Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

4 ώρες πριν, makap said:

1. Ψάχνεις για σταθερό ή για κυμαινόμενο κίτρινο?

2. Είσαι σε περιοχή με μηνιαία καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ? Έχεις νυκτερινό?

3. Το πράσινο τιμολόγιο δεν έχει νόημα πλέον.

4. Η ΦΑ έχει απαράδεκτη εξηπηρέτηση τόσο στο ρεύμα όσο και το αέριο.

Στο χωριό έχω ημερήσιο και νυχτερινό. 

Πάτρα έχω μόνο ημερήσιο. 

Στο χωριό δεν έχω μηνιαία καταμέτρηση σίγουρα. 

Στην Πάτρα πάντα έναντι έρχονται στο 4μηνο εκκαθαριστικό. 

Δεν ξέρω εάν συμφέρει σταθερό ή κυμαινόμενο; 

Υπάρχει κάποια άποψη για εταιρεία και τιμολόγιο; 

Εάν μου έχει το φυσικό αέριο τόσο χαμηλή τιμή σε σταθερό και είναι αξιόπιστη τι θα χρειαστώ την εξυπηρέτηση; 

Την προτεργια ποτέ δεν την χρειάστηκα 4 χρόνια τώρα. 

Ή ΔΕΗ συμφέρει; 

Κάποια βοήθεια; 

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Για την εξυπηρέτηση εννοώ το πόσο γρήγορα κινούνται οι υπηρεσίες μιας εταιρείας όταν τις χρειάζεσαι. Έχω αλλάξει πάροχο στο αέριο πριν από 2 μήνες και ακόμα πιέζω συνεχώς την ΦΑ να εκδώσει τελικό λογαριασμό και να μου επιστρέψει την εγγύηση και τους έναντι λογαριασμούς που έχω πληρώσει από την περσινή χειμερινή περίοδο. Όλο μου έλεγαν ότι θα εκδοθεί μέσα στο ΝΟΕ και αναγκάστηκα χθες να καταφύγω στη ΡΑΕ με αίτημα την επιστροφή των οφειλόμενων. Το ίδιο μου έκαναν πριν από καιρό και σε άλλη παροχή στο ρεύμα. Αντίθετα, όταν άλλαξα το καλοκαίρι πάροχο στο ρεύμα εκδόθηκε γρήγορα ο τελικός. Γενικά, καλό είναι να αποφεύγουμε την καταβολή εγγύησης με διάφορους τρόπους.

Η διαφορά μεταξύ σταθερών και κυμαινόμενων είναι ότι με τα πρώτα εξασφαλίζεις για 6 ή 12 μήνες μια σταθερή τιμή και δεν ασχολείσαι με τα σκαμπανεβάσματα του χρηματιστηρίου ενέργειας, αλλά έχεις το μειονέκτημα της δέσμευσης με το αντίστοιχο penalty πρόωρης αποχώρησης και το υψηλό πάγιο, ενώ με τα δεύτερα δεν έχεις δέσμευση αλλά πρέπει να παρακολουθείς την τιμή και όταν βλέπεις να ανεβαίνει αλλάξεις πάροχο (ο λεγόμενος ενεργειακός τουρισμός). Αυτό είναι καθαρά θέμα του κάθε καταναλωτή και εσύ παίρνεις την απόφαση.

Για το χωριό που δεν έχει κατανάλωση μπορείς να πας σε ένα πάροχο με μηδενικό πάγιο αφού δεν θα σε ενδιαφέρει η τιμή της kwh. Υπάρχουν πολλοί και εγώ επέλεξα για το αντίστοιχο δικό μου εξοχικό τη Ζενίθ με το κίτρινο Smart Night -40% και συνέπεια -5%, που το άλλαξε πλέον σε -20% και -5%. Εάν αποφασίσεις, μπορώ να σου συστήσω τον πωλητή που με εξυπηρέτησε για να γίνει γρήγορα η διαδικασία.

Για την Πάτρα πρέπει να αποφασίσεις μπλε ή κίτρινο και υπάρχουν πολλές επιλογές, αφού οι καταναλώσεις σου είναι σε λογικά επίπεδα, όπως γράφεις.

Edit

Η Protergia έχει το Value Secure 6M με 0,085 και συνέπεια για 6 μήνες και έβγαλε πρόσφατα νέο πρόγραμμα (ProtergiaApp) με το οποίο δίνει 50€ σ΄αυτόν που συστήνει πελάτη και σ' εκείνον 5*10. Γ'ινεται χαμός με το πρόγραμμα αυτό,

Edited by makap

ειμαι δεη πρασινο και εχουμε μηνιαως 1000 kwh περιπου.ποια ειναι η διαδικασια να παω σε μπλε της δεη παλι?γινεται online?

3 minutes ago, ilka71 said:

ειμαι δεη πρασινο και εχουμε μηνιαως 1000 kwh περιπου.ποια ειναι η διαδικασια να παω σε μπλε της δεη παλι?γινεται online?

Τηλεφωνικά στο 8009001000, αλλά και online στο mydei

Edited by makap

Από το πρωί είναι σε "Εργασίες σε εξέλιξη" στο web και στο app.

7 ώρες πριν, makap said:

Από το πρωί είναι σε "Εργασίες σε εξέλιξη" στο web και στο app.

ναι λεω και οταν δουλευει σε ποιο μενου παω για να κανω αιτημα για αλλαγη απο πρασινο σε μπλε?

Όταν επαναλειτουργήσει και μπορώ να μπω, θα σου πω.