giogio Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Διόρθωση, 3.5.0 έκδοση όχι 3.2.5 Δοκίμασες μήπως να την βάλεις με TWRP? Ναι με TWRP την περασα και ρουτ κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Ναι με TWRP την περασα και ρουτ κανονικα. Αρχικά έκανα dirty flash πάνω από την 3.2.4... έκανε κάτι κουλά, πχ χωρίς εικονίδιο για μπαταρία κτλ κτλ... Τελικά έκανα format και την πέρασα με twrp, μια χαρά μέχρι στιγμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει να εγκαταστησω την εκδοση 3.2.4 μεσω TWRP Recovery ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έχει κάνει κανείς δοκιμή σε καμιά aosp να δούμε αν έχει διαφορά η κάμερα? Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 έχει κάνει κανείς δοκιμή σε καμιά aosp να δούμε αν έχει διαφορά η κάμερα? αυτός μόνο έχει κάνει τεστ με διαφορά στις κάμερες, δοκιμάζει διάφορες rom για το κινητό και σχολιάζει... Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 αμελητέα ως ανύπαρκτη διαφορά.έφυγα για aosp με το που το πιάσω. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Πήρε και ο Sultanxda op3 και ήδη έβγαλε rom... Δοκίμασε κανείς; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Γενικά από αναβαθμίσεις η εταιρεία πως πάει; παίζει να πάρουμε μέσα στο έτος την έφτασα; γιατί σχεδόν στοκ είναι το τηλέφωνο. Δεν υπάρχει λόγος να την αργήσουν. Και ούτε έχει η εταιρεία να διαχειριστεί πενήντα διαφορετικά μοντέλα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 εμείς πέρσι στο g3 την πήραμε από τους πρώτους και ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει με τα bootloop.χίλιες φορές να αργήσουν παρά να την δώσουν κουτση. αν και μέσα στους επόμενους 3 μήνες πιστεύω θα βγει σε aosp. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cumfiesta Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 εμείς πέρσι στο g3 την πήραμε από τους πρώτους και ακόμα το φυσάμε και δεν κρυώνει με τα bootloop.χίλιες φορές να αργήσουν παρά να την δώσουν κουτση. αν και μέσα στους επόμενους 3 μήνες πιστεύω θα βγει σε aosp. Εγω στο g3 δεν είχα ποτε bootloop... Πήρε και ο Sultanxda op3 και ήδη έβγαλε rom... Δοκίμασε κανείς; Την δοκιμασα φιλέ μου είχε πολλά bug ( στο fb πχ μονο του έπιανε παρατεταμένο πάτημα) κ η κάμερα είχε κάποια θέματα π λέει οτι είναι καλύτερη, σε 3 ώρες την έβγαλα. Αργοτερα έβγαλε ενα update το οποίο είχα παλι κάποια θέματα, δεν το έβαλα ομως κ είπε οτι δεν έχει χρόνο για να κανει άμεσα μεγάλες διορθωσεις. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μιας και μιλάτε ΚΑΙ για την εφαρμογή κάμερας, ανοίγοντας για 1η φορά το κινητό και ενώ έχω flashάρει την CM13 Nightly δεν δοκίμασα καθόλου την Google Camera μιας και αυτή που χρησιμοποιούσα στο 1+1 ήταν η A Better Camera. Η εφαρμογή κολλούσε όλο το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκτός από reboot με τον συνδιασμό Power button και Volume button. Στην καλύτερη προσπαθούσε για λίγο να κάνει auto focus μέχρι να κολλήσει και πάλι. Το επόμενο βήμα ήταν να χρησιμοποιήσω την επίσης αγορασμένη Camera FV-5. Με την συγκριμένη εφαρμογή και με το λίγο που χρησιμοποίησα το κινητό, η κάμερα φαίνεται να λειτουργεί. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Μιας και μιλάτε ΚΑΙ για την εφαρμογή κάμερας, ανοίγοντας για 1η φορά το κινητό και ενώ έχω flashάρει την CM13 Nightly δεν δοκίμασα καθόλου την Google Camera μιας και αυτή που χρησιμοποιούσα στο 1+1 ήταν η A Better Camera. Η εφαρμογή κολλούσε όλο το κινητό, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκτός από reboot με τον συνδιασμό Power button και Volume button. Στην καλύτερη προσπαθούσε για λίγο να κάνει auto focus μέχρι να κολλήσει και πάλι. Το επόμενο βήμα ήταν να χρησιμοποιήσω την επίσης αγορασμένη Camera FV-5. Με την συγκριμένη εφαρμογή και με το λίγο που χρησιμοποίησα το κινητό, η κάμερα φαίνεται να λειτουργεί. μπορείς να μας πεις αν έχεις καταφέρει με κάποια να πιάσεις τα 60fps; Γιατί εγώ έχω δει από 24 μέχρι 30 με stock.. Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 μπορείς να μας πεις αν έχεις καταφέρει με κάποια να πιάσεις τα 60fps; Γιατί εγώ έχω δει από 24 μέχρι 30 με stock.. Εγώ έχω CM 13 και φλάσαρα ένα modάκι ώστε να έχω 60fps στην στοκ κάμερα... Το modάκι θα το βρείτε στο παρακάτω λινκ, και στα σχόλια από κάτω θα βρείτε το αρχείο σε flashable για twrp.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/69f06f4f143e49db93577b11f2c559fc.jpg http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/temporary-108060fps-recording-oneplus-3-t3445636 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Εγώ έχω CM 13 και φλάσαρα ένα modάκι ώστε να έχω 60fps στην στοκ κάμερα... Το modάκι θα το βρείτε στο παρακάτω λινκ, και στα σχόλια από κάτω θα βρείτε το αρχείο σε flashable για twrp.... http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/temporary-108060fps-recording-oneplus-3-t3445636 ΣΩΡΑΙΟΣ ;) θενκς! Παιδιά όσοι βάλατε την 3.5, πώς πάει;; Τι παρατηρήσατε;; Την πέρασε κανένας με adb πάνω από 3.2.4; Χάσατε αρχεία; Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πάντως λίγο που είδα πριν μια παρουσίαση στο YouTube. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Ένας από τους λόγους που πήρα το τηλέφωνο είναι ότι το oxygenos είναι πολύ κοντά στο στοκ. Με την 3.5 βλέπω ότι σιγά σιγά το αλλάζουν. Και δε μου αρέσει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ψιλό βαριέμαι να ψάχνομαι με custom roms. Θέλω απλά ένα σταθερό καλό τηλέφωνο που να περνει τις αναβάθμισεις. Θα πηγενα σε nexus αλλά ποτέ δε μου άρεσε κανένα τους σε εμφάνιση. Όπως και θέλω φυσικά κουμπιά και όχι πάνω στην οθόνη. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 μπορείς να μας πεις αν έχεις καταφέρει με κάποια να πιάσεις τα 60fps; Γιατί εγώ έχω δει από 24 μέχρι 30 με stock.. Όχι, δεν έχει επιλογή για 60fps. Εγώ έχω CM 13 και φλάσαρα ένα modάκι ώστε να έχω 60fps στην στοκ κάμερα... Το modάκι θα το βρείτε στο παρακάτω λινκ, και στα σχόλια από κάτω θα βρείτε το αρχείο σε flashable για twrp.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160826/69f06f4f143e49db93577b11f2c559fc.jpg http://forum.xda-developers.com/oneplus-3/themes/temporary-108060fps-recording-oneplus-3-t3445636 Αυτό το mod 'πειράζει' την εφαρμογή της κάμερας που υπάρχει μέσα στην Nightly rom; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XmotoX Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Όχι, δεν έχει επιλογή για 60fps. Αυτό το mod 'πειράζει' την εφαρμογή της κάμερας που υπάρχει μέσα στην Nightly rom; Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Ναι αυτό το mod ενεργοποιεί τα fps της στοκ κάμερας που έχει ήδη η CM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδιά φοράω την resurrection remix και Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, Όταν με παίρνει κάποιο άγνωστο νούμερο τηλ. Θέλω να μου βγάζει μια συγκεκριμένη φωτο που θα επιλέξω Εγώ.ξέρει κανείς αν γίνεται με κάποια εφαρμογή από xposed?Το gravity έχει την επιλογή αλλά δεν το κάνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Παιδιά φοράω την resurrection remix και Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς, Όταν με παίρνει κάποιο άγνωστο νούμερο τηλ. Θέλω να μου βγάζει μια συγκεκριμένη φωτο που θα επιλέξω Εγώ.ξέρει κανείς αν γίνεται με κάποια εφαρμογή από xposed?Το gravity έχει την επιλογή αλλά δεν το κάνει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν κάνεις unzip το phone.apk λογικά εκεί μέσα θα έχει την φωτογραφία για τους άγνωστους αριθμούς. Αν την αλλάξεις μ' αυτήν που θέλεις, σίγουρα θα σου την εμφανίζει στην caller screen, απλά φοβάμαι μήπως με την αλλαγή της σου βγάλει μετά ότι καταστράφηκε το αρχείο. Sent from my Oneplus 3 using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Ευχαριστώ απλά για να μην πειράξω το σύστημα μήπως κανένα xposed module που μου έχει ξεφύγει?? Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alejandro11 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Φιλε μπορεις με τι ρομ cm13 να εχεις την ιδια ποιοτητα με την stock εκδοση? Την ειχα βαλει κ ειχε τεραστια διαφορα κ ξανα γυρισα στη παλια! Αν μπορεις απαντησε μου! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μπορεις με τι ρομ cm13 να εχεις την ιδια ποιοτητα με την stock εκδοση? Την ειχα βαλει κ ειχε τεραστια διαφορα κ ξανα γυρισα στη παλια! Εκτος κ αν γνωριζεις αν θα βγει στη πορεια καποιο θπδατε ωστε η καμερα να φτασει το επιπεδο τησ stock ωστε να περιμενω? Αν μπορεις απαντησε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ναι αυτό το mod ενεργοποιεί τα fps της στοκ κάμερας που έχει ήδη η CM... Σ' ευχαριστώ, θα το περάσω μόλις flashάρω την τελευταία Nightly. Φιλε μπορεις με τι ρομ cm13 να εχεις την ιδια ποιοτητα με την stock εκδοση? Την ειχα βαλει κ ειχε τεραστια διαφορα κ ξανα γυρισα στη παλια! Αν μπορεις απαντησε μου! Εγώ δεν μπορώ να σου απαντήσω μιας και το πρώτο πράγμα που κάνω σε όλα τα κινητά μου είναι να βάλω την CΜ. Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ένα βιντεο που είδα δεν υπάρχει διαφορά. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 ένα βιντεο που είδα δεν υπάρχει διαφορά. Αν μιλας για την καμερα σιγουρα υπαρχει δθαφορα και μεγαλη μαλιστα....μονο στην stock rom υπαρχουν η manual ρυθμισεις. Για αυτον τον λογο προσπαθουν ολοι να κανουν port την μαμα εφαρμογη της καμερας ανεπιτυχως μεχρι στιγμης! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Αν μιλας για την καμερα σιγουρα υπαρχει δθαφορα και μεγαλη μαλιστα....μονο στην stock rom υπαρχουν η manual ρυθμισεις. Για αυτον τον λογο προσπαθουν ολοι να κανουν port την μαμα εφαρμογη της καμερας ανεπιτυχως μεχρι στιγμης! σε αυτό εδώ το βίντεο που μπήκε στην προηγούμενη σελίδα εγώ διαφορά δεν είδα.στην περιγραφή έχει και samples. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts