Xasta11 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) παιδιά αν πάρω 2 συσκευές στην ίδια παραγγελία παιζει να έχω κανενα θέμα με τελωνείο? επειδη θα ειναι πιο μεγαλο το πακετο επίσης λέει απο 9 ιουλιου οι παραγγελίες με απλή αποστολή Edited June 19, 2016 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 παιδιά αν πάρω 2 συσκευές στην ίδια παραγγελία παιζει να έχω κανενα θέμα με τελωνείο? επειδη θα ειναι πιο μεγαλο το πακετο Όχι φυσικα, αρκει να τσεκαρεις ότι δεν ανεβαινουν τα μεταφορικα (φανταζομαι αναφερεσαι σε εξπρες παραγγελια, γιατι η standard, που είναι και παλι dhl οδικως, είναι δωρεαν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Όχι φυσικα, αρκει να τσεκαρεις ότι δεν ανεβαινουν τα μεταφορικα (φανταζομαι αναφερεσαι σε εξπρες παραγγελια, γιατι η standard, που είναι και παλι dhl οδικως, είναι δωρεαν) α τέλεια... κάτι ακόμα αν δεν διαλέξω On-Guard εκεί που λέει προστασία και διαλέξω No additional protection δεν έχω εγγύηση ή είναι επιπλέον 1 χρόνος ή 2 αυτά? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Delijohn Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 παιδιά αν πάρω 2 συσκευές στην ίδια παραγγελία παιζει να έχω κανενα θέμα με τελωνείο? επειδη θα ειναι πιο μεγαλο το πακετο επίσης λέει απο 9 ιουλιου οι παραγγελίες με απλή αποστολή αφού θα σου έρθουν από Αγγλία οι συσκευές, γιατί να'χεις τελωνείο.. εντός Ευρώπης δεν υπάρχουν τελωνεία.. ;) Παράθεση http://image.prntscr.com/image/4a8c53c531ad46bb83cfbc20ce53e8bb.jpeg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 αφού θα σου έρθουν από Αγγλία οι συσκευές, γιατί να'χεις τελωνείο.. εντός Ευρώπης δεν υπάρχουν τελωνεία.. ;) δεν θυμομουν τι ισχύει γι αυρτό ρώτησα. Ευχαριστώ. Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 α τέλεια... κάτι ακόμα αν δεν διαλέξω On-Guard εκεί που λέει προστασία και διαλέξω No additional protection δεν έχω εγγύηση ή είναι επιπλέον 1 χρόνος ή 2 αυτά? Είναι εγγύηση για καταστροφή κλπ κλπ Η standard διετης εγγυηση εννοείται πως υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 κι ενα speed test με το s7 edge δεν μπορώ να καταλάβω αυτη τη τεραστια διαφορα με το wifi και με το ashpalt 8 (γενικα με τα games) ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι εγγύηση για καταστροφή κλπ κλπ Η standard διετης εγγυηση εννοείται πως υπάρχει ευχαριστώ πολύ ξανα για την άμεση απάντηση Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Άσχετο:διάβαζα πριν λίγο τις επιπτώσεις απο τυχόν Brexit.Χωρίς να γνωρίζω(άλλωστε κανεις δεν ξέρει με σιγουριά),μήπως αυτοι που θέλουν να παρουν το κινητό,και αφού έρχεται απο Αγγλία,να βιαστουν;;:lol::lol::lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Εφόσον φοραει τον 820 θα υπάρχει και fm radio απλα θελει ξεκλείδωμα για όσους ενδιαφέρονται πάντως μετα το πρώτο oneplus και το αδιάφορο 2 ψήνομαι να το πάρω και αυτο Που κολλάει ο 820 με το FM radio; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σωστα τα λεει ο φιλος ..οι qualcomn σου δινει τις δυνατοτητες να ξεκλειδωσεις ολες τις μπαντες lte στο modem με το qpst configuration και qxdm αλλα δεν ξερω αν ισχυει για το radio..αλλα θελει πολυ προσοχη και να ξερεις τι κανεις. Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Και ένα toolkit για UnLock, Root, κλπ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosm4 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σχετικά με την μπαταρία σχόλια συμφορίτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437245&page=32 Εγώ χθες με φυσιολογική χρήση, ίντερνετ, tapatalk, viber chat, όχι παιχνίδια, με μεσαία φωτεινότητα και γενικά πολύ ψάξιμο, όπως κάνουμε όλοι δηλαδή όταν παίρνουμε καινούριο κινητό μου έβγαλε 6 ώρες sot, έως το 8%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Σχετικά με την μπαταρία σχόλια συμφορίτη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=437245&page=32 Εγώ χθες με φυσιολογική χρήση, ίντερνετ, tapatalk, viber chat, όχι παιχνίδια, με μεσαία φωτεινότητα και γενικά πολύ ψάξιμο, όπως κάνουμε όλοι δηλαδή όταν παίρνουμε καινούριο κινητό μου έβγαλε 6 ώρες sot, έως το 8%. Μακάρι να είναι τόσο,είναι αρκετά καλό το νούμερο 6 ώρες sot και τώρα με το κινητό που εχω έχει 3000mAh βγάζει 5 ώρες sot όποτε ακούγετε λογικό νούμερο το 6. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 οποιος το εχει παραλαβει ειδη υπαρχει θεμα με τις ειδοποιησεις?Λενε στο φορουμ της oneplus οτι οταν σβησει η οθονη-μετα απο λιγο δεν ερχονται ειδοποιησεις.ισχυει κατι τετοιο?Κανατε κατι απο τις ρυθμισεις? https://forums.oneplus.net/threads/push-notification-issues.451149/#post-14980625 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.. οκ απλα ειδα που το εγραφαν στο link που εχω βαλει. κατα τα αλλα πως το βλεπεις το τηλεφωνο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 (edited) Έχω γράψει και πιο πίσω ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω μπαταρία, αφού σε σχέση με το iPhone 6 plus που είχα, μου φαίνεται ότι έχει αρκετή διαφορά, αν και εχουν ίδια σχεδόν mAh. Παιχνίδια δεν παίζω. Ούτε επίσης ανοίγω 30 apps ταυτόχρονα για να δω αν μπουκώνει. Γενικά πολυ καλή επιλογή ασχέτως της τιμής του. Το πραγματικό τεστ θα γίνει τη Τρίτη στη δουλειά, σε φουλ χρήση δηλαδή. Η κάμερα στο φως της ημέρας μου φάνηκε καλύτερη από του plus. Εντός όμως υστερεί. Edited June 19, 2016 by agpol07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δείτε και μερικές φωτό από έξω, στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το χαμηλοτερο Iso ειναι το 100?μπορεις να μας τραβηξεις τωρα καποιες νυχτερινες σε auto και σε manual να δουμε? :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχω γράψει και πιο πίσω ότι θα ήθελα λίγο παραπάνω μπαταρία, αφού σε σχέση με το iPhone 6 plus που είχα, μου φαίνεται ότι έχει αρκετή διαφορά, αν και εχουν ίδια σχεδόν mAh. Παιχνίδια δεν παίζω. Ούτε επίσης ανοίγω 30 apps ταυτόχρονα για να δω αν μπουκώνει. Γενικά πολυ καλή επιλογή ασχέτως της τιμής του. Το πραγματικό τεστ θα γίνει τη Τρίτη στη δουλειά, σε φουλ χρήση δηλαδή. Η κάμερα στο φως της ημέρας μου φάνηκε καλύτερη από του plus. Εντός όμως υστερεί. Αν ανοίξεις 10 - 15 apps στις κόβει; Πόση ραμ σου μένει ελεύθερη; Την τρίτη στο τεστ να μας πεις και για την μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Το χαμηλοτερο Iso ειναι το 100?μπορεις να μας τραβηξεις τωρα καποιες νυχτερινες σε auto και σε manual να δουμε? :) Ναι 100 είναι. Τώρα δεν μπορώ, κοιμούνται όλοι :D . Θα το κάνω αύριο και θα ανεβάσω.. Αν ανοίξεις 10 - 15 Apps στις κόβει; Πόση ραμ σου μένει ελεύθερη; Την τρίτη στο τεστ να μας πεις και για την μπαταρια Τώρα πχ, επειδή μου το ζήτησες και όχι ότι κάνω τέτοια χρήση (παράλληλα όλα μαζί εννοώ), έχω ανοιχτά καμιά 20αρια Apps, όπως Μessenger, viber, outlook, youtube, gmail, quickpic, tapatalk, flickr κοκ. Η εναλλαγή από το ένα στο άλλο δεν μου κάνει reload σε κάποιο. Αν το κλειδώσω και το ανοίξω μετά από 1'-2' μόνο το youtube κάνει ένα reload αλλά μιλάμε για 2''-3'' υπόθεση τώρα εε!! 1.5 με 2 gb ram μου "τρώει". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 παιδια αν υπαρχει καποιος ο οποιος δεν το εχει αγορασει ακομη το τηλεφωνο μπορει να μου κανει την χαρη να μου παρει μια θηκη να γλιτωσω τα μεταφορικα? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegasus28 Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Μόλις το παρήγγειλα και εγώ (20/06/2016) και μου έβγαλε ως διαθέσιμες ημερομηνίες παραλαβής: Αποστολή 27 Ιουν 16 Για free shipment: 09 Ιουλ 16 Για express: 02 Ιουλ 16 Οπότε και διάλεξα την απλή μέθοδο ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ προς στον Mod του θέματος: Ότι tutorial, sites με roms, hacks, tips etc και οτιδήποτε ενδεχομένως χρειαστεί σε εμάς, ανέβει από χρήστες (μιας και προβλέπεται να ξεχειλώσει το thread από posts), να μπεί στην πρώτη σελίδα ως συντόμευση. (Το είχαν κάνει και στο thread του lenovo vibe z και μου φάνηκε πολύ χρήσιμο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Παραθέτω το παρακάτω βίντεο,χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση.Είμαι άλλωστε υποψήφιος αγοραστης...Μια ερώτηση:μου φαίνεται ή το άσπρο της οθόνης είναι λίγο έως αρκετά ρόζ??Προς το τέλος του βίντεο όταν είναι δίπλα δίπλα με το s7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 εμενα παιδια ειχε πιθανη ημερομηνια να φυγει 23 και σημερα ξεκινησε να γραφει Shipment information received SZCZECIN - POLAND Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts