gponiris Δημοσιεύτηκε July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2016 Μηπως γνωριζει κανεις πως ενεργοποιω το 4g στο κινητο? Εχω 2καρτες cosmote πανω του και τις ειχα αλλαξει προσφατα σε 4g και ενω οι ρυθμισεις ειναι στο αυτοματο στην 1η καρτα μεταξυ 4g/3g και στη δευτερη σε 2g(αν υπαρχει τροπος να βγαλω οff την 2η καρτα πειτε μου),δεν μπαινει ποτε σε 4g mode! :mad: Επισης θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο καταστημα που θα μπορουσα να παρω μια δευτερη μπαταρια,καθως και κανενα καλο προγραμμα να κατεβασω που να αδρανοποιει προγραμματα που τρεχουν background και τρωνε τη μπαταρια(οτι συμβουλες για καλη λειτουργικοτητα ειναι αποδεκτες). Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gponiris Δημ. July 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Κανενας δεν γνωριζει????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peiraiwths68 Δημ. July 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2016 Καλημέρα κι από εμένα. Θέλω να αγοράσω το J7 (2016) και συγκεκριμένα το Samsung Galaxy J7(2016) Duos J7108 Dual SIM 4G από το ebay έχω βρεί τις συχνότητες του μοντέλου J7108 και φαίνεται ότι εκτός από την 800 οι υπόλοιπες καλύπτονται. Γνωρίζει κάποιος αν θα μπορεί να δουλέψει χωρίς πρόβλημα στην ελλάδα? Επίσης υπάρχει κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξω στην αγορά από το ebay (Hong Kong)? Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 Έχω ένα Samsung Galaxy J3 6 δίκαρτο (Android 5.1.1). Για τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής μου λέει: Συνολικός χώρος: 8,00GB Διαθέσιμος χώρος: 438ΜΒ Μνήμη συστήματος: 3,21GB Χρησιμοποιούμενος χώρος: 4,35GB Δεδομένα στο cache: 208ΚΒ Διάφορα αρχεία: 16,82ΜΒ Για την κάρτα μνήμης: Συνολικός χώρος: 0,96GB Διαθέσιμος χώρος: 76,58ΜΒ Μου έχει βγάλει ειδοποίηση που λέει ότι ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται. Υπάρχουν ενημερώσεις για εφαρμογές αλλά δεν τις κατεβάζει γιατί, όπως λέει, δεν υπάρχει χώρος. Προσπαθώ να κατεβάσω μία εφαρμογή των 2,54ΜΒ και δεν την κατεβάζει γιατί δεν έχει χώρο. Δεν του φτάνουν 438ΜΒ για να κατεβάσει 2,54ΜΒ; Πλάκα μου κάνει; Πριν 2-3 μέρες είχα πάνω από 500ΜΒ άδεια, κάπου 506ΜΒ αν θυμάμαι καλά, και έλεγε πάλι τα ίδια. Έκανα αναζήτηση στο google, βρήκα κι άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με διάφορες συσκευές, γινόταν μεγάλη συζήτηση αλλά καμία λύση δεν δινόταν. Σκοπεύω να πάρω μία άλλη μνήμη των 32GB αλλά μέχρι τότε υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτή τη βλακεία που μου έχει σπάσει τα νεύρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2016 (edited) Έχω ένα Samsung Galaxy J3 6 δίκαρτο (Android 5.1.1). Για τον χώρο αποθήκευσης της συσκευής μου λέει: Συνολικός χώρος: 8,00GB Διαθέσιμος χώρος: 438ΜΒ Μνήμη συστήματος: 3,21GB Χρησιμοποιούμενος χώρος: 4,35GB Δεδομένα στο cache: 208ΚΒ Διάφορα αρχεία: 16,82ΜΒ Για την κάρτα μνήμης: Συνολικός χώρος: 0,96GB Διαθέσιμος χώρος: 76,58ΜΒ Μου έχει βγάλει ειδοποίηση που λέει ότι ο χώρος αποθήκευσης εξαντλείται. Υπάρχουν ενημερώσεις για εφαρμογές αλλά δεν τις κατεβάζει γιατί, όπως λέει, δεν υπάρχει χώρος. Προσπαθώ να κατεβάσω μία εφαρμογή των 2,54ΜΒ και δεν την κατεβάζει γιατί δεν έχει χώρο. Δεν του φτάνουν 438ΜΒ για να κατεβάσει 2,54ΜΒ; Πλάκα μου κάνει; Πριν 2-3 μέρες είχα πάνω από 500ΜΒ άδεια, κάπου 506ΜΒ αν θυμάμαι καλά, και έλεγε πάλι τα ίδια. Έκανα αναζήτηση στο google, βρήκα κι άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα με διάφορες συσκευές, γινόταν μεγάλη συζήτηση αλλά καμία λύση δεν δινόταν. Σκοπεύω να πάρω μία άλλη μνήμη των 32GB αλλά μέχρι τότε υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω αυτή τη βλακεία που μου έχει σπάσει τα νεύρα; Κάτω από 500mb έχω και εγώ πρόβλημα, αλλά δεν το έψαξα ιδιαιτέρα και δεν έχω βρει λύση. Την πρώτη φορά μετέφερα όλες τις φωτογραφίες, βίντεο και μουσική στην κάρτα και έκανα χώρο. Τη δεύτερη, έσβησα κάποιες μεγάλες εφαρμογές και έστρωσε πάλι. Την επόμενη δεν ξέρω τι θα κάνω, θα το δω όταν έρθει η ώρα. Αν μπορείς να περνάς τις εφαρμογές σου στην κάρτα μνήμης καλώς, με μια καρτούλα θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου, αλλά οι συγκεκριμένες εφαρμογές θα γίνουν αισθητά πιο αργές. Είναι μια λύση την οποία προσωπικά την έχω απορρίψει. Αν πάλι δεν μεταφέρονται, ΜΗΝ πάρεις άλλη κάρτα μνήμης, δεν θα αλλάξει κάτι. Δες και αυτό, ίσως σε βοηθήσει. Edited August 8, 2016 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2016 Αν μπορείς να περνάς τις εφαρμογές σου στην κάρτα μνήμης καλώς, με μια καρτούλα θα κάνεις άνετα τη δουλειά σου, αλλά οι συγκεκριμένες εφαρμογές θα γίνουν αισθητά πιο αργές. Είναι μια λύση την οποία προσωπικά την έχω απορρίψει. Αν πάλι δεν μεταφέρονται, ΜΗΝ πάρεις άλλη κάρτα μνήμης, δεν θα αλλάξει κάτι. Δες και αυτό, ίσως σε βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή κάποια ελάχιστα βίντεο και φωτογραφίες πιάνουν 1,4GB. Οπότε θα τα περάσω στον υπολογιστή και θα πάρω μία νέα μνήμη ώστε να χρησιμοποιώ αυτή για την αποθήκευση βίντεο και εικόνων. Σελίδες σαν το λινκ που μου στέλνεις τα έχω δει και τα έχω κάνει. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Έχω ένα Samsung Galaxy J3 2016 δίκαρτο, Cosmote και Vodafone. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω επιλέξει ως δίκτυο υπηρεσίας δεδομένων τη Vodafone. Μπαίνω στο ίντερνετ χωρίς πρόβλημα. Κλείνω το κινητό και το ανοίγω ξανά. Δεν μπορώ ούτε ίντερνετ να μπω ούτε mail να δω. Η συσκευή λέει ότι έχω συνδεθεί με 4G αλλά τόσο το chrome όσο και η εφαρμογή του android για ίντερνετ λένε ότι είμαι εκτός σύνδεσης. Αν αλλάξω το δίκτυο δεδομένων σε Cosmote και στο καπάκι αλλάξω ξανά σε Vodafone, τότε μπαίνω μια χαρά στο ίντερνετ. Γιατί συμβαίνει αυτό; Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου άρχισε. Πριν δεν το είχα αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Έχω ένα Samsung Galaxy J3 2016. Προσπαθώ να το συνδέσω με το bluetooth του αυτοκινήτου (Ford μοντέλο του 2008) και δεν μπορώ. Με το παλιό κινητό, Νοκια 6290 του 2007, μόλις ανοίξω το bluetooth, το αυτοκίνητο δίνει αμέσως το ΡΙΝ για να συνδεθεί. Με το Samsung δεν σαλεύει καθόλου. Το κινητό βλέπει το αυτοκίνητο, μόλις πατήσω να συνδεθεί μου ζητά τον κωδικό και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα, είτε πατήσω κάτι είτε όχι, σταματά να ζητά κωδικό λέγοντας ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να τα συνδέσω; Το ραδιο-cd του αυτοκινήτου δεν έχει κάποιο μενού, κάποιο κουμπί για να προσπαθήσει το αυτοκίνητο να συνδεθεί με το κινητό. Από την άλλη τα 2 κινητά συνδέθηκαν αμέσως μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Μηπως γνωριζει κανεις πως ενεργοποιω το 4g στο κινητο? Εχω 2καρτες cosmote πανω του και τις ειχα αλλαξει προσφατα σε 4g και ενω οι ρυθμισεις ειναι στο αυτοματο στην 1η καρτα μεταξυ 4g/3g και στη δευτερη σε 2g(αν υπαρχει τροπος να βγαλω οff την 2η καρτα πειτε μου),δεν μπαινει ποτε σε 4g mode! :mad: Επισης θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο καταστημα που θα μπορουσα να παρω μια δευτερη μπαταρια,καθως και κανενα καλο προγραμμα να κατεβασω που να αδρανοποιει προγραμματα που τρεχουν background και τρωνε τη μπαταρια(οτι συμβουλες για καλη λειτουργικοτητα ειναι αποδεκτες). Ευχαριστω εκ των προτερων Έχω κι εγώ το ίδιο μοντέλο 2 μήνες τώρα αλλά με μία κάρτα Cosmote και μία Vodafone. Μάλιστα την κάρτα της Cosmote την πήρα μαζί με το κινητό γιατί η παλιά δεν ήταν micro sim. Δεν υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσεις το 4G. Αυτό ενεργοποιείται αυτόματα μόλις είναι δυνατή η σύνδεση σε 4G. Το έχω δει με τα μάτια μου. Η Cosmote όλον αυτό τον καιρό νομίζω ποτέ δεν συνδέθηκε σε 4G. Ούτε εδώ στην Αττική ούτε στην Ήπειρο που πήγα διακοπές. Το καλύτερό της ήταν Η+ σε μένα. Η Vodafone από την άλλη συνδέεται σε 4G απευθείας αλλά η ποιότητα του σήματος είναι πολύ χειρότερη της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Έχω ένα Samsung Galaxy J3 2016. Προσπαθώ να το συνδέσω με το bluetooth του αυτοκινήτου (Ford μοντέλο του 2008) και δεν μπορώ. Με το παλιό κινητό, Νοκια 6290 του 2007, μόλις ανοίξω το bluetooth, το αυτοκίνητο δίνει αμέσως το ΡΙΝ για να συνδεθεί. Με το Samsung δεν σαλεύει καθόλου. Το κινητό βλέπει το αυτοκίνητο, μόλις πατήσω να συνδεθεί μου ζητά τον κωδικό και μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα, είτε πατήσω κάτι είτε όχι, σταματά να ζητά κωδικό λέγοντας ότι δεν είναι δυνατή η σύνδεση. Τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να τα συνδέσω; Το ραδιο-cd του αυτοκινήτου δεν έχει κάποιο μενού, κάποιο κουμπί για να προσπαθήσει το αυτοκίνητο να συνδεθεί με το κινητό. Από την άλλη τα 2 κινητά συνδέθηκαν αμέσως μεταξύ τους. Επειδη εχει ο πατερας μου bluetooth στο αμαξι κανε το εξης.Θα ανοιξεις το bluetooth του j3 και θα το βαλεις ορατο σε ολους,ξεσυνδεσε το nokia σου διαγραφοντας τη συσκευη και συνδεσε το j3 βαζοντας τον κωδικο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Μηπως γνωριζει κανεις πως ενεργοποιω το 4g στο κινητο? Εχω 2καρτες cosmote πανω του και τις ειχα αλλαξει προσφατα σε 4g και ενω οι ρυθμισεις ειναι στο αυτοματο στην 1η καρτα μεταξυ 4g/3g και στη δευτερη σε 2g(αν υπαρχει τροπος να βγαλω οff την 2η καρτα πειτε μου),δεν μπαινει ποτε σε 4g mode! :mad: Επισης θα ηθελα να μου πειτε ενα καλο καταστημα που θα μπορουσα να παρω μια δευτερη μπαταρια,καθως και κανενα καλο προγραμμα να κατεβασω που να αδρανοποιει προγραμματα που τρεχουν background και τρωνε τη μπαταρια(οτι συμβουλες για καλη λειτουργικοτητα ειναι αποδεκτες). Ευχαριστω εκ των προτερων Εμένα δούλεψε κανονικά με νέα microsim αφου πρώτα έστειλα μήνυμα 4G στο 1333 για να ενεργοποιηθεί η 4g πρόσβαση. Δεν θυμαμαι αν χρειάστηκε να κάνω επανεκκίνηση μετά,πάντως δούλεψε κανονικά. Τι εννοείς ότι θες να βγάλεις off την 2η sim ? Αν η πρώτη είναι ρυθμισμένη σε 4g/3g/2g, η 2η θα μπει σε 2g μόνο. Πρόσβαση στο ίντερνετ θα έχει μόνο αυτή που έχεις προεπιλεγμένη. Edited August 20, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Επειδη εχει ο πατερας μου bluetooth στο αμαξι κανε το εξης.Θα ανοιξεις το bluetooth του j3 και θα το βαλεις ορατο σε ολους,ξεσυνδεσε το nokia σου διαγραφοντας τη συσκευη και συνδεσε το j3 βαζοντας τον κωδικο. Στις διακοπές δεν είχα πάρει το αμάξι μαζί και είχα αποσυνδέσει τη μπαταρία, οπότε δεν υπάρχει συνδεδεμένη συσκευή. Και να υπήρχε, δεν υπάρχει τρόπος αποσύνδεσης, δεν δίνεται πουθενά τέτοια επιλογή στο μενού του ραδιο-CD. Έχοντας το ράδιο ανοιχτό στο αυτοκίνητο, μόλις ενεργοποιήσω το bluetooth του παλιού ΝΟΚΙΑ αμέσως μου δίνει pin για να το συνδέσω. Εννοείται πως δεν το συνδέω. Αντiθέτως, όση ώρα κι αν έχω ανοιχτό το bluetooth του Sansung, δεν δίνει ποτέ pin. Μόλις ενεργοποιήσω το bluetooth στο Samsung, το ίδιο το κινητό λέει ότι τώρα είναι ορατό σε όλες τις συσκευές αλλά το ράδιο του αυτοκινήτου δεν αντιδρά. Επίσης, με το λάπτοπ μου, μοντέλο 2009 περίπου, ούτε το λάπτοπ βλέπει το κινητό ούτε το κινητό το λάπτοπ. Από την άλλη, μόλις ξέθαψα ένα πολύ παλιό USB bluetooth και μόλις το σύνδεσα στον υπολογιστή εγκαταστάθηκαν αμέσως οι drivers και αλληλοειδοθήκανε με το κινητό. Edited August 20, 2016 by dotorized Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dotorized Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τελικά η λύση ήταν πολύ απλή. Άλλαξα το όνομα του κινητού σε κάτι μικρότερο, από το default "Samsung Galaxy J3 (2016)" σε "Samsung". Μετά την αλλαγή η σύνδεση με το αυτοκίνητο έγινε αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alieus Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Έχω αυτό τηλέφωνο και θέλω να ξαναπεράσω την stock rom. Υπάρχει τρόπος από την αρχή να μην εγκαταστήσω τις εφαρμογές της σαμσουνγκ και της microsoft για να μην με ενοχλούν μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETTROS Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 To πήρε η αδελφή μου Δεν έχει λέει ήχο στο ξυπνητήρι και χάνει κλήσεις Είδα φευγαλέα ρυθμίσεις, όλα ήταν οκ όσον αφορά ήχους και ειδοποιήσεις Υπάρχει κάποιο τίπ; Ευχαριστώ Παράθεση κουκουρουκου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. September 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2016 Καλημέρα. Πως ενεργοποιώ την διπλή αναμονή λειτουργία στις κάρτες ΣΙΜ? Μου βγάζει αποτυχια ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως είναι θέμα SIM? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Καλησπέρα επειδή θέλω να κάνω δώρο το j3 2016 και το άτομο που θα το πάρει θέλει να έχει ράδιο ξέρουμε αν έχει όντως όπως είδα σε κάποια σάιτ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Εχει ράδιο. Σε αυτο που γράφει ο φίλος πιο πάνω για την ταυτόχρονη λειτουργία των 2 σιμ: εγώ το δοκίμασα και ενεργοποιηθηκε. Ο τρόπος που το κάνει όμως ειναι λίγο τεχνητός,δεν ανοίγει ταυτόχρονα και τις 2 σιμ. Αλλάζει τις προωθήσεις και τις αναμονές. Αν θυμάμαι καλά την διαδικασία που κάνει,αφηνει την μια καρτα ενεργή και ενεργοποιεί την αναμονή της. Στην 2η ρυθμίζει να προωθούνται οι κλήσεις εκτός δικτύου στην πρώτη. Αρα μαλλον δεν συμφέρει γιατί υπάρχει χρέωση προώθησης και προφανώς δεν θα προωθούνται και τα sms. Το ότι δεν σε αφήνει να ενεργοποιήσεις μπορεί να είναι και θεμα sim , νομίζω κάποιες παλιες κοσμοτε δεν σε αφηναν να πειράξεις απευθείας τις προωθήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeas31 Δημ. October 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2016 Καλησπερα παιδια γνωμη για κινητακι? ΕΠισης ποια η διαφορα μεταξυ του απλου και του duos? μονο οι ΣΙΜ? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Βγήκε μια αναβάθμιση σήμερα,αν την πέρασε κανείς ας πει εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giota23S Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Έχω κ γω αυτό το κινητό παιδιά και σήμερα ξαφνικά μου εμφάνισε στην οθόνη πολλές γραμμές οριζόντιες και πολύχρωμες και πατούσα το δεξιό πληκτρο και δεν γινόταν τίποτα.έβγαλα την μπαταρία, την ξανά έβαλα και τώρα είναι μια χαρά.τι λέτε να συνεβη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Αν δε στο ξανακάνει, απλά μη δίνεις σημασία. Τυχαίνει καμιά φορά να τρελαίνονται, συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Γνωριζει κανεις αν το κινητο εχει δυνατοτητα multitask? Edited January 25, 2017 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Android ειναι, multitasking κάνει Τι ακριβως θες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Android ειναι, multitasking κάνει Τι ακριβως θες? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Αν μπορει να χωριστει η οθονη και να κανεις ταυτοχρονα δυο πραγματα.πχ YouTube και mail. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts