mol Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Κλειδωσε το μονο σε 4g. Τι κάνει? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hondacivic_s Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 Κλειδωσε το μονο σε 4g. Τι κάνει? Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Τι εννοείς να το κλειδώσω μόνο σε 4G? Prefer LTE έχω στις ρυθμίσεις της sim αν εννοείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μετά από 4 μήνες κατοχής του τηλεφώνου έχω σχηματίσει πλήρη άποψη.λοιπον για τα χρήματα που το απέκτησα ότι καλύτερο έχω αγοράσει.φοβερη οθόνη και ποιότητα κατασκευής.βεβαια το έχω σε θήκη και δεν φαίνεται το πόσο όμορφο είναι αλλά άνευ θήκης θα είχε τραυματιστεί ήδη.το έχω σε χρυσό χρώμα που το θεωρω πολύ ομορφο.μπαταρια πολύ καλη.παντα πάνω από 5 ώρες οθόνης με μικτή χρήση δεδομένων και wifi.παιχνιδια δεν παίζω καθόλου.κανενα κόλλημα κανένα κιχ μέχρι στιγμής.αισθητηρας αποτυπωματος άψογος και γρήγορος.φωτογραφικη εμένα με ικανοποιεί καθώς δεν ζητάω πολλά από ένα κινητό.το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πήρα το 3-32 και επειδή χρησιμοποιώ 2 κάρτες έχω κάπως περιορισμένη μνήμη.αξιζει μέχρι και το τελευταίο του € πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Μετά από 4 μήνες κατοχής του τηλεφώνου έχω σχηματίσει πλήρη άποψη.λοιπον για τα χρήματα που το απέκτησα ότι καλύτερο έχω αγοράσει.φοβερη οθόνη και ποιότητα κατασκευής.βεβαια το έχω σε θήκη και δεν φαίνεται το πόσο όμορφο είναι αλλά άνευ θήκης θα είχε τραυματιστεί ήδη.το έχω σε χρυσό χρώμα που το θεωρω πολύ ομορφο.μπαταρια πολύ καλη.παντα πάνω από 5 ώρες οθόνης με μικτή χρήση δεδομένων και wifi.παιχνιδια δεν παίζω καθόλου.κανενα κόλλημα κανένα κιχ μέχρι στιγμής.αισθητηρας αποτυπωματος άψογος και γρήγορος.φωτογραφικη εμένα με ικανοποιεί καθώς δεν ζητάω πολλά από ένα κινητό.το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι πήρα το 3-32 και επειδή χρησιμοποιώ 2 κάρτες έχω κάπως περιορισμένη μνήμη.αξιζει μέχρι και το τελευταίο του € πραγματικά. Μπορείς εάν θέλεις να βάλεις 2 κάρτες και μια sd με ένα απλό hack . Απλά την μια κάρτα ξεκόλλας το τσιπακι από το πλαστικό και το κολλάς επάνω στην κάρτα microSD. https://getsnap.link/2pUAEAkLrAB Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω την κάρτα και να αποτύχει το εγχείρημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω την κάρτα και να αποτύχει το εγχείρημα;; Αν την καταστρέψεις, με 5 ευρώπουλα παίρνεις άλλη. Big Deal. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Αν την καταστρέψεις, με 5 ευρώπουλα παίρνεις άλλη. Big Deal. Το δίκαιο σου το χεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2017 Υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψω την κάρτα και να αποτύχει το εγχείρημα;; Θα την ζεστάνεις λίγο και δεν θα έχει πρόβλημα. Εγώ την ζεστενω 5 δευτερόλεπτα και έχω ένα τσιμπιδακι να την ξεκολλήσω μαζί με ένα μαχαίρι. Παντός 2 φορές που το έκανα δεν χάλασαν οι κάρτες. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το εχω σχεδον μια εβδομαδα. Απιστευτο κινητο. Πολυ ομορφη οθονη, ελεγα μετα το g3 κ το ip6 θα κλαψω, αλλα μ αφησε πολυ ικανοποιημενο. Εχω περασει κ την of. dev κ παει φτου φτου μια χαρα προς το παρον, κ μπαταρια ΓΑΙΔΟΥΡΙ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Το τηλέφωνο τα σπάει όντως, εγώ φοράω την τελευταία ARΩMA ROM από την κοινότητα μας. Εντάξει την μπαταρία δεν την λες γαϊδούρι αλλά καλή είναι, που να πιάσεις redmi note 4 snapdragon να δεις μπαταρία. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Παιδια για δωστε φωτα, εχω περασει την οφισιαλ ντεβελοπ παιρνω κανονικα ΟΤΑ αναβαθμισεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ναι κανονικά παίρνει, αλλά η official δεν έχει ελληνικά και play store, αν θέλεις να δεις ένα άλλο τηλέφωνο να δουλεύει σωστά πρέπει να βάλεις την δικιά μας ελληνική ρομ, τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valantis99 Δημ. July 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2017 Ναι κανονικά παίρνει, αλλά η official δεν έχει ελληνικά και play store, αν θέλεις να δεις ένα άλλο τηλέφωνο να δουλεύει σωστά πρέπει να βάλεις την δικιά μας ελληνική ρομ, τα παιδιά έχουν κάνει απίστευτη δουλειά. Στάλθηκε από το xiaomi omega μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Play store εχει κανονικα το εγκατεστησα, 1 εβδομαδα τωρα ειναι συγχρονισμενο με τα παντα κ δουλευει σταθερα. Οντως τα παιδια στο xiaomi gr κανουν καταπληκτικη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Συμφουριτες βλεπωντας την ανανεωμένη έκδοση του κινητού μας εγώ προσωπικά δεν ενθουσιάστηκα.ουτε με τον επεξεργαστή ούτε με το desing.θεωρω ότι και τον επόμενο χρόνο οποίος δεν έχει το μικρόβιο της αλλαγής θα μείνει με το πρώτης γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdy190 Δημ. July 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2017 Και πλέον επίσημα θα πάρει miui 9 και Android 7. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. July 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2017 Άρα καλό θα ήταν να αναμένω την ελληνική κοινότητα να βγάλει την αντίστοιχη version ώστε να φύγω επιτέλους από την πειραγμένη 8.0.1.0.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δυστυχώς δεν προλαβα να χαρώ το τηλέφωνο πολύ αφού μετά από δύο μήνες χρήσης μπουμ και κάτω.... Τώρα ενώ δουλεύει έχω μαύρη οθόνη..... Τι κάνουμε τώρα ρε παιδιαααααα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Αλλαγη οθόνης μήπως!????? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αλλαγη οθόνης μήπως!????? Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Υποθέτω..... Πόσο πάει το μαλλί όμως και συμφέρει ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2017 Αν μπορείς μόνος, κοιτάς κόστος οθόνης. Αλλιώς σε σέρβις θα δώσεις κάτι παραπάνω Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bleck69 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Αν μπορείς μόνος, κοιτάς κόστος οθόνης. Αλλιώς σε σέρβις θα δώσεις κάτι παραπάνω Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Για μόνος αδύνατον οπότε με βλέπω να δίνω κάνα εκατοσταρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Μπα, κατοσταρικο δε νομίζω. Παντο σε ένα σέρβις να το δουνε Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pskpanos Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Καλησπέρα ! Χρησιμοποιώ eu_Dev ROM μπορώ να περάσω stable χωρίς να έχω πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. August 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2017 Από dev σε stable η πεπατημένη είναι να κάνεις factory reset φίλε μου... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2017 Ποιο ειναι καλυτερο αυτο σε 3/32 η το redmi note 4 3/32 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts