Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

53 minutes ago, makap said:

Βλέπεις τα νέα προγράμματα και όχι τα παλιά που έχουμε όσοι είχαν πάει στην ΕΛΙΝ πριν το 2021.

Η μόνη αλλαγή που έγινε ήταν η αύξηση ποθ έγραψα από 1/8.

Το αν θα αλλάξει και αυτό, δεν το ξέρει κανείς.

Μα και εγώ στα παλιά προγράμματα είμαι της ελιν χωρίς ΟΤΣ και η πρόταση που μου έκαναν είναι για πρόγραμμα με ΟΤΣ. Αν θέλω να παραμείνω στο σταθερό χώρις έξτρα χρέωση μου το κάνει 0.12 την κιλοβατώρα και το πάγιο 12€ το μήνα 

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

4 minutes ago, Nnoutas said:

Μα και εγώ στα παλιά προγράμματα είμαι της ελιν χωρίς ΟΤΣ και η πρόταση που μου έκαναν είναι για πρόγραμμα με ΟΤΣ. Αν θέλω να παραμείνω στο σταθερό χώρις έξτρα χρέωση μου το κάνει 0.12 την κιλοβατώρα και το πάγιο 12€ το μήνα 

Μίλησε μαζί τους και ζήτησε πρόγραμμα χωρίς ΟΤΣ και πάγιο.

Ίσως οι τιμές που γράφεις είναι το επόμενο βήμα και για τους υπόλοιπους. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πάω σε άλλον πάροχο.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι αν φύγεις μόνος σου, έχει πρόστιμο. Όταν σε αναγκάζουν να φύγεις, όλα καλά!

Στην volterra ποιο πρόγραμμα έχει μείνει χωρίς ΟΤΣ; Γιατί δεν το βρίσκω.

Edited by thodoris85

Εάν έχεις υπογράψει συμβ'ολαιο με χρονική δέσμευση, πχ 2 χρόνια, και φεύγεις σε άλλο πάροχο, είναι προφανές ότι θα πληρώσεις πέναλτυ. Ένα από τα πολλά καλά της ΕΛΙΝ ήταν (δεν ξέρω αν ισχύει και στα νέα προγράμματα) ότι δεν είχε χρονική δέσμευση. 

Δεν αντιλέγω στο ότι πρέπει να πληρώσεις πρόστιμο αν φύγεις. Το άλλο κομμάτι είναι που έχει ενδιαφέρον, με την οποιαδήποτε αλλαγή από τον πάροχο

1 hour ago, thodoris85 said:

Στην volterra ποιο πρόγραμμα έχει μείνει χωρίς ΟΤΣ; Γιατί δεν το βρίσκω.

δες το excel της υπογραφης μου, τα ονόματα απο τα προγράμματα είναι υπερσύνδεσμοι 🙂

https://www.volterra.gr/programma-360-gia-to-spiti/ilektriki-energeia-gia-to-spiti/360-oikiako/

στον "τιμοκατάλογο" έχει τους ειδικούς όρους

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)

Με βάση τη σύγκριση στο energycost.gr στο volterra 360 οικιακό δίνει μια τιμή στα 65 ευρώ ενώ στη ΔΕΗ που είμαι τώρα 140, τα 65 είναι όντως 65 ή υπαρχουν άλλες χρεώσεις?

5 minutes ago, leo06 said:

Με βάση τη σύγκριση στο energycost.gr στο volterra 360 οικιακό δίνει μια τιμή στα 65 ευρώ ενώ στη ΔΕΗ που είμαι τώρα 140, τα 65 είναι όντως 65 ή υπαρχουν άλλες χρεώσεις?

δες κατέβασε το excel της υπογραφης μου 🙂

Edited by korakios

excel προγραμμάτων ρεύματος (όχι πράσινα τιμολόγια) (το αποθηκεύετε και ανοίγετε αντίγραφο)

τέλος και της efaenergy ,ίσως δέχονται ανεπίσημα μιας και ήταν μέχρι 30/9

11 minutes ago, korakios said:

τέλος και της efaenergy ,ίσως δέχονται ανεπίσημα μιας και ήταν μέχρι 30/9

Δυστυχώς, έχεις δίκιο. Πήρα και τηλέφωνο και μου το είπαν.

Τελικά, με αυτά και με αυτά, η ΔΕΗ φαίνεται να είναι αυτή τη στγμή η πιο συμφέρουσα έστω και οριακά για κάποιο οικιακό με 4μηνη κατανάλωση 1500-2000KWh. Και έχει και χαμηλή ρήτρα αποχώρησης που ήταν και ο λόγος που, αν και είδα την efaenergy, δίστασα να το κάνω και τελικά το έχασα!

Τελικά αποφάσισα να μεταβώ στο πρόγραμμα online της ΔΕΗ. Έκανα και την αίτηση για αλλαγή. Ξέρετε μετά από πόσες ημέρες γίνεται η αλλαγή; 

Έχει να προτείνει κανείς κάτι για Γ23 επαγγελματικό;

Ήμουν στο Electricon επαγγελματικό νυχτερινό 365 και πλήρωνα μέχρι τον Ιούλιο (Ιούνιο έληξε το συμβόλαιό μου) 0,0659 και 10,50€ πάγιο.Από Αύγουστο το κάνανε 0,0899 και 12€ πάγιο και από 1/9 15€ πάγιο και 0,1305 για να μου το κρατήσουν χωρίς ΟΤΣ.

Να μείνω ή να πάω Ζενίθ σε πρόγραμμα που κάνουν δώρο για 6 μήνες την ΟΤΣ ίσα για να κερδίσω χρόνο; Μετά όμως ποιος μου λέει ότι θα ξαναβρώ πρόγραμμα χωρίς ΟΤΣ έστω με τιμή κιλοβατώρας 0,13 ;

Τι λέτε να κάνω;

1 ώρα πριν, Jim30 said:

Και για γ21 τπτ καλό?

τέλος απο Δευτέρα, έμεινε της we που σήμερα ακρίβυνε σήμερα και αυτό

https://weenergy.gr/prasino-reuma/prosfores/weyellow/

στα 0,11 και 7,5 πάγιο

(απο 0,095 και 5€ πάγιο)

Γνωρίζει κανείς στη περίπτωση μεταφοράς από άλλο πάροχο στο ΔΕΗ myhomeonline αν θα υπάρξει η χρέωση εγγύησης των 100Ε;

Ρωτάω γιατί όταν κάλεσα το 8009001000 και μίλησα με δυο εκπροσώπους δε φαίνεται να δεσμεύονται με τις απαντήσεις τους.

2 ώρες πριν, StandArd said:

Γνωρίζει κανείς στη περίπτωση μεταφοράς από άλλο πάροχο στο ΔΕΗ myhomeonline αν θα υπάρξει η χρέωση εγγύησης των 100Ε;

Ρωτάω γιατί όταν κάλεσα το 8009001000 και μίλησα με δυο εκπροσώπους δε φαίνεται να δεσμεύονται με τις απαντήσεις τους.

Στο σαιτ αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν χρεώνει εγγύηση αν πληρώσεις με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας. 

9 minutes ago, Bayern4 said:

το Γ1 της ΔΕΗ εχει ΟΤΣ?

ναι

9 minutes ago, Bayern4 said:

συμφερει να παω στο myHome Online?

ναι

18 minutes ago, korakios said:

ναι

ναι

το δευτερο δεν εχει;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

17 minutes ago, alfeios said:

το δευτερο δεν εχει;

όχι

4 ώρες πριν, Nnoutas said:

Στο σαιτ αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν χρεώνει εγγύηση αν πληρώσεις με πάγια εντολή πιστωτικής κάρτας. 

Που το γράφει στο site αυτό; (δεν το βρήκα αυτό που λες)

Στο https://econtract.dei.gr/pages/faq/ στις συχνές ερωτήσεις λέει το παρακάτω:

Πρέπει να καταβάλω κάποιο ποσό ως εγγύηση για να γίνω πελάτης της ΔΕΗ;

Υπογράφοντας συμβόλαιο με τη ΔΕΗ θα πρέπει να καταβάλετε και ένα ποσό ως εγγύηση. Το ποσό της  εγγύησης εξαρτάται από την παροχή του ακινήτου και είναι κατ’ ελάχιστο 130€, το οποίο σας επιστρέφεται όταν καταγγείλετε το συμβόλαιό σας με τη ΔΕΗ.

7 minutes ago, StandArd said:

Που το γράφει στο site αυτό; (δεν το βρήκα αυτό που λες)

Στο https://econtract.dei.gr/pages/faq/ στις συχνές ερωτήσεις λέει το παρακάτω:

Πρέπει να καταβάλω κάποιο ποσό ως εγγύηση για να γίνω πελάτης της ΔΕΗ;

Υπογράφοντας συμβόλαιο με τη ΔΕΗ θα πρέπει να καταβάλετε και ένα ποσό ως εγγύηση. Το ποσό της  εγγύησης εξαρτάται από την παροχή του ακινήτου και είναι κατ’ ελάχιστο 130€, το οποίο σας επιστρέφεται όταν καταγγείλετε το συμβόλαιό σας με τη ΔΕΗ.

Συγνώμη, λάθος δικό μου. Μπερδεύτηκα με την εξόφληση του λογαριασμού. 

On 27/9/2021 at 6:44 ΜΜ, thyreates said:

Καλησπερα παιδια. Σημερα ηρθε αυτο και ηταν αναμενομενο. Ειναι καποιος στην ελιν που το εχει ψαξει να μας δωσει τα φωτα του τι κανουμε και αν συμφερει η επιλογη με την ρητρα τιμης που προτεινει εδω η ελιν η ψαχνω για αλλο χωρις ρητρα? Δεν εχω ενημερωθει εδω και καιρο. τοτε που πηγα ελιν ηταν μονο αυτη εκτος της ΔΕΗ χωρις ρητρα νομιζω. Το προγραμμα που ειχα μεχρι τωρα ηταν χωρις ρητρα και παγιο. Ευχαριστω για τυχον απαντησεις

Screenshot (112).png

Screenshot (114).png

0,30ευρώ για τις πρώτες 300 wtf? Ετσι θα αντιμετωπιστεί η αυξηση στο ηλεκτρικό ρέυμα! Δηλαδη εγω που πιάνω 1,800 kwh η επιδότηση αυτή είναι σαν ασπιρίνη. 

1 hour ago, user3365 said:

0,30ευρώ για τις πρώτες 300 wtf? Ετσι θα αντιμετωπιστεί η αυξηση στο ηλεκτρικό ρέυμα! Δηλαδη εγω που πιάνω 1,800 kwh η επιδότηση αυτή είναι σαν ασπιρίνη. 

θα δεις 9€ έκπτωση σε ρήτρα >150€

αλλά αν είσαι σε πρόγραμμα με ρήτρα γιατί δεν έχεις ήδη φύγει??