ekkli Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 παρακολουθώ το θέμα αρκετούς μήνες -μάλιστα μπορώ να περηφανευτώ ότι πρέπει να είμαι από τους λίγους που έχουν διαβάσει ΟΛΑ τα ποστς. αύριο πάω να το αγοράσω επιτέλους κ θέλω τη γνώμη σας για το πιο χαζό θέμα, :O τι χρώμα να το πάρω? :w00t: ασημί ή μαύρο ? στο μαύρο δεν μοιάζει λίγο με κ700? το ασημί μου φαίνεται πιο ιδιαίτερο, έχω δικιο ? όποιος θέλει, περιμένω απόψεις κ από αυτούς που το έχουν δει λάιβ κυρίως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 ...κάτσε να το βρεις μαύρο πρώτα και μιλάμε κ για ασημί... Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το K750, όντως είχε χαμηλότερη ένταση ήχου απο το 6230i. Έχω το 6230i και το σύγκρινα με το k750 Vodafone live ενός φίλου μου. Το κ750 με το αρχικό firmware 1RA που είχε, ήταν σαφως πολύ "χαμηλότερο" ηχητικά απο το 6230i. Μετά απο το upgrade που κάναμε όμως απο το davinciteam στο k750 στο firmware R1L002, ο ήχος έγινε πιο δυνατός ακομά και απο το 6230i και πλέον σε χώρους με έντονο θόρυβο μπορεις να ακούσεις με ευκολία. Για αυτό λοιπόν, η χαμηλη στάθμη ήχου στο k750 είναι καθαρά θεμα firmware και με μια απλη αναβάθμιση διορθώνεται. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 ...κάτσε να το βρεις μαύρο πρώτα και μιλάμε κ για ασημί... Σωστός!!!!!!! :lol: :lol: Ρε παιδάκια, λέτε το καμάρι μας να παίρνει organic themes όπως το V800?!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 ...κάτσε να το βρεις μαύρο πρώτα και μιλάμε κ για ασημί... μαυρο υπαρχει στο πειραια, εγω δεν εχω δει κανενα λάιβ όμως....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 μαυρο υπαρχει στο πειραια, εγω δεν εχω δει κανενα λάιβ όμως....... Τι ενvοείς δεν έχεις δει live :wacko: , μόνο σε live υπήρχε μέχρι τωρα!!!!!! :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Τι ενvοείς δεν έχεις δει live :wacko: , μόνο σε live υπήρχε μέχρι τωρα!!!!!! :cry: εκτός από το trademark vodafone live, υπάρχει κ η έκφραση, πχ θα δω το moby live απόψε......... ελπίζω να γινομαι κατανοητος πλέον. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Το K750, όντως είχε χαμηλότερη ένταση ήχου απο το 6230i. Έχω το 6230i και το σύγκρινα με το k750 Vodafone live ενός φίλου μου. Το κ750 με το αρχικό firmware 1RA που είχε, ήταν σαφως πολύ "χαμηλότερο" ηχητικά απο το 6230i. Μετά απο το upgrade που κάναμε όμως απο το davinciteam στο k750 στο firmware R1L002, ο ήχος έγινε πιο δυνατός ακομά και απο το 6230i και πλέον σε χώρους με έντονο θόρυβο μπορεις να ακούσεις με ευκολία. Για αυτό λοιπόν, η χαμηλη στάθμη ήχου στο k750 είναι καθαρά θεμα firmware και με μια απλη αναβάθμιση διορθώνεται. :)Ελπιζω να ειναι ετσι φιλε μου γιατι το 6230i που ειχα ειχε πολυ δυνατο ηχειο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileboy Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 παιδια μηπως εχει κανεις τους drivers για το MA 700 bluetooth για το K750i?στο site δεν υπαρχουν και δεν μπορω να συνδεσω το κινητο με το pc μεσω bluetooth...:-( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japan Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 EGO AKUSI POLA GIAVTO TO 8EMA,TO DIKO MU PU TO PIRA APO TO EXOTERIKO (ORIGINAL-SE),EHI ARKETA KALI AKUSTIKI, PANTOS ME TIN KENURGIA ANVA8MISI VELTIONETE KE I AKUSTIKI. japanas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 εκτός από το trademark vodafone live, υπάρχει κ η έκφραση, πχ θα δω το moby live απόψε......... ελπίζω να γινομαι κατανοητος πλέον. Sorry φίλε ekkli :sorry: Γράψε λάθος!!!! :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Na kano 1 erothsh gia olous emas pou exoume pari to k750i live kai den eimaste Athina! Kseri kanenas an mporoume na stiloume taxidromikos to k750i mas sto 9volto gia na mas vgali to live kai poso aksiopisto einai to 9volto; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Na kano 1 erothsh gia olous emas pou exoume pari to k750i live kai den eimaste Athina! Kseri kanenas an mporoume na stiloume taxidromikos to k750i mas sto 9volto gia na mas vgali to live kai poso aksiopisto einai to 9volto; φυσικα και γινεται φιλε μου φυσικα το καλυτερο ειναι να επικοινωνησεις πρωτα μαζι τους τηλεφωνικα και μετα να τους το στειλεις ειτε με acs ειτε οποιαδηποτε αλλη courier :) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Na kano 1 erothsh gia olous emas pou exoume pari to k750i live kai den eimaste Athina! Kseri kanenas an mporoume na stiloume taxidromikos to k750i mas sto 9volto gia na mas vgali to live kai poso aksiopisto einai to 9volto; tha talaipwritheis ligo alla tha tin kaneis ti douleia sou.....partous til. http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 re paidia mia erwthsh apo aurio 8a einai sta katasthmata h NON-LIVE syskeuh??sigoura?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Λογικά δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα...θα δει το site της SE το firmware version της συσκευής (μετά το davinciteam update πάντα) και θα κάνει κανονικά την επόμενη αναβάθμιση (όταν με το καλό έρθει) !! ;) Λογικα ΟΧΙ! :cry: Το Live update βλεπει το ΙΜΕΙ της αυσκευης και καταλαβανει οτι ειναι LIVE ! Δεν θα το κανει update με SE firmware! Μακαρι να βγω λαθος... :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Λογικα ΟΧΙ! :cry: Το Live update βλεπει το ΙΜΕΙ της αυσκευης και καταλαβανει οτι ειναι LIVE ! Δεν θα το κανει update με SE firmware! Μακαρι να βγω λαθος... :blink: Oκ, τότε πως μπορούν στο γνωστό κατάστημα στον Πειραιά να κάνουν live de-branding χωρίς να πειράξουν το IMEI, και να εγγυόνται οτι μετά θα μπορείς να κάνεις κανονικά online update?!!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Τελικα ρε παιδια τι αγοραζουμε? ΣΕ Κ750 η ΝΟΚΙΑ 6230i ? καλη ερωτηση ε? :confused: the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpapa Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Τελικα ρε παιδια τι αγοραζουμε? ΣΕ Κ750 η ΝΟΚΙΑ 6230i ? καλη ερωτηση ε? :confused: file sovara milas? K750i me apistevti diafora!..To 6230i inai BORING! kollkise sto idio design kai fenetai san mia sketi NOKIA syskeuh. Please don't buy it... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 file sovara milas? K750i me apistevti diafora!..To 6230i inai BORING! kollkise sto idio design kai fenetai san mia sketi NOKIA syskeuh. Please don't buy it... :( file sunfwnw mazi sou!!to 6230i einai mia anaba8mismenh suskeuh dhladh einai to 6230 me kalhterh kamera!!ligo upomonh kai erxete to kinhtaki!!K750i for EVER! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Φυσικα οταν το παρω την τριτη στα χερια μου θα το ξεψαχνισω...ευτυχως εχει αλλη υποδοχη φορτισης γιατι ολα τα παλια μοντελα ειχαν ψιλοπροβληματακια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Φυσικα οταν το παρω την τριτη στα χερια μου θα το ξεψαχνισω...ευτυχως εχει αλλη υποδοχη φορτισης γιατι ολα τα παλια μοντελα ειχαν ψιλοπροβληματακια... re file th trith sigoura 8a uparxei se ola ta katasthmata?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 Λογικα ΟΧΙ! :cry: Το Live update βλεπει το ΙΜΕΙ της αυσκευης και καταλαβανει οτι ειναι LIVE ! Δεν θα το κανει update με SE firmware! Μακαρι να βγω λαθος... :blink: αυτο ακριβως ειναι φιλε μου που με κολλαει,αλλα απο την αλλη ισως να βλεπει τι firmware εχει η συσκευη κι οχι το imei. μακαρι να μπορουμε να κανουμε online αναβαθμιση διχως προβληματα αλλιως και παλι davinciteam ;) Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos82 Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 paidia an kapoios filos apo do exei kseklidosei to kinito se kanena katastima stin thessaloniki as mas enimerosei, pou pos kai poso :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. June 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2005 tora pezei k poustia me tis trapezes...exoune apergia akoma kati tetio akousa an kratisi poly akoma pos tha paro ta leftakia mouuuu???? gia na paro thn kinitara... thanai eleos na vgei k na mi mporo na paro ta lefta gademia ala d pisteyo toso gademis namai tha doume peripou pempth paraskeyi d 8a kykloforish stadar?gia trith d poly pisteyo ade na feroune 1 komati se kathe magazi :X Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts