Jump to content

japan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by japan

  1. Και βεβαια, το Wifi και το 3G, καταναλωνουνε πολυ ενεργια, χρησημοποιησε το Wifi μονο οταν το χριαζεσε και βαλε το σε GSM Mode, θα δεις μεγαλη διαφορα.
  2. Παιδια το πηρα και εγω, απο το Mediamarkt Θεσ.νικης, (υπαρχουνε ακομα 4 τεμ.). Γι αυτους που θελουνε να το συγχρονισουν με PC Suite απλα κατεβαστε την Nokia PC Suite 7.1.40.6, με αυτην δουλευει,μολις τωρα το δοκιμασα.
  3. Καλημερα παιδια, εσης που εχεται το ελληνικο μπορειτε να μας πειτε πιες γλωσσες ειναι προεγκαταστημενες στην συσκευη, με ενδιαφερουνε τα γερμανικα σαν δευτερη γλωσσα. Ενω σε ολες της συσκευες Νοκια που ειχα ητανε περαζμενα και τα γερμανικα στο Ν97 δεν υπηρχανε γι αυτο φοβαμαι μην την ξαναπατησω παλι.
  4. Πηγα και το αλλαξα. Και στην δευτερη συσκευη το ιδιο προβλημα παρασιτα και θορηβος σε ολα τα καναλια (Ραδιο). Παντος το αλλο Jaga που εχω παιζει πεντακαθαρα.
  5. το δοκιμασα αλλα παλι εχω προβλημα, ενω με το V30 δεν εχω κανενα προβλημα
  6. Το παραξενο ειναι οτι η tv δεν εχει προβλημα, μονο το ραδιο εχει παρασιτα, στα areasettings εχω βαλει Greece.
  7. Παιδια για, αγορασα πριν μερικες ημερες το Jaga 678 απο την Wind και εχω προβλημα με το ραδιο οποιο σταθμο και να βαλω εχω παρασιτα. Εχω και το Jaga V30 μάυτο πιανει μια χαρα (ακομη και με κλειστη την κεραια). Τωρα αυτο που ηθελα να ρωτησω εχετε και εσεις προβλημα με το ραδιο? Η μηπος εχει προβλημα η συσκευη μου?
  8. Για σας παιδιά, πριν 14 ημέρες το πήρα και εγώ για 750.- από Nokia Club. Μετά από 14 ημέρες θέλω να μοιραστώ και εγώ της εντυπώσεις και της εμπειρίες μου με το Ν95. Ποιότητα κατασκευης: Στην αρχή απογοητεύτηκα, δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά για 700.- κινητό. Αλλά το συνήθισα το τρίξιμο και πλέων δεν με πειράζει. Κάμερα: Πολύ καλή, είναι σίγουρα πιο καλύτερη από το Κ800 και από το Ν73, (είχα και τα δυο μοντέλα). Μπαταρία: Εδώ περίμενα να έχω πρόβλημα, αλλά διαπίστωσα ότι μου κρατάει άνετα 1,5 – 2 ημέρες, παρόλο που χρησημοποιο συχνά σχεδόν όλες της λειτουργίες μου κρατάει τόσο, αυτό ήτανε ευχάριστη έκπληξη. Μερικά κόλπα και κάποιες ιδιαιτερότητες που ανακάλυψα: Κάμερα: διαπίστωσα ότι η φωτογραφίες βγαίνουν σαφώς καλύτερες εάν την ρηθμησετε στα 3 Mega pixel, δοκιμάστε και θα δείτε διαφορά, επίσης και η εστίαση γίνεται πιο γρήγορη. Ηχογράφηση: σαφώς η καλύτερη σε κινητό. Εργασίες: σε σχέση με το Ν73, εμφανίζονται επιτέλους όλα τα παιδία όπως στο Outlook Ξυπνητήρι: Βελτιωμένο με επιπλέον λειτουργίες (σε σχέση με παλιά Symbian) Χάρτες: Μιας που είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με το download των χαρτών μέσω PC, κάντε το απλά μέσα από την εφαρμογή στο τηλέφωνο, μέσου wirlesslan. GPS: To GPS είναι αρκετά καλό. Κάτι που διαφεύγει σε πολλούς, το πληκτρολόγιο πρέπει να είναι ανοιχτό όταν δουλεύει το GPS, ο δεκτής είναι κάτω από το πληκτρολόγιο. Αυτό είναι λίγο χαζό επειδή όταν το έχεις στο αυτοκίνητο πρέπει λογικά να έχεις το κινητό ξαπλωτό για να έχεις καλό σήμα. Γενικά είμαι πολύ ευχαρηστιμενος με το Ν95, με ενοχλεί μονό η ποιότητα κατασκευης και η αυτονομία (παρόλο που η μπαταρία κρατάει περισσότερο από ότι περίμενα, δεν είναι αρκετή για τέτοιο κινητό). Κατά τ’αλλα είναι ΤΕΛΕΙΟ
  9. Ναι ανοιγη, Word, Excel και PDF με το Quickoffice, με το προγραμμα στο κινητο μπορεις να τα ανοιξης, αλλα δεν μπορεις να τα επεξεργαστεις.
  10. Παιδια σορρυ που το λεω, αλλα αυτα που λενε στων γερμανο ειναι βλακειες, δηλαδη το ανταγωνιστικο κινητο της SE δεν ειπαρχει στης μεγαλες αγορες οπος την γερμανια, γαλλια η αγγλια και περιμενανε την ελλαδα για να ανταγωνιστουν την SE???? Παντως σε δυο NOKIACLUB που πηγα και ρωτησα σημερα, μου ειπανε οτι το περιμενουνε τελη μαιου με αρχες ιουνιου, ο λογος, καποιο προβλημα που αντιμετοποιηζη η NOKIA με το ελληνικο μενου. Τωρα γιατι καποια eshops πουλανε ειδη συσκευες με ελληνικα, ενω επισημα απο την Nokia ειπαρχει αυτο το προβλημα με τα ελληνικα, το συμπερασμα δικο σας.
  11. EGO AKUSI POLA GIAVTO TO 8EMA,TO DIKO MU PU TO PIRA APO TO EXOTERIKO (ORIGINAL-SE),EHI ARKETA KALI AKUSTIKI, PANTOS ME TIN KENURGIA ANVA8MISI VELTIONETE KE I AKUSTIKI.
×
×
  • Create New...