπα (Τ18, Τ10, Τ29 κτλ) ήταν γενικά πιο ανθεκτικά. Το θέμα έιναι πως η Sony ΚΑΙ erricson μπορεί να βγάλει επιτέλους ένα κινητό με πορτάκι αν θέλει να θυμάτε και να τιμά την ιστορία της (του μισού της δηλαδή :cool: ). Πορτάκι ΤΩΡΑ!! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Γενικά δεν είχαν την ίδια πιότητα τα κινητά με πορτάκια. Το 768 ήταν σαφώς πιο ευαίσθητο από το όμοιο αλλά πιο πολυτελές 788 του οποιου το πορτάκι παρά τις πολλές πτώσεις ουδέποτε έσπασε (σε εμένα και σε πολύ κόσμο). Αντίθετα στο 768 αρκούσε πολλές φορές μία "μικρή" πτώση για να σπάσει στο ένα άκρο. Το Τ28 ήταν κακόφιμο επέισης (λόγο ελατηρίου και κουμπιού που φαγόνονταν άνοιγε μόνο του). Τα περισσοτερα από τα υπόλοιπα (Τ18, Τ10, Τ29 κτλ) ήταν γενικά πιο ανθεκτικά. Ακριβώς. Το πορτάκι στο Τ28 ήταν πολύ εύκολο να χαλάσει (αν και προσωπικά δεν μου χάλασε ποτέ γιατί το πρόσεχα ιδιαίτερα), αλλά το πορτάκι του Τ39 λ.χ. ήταν άψογο. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2005 Ακριβώς. Το πορτάκι στο Τ28 ήταν πολύ εύκολο να χαλάσει (αν και προσωπικά δεν μου χάλασε ποτέ γιατί το πρόσεχα ιδιαίτερα), αλλά το πορτάκι του Τ39 λ.χ. ήταν άψογο. Ετσι ακριβώς. Ούτε σε μένα έπαθε ποτέ κάτι το Τ28 αλλά για το Τ39 δεν άκουσα από κανένα για προβλήματα στο πορτάκι. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 tora paratirisa to thread.. ego exo to proto mou GH 688 kai ena GA 628 pou eixa vrei se mia paralia kleisto ligo meta pou eixa parei to 688. (to kratisa afou de mporousa na to anoikso na vro til tou idioktiti na ton paro :/ ) kai ta prosfata p800 kai k750i. to 688 paidia.. eixe kapos argo menu (me ta soft keys na min polivoithoun pano se auto).. alla itan skili.. eixe kai to siderenio perivlima, fovero tilefono.. mesa sto kouti tou einai, opos oti allo kinito exei perasei apo ta xeria mou :) tora pou to skeftomai, o pappous mou exei ki ekeinos ena GA628 kai prepei na nai ki auto sto kouti tou.. tha to kavatzoso! :shifty: Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Εχω ένα Τ28. Προσπάθησα να το φορτίσω μετά από 2-3ετή παύση αλλά τζίφος. Γνωρίζει κανείς κάποιο eshop που να πουλά μπαταρία για αυτό; Battery type : Li-Polymer Ultra Slim BUS-10 3.6V 500mAh Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spybol Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Gia to t28.. balto ston fortisth kai asto.. tha xekinhsei na fortizei meta apo 10-15 lepta mporei kai parapanw.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Το έκανα πριν μου το πεις αλλά το άφησα για 10 λεπτά και δεν έκανε τίποτα. Θα το αφήσω παραπάνω. Βρήκα με 10 ευρώ μπαταρία καινούρια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Αν η μπαταρία έχει πολλά χρόνια να φωρτηστέι αργέι λίγο να πάριε μπρός (μετά αρχίζει και δειχνει). Καλού κακού ρίξε ένα καθάρισμα στουε πόλους της (με ένα κατσαβιδάκι ξίστα λίγο). Αν έχεις πολύμετρο σύνδεσε το κινητό στον φωστηστή χωρίς μπαταρία και μέτρα (βολτ) αν δείνει ρευμα στα ελάσματα που ακουμπούν την μπαταρία (ότνα αυτή θα ήτνα συνδεδεμένη). Αν δεν δείνει ρευμα (κάπια volt περι τα 3-4) θα πεί πως έχει πρόβλημα το κινητό ή ο φωρτηστής!! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 Πήρε και δουλεύει κανονικά! Σκύλος το Ericsson! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. November 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Απλά την ειχες αφησει πολυ καιρο και ειχε αδειασει τελειως. Κανε τις δυο τρεις πληρεις κυκλους φορτισης - αδειασματος και νομιζω θα ελθει στα ισια της! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2005 Απλά την ειχες αφησει πολυ καιρο και ειχε αδειασει τελειως. Κανε τις δυο τρεις πληρεις κυκλους φορτισης - αδειασματος και νομιζω θα ελθει στα ισια της! Το είχα παρατημένο...λογικό να ξεφορτίσει. Ξεκίνησε να φορτίζει μετά από 35'... :rolleyes: Ιδού ο "σκύλος". (captured by SE K750i) http://img484.imageshack.us/img484/9978/dsc00122medium8xd.th.jpg Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 ε.. όχι και τόσο σκυλί το συγκεκριμένο μοντέλο.. :O Θυμάσαι τι πάθενε το πορτάκι του κάθε τρείς και λίγο.. Κοιτα πόσο μεγάλη δείχνει σήμερα η κεράια του στο "μικρό" σωματάκι... Σαν ωραία γυναικα με μεγάλη μύτη μου μοιάζει.. :) Και τότε μου φαινόταν μια χαρά να σκευτείς.. Οντως αλλάξαν τα πράγματα Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2005 Σκυλί με την έννοια του ότι "αντέχει" και πράγματι, η μητέρα μου το πήρε μόλις κυκλοφόρησε και ακόμη το δουλεύει... Και το πορτάκι αντέχει! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Σκυλί με την έννοια του ότι "αντέχει" και πράγματι, η μητέρα μου το πήρε μόλις κυκλοφόρησε και ακόμη το δουλεύει... Και το πορτάκι αντέχει! Aκριβώς ...5 χρόνια και αντέχει ΚΑΙ το πορτάκι. Το είχε και η μητέρα μου μια εποχή... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baggy Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Το Πρωτο 197 κα το καλυτερο Τ39m......... που τα χρονια ωραια χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μη μου τα θυμίζετε και έδωσα το Τ28 μου στην απόσυρση του γερμανού για το κ%*#!# RazR. :down: :down: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Μη μου τα θυμίζετε και έδωσα το Τ28 μου στην απόσυρση του γερμανού για το κ%*#!# RazR. :down: :down: Αν κέρδιζες και κάτι με την απόσυρση... Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Σου έδινε το V3 με 20% έκπτωση. Αλλά και 90% να ήταν δεν έπρεπε να το αποχωριστώ... :hunter: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2005 Καλημέρα σε όλους! Ωραίο thread! :p Λοιπόν έχω κι εγώ στην συλλογή μου 2 388 το ένα εκ των οποίων (το πρώτο μου κινητό) είναι dead και το άλλο (το πρώτο της μητέρας μου) το έχει ο ανηψιός μου (5 ετών :p ) και παίζει. Το κινητό με το οποίο είχα και έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του είναι το Τ20s για 2 λόγους: 1) Διότι είτε μιλούσες ώρες είτε καθόλου μου κρατούσε το ίδιο, 5 ημέρες! 2) Η μπαταρία του κρατάει ακόμη το ίδιο! Το τσέκαρα πρόσφατα! 3) Πριν λίγες μέρες το άνοιξα μετά από 1 χρόνο και όσο κι αν ακούγεται κουφό, είχε ακόμη μπαταρία, άνοιξε κανονικά και άντεξε σε αναμονή 1 ημέρα, οπότε και ζήτησε "μαμ"! Α, και το συγκεκριμένο κινητό στις ένδοξες εποχές του κορυφαίου service (παλιά πλέον...) είχε ραντεβού με καφέ σε μια απότομη στροφή στο αυτοκίνητο γυρνώντας από Ορεστιάδα. Μετά από αυτό έκανε κάτι τρελλά (δεν θυμάμαι ακριβώς τι) και το πήγα στο συγχωρεμένο σέρβις της Βούλγαρη στην Θεσσαλονίκη. Χωρίς ούτε καν να το ανοίξουν, μου έδωσαν ένα άλλο (αυτό που έχω ακόμη) και έφυγα... :w00t: :secret: Βρε τι θυμήθηκα τώρα... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ Τ18 Τ20 Τ29....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ Τ39 ΔΕ ΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2005 ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ Τ18 Τ20 Τ29....ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟ Τ39 ΔΕ ΒΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ... :rolleyes: συμφωνω απολυτα μαζι σου ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. December 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2005 Το Τ39 ήταν πολύ μπροστά απο την εποχή του και ήταν το τηλεφωνο πάνω στο software του οποίου βασίστηκαν και τα επόμενα τηλεφωνα της SE (μέχρι το Τ610). Αλήθεια, ποια είναι η γνώμη σας για το μεταλλικό σασί που είχαν τα Τ28, Τ39? Το υλικό του ήταν απο κράμα μαγνησίου και θεωρώ οτι ηταν πολυ εξεζητημένη και ακριβή λύση για την εποχή. Πάντως χάριζε στο κινητό τρομερή στιβαρότητα! Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts