Jump to content

panagg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About panagg

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

panagg's Achievements

  1. λύθηκε το πρόβλημα που είχες με το Google Pay ?? Να προχωρήσω σε αναβάθμιση? δεν ξέρω τι να κάνω..
  2. panagg

    Poco F1

    καλησπέρα. είμαι στην 10.2.2.0 και χάθηκε η επιλογή για να κρύψεις το notch.:( ξερεται που βρίσκεται γιατί δεν το βρίσκω?????????????
  3. panagg

    Honor 8

    o.k. Αυτο θα κανω. Σ'ευχαριστω rackal
  4. panagg

    Honor 8

    καλημερα. εχω και εγω προβλημα με το ακουστικο. μετα απο πτωση (μάλλον), δεν ακουγεται καθολου στις κλησεις ή ακούγεται ο συνομιλητης ελαχιστα στο βαθος. επίσης μου λενε οτι δεν ακουγομαι και εγω καλά. Το κινητο ειναι στην εγγυηση. Να παρω τηλ. στο plaisio από οπου το αγορασα ή να το στείλω κατευθεια και εγω στην Μιχαλακοπούλου?
  5. panagg

    Honor 8

    και εμένα μου το έκανε αυτό αλλά έφταιγε μια εφαρμογή που είχα κατεβάσει πρόσφατα (αλλά δεν θυμαμαι ποια εφαρμογή). Ειχε ζητήσει προσβαση σε κάποιες λειτουργίες του τηλεφωνου και είχα πατήσει αποδοχή. Έσβησα την εφαρμογή και ολα καλά..
  6. καλησπερα παιδια . μια ερωτηση. εντελως ξαφνικα δεν μου δουλευει το quick memo. εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων της εφαρμογης αλλά δεν... εχω την εκδοση 4.4.2 stock - 20g, root και twrp.. εαν κανω επαναφορα - factory reset, μεσα απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου πιστευω θα δουλέψει. εαν το κανω αυτο θα χαθει το root και το twrp?
  7. και με τα κουμπια αλλαγης εντασης στο πλάι.
  8. ποα δερματινη θηκη λες? αν εχεις καποιο link απο ebay στειλε.. στα 210 το κινητακι μας. πολυ καλη τιμη πιστευω: http://www.birdphone.gr/ecs/gr/products/Samsung-i9105P-Galaxy-S-II-Plus-Blue-Grey.aspx
  9. καλησπερα. πως πας στην 4.2.2?? μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου στην ενημερωση λογισμικου δεν γινετε. εχεις καποιο λινκ να ακολουθησω τις οδηγιες?
×
×
  • Create New...