Jump to content

Πάροχοι Ηλεκτρικής ενέργειας!

odim
 Κοινοποίηση

Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;  

302 members have voted

1. 1. Ποιά εταιρεία ηλεκτρισμού έχετε και γιατί;

• ΔΕΗ
      144
    • PROTERGIA
      27
    • ELPEDISON
      30
    • ΗΡΩΝ
      19
    • WATT+VOLT
      29
    • NRG
      8
    • ΕΛΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
      2
    • GREEN
      3
    • VOLTERRA
      20
    • VOLTON
      4
    • ΖΕΝΙΘ
      6
    • ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
      9
    • ΚΕΝ
      1

Recommended Posts

Φίλε μου έχεις πολύ μικρή κατανάλωση και για κέρδος 25€ το χρόνο το πολύ νομίζω ότι δεν αξίζει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

Using Tapatalk

• Απαντήσεις 5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Αυτό λέω και εγώ...και μετά ,κάτι άλλο.Δες το λογαριασμό της ΔΕΗ πόση εγγύηση γράφει;;Αυτό το πόσο θα στο επιστρέψουν, αλλά στο νέο πάροχο θα δώσεις πάνω 40 ευρώ...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

http://www.newsit.gr/ellada/dei-anatropi-gia-500-000-katanalotes-tha-allaksoun-etaireia-ypoxreotika/2248664/amp/ Θα ζήσουμε για να το δούμε και αυτό στην Ελλάδα του 2018 !!!

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Φίλε μου έχεις πολύ μικρή κατανάλωση και για κέρδος 25€ το χρόνο το πολύ νομίζω ότι δεν αξίζει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3

ευχαριστω φιλε,αυτη θα ηταν η επομενη ερωτηση μουπεριμενα επιτελους καποιος να μου το επιβεβαιωσει:)

Αυτό λέω και εγώ...και μετά ,κάτι άλλο.Δες το λογαριασμό της ΔΕΗ πόση εγγύηση γράφει;;Αυτό το πόσο θα στο επιστρέψουν, αλλά στο νέο πάροχο θα δώσεις πάνω 40 ευρώ...

καλα για την εγγυηση υπαρχουν τροποι ...αν ας πουμε πληρωνεις ηλεκτρονικα η΄με παγια εντολη,αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα.

http://www.newsit.gr/ellada/dei-anatropi-gia-500-000-katanalotes-tha-allaksoun-etaireia-ypoxreotika/2248664/amp/ Θα ζήσουμε για να το δούμε και αυτό στην Ελλάδα του 2018 !!!

δεν μπορουν σε μια ελευθερη οικονομια να σε αναγκασουν.μπορουν ομως να σου δωσουν κινητρα.αυτο περιμενουμε,ισως γιαυτο μπαινουν και αλλοι του δημοσιου με την ευρυτερη εννοια οργανισμοι,ελτα,οτε ..αλλα οπως στην κατηγορια μου πελατες δεν ειναι καμμια μεγαλη απωλεια γιαυτους.εμεις θα παμε σε αλλες εταιρειες..αλλα να σου πω οτι εφοσον δεν αλλαζει τιποτα ως προς τις χρεωσεις προς τριτους αν πας σε αλλη εταιρεις μονο το ονομα αλλαζει.σιγα την διαφορα σε χρεωσεις.εκτος αν μετα την αλλαγη οι τιμες μειωθουν λογω ανταγωνισμου των μικρων.

νομιζω οτι ο ανταγωνισμος θα προκυψει μονο οταν οι εναλλακτικοι παραξουν ρευμα ολο απο ανανεωσιμες πηγες για τους πελατες τους ωστε να μην εχουν αναγκη την πολιτικη πληρωμης τριτων,αλλα αυτα αργουν.το τοπιο θα διαμορφωθει οπως στον οτε καποτε και τωρα,αλλα αυτο θα αργησει πολυ,ειμαστε στην αρχη.μετα θα μεινουν παλι λιγοι ,οσοι αντεξουν.

ΕΤΣΙ!Τη στιγμή που η ΔΕΗ παράγει το 80% του ρεύματος που καταναλώνει η χώρα,οι άλλοι δεν μπορώ να κάνουν κάτι...

χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι και το σωστο! πρεπει να χασει πελατολογιο και να γινει πιο οικονομικη για τους πολιτες οχι να κανει αυξησεις καθε χρονο!οπως εγινε με τον οτε.δεν πρεπει να υπαρχει μονοπωλιο! οπως εγινε με τον οτε.βλεπω καμμια 7 εταιρειες τωρα,θα μεινουν 3-4 ακομα αφου η μια εξαγορασει την αλλη και εχουμε το κρατος και 3-4 ιδιωτικες.τοτε θα δουμε καλες τιμες και υπηρεσιες.

Η ΔΕΗ έχει να κάνει αυξήσεις από το 2013...4 χρόνια...επιπλέον έδωσε το 15% ἐκπτωση!

ναι αλλα εβαλε το προστιμο για την ρυπανση απο την εοκ,που το μετακυλισε σε εμας σαν χρεωση=αυξηση...εμμεση αυξηση.

το 15% το εβαλε οταν αρχισε να χανει μεριδιο...ο ανταγωνισμος κανει καλο,πιστεψε με,αν εισαι καταναλωτης καταλαβαινεις,εκτος αν εισαι υπαλληλος η' συνδικαλιστης της εταιρειας...

Εσείς που είστε οι ειδικοί της παρέας, το νυχτερινό πόσο πιο φτηνό είναι από την κανονική χρέωση σε ποσοστιαία βάση; Για οικιακό Γ1 τιμολόγιο μιλάω.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ναι αλλα εβαλε το προστιμο για την ρυπανση απο την εοκ,που το μετακυλισε σε εμας σαν χρεωση=αυξηση...εμμεση αυξηση.

το 15% το εβαλε οταν αρχισε να χανει μεριδιο...ο ανταγωνισμος κανει καλο,πιστεψε με,αν εισαι καταναλωτης καταλαβαινεις,εκτος αν εισαι υπαλληλος η' συνδικαλιστης της εταιρειας...

Και τα κουπόνια μετακυλίστηκαν.... Το λεγόμενο σάντουιτς...

Εσείς που είστε οι ειδικοί της παρέας, το νυχτερινό πόσο πιο φτηνό είναι από την κανονική χρέωση σε ποσοστιαία βάση; Για οικιακό Γ1 τιμολόγιο μιλάω.

0.0946 το ημερήσιο κ 0,0661 το νυχτερινο

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Αλλά όσα KWH καταναλώσεις για νυχτερινό εξαιρούνται από τις χρεώσεις προς τρίτους. Άρα είναι εξαιρετικά φτηνό.

Το κέρδος είναι ανάλογα με την νυχτερινή σου κατανάλωση και όχι με το σύνολο.

Το 750 Δεν λέει τίποτα αν το καταναλώνεις μόνο το πρωί.

Το νυχτερινό έχει μηνιαίο πάγιο 4 ευρώ δηλαδή ν48 ευρώ τον χρόνο. Θα πρέπει να κάνεις αρκετή κατανάλωση νύκτας.

Εγώ όπως έχω πει καλοβλέπω την προσφορά του Ήρωνα. Έχω περίπου 2800kWh κατανάλωση το 4μηνο. Η τιμή του νυχτερινού έχει περίπου 30% διάφορα από την κανονική, οπότε ξεπερνάει το 15% που μου δίνει η ΔΕΗ τώρα. Με πάγια εντολή τσιμπάς και άλλο 1% και δεν σε χρεώνουν εγγύηση. Νομίζω ότι έχω καταλήξει και θα φύγω από το μονοπώλιο...

Το νυχτερινό έχει μηνιαίο πάγιο 4 ευρώ δηλαδή ν48 ευρώ τον χρόνο. Θα πρέπει να κάνεις αρκετή κατανάλωση νύκτας.

ΛΑΘΟΣ κάνεις...2 ευρώ το 4μηνο είναι το πάγιο...δηλαδή 6 ευρώ το χρόνο..

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-me-xronoxrewsi-oikiako-nuxterino

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να σου πω...τα τιμολογια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ...Δες τους παλιούς λογαριασμούς σου...Εδώ το λέει ξεκάθαρα..από 25.07/2014.

https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/oikiako-timologio-me-xronoxrewsi-oikiako-nuxterino

Το ΕΤΜΕΑΡ έχει αυξηθεί που είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παρόχους...

πως μπορω να ξερω ποσο καταναλωνω στο ωραριο νυχτερινου τιμολογιου? το αναγραφει καπου?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι να σου πω...τα τιμολογια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΞΗΘΕΙ...Δες τους παλιούς λογαριασμούς σου...Εδώ το λέει ξεκάθαρα..από 25.07/2014.

Το ΕΤΜΕΑΡ έχει αυξηθεί που είναι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τους παρόχους...

νυχτερινο:συν το ποσο για εναρξη που υπογραφεις? και το παγιο νυχτας ειναι συνολικο του οικιακου η' εχει συν το ημερας?μπλεχτηκα λιγο.

ε ναι εμμεσα αυξανεται ο λογα/σμος.προστιμα,υκω τωρα ΕΤΜΕΑΡ πριν ολα μεσα εκει ειναι ακομα και τα σαντουιτς που ειπαν πριν

Λάθος μου.....

Εάν έχεις πάνω από 2000+ κιλοβατώρες το 4μηνο (περίπου 2500-2800 δηλ) στην ΔΕΗ συμφαιρει το προγραμμα του ΗΡΩΝ με ενιαία χρέωση νυχτερινού όλο το 24ωρο και μηνιαίο παγιο 4,5€;

Πχ το καλοκαίρι δεν έχω τόσες καταναλώσεις από τα κλιματιστικά & δεν ξέρω αν αυτά τα 4,5€/μήνα τελικά η κιλοβατώρα βγαίνει ακριβότερη από της ΔΕΗ.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Καλησπέρα μια απορία αν ζητήσω από την ΔΕΗ να λαμβάνω εκκαθαριστο κάθε δίμηνο έχω κανένα όφελος?

Καλησπέρα μια απορία αν ζητήσω από την ΔΕΗ να λαμβάνω εκκαθαριστο κάθε δίμηνο έχω κανένα όφελος?

Όχι...απλά δεν έρχεται όλο μαζί...

----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως μπορω να ξερω ποσο καταναλωνω στο ωραριο νυχτερινου τιμολογιου? το αναγραφει καπου?

νυχτερινο:συν το ποσο για εναρξη που υπογραφεις? και το παγιο νυχτας ειναι συνολικο του οικιακου η' εχει συν το ημερας?μπλεχτηκα λιγο.

ε ναι εμμεσα αυξανεται ο λογα/σμος.προστιμα,υκω τωρα ΕΤΜΕΑΡ πριν ολα μεσα εκει ειναι ακομα και τα σαντουιτς που ειπαν πριν

Για έναρξη, καλείς στο 11500 και ζητάς να έρθει χαρτί για να πληρώσεις.Μετά σε καλούν για ραντεβού.Το ποσό είναι 35 ευρω.

Όχι...απλά δεν έρχεται όλο μαζί...

Την έκπτωση που δίνουν θα συνεχίσω να την παίρνω κανονικά εφόσον πληρώνω στην ώρα μου τους λογαριασμούς?

Την έκπτωση που δίνουν θα συνεχίσω να την παίρνω κανονικά εφόσον πληρώνω στην ώρα μου τους λογαριασμούς?

Φυσικά.Απλά κάθε φορά θα πέρνει την έκπτωση και όχι όλη μαζι.