orlox Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Έχει κανείς κάποια εφαρμογή για κάμερα καλύτερη από τη stock ή πειραγμένη στοκ; Με ενδιαφέρει κυρίως να μπορώ να αλλάζω το κλίστρο. Πχ στο mi4 έμενε ανοιχτό και 30 δευτερόλεπτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Έσκασε MIUI 9. :blink: http://s1.bild.me/bilder/110417/thumb_9799920Screenshot_2017-12-28-12-37-53-193_com.android.updater.png Edited December 28, 2017 by vasileios13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaretos Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ποια εκδοση φορας και σου εβγαλε MIUI9 ειδοποηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 το πρό μου https://drive.google.com/file/d/1NNHWqWVHURqfG8RMspPyB0ESBZgQTF5t/view Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Ποια εκδοση φορας και σου εβγαλε MIUI9 ειδοποηση? China,Official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatagr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 καλησπέρα πέρασα με το xiaomitool την miui9 stable china έγινε με επιτυχία αλλά δεν ξέρω τον κωδικό του mi account που μου ζητάει.το κινητό είναι κλειδωμένο τώρα. Τι κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 καλησπέρα πέρασα με το xiaomitool την miui9 stable china έγινε με επιτυχία αλλά δεν ξέρω τον κωδικό του mi account που μου ζητάει.το κινητό είναι κλειδωμένο τώρα. Τι κάνω????Βάζεις αυτό που είχες πριν. Αλλιώς δεν ξεκλειδώνει με τίποτα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatagr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος γιατί τον κωδικό δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος γιατί τον κωδικό δεν υπάρχει περίπτωση να τον βρω Κάνε password reset από το PC σου. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτούς που σου είπαμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του mi account σε περίπτωση κλοπής. Το ότι κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει για χαβαλέ ας προσέχουν την επόμενη φορά. Μπορείς να στείλεις μήνυμα στην μάνα xiaomi με την απόδειξη αγοράς μήπως μπορεί να βοηθήσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miatagr Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 Όχι δεν υπάρχει άλλος τρόπος από αυτούς που σου είπαμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του mi account σε περίπτωση κλοπής. Το ότι κάποιοι νομίζουν ότι υπάρχει για χαβαλέ ας προσέχουν την επόμενη φορά. Μπορείς να στείλεις μήνυμα στην μάνα xiaomi με την απόδειξη αγοράς μήπως μπορεί να βοηθήσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. θα το πάω αύριο σε κάνα μαγαζί για service λέτε να καταφέρουν τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. θα το πάω αύριο σε κάνα μαγαζί για service λέτε να καταφέρουν τίποτα? Σου απάντησε ο άνθρωπος,να κάνεις password reset από τον ΗΥ. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μολις κανω update χανονται καποιες επαφες που εχουν αποθηκευτει στο τηλεφωνο Γενικα που πρεπει να αποθηκευουμε τις επαφες ? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Google τις έχω εγώ και πότε δεν έχω χάσει επαφή, Άσχετο αλλά με την σημερινή ρομ το τηλέφωνο δείχνει να είναι αισθητά ποιο γρήγορο και η μπαταρία του να αντέχει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 (edited) απο τότε που έβαλα εγώ την τελευταία dev έχω random restarts 1-2 φορες την ημέρα. Ξαναπέρασε την αλλά κάνε wipe σε όλα εκτός από sd και otg. ΠΡΟΣΟΧΗ θα χαθούν τα πάντα από το τηλέφωνο πάρε back up. Edited January 26, 2018 by Antretng Τροποποίηση quote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 Το πήρα και εγώ από έναν φίλο που δεν ασχολείται. Έχει εύκολο τρόπο να βάλω google play στο τσακ μπαμ ή μόνο αν του αλλάξω την official china και βάλω απο xiaomi.eu? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 γνώμη μου αλλαγή σε unofficial rom (xiaomi.eu- την δικιά μας - miuipro.by) όποια θέλεις οι κινέζικες δεν είναι καθόλου καλές . Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 γνώμη μου αλλαγή σε unofficial rom (xiaomi.eu- την δικιά μας - miuipro.by) όποια θέλεις οι κινέζικες δεν είναι καθόλου καλές . Δεν είμαι αρκετά έμπειρος για να την περάσω σήμερα όμως και έλεγα αν εχει τρόπο να τα βάλω μεχρι να το μελετήσω το φλασάρισμα. Υποθέτω φτιάχνω καφέ και αρχίζω την μελέτη :geek::cool: ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βάζω τώρα google services με αυτόν τον τρόπο μέχρι να μάθω λίγα πράγματα για αλλαγή ρομ. Υπάρχει καθόλου ομοφωνία ποια είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 εγώ έχω την dev από την ελληνική κοινότητα, δοκιμάζεις και βλέπεις ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βασικό είναι να πετύχεις ρομ με καλή αυτονομία δυστυχώς το τηλέφωνο αυτό λόγο επεξεργαστή δεν έχει καθόλου καλή αυτονομία και ούτε καλή υποστήριξη από την xiaomi , θα μείνει στο android 6 . μια ρομ που δουλεύει καλά είναι αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.1.18 από την ελληνική κοινότητα. Φτιάξε καφέ τριπλό πάρε κανένα ηρεμιστικό για να είσαι χαλαρός και ξεκίνησε διάβασμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17114-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 εγώ έχω την dev από την ελληνική κοινότητα, δοκιμάζεις και βλέπεις ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το βασικό είναι να πετύχεις ρομ με καλή αυτονομία δυστυχώς το τηλέφωνο αυτό λόγο επεξεργαστή δεν έχει καθόλου καλή αυτονομία και ούτε καλή υποστήριξη από την xiaomi , θα μείνει στο android 6 . μια ρομ που δουλεύει καλά είναι αυτή xiaomi-miui-hellas-6.0_omega_V9_arΩma_8.1.18 από την ελληνική κοινότητα. Φτιάξε καφέ τριπλό πάρε κανένα ηρεμιστικό για να είσαι χαλαρός και ξεκίνησε διάβασμα https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/17114-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-RedMi-PRO-Omega-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC/ Ευχαριστώ για τον οδηγό. Για την μπαταρία λες γενικά δεν είναι καλή λόγο mediatek ή με την κινέζικη ρομ μόνο? Επειδή είναι 4000mah. Δηλαδή αυτή που έχεις εσύ περασμένη είναι εντάξει τώρα η αυτονομία που έχεις ή δεν την γλιτώνουμε με τίποτα? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2018 την μέρα την βγάζω με μόνιμα ανοιχτά 4G - wifi περίπου 3-4 ώρες οθόνη καλούτσικα ΄είναι , αν σκεφτεις ότι το note 4 βγάζει σχεδόν τις διπλές ώρες οθόνη. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 την μέρα την βγάζω με μόνιμα ανοιχτά 4G - wifi περίπου 3-4 ώρες οθόνη καλούτσικα ΄είναι , αν σκεφτεις ότι το note 4 βγάζει σχεδόν τις διπλές ώρες οθόνη. Δεν εχω καταφερει ποτε πανω απο 3 ωρες οθονη. Αντε να παει 12-14 ωρες max 3 ωρες οθονη ολα ανοιχτα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. February 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2018 Με πια ρομ είσαι; εγώ την τελευταία ελληνική development, έχει αρκετά καλή αυτονομία. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 με xiaomi.eu latest dev είμαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. March 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2018 πωπω ρε παιδιά τι νεκρά είναι αυτή εδώ στο φόρουμ μας. Δεν μου έχει ξαναγίνει με άλλη συσκευή. Τόσο απροβλημάτιστη είναι η όλοι τα έχετε πουλήσει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts